GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi értelme van begyûjteni a pénzt, ha már nem tudom elkölteni?
Lassan a végére érek, és nincs mire költeni azt a rengeteg pénzt...
Lassan a végére érek, és nincs mire költeni azt a rengeteg pénzt...
Csináld azt hogy amit le akarsz cserélni autót azt elõtte vidd be a garázsodba majd ments. Utána cseréld ki a járgányt és hívd be a mentést ha kifagy akkor valamit elba...tál.
Nem tud segíteni senki ????
Eltudod küldeni mailben ,hogy csináltad ???
Köszi
Köszi
El tudnád küldeni nekem is a magyarosítást? E-mail: [email protected]
http://goo.gl/gd6Zi5
Ügyes vagy gondolom elsõre sikerült !! 😊)
Lehet ,hogy nekem is sikerült csak nem voltam elég türelmes ?? Mert egyszer elindult az egész és kerestem mint állat,de sehol nem találtam és úgy gondoltam nem sikerült. 😞 Neked elsõre meg is jelent ?? Vagy csak megpróbáltad és hagytad a fenébe és egyszer csak ott volt.
Lehet ,hogy nekem is sikerült csak nem voltam elég türelmes ?? Mert egyszer elindult az egész és kerestem mint állat,de sehol nem találtam és úgy gondoltam nem sikerült. 😞 Neked elsõre meg is jelent ?? Vagy csak megpróbáltad és hagytad a fenébe és egyszer csak ott volt.
Sajnos ,de a képek alapján Bika lesz nagyon,legalább is azok a kocsik nagyon tutik voltak. 😊) Mondjuk csekély 400 Mb kell felülírni ami gondolom egy teljesen új gta3.img lesz.
HI beraktam hodoo-rol eszedett porsche-t ugyhogy cometre cseréltem és nem találom a bmw-t sem találtam aztán az valahoyg elökerült mit csináljak?
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Akkor hagyam a fenébe az új kocsikat ??? Hát akkor majd felrakom a modern modot remélem készen lesz hamarossan.
gta3-nál nekem is ez volt, vmit úgy elb*sztam, hogy még újrainstallálásnál sem akart indulni a game
Kösz nem is gondoltam volna!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Megcsinálom rendesen az IMG TOOL-l amit kell. Berakom az új txd és dff-t és utána a kocsi úgy eltünik a játékból mintha ott se lett volna!
Most installálom 4-re fe la játékot! Annyira elcseszi,hogy utána else indul a játék azaz kifagy.
Kocsit nemtok berakni a gameba !! 😞(
Hi ,srácok valaki tudna nekem segíteni ??
hehe, most kaptam válaszmailt feroCT5-tõl, a gta texter készítõjétõl, hogy köszöni az észrevételt a zebra taxival kapcsolatban, többen jelezték neki, így javítva lett.Ql.
jaja, nem szoktam velük cicózni, csak életben nem gondoltam volna arra, hogy a saját autóimba sem szállhatok be
ami még nem tetszik, hogy az embereim nem nyirják ki a rendõröket, meg meg sem védenek, pedig akkor mire van az a sok idióta?
ami még nem tetszik, hogy az embereim nem nyirják ki a rendõröket, meg meg sem védenek, pedig akkor mire van az a sok idióta?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ennél jobb hírt nem is hallhattam volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem kell újrakezdeni!!!!!!!!!!!
Azért menj még pár kört a zebrával, biztos ami biztos
Azért menj még pár kört a zebrával, biztos ami biztos

hát nem tudom, hogy ez jó hír-e, de én most kipróbáltam a magyarosításodat, és nem fagyott le a zebra taxinál
Zaki, megtennél nekem valamit?Elküldöm a magyarítást, letesztelnéd, hogy a Zebra taxi fagy-e?Most átírtam az új editorral, kíváncsi vagyok tényleg újta kell-e kezdeni.
DZSINGIO: pontosan miért is kell újrakezdeni, mert azt nem írtad?Nekem eddig csak a zebra fagyott, semmi más, ha az meg elvileg már jó, minek kezdjem újra?