22366
-
#11370 Ami az oldalon van és vmi arra utal, hogy én csináltam, azt én csináltam. Nem fordítás, nem más magyar oldalakról loptam le (Ugye Gtaonline ) stb. -
#11369 arra kiváncsi lennék... Megvan az eredeti msn log is ha gondolod elküldöm. Egyébként csak ez az egy oka van.. -
#11368 milyen térképeket? -
#11367 he? -
steweee #11366 hogyan lehet behozni a térképeket??? -
#11365 sehogy -
#11363 persze!
http://195.70.51.130/lamase/gtavice/
itt van minden jó dolog! ott vannak térképek! ha estleg nincs akkor szólj! -
#11362 Próbáld helikopterrel, vagy menj be motorral és úgy lődd le az őröket. Ha nem tökölsz sokat, nem fog meghalni. Ami nehezebb, az a kijutás. -
#11361 Kössz, már találtam -
#11360 Tudnál adni esetleg egy linket, hogy hol? -
#11358 és az ocean beach-en van, nem a washington beach-en -
#11357 igen, ha már +csináltad az összes küldit, és megszerezted az összes hidden packages-t -
#11356 ja és van egy olyan térkép amin rajta vannak a jump-ok! -
#11355 mi az a trial by dirt? -
#11354 van egy olyan mod ami minden egyes rejtett csomag föle egészen az égig villogó fényeket tesz! igy könnyen megtalálható az az egy! fény még az örjöngéseket is jelöli! -
#11353 Még annyi, hogy tudjátok hol kell megcsinálni a Trial by Dirt-t? -
#11352 Fogalmam sincs. Én 78% -éknál néztem emg elősuőr, akor ott volt. Szal enm tom, sorry. -
#11351 meddig kell eljutni hogy ott legyen? vagy melyik küldit kell ahoz megcsinálni? 61%-nál vagyok! -
#11350 Már majdnem megvan minden a 100%-hoz, legalábbis a leírás szerint. Már csak a Trial by Dirt, meg az unique jump-ok vannak vissza. De még mindíg cask 79%-éknál tartok. Ezt nem értem. Meg azt tudjátok hol vannak u.jump.ok? -
#11349 Pedig van, Washington Beach-en, a kikötő mellett ott parkol egy. Persze ha eljutottál addíg a játékban. -
#11348 használja valaki a GTA vice city mod manager 1.0 progi? mert az ott letöltött kocsik közül a 90%-nál kiagad a game nálam! -
#11347 sehol -
#11346 hello!
Lehet már kérdezték, de hol lehet hunter-t találni a katonai bázison kivül? -
#11345 jujj ez a tibinihil elég alap gyerek.
Elsőnek még a menüt se találja,beülni se tud, de a gammát megcsinálja marhagyorsan:) -
#11344 Lamase, miért van az, hogy a sajátodként állítod be a Dazlah-al készített interjút? Én azt angol nyelven olvastam a weben valahol, biztos nem ők fordították magyarból. -
#11343 Azt sztem txdviewerel lehet. A http://gtavice.try.hu/egyeb oldalon biztosan megtalálod. -
#11342 Valaki tudja, hol hogyan lehet a Z-Modeller-rel átszerkeszteni egy autót? Csak egy rendszámot akarok rárakni az egyik kocsira. Ha valaki tud olyan helyet, ahol leírják, hogy kell használni a progit, az is jó. -
#11341 Egy régebbi hozzászólásba láttam egy képet, az is vmi R* cucc. Hasonlít a GTA-ra. Lécci akit tudja ennek a gamának a címet írja be.
http://gtavice.try.hu/ -
#11340 Probáltátok már a gtaT-t ?
http://gtavice.try.hu/ -
#11339 jó az, legalább színessé teszi a topicot... -
#11338 kell ilyen is -
skristof #11337 :)))
csak toodnám neki miért volt jo igy beszolni ide?!?! nemtom, mind1...
© tibinihil ma 01:52 | Válasz erre | #11320
azzal nem érek semmit. sof közben rábasztam a billre és hiányzik az F5 meg az f és a g, ugyhogy azok most out of orda
öhhmm, hiányzik a g, de azért ott a meG az uGyhoGy.... -
#11336 na tessék, akkor 2 perc alatt a játék 3/4-e, nem semmi! -
skristof #11335 de az első küldiknél is kell kocsiba ülni! hiszen mercit el kell fuvarozni!! -
#11334 -
#11333 :D -
#11332 1:34, megkérdi hogyan kell kocsiba ülni
2:02, sikerül beülni
2:04, már a bankosnál van
Ha az első néhány küldetést leszámítjuk, ahol nem kell kocsiba ülni, akkor kb. a fél játékot csinálta meg 2 perc alatt.Azthiszem ez új rekord! -
#11331 érdekes... előbb még a kocsiba se tudtál beszállni, most meg már a bankrablós küldinél jársz, hogy is van ez? -
#11330 Na igen, ennyit a R* kreativitásáról. Győzzem le, mert csak úgy vezet nekem. Akkor minek bérelem fel, ha jobb vagyok nála? Aztán még le is lövik...Másfél küldetéssel kevesebb lehetett volna, én meg évekkel tovább élnék ép idegrendszerrel. -
skristof #11329 szegény dagadtot énis sajnáltam :)) de legalább több jut neked!
amugy bepattansz a kocsiba, és irány a pay'n'spray