22366
  • Tuvok #12563
  • zaki
    jaja, majd lesz nemsokára új logo-m remélem :)
  • Tuvok #12561
    Zaki, kicsit kopár a neved!
  • zaki
    1et értek
  • steweee
    nos a repülős engem is kiakasztott, de annál jobb érzés volt mikor sikerült, a helis meg nem nehéz ha jól állítod be a billkonfigot.szerintem jó volt a sztori, ha a mellékküldiket is csináltad nem csak a főszálat akkor egyáltalán nem rövid. és egy tanácsa a végére:ha nem tetszik egy játék, ne játssz vele!
  • KG21
    mindenesete az új gépemmel nagyon királyul megy, még egy textúrakésést sem láttam
  • Ruffi
    2200+ procival még jo h nem lassul be!
    Amugy ez majnem minden vga-n igy van hogy késnek a texturák
  • KG21
    lecseréltem a gépemet és jelentem egy XP2200+ radeon 9200-al nem késnek a textúrák! Pedig az összes model magas poligonszámúra van cserélve, de szerencsére így sem lassul be a gamma. A Gef2-vel nehezen tudta csak kirakni a terepet az összes lecserélt járgánnyal a játékban.
  • KranaZoli #12555
    Engem minden fűszál nem érdekel a game-ben.
    Nem fogok rejtett csomagokat keresgélni.
    Ez számomra ezt jelenti, hogy ennyi volt a történet, ez az alap game.
    Oszt utána, közben egyéb programozó team-ek milyen feauter-öket illesztettek bele, mentőzés, nem tud felizgatni.

Akkor inkább majd 1x újrakezdem a game-t, okulva az elsőnél elkövetett hibáimból és akkor esetleg más game mellett párhuzamosan belenézek a mellék küldik-be is.

Mindenestre én egy pöttyet csalódtam.

A GTA3 története jobban tetszett és ebben kettő egetrengető marhasággal találkoztam, amik mögött szintén külsős programozói team-et érzek.

1.) A helikopteres bomba szállítgatás
    2.) A repülős bomba szállítgatás

Hát ezektől azon kívül, hogy sík ideg lettem szét röhögtem magam.
  • zaki
    attól, hogy elfogytak a küldik, még nem ért véget a játék... kiraboltad a boltokat, megcsináltad a mentős, rendőrős, taxis, tűzoltós küldiket? megvan a 100 hidden package? és az unique jump-ok? Rampages küldik? na ugye, van még mit csinálni, csak akkor van teljesen vége a game-nak, ha 100%-on vagy!
  • KranaZoli #12553
    Hi!

Ha már nem ír ki több fő küldit a játék, akkor ennyi volt a game?
    Úgy látom már csak az lenne, hogy a megvásárolható épületekhez lenne pár küldi + egyéb aprók, de a lényeg ennyi volna?
    Mert ha igen, akkor szerintem a GTA3-nak jobb volt a története.

Úgy nézem, mintha a megvásárolható épületek körül lennének még nagyobb feladatok. Ezek mennyire épülnek be a játék történetébe, mennyire fontosak?
  • zaki
    :DDDDDDD
  • Tuvok #12551
  • Esrohnoil
    wazze... :)))))))
  • KG21
    szép kis madaram van nem?
  • zaki
    jaja :)
  • Tuvok #12547
    Köszi szépen, kipróbálom. Hallottam róla, ha jól tom image fájlt is tud 'futtatni', nem kell kírni.
  • zaki
    itt van a progi + 1 kis leírás hozzá
  • zaki
    pill, mindjárt keresek 1 linket
  • zaki
    az 1 virtuális meghajtó progi
  • Tuvok #12543
    nem
  • zaki
    deamon tools progi-t nem ismered?
  • Tuvok #12541
    wwwwwwwwwwwwwwww

Tod az ígéret megvolt, csak 2,5 hónapig tartott kiírnia a srácnak. Le is tölthettem volna, csak nincs íróm.
  • zaki
    2,5 hónapot szenvedtél, hogy újra +legyen a game? bazz, miért nem szóltál, megírtam volna neked a cd-t, ha szóltál volna :)
  • Tuvok #12539
    Re all !

No hát, 2 és fél hónapos folyamatos kínkeserves utánajárás, kérdezgetés, ígérgetés után végre valahára sikerült szereznem egy Vice #1 CD-t, mivel az sajna tönkrevágódott a nyáron. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mi lesz a játékkal, ugyanis történt azóta pár fejlesztés a gépemben, többek között a régi GF 2 Ti-m helyett egy Ati 9600 Pro került a gépbe. Sokan panaszkodtak, hogy mindenféle hibát tapasztaltak az Ati kártyákkal, és én utána akartam járni, hogy ez mennyire igaz.
    Nos. Felraktam a játékot, 1.1 pecs, No-CD, mentés a helyére. Indítom a játékot, pillanatok alatt tölt, majd huss...fekete képernyő. Marad. ALT+TAB, CTRL+ALT+DEL, bezárom a progit. Gondolkodom. Anno a másik videokártyával is volt gond, ha letiltom a Függőleges Szinkront (Vertycal Syinc). Átteszem Alkalmazásfüggőre. (3.7-es Catalyst van fönn.) Újabb próba. Játék tölt, majd végre bejön a képernyő, és szebb, mint valaha! A színek sokkal élénkebbek, mint az Nvidiával voltak, nagyon jól néz ki. Bekapcsolom az élsímítást, Truformot, nagyon szép!
    Szóval ezzel nem oldódott meg az Ati-t használók problémája, de a 9600 Pro-val és 3.7-es Catalyst-tel BIZTOSAN megy a VC!
    JEE!
  • zaki
    akkor most mi van?! :P
  • KG21
    ne lódítsál már, kipróbáltam azt a Modern mod b verziót anno és összeszámolva a lehetséges 65 járgányból csak 35-öt cserél le kb.
  • lamase
    le, nekem még nem fagyott
  • zaki
    thx, na majd én is megprónálok vmit alkotni, bár közöm sincs hozzá :P
  • [HUN]PAStheLoD
    a kérdésedre válaszolva Photoshop 7.. nem megy Mozilla alól a privát üzenet dolog srx.
  • zaki
    ok, ok :)

és tényleg lecserélni az összes szekeret? és fagyásmentes?
  • lamase
    de az a legújabb, a végleges
  • zaki
    + fél év, mire kijön PC-re is, úgyhogy kb 2005 elején jön ki
  • zaki
    (GamesIndustry) A Take Two alelnöke, Cindi Buckwalter tájékoztatta a New York-i technológiai konferencia jelenlevőit, hogy 2004 második felében várható a népszerű és egyben nagy port kavart Grand Theft Auto sorozat negyedik része. Cindi egyelőre nem fedte föl a következő rész címét.

A merész lépéseiről elhíresült kiadó pillanatnyilag a Manhunt c., szintén a felnőtt réteget megcélzó játékuk kiadásával vannak elfoglalva, mely előzetes információk alapján november 21-én verekedi magát a mezőnybe. A szaksajtó gyorsan rákapott az egyedi falatra, ám egyelőre kérdéses a játékosok miként vélekednek majd az erőszakos motívumokkal telitömött játékról.
  • 12346
    hogyne, sokkal jobb. főleg, hogy segg vagyok hozzá:)
  • KG21
    az összes jármű sajnos nem igaz mert csak kb 30-at cserél le a 65-ből ráadásul 3 textúrahiányos. szal az egy fosh :)
  • KG21
    van már 02.2 is? de lemaradtam:( Jobb mint az sima 0.2?
  • KG21
    üdv! lecseréltem végre az őskövület gef2-t egy radeon 9200-ra. Nemtom azzal menni fog a VC? Mert itt voltak ilyen vga problemek az atikkal és nincs kedvem feleslegesen szenvedni.
  • 12346
    hogy kő összehozni a hálót ebben az mta 0.2.2-ben? most kapcsolódnék be ebbe a gta dologba, mert talán már életképes is és kéne help ezzel kapcsolatban
  • zaki
    :P