GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez kell honnan lehet leszedni?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Úgy látom nem oldották meg a fényezést és ettõl számomra tök felesleges, mert króm nélküli autókat be tudok tenni én is. Bár kétségtelen,hogy egy két autót még nem láttam ezek közül a neten.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
nagyon csúnyák, de a kép a menüben tényleg jó😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A végén, mikor megy ki Tommy az ügyvéddel (miután Forellit lelõttem), elsötétül a képernyõ és úgy marad, közben azért a zene szól, de a játékba már nem lehet visszalépni. Pár perc múlva megjelenik a stáblista, ami kb. 2 pixelsor/perc sebességgel gördül felfelé. Tehát k...rvára belassul az egész. Szerintem pár napba is beletelne, amíg a teljes lista végigmegy ilyen sebességgel, és akkor sem biztos, hogy visszaenged a játékba.
Kurvára elütnek ezek a modern modellek a háttértõl az a gondom
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
a képek 1ébként a Vice City HQ-ról származnak
Diaz házához kell majd menni, de Lance-szel fogsz találkozni. Ha megölted, tied lesz a háza, utána vehetsz üzleteket. De azok bevétele csak akkor lesz a tied, ha a hozzájuk tartozó küldetéseket megcsináltad.
thx...
De ki adja ezt a kuldetést?
De ki adja ezt a kuldetést?
Sziasztok.
En mar megvettem a masik szigeten levo hazat,ahol van helikopter,de Taxi allomas,nyomda,stb...-it nem tudom megvasarolni.Mindig azt irja ki,hogy most nem elado,probald késobb.
Legyszi mondjatok mar el,mikor lehet ezeket megvásárolni????
En mar megvettem a masik szigeten levo hazat,ahol van helikopter,de Taxi allomas,nyomda,stb...-it nem tudom megvasarolni.Mindig azt irja ki,hogy most nem elado,probald késobb.
Legyszi mondjatok mar el,mikor lehet ezeket megvásárolni????
bazz, azt nem mondtad, hogy küldjem is el, csak azt, hogy nézzem meg, nem fagy-e le a küldetés végén