22366
  • Nemcso
    Modellek (például) :
    http://codenamegta.hu/gtavice/
    http://www.destgames.hu/subpages/gta/
    http://hoodoo.isten.hu/vc/

• Amiga
    Előbb csináld meg, aztán cseréld le.

Nekem valami hülye bug miatt az autósban a pizza boyból hármat kellett beparkolnom, mire elfogadta. Már őrjöngtem a végén.
  • Nemcso
    Ha lecserélsz egy gépet másikra, attól függetlenül marad a neve. Legkésőbb akkor derül ki hogy mi is az, ha beleülsz, mert akkor kiírja a gáma!
  • zaki
    aha... na akkor honnan is szerzed a verdákat?
  • KG21
    ha multizni akarok beteszem az alap data/models könyvtárat amit direkt elmentettem
  • KG21
    mindet tudom mire van cserélve, mert mindig írogatom egy kis papírra:)
  • zaki
    ja, és mi van, ha 100%-osra akarnám végigtolni a játékot, és az autósalonos küldetéshez érek, amikor a 25-ös listákon lévő verdákat kell begyűjtenem, na akkor mi faszt csinálsz, azt se tudod melyik verdát milyenre cserélted le...
  • zaki
    te figyu: ha én is le akarnám cerélni a verdáimat (miért ne akarnám?:)), akkor már nem tudok multizni, ugye?
  • Amiga
    Állat! :-D
  • zaki
  • KG21
  • zaki
    te állat
  • KG21
    ez hogy tetszik? szép lángokat okád:P
  • KG21
    Nekem is fenn van még!Folyamatosan rakosgatom befelé a jobbnál-jobb verdákat:)
  • Tuvok #12253
    Mondjuk ha eredeti lett volna, az lett volna a szívás...
  • Tuvok #12252
    Neeem, újra akartam tenni a VC-t, és pont akkor halt meg a CD-ROM-om, elvitte a CD-t magával
    Többet már nem olvasta be a CD-t egy olvasó se, dobhattam ki.
  • Amiga
    Mindenképpen érdemes lent kezdeni, hiszen az utolsó bomba ledobása után már nem kell visszamenni másik bombáért, ergo utoljára mindenképpen a legmesszebb lévő hordót érdemes hagyni.

A CD-d a Malibus versenynél tört el? :-)
  • Tuvok #12250
    Zaki pajti, dehogy szarjuk le! Én spec még egyszer végignyomnám, csak 2 hónapja eltört az 1-es CD-m, még akkor kértem ismerőst, hogy íjja le megint, és azóta is csinálja...
  • Tuvok #12249
    Jaaa, hogy annál tartasz! Világos, Demolition Man a küldi neve ha jól emlékeszem. Hát az nagyon finooom! Amit én írtam, a kis repülős sokkal mocsokabb lesz ennél. Meg a Malibu versenyes küldije, haajaaj, mennyit fogsz Te szívni még..
    Na a helikopteres. Először is állítsd be magadnak a billentyűket, ahogy kézre esik, ajánlom a numerikusokat. Vedd fel a küldit. Ugye a 9 perc akkor indul, ha felveszed az 1. bombát. Először ne bombázz, csak menjél hupákolni az épületbe, nyírd ki az embereket a rotorral, szerezz rutint mind a heli vezetésében, mint az épület bejárásában. Csak ezekután menj az 1. bombáért, kezd lenn, bár tökmind1, én lentről haladtam fel. Esetleg ha a 'span'-oddal csinálod, kérd meg, hogy ha a hordó fölé viszed a bombát, ő dobja el, 4 kezesen könnyebb, neked csak a vezetéssel kell szarakodnod. Sokat kell gyakorolni, biztos ki fog hullani a fél hajkoronád, meg a stressz lecsíp az életedből pár évet, de sokadikra menni fog. Talán vigasztaljon, hogy ennél sokkal szemetebb küldik is lesznek.
  • Amiga
    A házrobbantásnál én kipucoltam az összes őrt, és csak utána vittem a bombákat... 1 percem maradt tisztán úgy is, hogy közben mellé is ejtettem egyyet.

A voodoo első küldetése ellenben még nem ment, mindenféle táskákért kell rohangászni... meg nem ment a Cafe küldetése sem, ahol egy furgont kell kihozni egy lövöldözésből. Majd ma visszamegyek nehéztüzérséggel.
  • Amiga
    Tegnap este nyírtam ki Diazt én is! :-)))

Az üvegeket be tudtam lőni - itt nem kell mással foglalkozni, csak jó sok töltény egy pontos puskával...

Mercedesért menjél Sanchez motorral, az gyors és jól irányítható, nem okozhat gondot. Love Fist forever! :-)
  • adamadam
    Hali! bocs hogy nem idevalót kérdezek, de nem tud valaki mondani egy jó GTA3-as oldalt.olyan kéne ahonnan le lehet szedni többféle crack-et.pl. olyat ami kiküszöböli azt a problémát hogy a játékban a szövegek helyén csak csíkok vannak. köszi
  • Nemcso
    Üss és fuss ? Nem emlékszem már...

Ne konfiguráld át, szokjad meg ! Lesz még helis feladat !
  • KranaZoli #12244
    Mint láthatod én sem szarom le.
  • KranaZoli #12243
    1.) Ezt még jegelem.

2.) Tegnap este sikerült megcsinálnom végre.

Plussz még kinyírtam(uk) Diaz-t is. Vagyis megvan a nagy birtok is.

Nekiugrottam még a Drog megszerzésének. Nagyon kíváncsi lettem mit jelez a térképen a halálfej .
    "Szerelem lé"

A motorost ölég hamar sikerült likvidálni egy gyors kocsival, majd elmentem Mercedes-ert is, de Őt ha jól emléxem 2 perc alatt kellett volna elvinni a Rock bandának. Hát ez már nem sikerült.

Nekiugrottam még az üzletközpontban található üzeletek kirakatainak bezúzásának is, de sajnos ezt sem sikerült megcsinálni a rendelkezésre álló asszem 5 perc alatt.

Különben mit jelent is a játékban használt kifejezés?
    (nem emléxem pontosan - üsd és fuss, vagy v.mi ilyesmi...)

Ill. a birtokom tetején lett helikopáterem is, de megint észre kellett vennem, hogy ennek sem lesz könnyű az irányítása.

Még nem néztem:

Nem lehet a game-ben v.hogy átkonfigurálni a heli irányítását?!

(vagy jó ez így, csak szokni és gyakorolni kell?!)
  • M@TriX
    nekem még fennt van. ;)

kis helikoptereshez: én úgy csináltam, hogy az első bombát a legfelső szintre vittem így minden ellenféllel összefutottam és leszedtem akit kell. Ha egészben maradt a heli akkor ok, de ha nem akkor sem az utolsó bomba felvitelékor purcantam ki magamnak bosszúságot okozva. Így sikerült 2.szorra, igaz pár mp. híjján. Le is izzadtam 1000L ;)
    Ja még annyit, hogy csak a lőfegyvereseket szedtem szét a rotorral a többiek kikerülhetőek.. stb.
    A Lance-nal ja annyi a lényeg, hogy a kukáskocsival menj.
  • zaki
    úristen, hogy meghalt ez a topic :((( úgy látszik, már mindenki nagyban leszarja a játékot...
  • Nemcso
    KranaZoli !

Küldetések...
    1. : Nekem is legalább másfél órámba került, de nincs más, választás, gyakorolni kell a helikopter irányítását (amíg nem veszel fel bombát, nem megy az idő + jegyezd meg a legrövidebb utat az emeleti hordókhoz). Még joyt is kipróbáltam kínomban, de hidd el, ehhez klavcsi kell !
    2. : Volt géppuskám, amikor befordultam a szeméttelep utcájába, a kocsiból kiszálva ezzel robbantottam fel a kapuban keresztbe álló kocsit emberestől, majd géppityura váltva, a golyót nem kimélve lemészároltam a hangár előttieket, próbáld meg minél ellőbb leszedni a markoló(?) tetején álló manyust ! A korházi járat ehhez képest már gyerekjáték, a szemeteskocsi egy kisebb tankkal felér, nyugodtam belédjöhetnek kocsival, csak ők fognak előbb-utóbb felrobbanni !
  • KranaZoli #12239
    Én próbáltam ezt, vagyis amilyen gyorsan csak lehet odaérni a konvojhoz, majd a mellettük lévő sávból figyeltem őket.

Vagy én voltam lassú (nem értem oda időben), de nálam nem álltak meg semmiért.

Ha újra nekiveselkedem majd a game-nek, akkor még azt is meg fogom nézni, hogy fánkot, vagy fagyit vesznek-e

1ik spanom is nyomja a játékot, neki is van már helikopetere, csak ezt nem tom honnan

Ui. nekem még ticcsen és Te is írod, hogy helikopáterrel ...

Honnan a francból van nektek ilyen?!

Tegnap este többszörösen kudarcot vallottam.

Két fő küldim van:

1.) A kis helikopteres bomba szállítgatás
    (erről jobb nem beszélni)

2.) Lance kiszabadítása

Nem tom hányszor ugrottam neki ennek a küldinek, de mindig kudarcot vallottam.
    Próbálok baromi gyorsan odaérni a szeméttelepre, de vagy ott kinyírnak már engem, vagy Lance-t, vagy az autós üldözés közben halunk meg.
    Ill. párszor én magam öltem meg Lance-t, amikor a fogvatartókat lőttem

Ti hogyan oldottátok meg ezt a feladatot?

(fegyverrel teli vagyok és golyóálló mellénnyel is rendelkezem)
  • Tuvok #12238
    A tankosra megoldás: tisztes távról követed a konvojt, majd megállnak fánkot enni, akkor odaszaladsz a tankhoz, beülsz és nyomás..

Helikopteres: ne szállj fel! Szépen az úton végigfurikázol a kis helivel, bemész a csónakok mellé és BUMM!
  • Tuvok #12237
    köszi
  • KranaZoli #12236
    Köszi!

Ha nekiveselkedek majd újra a game-nek (1x végignyomom) akkor emlékezni fogok rá!

Még1x köszi!

P.S.:

Belegondolva abba amit írtál, teljesen logikus.
    Ez nekem is eszembe juthatott vóna abból, hogy ha a konvoj elé állok, akkor álljak már a tank elé is.
  • PLaci #12234
    Fiúk, fiúk! (Lányok lányok? )

A tankos küldinél nem a teljes konvoj, hanem a tank elé kell álni, mert akkor a tank sofőrje száll ki, hogy arrébb vigye azt... Így nyílik ki az ajtaja a tanknak...
  • KranaZoli #12233
    Nekem nem nyílott a tank ajtaja :(
  • KranaZoli #12232
    Tegnap este sikerült még lenyomnom a motorcsónak hajsza küldit is. (bár szerintem nem 1xerű irányítani ezt a járművet)

Aztán jött a szopás, kardomba dőlés, röhögés és bosszankodás.
    Mi a franc ez a kis helikopteres bomba szállítgatás?!

Hát ez úgy ahogy van, egy nagy rakás kaki.

Ezt v.mi külön prg.-ozó brigád készítette, vagy mi fene?!
    Kibasztott szar az irányítás!!!

Mi a francnak kellett szakítani a nyílbillentyűs és egeres manőverezéssel?!

De az irányítás még "OK", viszont én ezt az egész küldit így egy baromi nagy ökörségnek tartom.
    Ez szerintem rendesen el van kúrva.

Olvastam, hogy ajánlott külön helikopter vezető órákat venni, de nem megy a fejembe miért kellett szakítani a megszokott irányítással. Nekem mint írtam olyan érzésem van, mintha ezt egy külön csapat készítette volna a játékba. Nem odaillő irányítás, küldetés történet, ...

Szerencsére van másik küldi: Lance kiszabadítása.
  • gonosz
    nem is kell lovoldozni, csak odafutni es beszallni a tankba :))
  • gonosz
    nem tokeletes , de alakul.
    magyar server most 2 van asszem, all seeing eye-al megtalalod oket.

http://www.mtavc.com/
  • KranaZoli #12229
    Tegnap próbáltam mindkét variációt.

Vártam, hogy kiszáll a tag a tankból de nem tette. Pedig leparkoltam a konvoj előtt egy másik kocsival, hogy meg kelljen állniuk. Ezt kb. 2x próbáltam de 1x sem jött ki a tankból senki.

Ezután felfegyverkeztem (végre sikerült jó helyre elbújni) és kezdetét vette a háború. Rambo 3 -> 1magam kétvállra fektettem egy egész katonai osztagot .
    Így már sikerült beszállnom a tankba.
    Közben természetesen jöttek a rendőrök, körözési szintem ***-os lett, lőttem őket a tankból, robbantak, ha nekem jöttek, gázoltam keresztül mindenen, meg csak úgy vaktába is lövöldöztem egy kicsit.
    Így hát sikerült teljesíteni a küldit.

Az biztos, hogy izgibb-pörgőbb volt ez a fajta megoldás. Asszem a jó lesen múlott a dolog.
  • Tuvok #12227
    Egy kérdés: van már normálisan működő multi a játékhoz?
    Mentségemre szolgáljon, régen jártam erre...
  • Tuvok #12226
    Szevasztok pupákok