GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs ezt mind tudom

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Free
Halle

Ki mit tud egy Multiplayer dolgorol ????

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Zeenoo
Nekem bejön néha, próbád ujra

Bandew
Miért a hidroplán nem repül, hanem hidroplál? 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
amit a filmstúdiónál találsz meg

Tuvok
sorry. ip-s megjelenítés van a böngészõmben, nemtom mi a cím, vagyis eddig nemtudtam.

zaki
nincs repülõ a játékban, csak hidroplán

Bandew
Repcsit hol találok. A reptéren nincs.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
reptért=reptér

zaki
a reptért melletti katonai bázisra kapod a tankot

Mayday
Sracok, a titkos csomagok gyujtogetese utan kaptam egy tankot.
Ez hova kerul helyileg???

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
a taxis kép nem jön be

Zeenoo
Zeenoo
na ok, néha jó az ftp néha meg xar

Zeenoo

Zeenoo
Kiirja hogy mikor van kész a 100 db taxis küldi

lamase
hi! lécci legközelebb ezt az ips címet ne írd be. helyette inkább: http://gtavice.try.hu/kuldetesek.php

Elõre köszi

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Tuvok
a 6-os szint nagyon lámer, a katonai jármûvek csigalassúak, beülsz 1 Stingerbe oszt csókolom...

Gyalog nem nehez. Leszeded a csillagokat, aztan visszamesz a tarsadert, es kesz.
Ron Ragm
Nem nehéz
rohanj le a központ mellé, ott van 1 csillag és 1 sz*r rózsaszín terepjáró
a közelben van Pay'n Spray, én úgy eljutottam oda hogy mind a négy kerekem durrdefektes volt...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Fefe

zaki
4 csillaggal a picsádban

Fefe
De mint az állat

zaki
ja, a legnehezebbet kihagytad, amikor a robbantás után menekülni kell

Szerzni kell egy körözöttségi szintet, meg azt, hogy üldözzön egy rendõrkocsi, aztán be a garázsba és utánad megy a rendõr is. Garázsajtó be, átöltöztök, majd fel kell robbantani egy boltot a bevásárló központban.

Live your life like it\'s your last day...

Tuvok
Bandew
Passz!
Most nem akarok belépni, de ha van végigjátszásod azt elküldhetnéd ide:
[email protected]

Ha nincs akkor majd mindjárt beírom a küldetés nevét.

Tuvok
mi a küldetés neve?

Bandew
Ja és nincs valami javítás arra, hogy ne takarják egymást ki a textúrák (üveg, kerítés stb.)

De, csak masnap ujra nekikezdtem. Gyorsan halad, ha nem alszom el kozben az unalomtol. 😊
Bandew
Miután megszerzem azt a baszott nagy villát, namsokkal utána van egy küldi ahol nem tom mit kell csinálni. A térképen egy garázs van megjelölve odamegyek a néger csákóval de nincs ott semmi, még rózsaszín karika se.
A kérdésem tehát ebbõl kikövetkeztetve az, hogy mit kell itt csináni?

Tuvok
mingyá más

Tuvok
lesszives loginolni kend, amúgy tod' mikor rakom fel az én statom...

Zeenoo
+t

Zeenoo
jóreggel mindenkinek

Zeenoo
Én

Tuvok
Te meg ki vagy?

zaki
nem te írtad valamikor hogy a 100. vigilante küldetés után fagyott a játék, vagy valami ilyesmi?

zaki
ja, ez nem egy rossz megoldás. mindjárt megyek én is írtani 1 kicsit

Ido boven van ilyesmire, mar majdnem 2.szor porgott tul a szamlalo.
Ha meg nagyon sok csillagod van, felszeded ezt a 3at, aztan a maradek 2t elintezed 1 ruhavaltassal (ha mar nincs csillagod, lovoldozes nelkul leszallhacc a yard mellett felvenni 1 uj rendorruhat).
Kene? 😊 Ha csak gepagyuzol, azert nem ad csillagot (ha artatlanokat meszarolsz, akkor igen), csak a raketaert, ha sok a civil aldozat, es befigyel 1 *, megvarom mig elmulik, ha meg sokat osszeszedek, akkor elmegyek keresni rendorcsillagot. Legjobb a 3 garazsos aljaban levo, leteszed a teton a helit, ott nem tudnak szetloni, majd lemesz a csillagert, es vissza. Korrekt meg az exeresztol eszakra levo csillag is (a sparrow mellett), ott is le tudsz szallni kulonosebb fogadobizottsag nelkul, es futva meg a malibutol eszakra levo csillag is kozel esik, ha szukseg van ra.
zaki
aha. és akkor hogy van az, hogy egy üldözési csillagod sincs?

??? Me' kene ehhez csit? Ennel 1szerubb kuldetes nincs is. Csak repkecc a helivel, es idonkent ratenyerelsz a space-re.
Tuvok
volt, hogy 4 percem maradt az utolsó emberre...

Tuvok
ki kell kerülni a rendõrautókat...amúgy alig láttam, és nem kell rohanni, rengeteg idõ van, a lényeg, hogy minden szint elején elõlrõl kezdi az idõt kb 1 perctõl, így mindig olyan helyre menj elsõnek ahol egymás mellett van 3 ember, így sok plusz idõt kapsz.

Joke
Hogyhogy nem találkozol rendõrrel? Annyi volt mint a nyû, és nem elütni õket! meg a rendõrkocsikba nem belemenni sem túl könnyû, szerintem! De te nagyon gyors leehttél akkor!

Tuvok
mentõset?? fél óra sincs az egész! persze ha elsõre sikerül.rendõrrel meg nem is találkozol elvileg...-> #8215

zaki
a #8212-est? cheattel csináltad gondolom

Mit?