GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jóreggelt!
1 problem: betettem 1 skint, és az istenért se akarja használni normálisan, mindig amikor kilépek a játékból és újra belépek az alapskint használja, a skin beállításoknál pedig az enyém van benn.Minden 1s alkalommal át kell állítani.
Miért?
1 problem: betettem 1 skint, és az istenért se akarja használni normálisan, mindig amikor kilépek a játékból és újra belépek az alapskint használja, a skin beállításoknál pedig az enyém van benn.Minden 1s alkalommal át kell állítani.
Miért?
tévedés.
Ha összegyûjtöd a 100hp-t, vagy ha végigcsinálod a fõ küldetést, ez esetekben kapsz huntert. Bármelyiket csinálod meg elõszõr, elsõre mindig a katonai bázisra adja Aztán ha már ott van 1 akkor adja az ocean beach-re. (Remélem érthetõ voltam)
Ha összegyûjtöd a 100hp-t, vagy ha végigcsinálod a fõ küldetést, ez esetekben kapsz huntert. Bármelyiket csinálod meg elõszõr, elsõre mindig a katonai bázisra adja Aztán ha már ott van 1 akkor adja az ocean beach-re. (Remélem érthetõ voltam)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ti használtok NO-CD patchot? Mi van ilyenkor az audio fájlokkal, hogy fog szólni a zene? Mert ezek a 2-es cd-n vannak.
a 95-ös hidden packages egy ház mögött van, na e ház mellett balra van a helipad, és ott kell(ene lennie a Hunternek
Hali, tudtok olyan cheatrõl vagy trainerrõl, amit a küldetéseknél megszabott idõ lassítására lehet használni? Nekem ez a motorcsónakvezetés nem igazán megy ... 😞(
csak ha legközelebb képet akarsz beszúrni, akkor 800X600-asba kicsinyítsd, mert ezek a nagy képek nem valami fórumbarátok
Te figyusz, a 100 csomag ki van, de nekem nincs ott a heli. Bar lehet, rossz helyen nezem.
A laktanyaban ott van, Ocean Beachen nincs 😞
Nem tudnal berakni egy kepet, a helyevel?
A laktanyaban ott van, Ocean Beachen nincs 😞
Nem tudnal berakni egy kepet, a helyevel?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Bocs a zavarásért de ki szeretnék próbálni 1 uj ftp-t, hátha ez jó, nézzétek + hogy nektek bejön-e az oldal, pliiz
Statisztikám
Statisztikám
Két rendõrt be kell csalni a garázsba, és úgy intézd, hogy az ajtaja lecsukódhasson, mert ha alatta van rendõrautó, nem csukódik le. Mire felnyílik, mindketten rendõrruhában lesztek.
ha összegyûtöd a 100 hidden packages-t, akkor kapsz 1 huntert, amit nem is kell elmenteni, mert mindig ott van egy helyen (ocean beach-nél a helipadnál)
aha, jó tudni, mert én egyhuzamban nyomtam le 100 valamennyi utast, rohadt uncsi volt, vagy 2 órán keresztül csak vezettem, meg is hallgattam közben az ATB új albumát

Bocs, Caps Lock...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
sRACOK, HA KIHOZOM A KATONAI HELIKOPTERT, AZZAL MENTHETEK VALAHOL?
hOGY MEGMARADJON, MINT A GARAZSNAL?
hOGY MEGMARADJON, MINT A GARAZSNAL?
én úgy emléxem, hogy nálam 50 utas után aktiválódott ez a dolog, de azért +csináltam a 100 utast
Amit akkor ir a game amikor kész vagy a 100 db taxizással, reagálva arra hogy valamelyik hozzászolásban (lusta vagyok megkeresni hogy ki) azt irta nem látta mikor lett kész
Thx 😊)
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
még napszemüvege is van...
remélem ezt birja a moncsid

Ajánlom neked is