GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
a 2-es az én elmentésem, ha akarsz játsz vele, asszem 96 %-os

zaki
a 8-as

Herold
Melyik az, a 2-es vagy a 8-as?

zaki
de szerencsém is volt, mert a vége elõtt jött velem szemben két rendõrautó, de én nyomtam egy féket, ezek összeütköztek, én meg boldogan áthaladtam a élvonalat

zaki
harmadszorra sikerült, mert az 1. 2 verseny alatt esett az esõ, úgy tényleg lehetetlenség +csinálni

zaki
én nem szoktam csalni

Herold
Elismerésem! Nagyon megy ez neked! Nem volt nehéz? Vagy te is csaltál, mint Madmaxx?

zaki
elküldtem, nézd +, + kaptad-e

zaki
mindjárt visszaküldöm az elmentést

zaki
na meg is van a verseny

zaki
pl én

Herold
Nem tudom, létezik-e ember a Földön, aki cheatelés meg egyéb csalás nélkül végigjátszotta a Vice Cityt.

zaki
picit várj, amíg +csinálom

zaki
látom, már csinálom is

Én is sokat szenvedtem azzal a kibaszott Driver küldetéssel. Kb. a 20. próba után fogtam és átirtam a kis köcsög kocsijának a statjait igy szinte gyalogossá degradáltam a mocskot. Mire befejztem a versney õ még csak az elsõ utcasarkon döcögöt. 😊))

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Herold
Elküldtem!

zaki
szólj, ha elküldted

zaki
ok

Herold
Az baba lesz, küldöm!

zaki
ha nem tudod megcsinálni, küld el az elmentésedet, megcsinálom, ha akarod

Herold
Ez a verseny kifogott rajtam... 😞(

zaki
miért te nem tudtad megcsinálni?

Herold
Ezek szerint simán megnyerted a Malibu-féle "The driver" versenyt?

zaki
sajnos ebben nem tudok segíteni...

Aquli
igen, de elotte is ugyanez volt. Egyebkent meg valszleg a videokartyam a hibas, mert mas jatek is fagyogat, es ha fagyas utan megfogom a vidkartyat, akkor kibaszott forro. Elromolhatott? a huto megy rajta amugy gf2mx. Megprobaltam hogy powerstrippel a teljesitmenyet levettem olyan kicsire amennyire csak lehetett de ugyanugy melegedett es fagyott. HELP

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

zaki
használsz magyarosítást?

Aquli
En sajnos tudok csalodni a jatekban ugyanis ha elinditom akkor kb 5-10 perc utan lefagy. De van hogy kilepek a hazambol es mar fagy is.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

zaki
20:00-kor nyílik a kapu

Mayday
Az Arenaba hogyan kell bejutni? Allitolag 18:00-kor nyitja a kapuit, de szamomra nem nyitja ki akkor sem...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

PAYNE
Na császtok elmentem vice cityzni!Mert muszáj edzésben tartanom magam! aki leszált a netrõl feltétlenül vice cityzzen!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

zaki
az a katonai helikopter

PAYNE
igen?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
az a hunter autó v mi?

zaki
azelõtt is ott van

zaki
lehetséges

PAYNE
mikor megcsináltad a keep your friends close v ilyesmi nevû küldit akkor lesz a villa elõtt egy ideig limó...

Zeenoo
A Vincetti estate bejárata mellett az egyik oldalt 1 "diablo" a másik oldalt pedig a Stretch áll

PAYNE
köszkee!!!!

Mayday
Zaki, es a tobbiek!
Rajottem, azert nem volt meg az Hunterem Ocean Beachen, mert meg nem vittem vegig akkor a kuldeteseket! Hiaba van meg a 100 csomag, csak akkor adja meg, ha megcsinaltam a Vegso leszamolast!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Skacok,
Limuzin (Stretch) szokott lenni alapbol valahol?
Mert nagyon kene, de nem talalok sehol...

zaki
a reptéren a kifutópálya körül

PAYNE
Van az az baggage v baagee vagy mit tom én hogy milyen autó az a reptéren v a kikötõben van ?

PAYNE
hoodoo.isten.hu,www.gtarovat.on.hu van itt minden ami kell patch skin mod stb.

PAYNE
Ebben a gammában mindent lehet csak csalódni nem!

Fefe
Ez az 1 amiben nem. Szerintem

zaki
lehet ebben a játékban csalódni?

Fefe
Zaki: Legalább ebben a játékban nem csalódtam

zaki
az is 1 +oldás...

Aze ennyire nem vagyok lame. Az viszont teny hogy mig 1 maverick pik-pak +fordul, a hunter pilotaja elalszik mig sikerul neki.
Nem kell hozza motor, en kialltam az uccara raketazni, azzal is pik-pak +van. 😊