22366
-
#12563 -
#12562 jaja, majd lesz nemsokára új logo-m remélem :) -
#12561 Zaki, kicsit kopár a neved! -
#12560 1et értek -
steweee #12559 nos a repülős engem is kiakasztott, de annál jobb érzés volt mikor sikerült, a helis meg nem nehéz ha jól állítod be a billkonfigot.szerintem jó volt a sztori, ha a mellékküldiket is csináltad nem csak a főszálat akkor egyáltalán nem rövid. és egy tanácsa a végére:ha nem tetszik egy játék, ne játssz vele! -
#12558 mindenesete az új gépemmel nagyon királyul megy, még egy textúrakésést sem láttam -
#12557 2200+ procival még jo h nem lassul be!
Amugy ez majnem minden vga-n igy van hogy késnek a texturák -
#12556 lecseréltem a gépemet és jelentem egy XP2200+ radeon 9200-al nem késnek a textúrák! Pedig az összes model magas poligonszámúra van cserélve, de szerencsére így sem lassul be a gamma. A Gef2-vel nehezen tudta csak kirakni a terepet az összes lecserélt járgánnyal a játékban. -
#12555 Engem minden fűszál nem érdekel a game-ben.
Nem fogok rejtett csomagokat keresgélni.
Ez számomra ezt jelenti, hogy ennyi volt a történet, ez az alap game.
Oszt utána, közben egyéb programozó team-ek milyen feauter-öket illesztettek bele, mentőzés, nem tud felizgatni.
Akkor inkább majd 1x újrakezdem a game-t, okulva az elsőnél elkövetett hibáimból és akkor esetleg más game mellett párhuzamosan belenézek a mellék küldik-be is.
Mindenestre én egy pöttyet csalódtam.
A GTA3 története jobban tetszett és ebben kettő egetrengető marhasággal találkoztam, amik mögött szintén külsős programozói team-et érzek.
1.) A helikopteres bomba szállítgatás
2.) A repülős bomba szállítgatás
Hát ezektől azon kívül, hogy sík ideg lettem szét röhögtem magam. -
#12554 attól, hogy elfogytak a küldik, még nem ért véget a játék... kiraboltad a boltokat, megcsináltad a mentős, rendőrős, taxis, tűzoltós küldiket? megvan a 100 hidden package? és az unique jump-ok? Rampages küldik? na ugye, van még mit csinálni, csak akkor van teljesen vége a game-nak, ha 100%-on vagy! -
#12553 Hi!
Ha már nem ír ki több fő küldit a játék, akkor ennyi volt a game?
Úgy látom már csak az lenne, hogy a megvásárolható épületekhez lenne pár küldi + egyéb aprók, de a lényeg ennyi volna?
Mert ha igen, akkor szerintem a GTA3-nak jobb volt a története.
Úgy nézem, mintha a megvásárolható épületek körül lennének még nagyobb feladatok. Ezek mennyire épülnek be a játék történetébe, mennyire fontosak? -
#12552 :DDDDDDD -
#12551 -
#12550 wazze... :))))))) -
#12549 szép kis madaram van nem?
-
#12548 jaja :) -
#12547 Köszi szépen, kipróbálom. Hallottam róla, ha jól tom image fájlt is tud 'futtatni', nem kell kírni. -
#12546 itt van a progi + 1 kis leírás hozzá -
#12545 pill, mindjárt keresek 1 linket -
#12544 az 1 virtuális meghajtó progi -
#12543 nem -
#12542 deamon tools progi-t nem ismered? -
#12541 wwwwwwwwwwwwwwww
Tod az ígéret megvolt, csak 2,5 hónapig tartott kiírnia a srácnak. Le is tölthettem volna, csak nincs íróm. -
#12540 2,5 hónapot szenvedtél, hogy újra +legyen a game? bazz, miért nem szóltál, megírtam volna neked a cd-t, ha szóltál volna :) -
#12539 Re all !
No hát, 2 és fél hónapos folyamatos kínkeserves utánajárás, kérdezgetés, ígérgetés után végre valahára sikerült szereznem egy Vice #1 CD-t, mivel az sajna tönkrevágódott a nyáron. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mi lesz a játékkal, ugyanis történt azóta pár fejlesztés a gépemben, többek között a régi GF 2 Ti-m helyett egy Ati 9600 Pro került a gépbe. Sokan panaszkodtak, hogy mindenféle hibát tapasztaltak az Ati kártyákkal, és én utána akartam járni, hogy ez mennyire igaz.
Nos. Felraktam a játékot, 1.1 pecs, No-CD, mentés a helyére. Indítom a játékot, pillanatok alatt tölt, majd huss...fekete képernyő. Marad. ALT+TAB, CTRL+ALT+DEL, bezárom a progit. Gondolkodom. Anno a másik videokártyával is volt gond, ha letiltom a Függőleges Szinkront (Vertycal Syinc). Átteszem Alkalmazásfüggőre. (3.7-es Catalyst van fönn.) Újabb próba. Játék tölt, majd végre bejön a képernyő, és szebb, mint valaha! A színek sokkal élénkebbek, mint az Nvidiával voltak, nagyon jól néz ki. Bekapcsolom az élsímítást, Truformot, nagyon szép!
Szóval ezzel nem oldódott meg az Ati-t használók problémája, de a 9600 Pro-val és 3.7-es Catalyst-tel BIZTOSAN megy a VC!
JEE! -
#12538 akkor most mi van?! :P -
#12537 ne lódítsál már, kipróbáltam azt a Modern mod b verziót anno és összeszámolva a lehetséges 65 járgányból csak 35-öt cserél le kb. -
#12536 le, nekem még nem fagyott -
#12535 thx, na majd én is megprónálok vmit alkotni, bár közöm sincs hozzá :P -
#12534 a kérdésedre válaszolva Photoshop 7.. nem megy Mozilla alól a privát üzenet dolog srx. -
#12533 ok, ok :)
és tényleg lecserélni az összes szekeret? és fagyásmentes? -
#12532 de az a legújabb, a végleges -
#12531 + fél év, mire kijön PC-re is, úgyhogy kb 2005 elején jön ki -
#12530 (GamesIndustry) A Take Two alelnöke, Cindi Buckwalter tájékoztatta a New York-i technológiai konferencia jelenlevőit, hogy 2004 második felében várható a népszerű és egyben nagy port kavart Grand Theft Auto sorozat negyedik része. Cindi egyelőre nem fedte föl a következő rész címét.
A merész lépéseiről elhíresült kiadó pillanatnyilag a Manhunt c., szintén a felnőtt réteget megcélzó játékuk kiadásával vannak elfoglalva, mely előzetes információk alapján november 21-én verekedi magát a mezőnybe. A szaksajtó gyorsan rákapott az egyedi falatra, ám egyelőre kérdéses a játékosok miként vélekednek majd az erőszakos motívumokkal telitömött játékról. -
#12529 hogyne, sokkal jobb. főleg, hogy segg vagyok hozzá:) -
#12528 az összes jármű sajnos nem igaz mert csak kb 30-at cserél le a 65-ből ráadásul 3 textúrahiányos. szal az egy fosh :) -
#12527 van már 02.2 is? de lemaradtam:( Jobb mint az sima 0.2? -
#12526 üdv! lecseréltem végre az őskövület gef2-t egy radeon 9200-ra. Nemtom azzal menni fog a VC? Mert itt voltak ilyen vga problemek az atikkal és nincs kedvem feleslegesen szenvedni. -
#12525 hogy kő összehozni a hálót ebben az mta 0.2.2-ben? most kapcsolódnék be ebbe a gta dologba, mert talán már életképes is és kéne help ezzel kapcsolatban -
#12524 :P