22366
  • zaki
    látom: ModernMod-Alpha (Bug Fixed)
    Lecseréli az összes jármûvet modernebre. Alpha B verzió. (Saját Szerveren)
  • lamase
    full van fenn
  • zaki
    én sajna nem tok segíteni, még nem nyomtam a modern moddal
  • zaki
    jójó, de én azt kérdeztem, hogy a full-os elkészült-e már, vagy mi a f*sz van vele, de nálad is csak az aplha verzió van fent :)
  • lamase
    igen, töltsd le a modok rovatbol :D
  • zaki
    olvass vissza, van 1 pár link
  • Sadun Tryst
    Nemtom, hogy valaki kérdezte-e már, de nagyon hosszadalmas visszaolvasni, így ha valaki tudja a kérdésemre a választ, lécci írja meg!

A 2. szigeten van egy toronyház, aminek az oldalában van egy iroda, ahová fel lehet menni... Még 1 csomag is van ott.
    + 1 lift. Namármost. Tudtommal a liftel valahogy fel lehet menni, és egy bazimagas irodába jutunk akkor. És onnan egy orbitálisat lehet ugratni motorral! Na nekem az kellene, hogy hogyan lehet oda feljutni, mert még helikopterrel sem olyan magasra feljutni!

A segítséget előre is köszönöm!
  • zaki
    oda kell állnod lent a garázsban a tábla elé, és ott lehet kiválasztani a versenyeket
  • Ruffi
    én nem néztem meg meddig jutottam végigvittem azt tom
  • zaki
    vmelyik nap én is neki állok újból végigvinni a játékot, most +próbálom 100%-ra +csinálni, múltkor csak 97%-ig jutottam el
  • Ruffi
    hát igen tudni kell...600-as motorral végignyomtam ugyhogy még küldin kivül megcsináltam kétszer:D
  • zaki
    jaja, én azzal nem nagyon tudtam +csinálni, helikopterrel könnyebb volt :)
  • Ruffi
    motorral nagyon ott volt..
  • zaki
    ja, én azt pl helikopterrel csináltam meg :P
  • Ruffi
    amugy izé küldi nagyon bejött amiko motorral kellett ugrálgatni!!!:DD
  • Ruffi
    ja az lesz megint fel fogom rakni végignyomom mégegyszer mert kell a feeling
  • zaki
    hagyd a francba a 3-at, nyomd a vájsz szitivel :)
  • Ruffi
    mind1 végülis...lehet fel kéne raknom 30.82-t vagy vmelyiket abbol az idöböl
  • zaki
    nyomd fel a legújabb drivert, meg szedd ki a rádiót a gameból, meg mittudomén
  • Ruffi
    de zaki cel 633-on gef 2 ti-n csodálatosan ment:D
  • zaki
    hát a 3-nak sokkal nagyobb a gépigénye, bár nekem megy mind a 2 game frankón
  • Ruffi
    jaja az ujon lassu vagyis annyira nm uj :D
    de azon mind az állat sztem 5 frame nem volt amit kaptam vice city meg enyhén szolva repeszt
  • zaki
    most mi va? :) lassú az új gépeden a 3?
  • Ruffi
    még a kis cerkámmal hogy végigvittem...
    2200+-om meg akko lett miko még viszonylag nagy szám volt:D
    akko hude örültem mondjuk most se lassu még
  • zaki
    nem tudom...
  • zaki
    jaja, mef is szenvedtem vele, állandóan lefagyott a game :P
  • Ruffi
    Modern modrol meg annyi h volt egy oldal ahonnan összes benne lévö kocsit külön le lehetett szedni...én juliusban cisnáltam ezt
  • Ruffi
    Zaki nekem gta 3-al bajom van pedig az annyira bejött a játék jobban megfogott mint a vice city mert vice-ban olyan semmilyennek az utcák
    3-ban alagut fasza hidak minden az egész uthálozat jobb meg nagyváros...áhh miket játszottam vele
    633 celeron + gef 2 ti-vel nyomtam 1024-ben és nem hazudok folyamatos volt
    2200+-al 512 ram-al gef 4-el meg akad mind a SZAR!
    Mért?
  • zaki
    nekem május óta fent van a 3-mal 1ütt :)))
  • zaki
    na és akkor most mi van a Modern Moddal? készen van?
  • Ruffi
    mert má mindenki végigvitte én is amint megkaptam májusban vagy miko végigvittem aztán azota nem játszok vele de majd megint felrakom lehet me semmi jo játék nincs mp2-n kivül
  • lamase
    na megy a codenamegta.hu/gtavice
  • zaki
    bazz, hogy elpusztult ez a topic :(
  • zaki
    Hoodoo honlapján +találod!
  • BBking
    Valaki tudna megadni linket,vagy elküldeni végigjátszást?Nálam sajna a Vice city online-on a végigjátszásnál az ékezetes szavaknál krixkraxokat tesz be az explorer.
  • Hmuda
    1: bemész a boltba és egy ideig fegyverrel a kézben az árusra célzol. Hamarosan megjelenik egy köteg pénz valahol és folyamatosan fog nőni a körözötséged.
    2: először vidd végig a kapcsolódó küldiket (a lehajtónál van egy lista, azokat a kocsikat szerezd meg (3 lista van, ha egy megvan, megjelenik a következő).
  • Tuvok #12481
    UP!
  • zaki
    TOPIC UP!!!
  • lamase
  • Tuvok #12478
    hát igen, szeretném már én is kipróbálni a kártyámmal...