GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fefe
attól függetlenül csatizott a te ipd-hez

zaki
de még el se indítottam a gamet...

Fefe
KG21 is bejött. Én azt javalom hogy talizunk a golf pálya bejáratánál

zaki
nekem 8

KG21
én is teszek egy próbát, hátha...

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Fefe
meg

Fefe
Én meg kereslek 😊

zaki
megvan a 9211-es?

zaki
én még sehol, még el se indítottam a game-t 😊

Fefe
Te hol vagy?

zaki
ok

zaki
és másold át a data-ba a main.scm-et, felülírva a régivel, de elõtte csinálj róla egy biztonsági másolatot

Fefe
Akkor egy pill és felrakom

zaki
ja

Fefe
Kell neki

zaki
fel van telepítve az 1.1-es patch?

zaki
80.98.40.183

zaki
pill

Fefe
Dobj 1 ip-t

zaki
csatlakozz hozzám

zaki
nálam is elõfordul néha ilyesmi, de hál' istennek ritkán

Fefe
kb 1 giga. De felhívtam õket és mondták hogy valami szétégett vagy valami ilyesmit és hogy rajta vannak az ügyön. Amúgy kb. 1éve van netem és ez volt az elsõ hogy 1 napig nem volt.

Fefe
Hát fingom sincs hogy hogy kell servert csinálni a játékban.

zaki
van nálad ebben a hónapban adatforgalom?

Fefe
Csak itt a 21 -ker néhány részén szállt el. De most már jó.

zaki
honnan netezel?

zaki
nekem is csellóm van, de nekem nem szállt el

Fefe
Még én se tudtam mert tegnap de.11-kor elszállt a netem (Chello suxx)és ma reggel jött vissza.

zaki
még nem, te?

Fefe
Zaki: Kipróbáltátok az ujabb multit?

pénz, pénz, pénz, pénz, pénz gondolom annyi amibõl ríllájfban is meg lehet venni néhány malibut meg el swanko-t, fagyigyárat😄
zaki
az ocean beach-en egy helipadon

Fefe
Off
Hát én nem tudom mitörtént ezzel a világgal jóformán mindent csak konzolra adnak ki amit ki is adnak Pc-re az 1 fos. Lásd:Muscle Car3,Colin3,Stursky&Hutch....stb.

zaki
nem tudom, lehet hogy az, de lehet hogy nem

hja... hmm vajh mennyit fizethet a sony a rockstar gámaznak ezért?😄
Fefe
Így igaz. Ha jól tudom akkor a Vc-t ki se akarták eleinte adni Pc-re

jah, monnyuk én nem vágom kicsoda az a losa, de elégg viccihnek tûnik a dolog, pc re ziher hoyg nem fog kijönni háromnegyed éven belül két gta, fõleg úgy hogy a vc pc-s kijövetelét mekkora pöcsölés elõzte meg, mármint a ps2höz viszonyítva
KG21
Nekem nincs ennyi türelmem, azonkívül idõm sincs ennyi. Szarok arra az egy kimaradt ugrásra és kész.

HooDoo
Az összes hír losa-tól kamu!!!
Nézz utána, mind hülyeség
HooDoo
zaki: ez egy óriási kamu!!!
hidd el, hogy fake a hír!
Tuvok
reggelt! én tegnap csináltam meg a motoros küldit, ahol az ammunésön tetejére kell ugrani és bizony értékelte, adott bónuszt, tehát szerintem azért nem ad már az ugratásokra semmit, mert elõtte megcsináltad, talán 1 küldi alatt.

Mayday
Papirra felirtam mindet, es karikaztam, amit nem adott meg. 24 es 26-os nem akar osszejonni, de ha "szuz" jatekban probalaom, azonnal, elosre megadja. Kocsival is, mocival is probalkoztam...
Ezenkivul a 2-es, az Ammunation tetejere kellene egy hosszu kolepcsorol. De a motorosok kuldeteseben megcsinaltam (akkor nem ertekelte), azota mar csomofele jargannyal probaltam, de semmi...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
A masik ketto meg a PCJ Playground alatt megvolt (akkor nem adta meg), de mostmar utana sem.
Magyaritas van Neked rajta?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Jaja, nalam is a kettes az egyik 😞((
Az Ammu-nation tetejere...

KG21
én így jártam... nekem a kettest nem akarja megadni, pedig egyszer ott már ugrattam egy küldetés során. Mostmeg megcsináltam vagy tízszer tökéletesen, és semmi.

Mayday
Hi All,
100%-os vegigjatszassal kapcsolatban lenne ket kerdesem.
1. Ha megvan a rendoros kuldibol tobb, mint 12 szint, a Hunterral is meg kell csinalni? Az mas kategoria, vagy ugyanugy bunuldozonek minosul? Ha nem, abbol is 12 kell?
2. 3 ugrast sehogy sem akar megadni. Ezek olyanok, hogy elotte valamilyen kuldetesben mar ugrottam oket, de akkor nem ertekelte, es mostmar utana sem. Mindegyiket megcsinaltam mar azota legalabb 25-szor, de nem adja meg. Ez miert lehet vajon? Jart mar valaki igy?

Ron Ragm
Nem tudjátok azt hol lehet beállítani hogy mivel lehet lõni és mivel nem?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Carlos
Coool!!!

Þór vígi þessi rúnar

Lynx_TWL
jeeee

๏̯͡๏﴿

zaki
Rockstar ma hozta nyilvánosságra, hogy a GTA sorozat új tagja, a San Andreas PC-s megjelenése 2004 Januárjában várható. Sokan nem bíznak a srácokban, mert azt hiszik, hogy nem tudják majd tartani az ígért dátumot. Rockstar cáfolta az ilyen jellegû kijelentéseket. A játék PCre illetve XBoxra egy idõben fog megjelenni.

Info: GTA Online