GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okker
zaki
várjál régebben láttam vhol egy helikopteres térképet, megpróbálom megkeresni

zaki
pl. 999nyomkodod a felfelé nyilat + a num 9-et

Elég béna a kérdés de a helikopterel ,hogy lehet elõre menni? Tudom béna vagyok de légyszi help!

Elöre is kösz.
jah hogy ez a 8354 még a hidden packagehez... aszittem helipadhez... eszerint a map szerint a kettes... az én mapem szerint ollyan 50valahanyadik
naaaah ez az😊)))))))) fear factory feldolgozta😊))) hmm télleg kéne tenni egy kis félelemgyárat mp3jácóba... 8354??????????? uraghhh az két oldallal hátrább van az gprssel egy év😊)))))) de ezér danka😊
a satdionnál van egy pléásza mit meg lehet venni a nevét nem vágom, de van helcsi a tetõn.. nah abban az uccácskában van jobbra egy kis beugró ahol nem is néztem eddig mert a map sokkal arrébb írja azt a packaget, egyébként a rampage-eknél is van egy pár baki a helpekben :/
zaki

Lynx_TWL
cars?? az kinek van?😊
van a waven a fear factorynak egy kocsis száma na az király😊
meg vna egy aminek nem tom a címét, egy spié meg csávó énekel benne a waven, és amikor vége vna a számnak akor jön egy jeremy kiafasz, hogy rekláámozzva a VIP cuccát😊
csaj énekli, hogy yes i will have you....
errõl aki rájön az király elsz

๏̯͡๏﴿

hol van ez az ocean view-i helipad? émmég a helyet sem találom
zaki
😄 na és hol volt?

zaki: nem vagyok szopóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!! véletlenül megtaláltam azt az egyetlen hidden packeget ami hiányzott( és ugye nem tuttam hol van😊))))))) mire nem jó ha az ember éppen rampageket keresgél😄
tölcsed le: president of the united states: video killed the radio stars c számot. ez pár évvel (7-10) késõbbi verzió mint az eredeti de sztem sokkal jobb. a zenebirodalom visszavág c film szandtrekkjén van rajta.( asszem Empire Records a film eredti címe). a legjobb szám akkor is a "cars" polifónikus csengõhangban naggyon póva😊))))))) éljen, éljen
Lynx_TWL
én még mos se csináltam meg kikötõs küldetésbõl egyt se, és már megvna a fõvonal, meg hunter is mindne😊

๏̯͡๏﴿

Ha gondolod elküldök egy olyan mentést ahol már a Keep Your Friends Close küldetés kész van, de a Checkpiont Charlie még nincs.

Hát pedig én biztos, hogy nem csináltam meg, mert nagyon sokáig nem sikerült. Csak azután bírtam megcsinálni hogy már a Keep Your Friends Close küldetés is megvolt. Azért fontos ezt leszögezni, mert ha valaki nem bírja megcsinálni és elolvassa amit írtál akkor ott vacakol a hajós küldetéssel aztán nem is kell a végéhez. Erre gondoltam amikor leírtam...

Tuvok

HooDoo
Biztos ellopták elõled
sztem a nap másik idõpontjában is nézd meg.
Mayday
Igen, a hely megvan, de uresen all a leszallo

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

rendorruhat hol lehet lelni? elmentem ahhoz a rendororshoz ahol a malibu clubos rablashoz kellett kihozni vkit (ott volt egy az oltozoben), de csukva van az ajto.
HooDoo
Pedig az Ocean View-i felszállópályán van. Menj a hoteltõl délre, és ott a legvégében van a felszállópályá egy különálló ház mellett.
Tuvok
lehet részletben is

KeKKSZike
Azt tudja vki, hogy a taxis küldetést egyszerre kell megcsinálni, vagy lehet részletbe is? 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Tuvok
jah, és Jóreggelt!

Tuvok
THX a fordítást, mintha én csináltam volna.
Az unarmed itt kezetlen-t jelent, mert One armed (félkezû) Phil küldetése.

C.C. Catch télleg, szal nekik is van számuk a Flash-en.

Carlos
Helikopterben nem tudok segíteni, mert én 98-nál járok és gõzöm sincs, hogy hol hagytam el azt a kettõt! 😊
A fagyissal asszem csak 50-et kell eladni (nem biztos!) és nem lehet nagy pénzt keresni. Ha eléred az 50-et, akkor Mission Completed!
Amúgy minden 4 eladott fagyi után kapsz egy csillagot! Ilynekor állj félre és várd meg, hogy elmúljon a csillag! Kicsit fárasztó de nem nehéz! Ja és megszakítás nélkül kell az 50!

Þór vígi þessi rúnar

Mayday
Hi All,
Ket kerdesem lenne:
1. Meg van a 100 rejtett csomag, de a Hunter nem kerult a megadott helyre. Kell meg hozza valaminek meglennie?
2. Fagyizassal allitolag nagyon nagy penzt lehet keresni, de nekem csak fillereket adnak, meg ket csillagnal mar alig tudok menekulni a fagyis-kocsival. Ebbol is kell 100, vagy ilyesmi?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Meg mindig van 1 rakas 1kezes tuzfegyverem, szal sosem leszek fegyvertelen.
A cim pedig amit irtal.
Cindy Lauper
Herold
Hû de elment az idõ! Ideje lefeküdni, mindjárt reggel lesz.

Herold
C. C. Catch.

Egyébként egyik kedvenc módszerem a kikapcsolódásra éjszaka Harleyval (Angel) járni a várost, és közben a Flash FM-en ELO-t hallgatni.
Valahol még meg is van az a bakelit lemezük, amelyiken ez a szám van.

Herold
A vudu spiné féle bombázás. Végülis harmadjára megcsináltam, sõt a végén még tetszett is, csak nehéz becélozni a bombákat, hogy hova essenek.

zaki
vagy tedd fel a nocd patch-et, hátha azzal elindul

zaki
reinstall

Hello! Kéne egy kis segítség. GTA Vice City unhandled exception hibaüzenetet ír ki indításkor. Mi a megoldás? Please
Gyadi
The Buggles: Video killed the radio star
(A 80as évek nagy slágere volt...)

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Esrohnoil
Most lebuktattál. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
Hali!😊
esetleg nem kellene egy másik fórumon is lenned?(G2) 😊)))))

Esrohnoil
Still, I got me a healthy selection of one handed fire power so I'll never be unarmed.
=
Szert tettem egy egészséges választékra egykezes tûzerõbõl, így soha nem leszek fegyvertelen. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

KG21
bazze most ment az MTV-n a "Last night a DJ saved my life" feldolgozása. Sztem ez a legnagyobb zene.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Lynx_TWL
kicsoda az a csavo aki szintén flashan megy
asszem talán a lionel😊
na akinek oylan David Gaham hangaj van (depeche mode) 😛
just the five of us 😊)

๏̯͡๏﴿

Sephi
Aszondom enis hogy megcsak sorban sincsenek baz

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tuvok

Lynx_TWL
és a wang chung a második szám a rádióban😊
tudom mert én is kikaptam progival😊
aham mos thallgatom azt michael után van self control aztán meg call me😊)
szal ez a lista nem pontos de honnan szedted, mert egy két szám címét nem tudom, és így érdekelnek!!

๏̯͡๏﴿

Tuvok
Baromság, fele se ez van benne. Nemtom hogy kell írni, de a Sziszikecsnek is van száma, meg a Radio Girl-nek is, utóbbi, amelyikre te is gondolsz.
Vki fordítson, mert sose leszek kész.Ja és mi az a boomshine?Se online, se kéziszótárban nincs benne.

Lynx_TWL
jaja a video killed után van a sipitós picsa aki azt énekli hogy a japán csáója elhúzott a picsába... 😊
és michael jackson után van a self conrtol asszem, sõt biztos 😊

๏̯͡๏﴿

Sephi
Nah most figyejen a nep!

aszongyak hogy oszesen

Grand Theft Auto: Vice City Flash FM
1. DJ Toni Introduction
2. Out Of Touch - Hall & Oates
3. Four Little Diamonds - Electric Light Orchestra
4. Billie Jean - Michael Jackson
5. Your Love - The Outfield
6. Life's What You Make It - Talk Talk
7. Run To You - Bryan Adams
8. Dance Hall Days - Wang Chung
9. DJ Toni Mid Party Announcement
10. Call Me - Go West
11. Running With The Night - Lionel Richie
12. Self Control - Laura Branigan
13. Kiss the Dirt - Inxs
14. Owner Of A Lonely Heart - Yes
15. DJ Toni Outro
16. Blox Radio Commercial
17. Just The Five Of Us

ennyi szam van a Flash Fm radion. En elvbol oszeszamoltam 15 dalt mert kigrabeltem. Itt 17 szam jelenik meg amibol 5 reklam szoveg... akkor kerdem en melyek es mik a cimuk meg eloadojuk azoknak a szamoknak amik nincsenek itt feltuntetve.

Mert pledaulaz a szam amikor a kicsaj enelki Hogy

Video killd the radio star ...

Annak mi a neve es ki enekeli mert a fenti listan tuti nincs rajta!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Majd én!
"Várj, i a töltényekkel választottam egy tûzenergiát a végtelen töltényért"
Tessékszivesen!

Na ennyit az angoltudásomról

Tuvok
OK. KÉSZ! Én feladom! Fordítsa le ezt vki:
Still, I got me a healthy selection of one handed fire power so I'll never be unarmed.