GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem neked, hanem Tuvoknak szolt. Amugy nemhiszem, hogy Win2k probléma lenne, mivel nekem XP-m van, azmeg hasonló.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nem nyúltam bele az égegyadta világon semmibe. Nincs magyarítás.
Win2K-t használok, elvileg a My Documents-be kellene mentenie, de nem teszi.
Ez valami bilgéc-gebasz lesz :=(
DB
Win2K-t használok, elvileg a My Documents-be kellene mentenie, de nem teszi.
Ez valami bilgéc-gebasz lesz :=(
DB
A ti kung-futok nem erős!
nem tudom. lehet azért mert belenyúltál vmilyen fájlba (kocsit cseréltél), vagy a magyarítás is lehet rossz, vagy nem tudom
Ops, kicsit késõn néztem be. Na mindegy, erre én se tudnám a választ. Ez már nagyon szlenges dolog lehet.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
jóeste.
Ne nézzetek lámának, egy órája túrom a topicot de nem lelem a válasz:
miért nem jelennek meg az elmentett állásaim ?????
Rossz a crack ? Valaki adhatna egy linket...
Ezer hála elõre is
DB
Ne nézzetek lámának, egy órája túrom a topicot de nem lelem a válasz:
miért nem jelennek meg az elmentett állásaim ?????
Rossz a crack ? Valaki adhatna egy linket...
Ezer hála elõre is
DB
A ti kung-futok nem erős!
Zaki, nincs kedved egy kicsit lövöldözni?
Elküldeném az utolsó küldit, ami után lefagy a game, hátha neked nem fagy le.
Ehhez kapcsolódóan 2 kérdés:
1. Hogy lehet, hogy nem kell megvenni a filmgyárat és az autószalont az utolsó küldetéshez?
2. Ez után még lehet folytatni a játékot?
Elküldeném az utolsó küldit, ami után lefagy a game, hátha neked nem fagy le.
Ehhez kapcsolódóan 2 kérdés:
1. Hogy lehet, hogy nem kell megvenni a filmgyárat és az autószalont az utolsó küldetéshez?
2. Ez után még lehet folytatni a játékot?
amivel a fegyverek tulajdonságait lehet szerkeszteni, mer a jegyzetömbbel kicsit nagyon nem látom át...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Hol találok a Vice Cityhez Weaponstat editort?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
elmenteni nem, de a hunter mindig ott van a helyein nem? a hotelben kell menteni, ahhoz közel van, amúgy meg be lehet erõszakolni a garázsba, kifelé már gondosabb 

Hi!Feltelepítettem a progit el is indult,minden ok,viszont 3-4. indításra már nem indult el,1szerûen nem csinál semmit ha ráklikkelek.próbáltam soxor ujrainstallálni de mostmár 1általán nem indul el.aki találkozott ezzel a problémával vagy tudja mi a gáz az írjon lécci!
nem tudom, próbáld meg a Boat Yard-ra elmenteni (a kikötõ, amit meg lehet venni), de sztem nem lehet elmenteni
ÁÁÁÁÁÁjjjjjjnnnneeeeeeee
Valami gáz van a mentésemmel. Egy bizonyos slottal. Elkezdi betölteni, és amikor kész, hibaüzenet, hogy unexepted error. Más slottal nincs gond. Felülírtam több küldetéssel is, már megvolt a THE JOB misszió is, erre megint ez a baja. Eddig nem csinált ilyet. Help!!!
Valami gáz van a mentésemmel. Egy bizonyos slottal. Elkezdi betölteni, és amikor kész, hibaüzenet, hogy unexepted error. Más slottal nincs gond. Felülírtam több küldetéssel is, már megvolt a THE JOB misszió is, erre megint ez a baja. Eddig nem csinált ilyet. Help!!!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
lehet meg nem tartasz ott hogy megvehesd.. meg kell szerezned a villat elobb