22366
-
#12225 szép emberek vannak, én tiszta ideg lennék a helyedben -
#12224 elsőt azt én írtam, azért mert úgy kicsit izgalmasabb ;) -
#12223 nem azt kell nézni, hanem a hírek azonosságát :D -
#12222 Én pedíg a második verziót választottam, megvártam hogy kimásszon a pali, egy kis kergetőzés (a tank mindent kibírt), majd irány a leadás helye. -
#12221 de ezek közül a 2. verzió a könnyebb -
#12220 én qrva gyorsan odamentem a tankhoz, kiszedtem a janit, és már csak be kellett vinnem a tankot a garázsba, ennyi :) legalábbis így emléxem -
#12219 Hi!
Most az az egyik küldim, hogy el kell lopnom egy tankot.
Tegnap szívtam vele rendesen.
Ma megnéztem a végigjátszások mit írnak erről.
* Az 1ikben az van, hogy fegyverkezzünk fel és lőjük ki a járműveket, majd az embereket és kössük el a tankot, ...
(én tegnap v.mi ilyesmit próbáltam, de mit érek én ennyi katona ellen. Hiába a mellény, fegyver, ... szitává lőnek. Állítólag kellene lennie v.mi helikopter ágyúnak is, de az ticcsen)
* Másik meg azt írja, hogy a konvoj melletti sávból figyuzzam mikor száll ki fagyit venni a tank sofőrje.
:)
Ez elég érdekesen hangzik, viszont könnyebben kivitelezhetőbb mint az első verzió.
(ha igaz?)
Ti melyik megoldást választottátok?! -
#12218 az a kár, hogy nekem fennt van az a detonátor, de nem használ mégsem:( -
#12217 köszi! Végre valaki értékelte:) -
#12216 OsOnO GS Rovata
Ezt érdemes megnézni.. -
#12215 hát én nem :) -
#12214 hát igen, én csak ebbe a topicba irkálok ::) -
#12213 aktív fórumozó vagyok :) -
#12212 Zaki te micsinalsz, hogy ennyi üzenetet írtál már?!! -
#12211 ezekben én is 1etértek -
#12210 üdv! -
#12209 a no cd patch, mint a nevében is benne van, cd nélkül indítja el a játékot, nekem majdnem minden játékom ilyen, szóval, emiatt nem fagy6 le 1 játék -
#12208 csini kocsi ::) -
#12207 mekkora a felbontásod vindózba? -
#12206 reggelt -
#12205 Szerintem miben(mikben) jobb a Vice City, mint a GTAIII (amit eddig láttam belőle)
* Motion Bluer (vagy mi vót a neve) alapból ki van véve.
(gondolom be lehet állítani, de a GTAIII-ban a többség
szerintem kivette.)
* Én úgy tapasztalom, hogy kevésbé gépigényes, mint a GTAIII. (felpakoltam viszonyításképpen újra)
* Sokkal szebb a grafika.
* A GTAIII-ban az Audio CD tartalmát kézzel kellett felmásolni, itt az install már megcsinálja.
* GTAIII-ban a fegyverboltokban össze-vissza keveregten és sokszor teljesen mást vettem fel, mint akartam (szar volt a 2D-s megvalósítás) Ez a kiválasztás a polcról és SHIFT-el való megerősítés sokkal jobb.
* Óriási 5let, javítás, hogy némely épületkbe be lehet menni, lehet járkálni (pl. mentés, vagy üzletközpont, ...)
* Jobb a térkép, nem kell külön MOD, ...
* A víz (motorcsónak) is sokkal jobban néz ki.
Úgy érzem a GTAIII fő hiányosságait sikerült remekül bestoppolni, korrigálni.
Nekem elsőre ezek jönnek nagyon! -
#12204 Hány taxis utast kell vállalnom a taxis extrához? 50? 36-nál borultam fel! :-) Melyik környéken a legérdemesebb taxizni? -
#12203 Hi!
Letöltöttem a game-hez a következő PATCH-t:
* VC_No_Cd_Patch(exe)
Ez egy .EXE fájl.
Ezzel azt lehet elérni, hogy nem kéri a játék CD-t?
Ti használjátok?
Nem okoz fagyás problémákat, ..?
(ill. crack-el verzióm van, szal a crack exe-t írnám vele felül, így is el fog indulni a game?)
Mint látom más is próbálkozott ezzel a nocd crack-el, szal érthető az aggályom... -
yal #12202 felraktam gamet, raktam ra 1.1 peccset aztan bemasolom nocd cracket de mikor elinditom kiirja: Cannot find 640x480 video mode EZ MIERT VAN?? -
#12201 mostanában már nem nyomtam, de azok között sok tele van sztem. -
#12199 mindenki VC-zik, nemértem mit vártál a GTA3-tól -
#12197 Akkor passz. Vegyél egy TNT2-est egy bontóból, azzal tutira jó lesz:D -
#12195 All seeing eye nevű progival találsz szervereket -
#12194 Szűz GTA VC és MTA 0.2 cliens. Szervert pedig ASE-val találsz. -
#12192 Legújabb detonátoron kívül nincs jobb ötletem. Patchet erre nem adtak ki tudomásom szerint. (Az 1.1-es pöcs Ati kártyát javított) Egyébként kapcsold be a frame limitert, a látótávolság a maximum alatt legyen vmivel és attól elvileg jobb lesz. -
Redfox #12191 Szerintem tépd le a legújabb NVidia detonátort. Megtalálod, ha akármelyik keresőbe beírod, szerintem. -
#12188 bocs,most nincs kedvem vegigolvasni a topicot, valaki irja mar le par szoban,hogy mi kell ahoz,hogy tudjunk haloban gta3 vc-t jatszani! koszi -
#12185 nem kell a játékhoz cd kulcs -
#12183 Asszem tudom miért maradt félbe a modern mod elkészítése.
Lecseréltem ugyanis 65 különböző modellet, (az összes autót, csak néhány teherautót nem bántottam) és azt tapasztalom, hogy a játék nagyon nehezen tölti be a textúrákat. Rendszeresen eltünnek a tereptárgyak, viszont a játék csak kicsit lassult be.
Lehet hogy ez egy sokkal erősebb gépen nem jelentkezik, majd kipróbálom, ha vettem egyet:) -
#12182 na még1X -
#12181 ezt a brutális szörnyet lessétek:DDD
-
#12180 mibajodvan? -
#12179 Hi all!
Egy pár hónapig nem néztem rá a fórumra, ti meg összedobtok nekem 5400 új hozzászólást???
Tudjátok, ki fogja ezt utánna olvasni... -
#12178 YES ! -
#12177 Köszi az URL-t, már le is töltöttem a cuccost.
Ez milyen magyarítás?
(full-os? átvezető animációk párbeszédei is magyarok?)