22366
-
#12175 Nekem Win98 és Win2000 alatt is korrekten megy ezzel a magyarítással (nincs lefagyás) : http://hoodoo.isten.hu/vc/file_letoltes_do.php?lid=195 -
#12174 Hi!
Tegnap este sikerült sík ideg lennem a magyarosításoktól.
Én kettő félét találtam hozzá.
Az egyik alap verzió néven fut.
A másik meg úgy, hogy full-os.
Hát abban mind2 full-os, hogy egy azon helyen mind2 kifagy.
A legnagyobb szívás azért volt, mert most 2 gép is van nálam, gondoltam előbb az ismerős gépére nyomom fel az alap magyarítást és megnézem hogyan muxik.
Elsőre simán átment azon a részen, ahol a full-ossal fagyott.
Ok, irány másolás az én gépemre.
Ugyanúgy fagy.
Bár a magyarításhoz adott leírásban ékes szavakkal szerepel, hogy ez legalább nem fagy!
Na mondom, akkor vagy a DirectX, vagy SP1 miatt lehet, vagy VGA driver miatt.
Szal szarakodtam vele egész este.
Ekkor már minden álom kiment a szememből és hirtelen felindultságomban újra megnéztem a másik gépet.
2x-ra az is kifagy.
FASZA!
Tök feleslegesen szarakodtam vele .
A kettő magyarítás nálam annyiban különbözik, hogy az alap verzióban a párbeszédek angolul vannak (ami a magyarosítást készítő szerint felesleges egy HC gamer-nek, de én nem az lennék). Itt csak a fő instrukciók magyarok.
A full-osban minden magyar.
Most ez van fent, mert mind1, hogy melyik fagy ki, de ebben legalább értem a párbeszédeket.
Végül úgy sikerült átvinnem ezen a részen, hogy angol nyelvre váltottam.
NEM TUDJÁTOK:
- BE SZOKTAK IDE NÉZNI AKIK A MAGYAROSÍTÁST KÉSZÍTETTÉK?!
Ui. írok nekik egy mail-t, hogy mind1ik kakás.
Várható-e, hogy lesz fagyás mentes magyarosítás, vagy náluk hogyan futott, hogyan tesztelték, ha többünknél is elhal?!
Ill. igazán kiírhatnák, hogy fagyással fut a magyarítás.
Vagy v.mi korrekt szöveget, hogy skacok ez nem teljesen tökéletes még, ...
Most vagy abbahagyom a game-t és várok egy jó magyarításra, vagy megpróbálom nyomni ezzel a magyarítással és ahol kifagy váltás angol-ra.
De ez meg elég macerás.
GABE-18:
--------
Mit értesz azon, hogy 90%-os volt a magyarítás?
Te melyiket használtad?
(a full-ost, vagy az alap verziót?)
Az a helyenként történő fagyás kb. mennyi volt darab számra?
Alap verzió magyarítás idézet:
.......
Fordította : Huntuti, HACKMAN editorral.
A alapverzió stabil.
.......
Full-os verzió:
Annyit tudok, hogy Matthew keze van a dologban.
-
#12172 elég egyszerű használni, de nyugodtan kérdezz ha nem megy -
#12171 thx -
#12170 mod installer v4.0
-
#12169 1ébként ez nekem új, még nem hallottam erről a progiról -
#12168 és esetleg elárulnád, hogy mi a progi neve, s hol lehet beszerezni? :) -
#12167 hát ezaz, hogy van egy mod installáló progi, amivel nagyon egyszerűen bepakolhatóak. Az img toolt el is felejtheted:) -
#12166 nem rossz 5let :) -
#12165 és ezeknek a verdáknak van külön installjuk, vagy imgtools-sal kell beleszenvedni őket a játékba? -
#12164 tényleg, ha kész leszek vele, akár fel is nyomhatnám egy ftp-re, mint modern mod full verzió:) -
#12163 gamigoról, mint régen:) folyamatosan frissül, egyre jobb modellek jönnek ki. plusz még lamase oldalán lévő jobb verdákat is beteszem. Már össze is számoltam a modern modból hány járgányt nem cseréltek le (kb 65 autó van a játékban, abból úgy 30-at cseréltek le a modern mod alfában)
a maradék alap verdákat kicserélem és lesz egy privát modern modom:) -
#12162 Amikor az van, hogy folyamatosan lövöd a másikat és az nem hal meg, akkor a másik fél úgy látja, mintha másfelé lőnél, így ő simán ki tud nyírni. Persze olyan is van, hogy mindketten azt látjátok, hogy eltaláljátok egymást, közben meg ellőttök egymás mellett. Szal elég gáz a dolog, ezt hívják szinkronhibának. -
#12161 különben honnan szerzed be a verdákat? -
#12160 hát tényleg akad benne pár hiba (200 töltényt lövök rá a csávóra, ő meg belém 20-at és megdöglöm :D), de azért el lehet vele lenni, ha már nagyon unatkozol -
#12159 én meguntam a multizást, mert eléggé bugos. Most inkább azon ügyködöm, hogy az összes autóm le legyen cserélve vmi fullos járgányra:) -
#12158 erről jut eszembe: nem jön valakee multizni? :) -
#12157 próbáls + azt, hogy nyomod az eredti nyelven (angol) a játékot, és +csinálod a küldetést ahol fagy, kicsit játszol még vele, és utána nyomod fel a magyarítást. én még nem próbáltam, mostanában nem nagyon játszom vele, ill. játszom, de csak multiban -
#12155 Gondolom akkor Te magyarítás nélkül nyomod
Van itt olyan, aki magyarítással nyomja és korrekt módon fut a játék.
Most letöltöttem még 1 magyarosítást a game-hez innen:
http://magyaritasok.jatekok.hu/index.php
Azt írja, hogy ez az alap magyarítás, de mint sok játékhoz ehhez is készült több magyarítás is.
-
#12154 nálam is ott fagy ki a game ahol nálad, úgyhogy biztos a magyarítás a jani... -
#12153 Ha esetleg tényleg a magyarítással lehet a probléma, akkor joggal kérdezhetem:
- Nálatok korrekt módon működik a magyarosítás? -
#12152 Már nem tuningolom annyira, de igen hozzányúltam a Skodámhoz. De csak design téren, motorikusan nem. Már ez a kép sem aktuális, ui. a kettő szélső indexbúra fehér, nem sárga. Aztán volt rajta sport kipuffugó vég is, de időközben meg kilyukadt maga a kipuffogó dob, szereztem rá újat, arra meg még nem volt se időm, se pénzem, hogy feltetessem rá a véget. Pedig jó hangja lett tőle.
Szóval csak ilyen kisebb változtatásokat végeztem, amik nekem tetszenek ill. anyagilag sem brutális. -
#12151 Francba!
Mindig megszívom. Nem tudom, de észrevettem, hogy nem igen van szerencsém ezekkel a magyarításokkal. (ha tényleg ez a bibi)
Letöltöttem szinte mindent a VICE CITY-hez és 2 magyarosítást találtam. Az egyiknél az első párbeszéd volt magyar, majd utána a többi angol :(
De sebaj ott volt a másik letöltésem is, ahol volt még FONT fájl is, hogy lesznek normális ő, é betűk.
Felraktam hét ezt (is) és magyar lett teljesen.
Elkezdenék vele játszani, erre kifagy :(
Ma du-n, este megpróbálom majd a másik gépen is, ill. úgy, hogy lelövöm az autómatikusan induló prg-okat.
(víruskereső, Norton Utilities, ...) Ill. töltöttem le Geforce driver-eket.
Csak legyen már vége a munkaidőnek :D -
#12150 nagyon baba ;))) -
#12149 így elsőre a magyarítást okolnám a fagyásért, de más biztos tud más alternatívát is.
Jó a logó. Tuningolod, vagy csak fan vagy? -
#12148 Hoppá: Úgy látom itt is több fórum van, de az üzik számát tekintve asszem ez lehet a fő topic. Szal ide is bemásolom a kérdéseim:
Hi!
A GTA3-at már régen végignyomtam.
Ez a game is már pár hete megvan (Vice City), de 1enlőre be kellett fejeznem a Splinter Cell-t, hogy neki tudjak állni.
Hát tegnap este felpakoltam a gépemre ill. egy másikra is, mert az egyik ismerősömnek is kell.
Mint ahogy az lenni szokott már ezzel is szívok, problémáim máris vannak.
0.) A game és a magyarítás szépen felkúszott. Látszólag a game is hibamentesen üzemel, de...
1.) A video bejátszásoknál mind2 gépen azt tapasztalom, hogy ögencsak sötétek a videók, hiába állítom a fényerőt.
(ez mind2 gépen szemet ütött) Főleg pl. egy épület belső.
* Lehet ez ellen tenni valamit?!
2.) Legbosszantóbb hibajelenségem eddig:
A game nálam egy helyen kifagy. 2x is nekimentem az érintett résznek. (de újraindítást nem csináltam közben)
Totál a game elején, a sikátorban elcsépelem a szakácsokat, majd beszállok a fehér ruhás dszigoló mellé az autóba és el kellene mennünk egy fegyverboltba.
* Hát itt menet közben fagy ki a game. Zene megy tovább, grafika kifagy.
* Mitől lehet ez?
(másik gépen ezt még nem volt időm tesztelni)
Legjobb tudomásom szerint a legfrissebb GeForce driver van a gépemen és másik game-el nincs ilyen problémám.
* Persze lehetséges, hogy pont egy régebbi driver kellene?
* Nektek nem volt ilyen problémátok?
3.) Hangproblémám is van.
A gépemben egy eredeti SBLive 5.1-es hangkártya van. A játék ezt is imsri fel autómatikusan, de így nem szólnak az effektek (kocsihang) ill. az utcai zajok, ütések sem.
* Van valami 5letetek mitől lehet ez?
(most átállítottam a GTA3-as hang driver-re, így korrekt)
Gépem röviden:
--------------
SW:
* WinXP magyar + Windows Update-ek
* DirectX 9
HW:
* Celeron 1.4 Tualatin
* 512 MB SDRAM
* Geforce 4 MX 440 128 MB DDRAM
* META APRO 133 alaplap
Köszi! -
#12147 :) -
#12146 Jetski:)
-
#12145 jaja, mondom nagyon fullos modellek vannak ott fent:) -
#12144 lamase oldaláról le lehet tölteni ezeket a cuccokat? -
#12143 Na nemá, nekem az a Ferrari tetszik a legjobban:) Sztem sokkal szebb, mint amelyik a modern modban van (nem az F40, hanem a Testerossa) -
#12142 ez a sárga verda nagyon gizda -
#12141 hupsz:) ez lenne a 2. kép
-
#12140 itt van néhány elég jól sikerült modell:
UI: az első képen a Suprán az nem textúrahiba, hanem karbon motorháztető. Ha nem tetszene, lehet simát is választani. -
#12139 jöhet, ne szégyelld magad -
#12138 csinálljak egy két képet kedvcsinálónak? kissé feldobná a topicot -
#12137 kösz szépen, mindjárt meg is kostolom őket -
#12136 Hagyd a francba azt a modern modot, inkább nézd meg lamase oldalán milyen tuti verdák vannak! Rengeteg közülük jobban néz ki, mint amik a modern modban vannak, ráadásul majdnem mindegyiken van króm effekt, ami rengeteget dob rajtuk.
Plusz van egy mod installálo progi, amivel kb 5 kattintással be lehet tenni őket:) -
#12135 aszádat, hátte mit keresel itt?
sztem könnyebb vízágyúval lőni ha a Ctrlra tenyerelsz, a 4-5 numpaddal is lehet tekerni az ágyút, de nekem jobban bejött a tűzoltóautóval való manőverezés. egyébként ha beszállsz defaultból ki kéne írnia a firetruck manuálját ;-) -
#12134 Modern Mod-ról semmilyen hír nincs?!