GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát pedig ha azzal nem megy keresztet vethetünk erre is. 😊
Amúgy támogatja a LAN partyt is. Legfeljebb az lesz belõle. 😊
De gy próba netet mindneképpen be kellene ikatni hátha mégis....
Amúgy támogatja a LAN partyt is. Legfeljebb az lesz belõle. 😊
De gy próba netet mindneképpen be kellene ikatni hátha mégis....
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
akkor se fogom lejjebb venni, megy 1024-ben tökéletesen, ha a falhoz vágódok az az én lámaságom, 640-ben is pont olyan lámer vagyok, nem fogok jobban játszani, és a küldetés se lesz könnyebb
az hogy hányszor ütõdsz a falhoz csakis rajtad múlik, nem a felbontáson, amikor 20adjára csináltam a küldetés, 1x sem ütõdtem a falhoz végig 1024-ben
és mitõl?gyorsabban reagál?gyorsabban repül? lassabban telik az idõ? vagy mi? a helikopter és minden más ilyen tulajdonsága meg van határozva a játékban, semmi köze a felbontáshoz
Max aze', mer a Driver nem "csak" nehez, hanem 1enesen csal, tehat alapbol eselytelen.
A Job sztem tok konnyu, csak akkor van gaz, ha a hulye tarsad eleugrik 1 rendorautonak, es missioan failed. Amugy csak elgyalogolsz a 3 garazsos hazig, aztan helivel elmesz rendorcsillagot keresni, majd ha mar ninncs csillagod, visszaviszed a tagot haza.
A Job sztem tok konnyu, csak akkor van gaz, ha a hulye tarsad eleugrik 1 rendorautonak, es missioan failed. Amugy csak elgyalogolsz a 3 garazsos hazig, aztan helivel elmesz rendorcsillagot keresni, majd ha mar ninncs csillagod, visszaviszed a tagot haza.
Már meg is csináltam, csak egy kicsit volt nehéz. Mondjuk kilõtt kerékkel elég nehéz menekülni, de szerencsére a közelben van az átfestõ.
Ez a Job érdekes lehet, csak azt sajnálom, hogy nem lehet bármikor bankot rabolni. A kis boltok 50-100 dolláros bevétele nevetséges, fõleg az ékszerboltnál.