GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kössz!
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Help please!! Honnan tudok golf autót szerezni????? A golf klubb elõtt voltam és nincs please help!!
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
majd megpróbálom😊
a hunter a legjobb mozgású sztem meg😛
olyan kurvajó, hogy érezni rajta a msszívságát, meg isten királymestercsászár nagoyn an😄
a hunter a legjobb mozgású sztem meg😛
olyan kurvajó, hogy érezni rajta a msszívságát, meg isten királymestercsászár nagoyn an😄
๏̯͡๏﴿
A 25-ös Unique Jumpot hogy a f*szba kell megcsinálni?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Nekem is az van az alaplapon de 1-bõl kilõttem belõle, mert az 1-ik játéknál elkezdett recsegni mint az állat. Inkább vettem bele egy Sb live-ot
Pedig nekem is 40.72 driverrel fut. Igaz Asus V7700 64 Mb gts kártyával megy.Nem alaplapi hangkártyád van. Mert az is bezavarhat
ja... bocs 😊
de nem az van
de nem az van
40.72-vel is megy, annak ellenére, hogy a játék readme-je DirectX 9 kompatibilis drivert ír követelménynek.
megpróbálom a fullt feltenni, mert a hangokat nem installáltam
próbáld meg reinstallálni VC-t, próbálj videodrivert cserélni, ajánlom 43.45-öt, sokat teszteltem, nekem bejött.
GeForce2 MX 400
és
4.13.01.4072
és
4.13.01.4072
pont ott van jobbra a sarkon 1 hely, ahol lehet menteni is, egy is bódé a háztetõn, na az oda felvezetõ lépcsõ aljánál van UZI
Ahoz inkább minigunt használj. Annélkül szerintem szinte lehetetlenség megcsinálni.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
nem írt vki itt ilyen problémáról? én vagyok az 1.?
persze
de a fõképnél ahol kiírja, hogy VICE CITY és van körülötte pár kép (ahol töltenie kéne a menüt) megfagy!
pedig nekem nem szoktak gondjaim lenni játékokkal, minden simán fut...
de a fõképnél ahol kiírja, hogy VICE CITY és van körülötte pár kép (ahol töltenie kéne a menüt) megfagy!
pedig nekem nem szoktak gondjaim lenni játékokkal, minden simán fut...
UZI-t hol lehet találni? Van olyan fegyverbolt, ahol árulnak? (Fegyverem van, csak kevés a lõszer.) Kellene a 2. Biker Gangos küldetéshez.
a sima gta 3-hoz pl le kellett szedni egy másik .exe-t, mert nem lehetett betölteni az elmentéseket. Ennek nincs ilyen baja, elsõre indulnia kéne??
Próbáld a BOOOOOORING cheattel (ellenszere ONSPEED), lelassít mindent és jobban tudsz célozni. Ha a tetõn vagy, nem vehetnek észre.
és honnan lehet letölteni?
nincs valami patch a játékhoz??
hát ha nem a fordulással hanem az oldalazással akarsz fordulni....
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
senki? 😞
Pedig tok jo mozgekony. A hunter viszont 1 ev mire +fordul.