GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak simánj menj fel és írts... de sztem inkább használj m16ost...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
a haiti banya adja, egy mesterlövésszel a tetõre kell menni és leszedni 1 rahedli verekedõ kubait, de amint lövök 1et észrevesznek.Dirty licikn vagy mi a franc a neve
melyik küldetésre gondolsz, arra, amit a taxiállomáson kapsz, és távcsöves csúzlival kell lõni a népet egy háztetõrõl?
hát nem igaz! hogy lehet megcsinálni azt a küldetést, amelyikben marha messzirõl kell kubaiakat lõni? olyan messze mentem, hogy épp hogy látom az alakokat és amint lövök 1-et buktam...1 méter még és nem látom kit kell lõni...
tököm ebbe az uniqe jumpokba most meg a 25ös nem akar sikerülni...
Meg lehet olyat is hogy raketavetovel lokdosod be (ez gyorsabb), a garazsban ugyis feleleszt minden roncsot.
Lehet azt is lokdosni, de aztan kifele is lokdosni kell, rovidebb ido ha elrepulsz erte a bazisra.
nem!
most akartam elõször kipróbálni a játékot!
most akartam elõször kipróbálni a játékot!
mennyi tûzoltós küldetést kell megcsinálni és mi a jutalom? 12-es szint megvan, de nem adott semmit csak írt vmit...
olvastam vmi kulfoldi oldalrol ha a huntert elviszem a villamhoz, es lelokdosom vele a masik helit a tetorol, es leparkolok a leszallora akkor a huntert fogja odatenni legkozelebb. nekem nem sikerult , de legalabb megprobaltam 😊
a 16os ugrást hogy a f*szban lehet megcsinálni? vagy nekimegy a radarnak v ha a radar mellett megyek el nem fogadja el...
Leszallsz, es belokdosod gyalog. 😊
pedig nem megy fel olyan gyaorsan az a csík...
nem lehetetlen, nekem sikerült😊 (ott rohad benn már egy jó ideje...)
a vadaszhelit el lehet menteni valahova?
ezt nem értem, azt írtad, hogy bevitted a garázsba, meg minden, akkor nem fogadta el a küldetést?
Tom, de akkor meg nem lesz meg az összes rejtett csomag, és nem akarok cheatelni, nekem anélkül kéne!Kénytelen leszek lopni egyet!
Zaki ez a térkép hiányos.Találtam egy helit a hoteltõl északra egy tetõn, jóval feljebb, mint a térképen a Hunter melletti.Viszont az még nincs meg.
mér van limitelve, hogy egy garázsba hány kocsi férjen?
hyman condonal elsõbe beraktam 3 sabret, meg 1 pcj, másodikba meg már csak 2 pcj fért, és a haramadikba meg 2 sanchez csak
pedig meg akartam tölteni vagy 20 motorral😊
szemétésg mindenesetre meg értelmetlen .....
hyman condonal elsõbe beraktam 3 sabret, meg 1 pcj, másodikba meg már csak 2 pcj fért, és a haramadikba meg 2 sanchez csak
pedig meg akartam tölteni vagy 20 motorral😊
szemétésg mindenesetre meg értelmetlen .....
๏̯͡๏﴿
Baszki elkezdtem elõrõl, most pont ott tartok, ahoz tankot kell lopni. Amikor elõszõr játszottam vele, elloptam, bevittem a garázsba, aztán kész. De most mindíg felrobban, mert megy egy csík, hogy detonáció, azt robban. Most mi a fenét csináljak, van máshol is tank?
akkor most a fear fatory dolgozta fel?😊
mert tom,h ogy vna feldolgozás meg nem is, csak nem om melyik melyik😊
mert tom,h ogy vna feldolgozás meg nem is, csak nem om melyik melyik😊
๏̯͡๏﴿
nah megvana hunter. nem az ocean bícsen vagy hol van ahanem a katonai bázison és ott sem a leszállópályán hanem egész hátul a kerítésnél
kösz
vki aszonta van egy a világítótoronynál egy bokorben , bár sztem kamu próbálj meg nappal arra menni vmi normális idõbenmittomén délben sztem akko biztos lesz vmio tiger woods akit ki lehet rángatni😊 zaki köszi
a kocsilopást csinálom és nem találok golfos autót 😞 odamegyek a golfpályára és tök üres. Valaki?
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.