GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elöre is kösz.
van a waven a fear factorynak egy kocsis száma na az király😊
meg vna egy aminek nem tom a címét, egy spié meg csávó énekel benne a waven, és amikor vége vna a számnak akor jön egy jeremy kiafasz, hogy rekláámozzva a VIP cuccát😊
csaj énekli, hogy yes i will have you....
errõl aki rájön az király elsz

๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Az unarmed itt kezetlen-t jelent, mert One armed (félkezû) Phil küldetése.
C.C. Catch télleg, szal nekik is van számuk a Flash-en.
A fagyissal asszem csak 50-et kell eladni (nem biztos!) és nem lehet nagy pénzt keresni. Ha eléred az 50-et, akkor Mission Completed!
Amúgy minden 4 eladott fagyi után kapsz egy csillagot! Ilynekor állj félre és várd meg, hogy elmúljon a csillag! Kicsit fárasztó de nem nehéz! Ja és megszakítás nélkül kell az 50!
Þór vígi þessi rúnar
Ket kerdesem lenne:
1. Meg van a 100 rejtett csomag, de a Hunter nem kerult a megadott helyre. Kell meg hozza valaminek meglennie?
2. Fagyizassal allitolag nagyon nagy penzt lehet keresni, de nekem csak fillereket adnak, meg ket csillagnal mar alig tudok menekulni a fagyis-kocsival. Ebbol is kell 100, vagy ilyesmi?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egyébként egyik kedvenc módszerem a kikapcsolódásra éjszaka Harleyval (Angel) járni a várost, és közben a Flash FM-en ELO-t hallgatni.
Valahol még meg is van az a bakelit lemezük, amelyiken ez a szám van.
(A 80as évek nagy slágere volt...)
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
=
Szert tettem egy egészséges választékra egykezes tûzerõbõl, így soha nem leszek fegyvertelen. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
asszem talán a lionel😊
na akinek oylan David Gaham hangaj van (depeche mode) 😛
just the five of us 😊)
๏̯͡๏﴿
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
tudom mert én is kikaptam progival😊
aham mos thallgatom azt michael után van self control aztán meg call me😊)
szal ez a lista nem pontos de honnan szedted, mert egy két szám címét nem tudom, és így érdekelnek!!
๏̯͡๏﴿
Vki fordítson, mert sose leszek kész.Ja és mi az a boomshine?Se online, se kéziszótárban nincs benne.
és michael jackson után van a self conrtol asszem, sõt biztos 😊
๏̯͡๏﴿
aszongyak hogy oszesen
Grand Theft Auto: Vice City Flash FM
1. DJ Toni Introduction
2. Out Of Touch - Hall & Oates
3. Four Little Diamonds - Electric Light Orchestra
4. Billie Jean - Michael Jackson
5. Your Love - The Outfield
6. Life's What You Make It - Talk Talk
7. Run To You - Bryan Adams
8. Dance Hall Days - Wang Chung
9. DJ Toni Mid Party Announcement
10. Call Me - Go West
11. Running With The Night - Lionel Richie
12. Self Control - Laura Branigan
13. Kiss the Dirt - Inxs
14. Owner Of A Lonely Heart - Yes
15. DJ Toni Outro
16. Blox Radio Commercial
17. Just The Five Of Us
ennyi szam van a Flash Fm radion. En elvbol oszeszamoltam 15 dalt mert kigrabeltem. Itt 17 szam jelenik meg amibol 5 reklam szoveg... akkor kerdem en melyek es mik a cimuk meg eloadojuk azoknak a szamoknak amik nincsenek itt feltuntetve.
Mert pledaulaz a szam amikor a kicsaj enelki Hogy
Video killd the radio star ...
Annak mi a neve es ki enekeli mert a fenti listan tuti nincs rajta!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Várj, i a töltényekkel választottam egy tûzenergiát a végtelen töltényért"
Tessékszivesen!
Na ennyit az angoltudásomról