22366
  • zaki
    szép emberek vannak, én tiszta ideg lennék a helyedben
  • lamase
    elsőt azt én írtam, azért mert úgy kicsit izgalmasabb ;)
  • lamase
    nem azt kell nézni, hanem a hírek azonosságát :D
  • Nemcso
    Én pedíg a második verziót választottam, megvártam hogy kimásszon a pali, egy kis kergetőzés (a tank mindent kibírt), majd irány a leadás helye.
  • zaki
    de ezek közül a 2. verzió a könnyebb
  • zaki
    én qrva gyorsan odamentem a tankhoz, kiszedtem a janit, és már csak be kellett vinnem a tankot a garázsba, ennyi :) legalábbis így emléxem
  • KranaZoli #12219
    Hi!

Most az az egyik küldim, hogy el kell lopnom egy tankot.
    Tegnap szívtam vele rendesen.

Ma megnéztem a végigjátszások mit írnak erről.

* Az 1ikben az van, hogy fegyverkezzünk fel és lőjük ki a járműveket, majd az embereket és kössük el a tankot, ...

(én tegnap v.mi ilyesmit próbáltam, de mit érek én ennyi katona ellen. Hiába a mellény, fegyver, ... szitává lőnek. Állítólag kellene lennie v.mi helikopter ágyúnak is, de az ticcsen)

* Másik meg azt írja, hogy a konvoj melletti sávból figyuzzam mikor száll ki fagyit venni a tank sofőrje.
    :)

Ez elég érdekesen hangzik, viszont könnyebben kivitelezhetőbb mint az első verzió.
    (ha igaz?)

Ti melyik megoldást választottátok?!
  • KG21
    az a kár, hogy nekem fennt van az a detonátor, de nem használ mégsem:(
  • KG21
    köszi! Végre valaki értékelte:)
  • lamase
    OsOnO GS Rovata
    Ezt érdemes megnézni..
  • zaki
    hát én nem :)
  • lamase
    hát igen, én csak ebbe a topicba irkálok ::)
  • zaki
    aktív fórumozó vagyok :)
  • lamase
    Zaki te micsinalsz, hogy ennyi üzenetet írtál már?!!
  • zaki
    ezekben én is 1etértek
  • zaki
    üdv!
  • zaki
    a no cd patch, mint a nevében is benne van, cd nélkül indítja el a játékot, nekem majdnem minden játékom ilyen, szóval, emiatt nem fagy6 le 1 játék
  • lamase
    csini kocsi ::)
  • lamase
    mekkora a felbontásod vindózba?
  • lamase
    reggelt
  • KranaZoli #12205
    Szerintem miben(mikben) jobb a Vice City, mint a GTAIII (amit eddig láttam belőle)

* Motion Bluer (vagy mi vót a neve) alapból ki van véve.
    (gondolom be lehet állítani, de a GTAIII-ban a többség
    szerintem kivette.)

* Én úgy tapasztalom, hogy kevésbé gépigényes, mint a GTAIII. (felpakoltam viszonyításképpen újra)

* Sokkal szebb a grafika.

* A GTAIII-ban az Audio CD tartalmát kézzel kellett felmásolni, itt az install már megcsinálja.

* GTAIII-ban a fegyverboltokban össze-vissza keveregten és sokszor teljesen mást vettem fel, mint akartam (szar volt a 2D-s megvalósítás) Ez a kiválasztás a polcról és SHIFT-el való megerősítés sokkal jobb.

* Óriási 5let, javítás, hogy némely épületkbe be lehet menni, lehet járkálni (pl. mentés, vagy üzletközpont, ...)

* Jobb a térkép, nem kell külön MOD, ...

* A víz (motorcsónak) is sokkal jobban néz ki.

Úgy érzem a GTAIII fő hiányosságait sikerült remekül bestoppolni, korrigálni.
    Nekem elsőre ezek jönnek nagyon!
  • Amiga
    Hány taxis utast kell vállalnom a taxis extrához? 50? 36-nál borultam fel! :-) Melyik környéken a legérdemesebb taxizni?
  • KranaZoli #12203
    Hi!

Letöltöttem a game-hez a következő PATCH-t:

* VC_No_Cd_Patch(exe)

Ez egy .EXE fájl.

Ezzel azt lehet elérni, hogy nem kéri a játék CD-t?
    Ti használjátok?
    Nem okoz fagyás problémákat, ..?

(ill. crack-el verzióm van, szal a crack exe-t írnám vele felül, így is el fog indulni a game?)

Mint látom más is próbálkozott ezzel a nocd crack-el, szal érthető az aggályom...
  • yal
    felraktam gamet, raktam ra 1.1 peccset aztan bemasolom nocd cracket de mikor elinditom kiirja: Cannot find 640x480 video mode EZ MIERT VAN??
  • KG21
    mostanában már nem nyomtam, de azok között sok tele van sztem.
  • KG21
    mindenki VC-zik, nemértem mit vártál a GTA3-tól
  • KG21
    Akkor passz. Vegyél egy TNT2-est egy bontóból, azzal tutira jó lesz:D
  • KG21
    All seeing eye nevű progival találsz szervereket
  • KG21
    Szűz GTA VC és MTA 0.2 cliens. Szervert pedig ASE-val találsz.
  • KG21
    Legújabb detonátoron kívül nincs jobb ötletem. Patchet erre nem adtak ki tudomásom szerint. (Az 1.1-es pöcs Ati kártyát javított) Egyébként kapcsold be a frame limitert, a látótávolság a maximum alatt legyen vmivel és attól elvileg jobb lesz.
  • Redfox
    Szerintem tépd le a legújabb NVidia detonátort. Megtalálod, ha akármelyik keresőbe beírod, szerintem.
  • toMpEr
    bocs,most nincs kedvem vegigolvasni a topicot, valaki irja mar le par szoban,hogy mi kell ahoz,hogy tudjunk haloban gta3 vc-t jatszani! koszi
  • zaki
    nem kell a játékhoz cd kulcs
  • KG21
    Asszem tudom miért maradt félbe a modern mod elkészítése.
    Lecseréltem ugyanis 65 különböző modellet, (az összes autót, csak néhány teherautót nem bántottam) és azt tapasztalom, hogy a játék nagyon nehezen tölti be a textúrákat. Rendszeresen eltünnek a tereptárgyak, viszont a játék csak kicsit lassult be.
    Lehet hogy ez egy sokkal erősebb gépen nem jelentkezik, majd kipróbálom, ha vettem egyet:)
  • KG21
    na még1X
  • KG21
    ezt a brutális szörnyet lessétek:DDD
  • zaki
    mibajodvan?
  • PLaci #12179
    Hi all!

Egy pár hónapig nem néztem rá a fórumra, ti meg összedobtok nekem 5400 új hozzászólást???

Tudjátok, ki fogja ezt utánna olvasni...
  • Nemcso
    YES !
  • KranaZoli #12177
    Köszi az URL-t, már le is töltöttem a cuccost.
    Ez milyen magyarítás?
    (full-os? átvezető animációk párbeszédei is magyarok?)