22366
-
#12049 üdv! működik már? -
#12048 Szasz Zaki! Nem jössz multizni vmikor? Jól el lehet szórakozni vele:) -
yal #12047 hogyan lehet modokat feltenni a jatekhoz (autok ilyesmi)?
-
#12046 na itt a link, használd egészséggel -
#12045 na majd mindjárt körülnézek, és adok 1 linket -
#12044 már körül néztem de nem találom -
#12043 van egy progi, ami átkonvertálja mp3 fájllá az adf fájlokat, most nem tom mi a neve, de biztos fent van valamelyik magyar oldalon, nézz körül vmelyiken -
#12042 hogy lehetne játékon kívül lejáccani a vice city rádióit -
#12041 hát remélem, hogy minnél hamarabb kidobják majd a Modern Mod-ot... -
#12040 láttad a hivatalos odlalát?
http://www.modern-mod.net/
Mexünt. sajna. Remélem nem azt jelenti, hogy nem fejezik be a fejlesztését...
Viszont a Multinak kijött a v.0.2 már majdnem jó!!! Játszottam magyar szerveren és mondjuk úgy néz ki, mint a CS 200-300-as pinggel. Szóval jól haladnak a fiúk... -
#12039 -
#12037 hello emberek! vagy 1,5 hónapja net nélkül vótam, mi hír van a Modern Mod-dal kapcsolatban? -
PszihoApu #12036 Szevasztok nekem az lenne a problémám hogy egy két küldetés után nem tudom elindítani a GTA Vice City t . Olvastam hogy probáljak meg újabb drivert vagy régebbit de ez nem hozott sikert mitt tegyek hogy játszani tudjak?
-
#12034 Ez igaz...De az is, hogy van olyan ahol szemmel nem veszed észre a hibákat.
Sajnos Vice nagyon nem ilyen... :( -
gonosz #12033 de csak papiron fut gyorsabban, az fps szamlalod mutat tobbet. de ezekben egy csomo "szemet" frame lesz. szoval semmi ertelme, csak kephibakat okoz. -
#12032 Mármint kikapcsolt vsynccel fut gyorsabban na.... -
#12031 Vsync-cel gyorsabban fut a game lassú gépeken. Szal van értelme.
Monnyuk ha a géped pedig gyors, de szar a moncsid (monnyuk 75Hz-en megy) akkor ha be van kapcsolva a vsync max 75 fps/second. Ha kikapcsolod a vsyncet akkor a max fps-ed annyi lesz amennyit a géped bír.
Q3-nál 125 kell multiba pl.
Ahhoz jó moncsi kell, sajna az enyém nem egy csúcs, és csak 90-et visz 1027*768-ban. -
gonosz #12030 ha ki van nyomva a vsync az fps kijelzo tenyleg tobbet fog kijelezni, viszont kikerulnek a kepernyore fel-kepek is. annak meg semmi ertelme. -
#12029 TEXTURAHIBA ÚGYNÉZKI MEGOLDVA!!!!
Bekapcsoltam a v-sync-et és azóta NINCS PROBLÉMA!!!
1.1 Paccs nincs fent! Viszont ha vsync bekapcsolva, akkor valószinűleg lelassul a game, szal erős gép kő hozzá. Nálam AMD2000+ Gef4 4600-on még nem rángat.
Próbáljátok ki, hátha nálatok is müxik.... -
Blint #12028 Itt már többen emlitetek, hogy a játék lassan tölti be a texturákat.
Nos ez a hba nalam is fentállt!
Sajnos azt kell mondanom, hogy ezellen nem igazán lehet mit tenni.
A probléma az hogy a ViceCity -t alapvetően PS2, re Xbox-ra fejlesztették, eredetileg úgy volt hogy PC-re nem is készitik el!
Nos a VC nem minden hardwareel van kibékülve, nVidia GF4 -töl fölfelé sokaknak csinalja ezt, ATI-val egész jól megy, ahhoz jelent meg az 1.1-es Patch is.
Amugy ebbe a hibaba a Windows is jelentősen közrejátszik, úgyis mondhatnám az a kulcsa a dolognak! Mivel én már egy jó ideje Linux-ot használok és szeretek jatszani, feltetem egy Windows emulatort, amivel a legtöbb játék is fút. És akor képedtem el amikor a VC ragyogóan futott, nem kellet órákat várni az objektumokra, texturákra!
Szal sajna ez, van, maximum annyit lehet vele tenni, hogy Linuxban kell vele játszani :) Viszont a Linuxhoz meg érteni kell... -
deore #12027 © deore tegnap 20:06 | Válasz erre | #12014
Van valakinek Microsoft side winder kormánya, mert én nem tudom beállítani a pedálokat meg a kormányzást a játékban, csak a gombokat engedi beállítani.Valaki tudna segíteni? Kösz.
-
#12026 A rendőrösből elég a 12es szintet megcsinálni, viszont meg kell csinálni ezt a mentősből és a tűzoltósból is, és asszem a taxisból is valami 35-öt vagy mennyit, ebben nem vagyok biztos. -
#12023 Már a 9-es.
Akko bassza meg a paccs!! :)
qúrva élet, nem fogom detonator 21.00-tól mindet végigpróbálni. -
#12020 lol.
Gefhez CSAK detonator létezik. Ez atextúra eltünés a progi hibája. Van 1.1-es paccs, ma teszem fel, remélem megoldja. -
#12018 Az ingatlanoknak a küldetéseit megcsináltad? Taxi a kórház előtt csak akkor vár ha küldetés közben halsz meg... -
#12016 Sokminden kell a 100%-hoz: uniquejumps, rampagek, secret packek, mentős, taxis, tűzoltós etc. küldik. Meg van jópár mellékmisszió is. -
deore #12014 Van valakinek Microsoft side winder kormánya, mert én nem tudom beállítani a peálokat meg a kormányzást a játékban, csak a gombokat engedi beállítani.Valaki tudna segíteni? Kösz. -
steweee #12013 van már olyan mod amit simán csak installálni kell és berakja az összes modern autót meg egyebeket?én az istennek sem tudtam régebben kocsinként belerakni a játékba,elbaszta a kerekeket fehérre meg nem változott semmi.azóta meg nem foglalkoztam a dologgal.szóval van már vmi mod pl mint a bf42höz a desert combat, hogy egyszerűen csak install és kész? -
Zoleeca #12009 Video kártya driver. Tesóm Ati8500-ösével is ezt csinálta. Tegyél fel egy újabbat, vagy egy régebbit. Valamelyik be fog jönni. -
Zoleeca #12008 Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés: van valami javítás ami megszünteti a "kocsi-megfordulok-visszafordulok-nincs kocsi" effektet, vagy ez direkt ilyen? -
Maxxx #12006 A lot of crashes end in a unhandled exception error. The most common cause is language related.
>>>
Follows these steps exactly
- Navigate Windows Explorer to the VC root directory and change into the TEXT directory. You should see a bunch of files, mainly with the .gxt extension.
- Copy all of the files in this directory EXCEPT for american.gxt into the MTA directory (a sub-directory off of the VC root directory).
Try again ...
If this helps and you get in game, but then instantly seem to crash at the Player Selection Screen, try the following.
- Navigate to the MTA directory of the VC root directory and delete the existing language.gxt file (such as spanish.gxt).
- Make a copy of american.gxt.
- Once copied, rename the copied american.gxt (which was bundled with the MTA:VC 0.2 program) to whatever your GTA:VC game is set to. So, if you have the game set to spanish, rename the copied american.gxt to spanish.gxt.
Try again ...
This seems to be helping quite a bit of people, so hope for the best
If you are still crashing, please make sure that you have selected the correct game version within the Client. So, if you have GTA:VC 1.0 installed, make sure you select 1.0 in the Client. If you have GTA:VC 1.1, make sure you select 1.1 in the Client. -
GDI #12005 Honnan tudnék valami müködö Patchet letölteni??THX -
GDI #12004 Most ujitottam gépet Athlon 2500xp 512ddram 400mhz.Rékattintok az exere és nem is reagál rá.Már uninstallaltam is és akkor is semmi.A régi géppel nem volt ilyen gond.Mi lehet a hiba?PLS HELP THX -
#12003 193.6.55.18:2003 - állandó überfasza linuxserver 0.2 -
#11999 Az jó lenne. Most voltam a GTA of hell nevű magyar szerveren és az a baj, hogy 20 feletti létszámnál már nagyon belassul a dolog:( -
#11998 ja amcsi szerveren játszottam és nem volt annyira laggos. Talán magyarszerveren még királyabb lenne. Nem csinálunk egy WARt ma este? ;))) -
#11995 Az MTA readme-je írja, hogy a játék csak az alap fájlokkal megy, tehát semmi modifikációt nem tűr meg, valszeg egyrészt a cheatet így küszöböli ki, másrészt így tökéletes a szinkron. Szal magyarítással egyéb modokkal nem indul. -
#11994 csak connect, aztán start game. Majd bent new game és start multi theft auto -
#11993 Ase-n két magyar szerver is van, de mivel nincs jelszó rengeteg rajtuk a külföldi -
Jani-B #11992 B@l@ge: Azt hiszem nekem is ez volt a probléma, mármint a magyarosítás. Nekem a spanyol nyelven volt a magyar, visszaállítottam angolra, aztán jó lett. Nyomtuk is itt, de mi csak LAN-on.