GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Mi értelme van begyûjteni a pénzt, ha már nem tudom elkölteni?
Lassan a végére érek, és nincs mire költeni azt a rengeteg pénzt...

[HUN]FaTaL
ja oks.

http://goo.gl/gd6Zi5

Fefe
Csináld azt hogy amit le akarsz cserélni autót azt elõtte vidd be a garázsodba majd ments. Utána cseréld ki a járgányt és hívd be a mentést ha kifagy akkor valamit elba...tál.

Fefe
Nem mindig jelenik meg elsõnek.

Tuvok
teszteletlen, tele van hibákkal

Tuvok
amint kész...

zaki
gondolom, mert akar vele játszani

Tuvok
minek?

zaki
miben?

Nem tud segíteni senki ????
[HUN]FaTaL
Küldd el ezt most please! Thx!

Tuvok
amint kész lesz adok linket

Eltudod küldeni mailben ,hogy csináltad ???
Köszi
[HUN]FaTaL
El tudnád küldeni nekem is a magyarosítást? E-mail: [email protected]

Ügyes vagy gondolom elsõre sikerült !! 😊)
Lehet ,hogy nekem is sikerült csak nem voltam elég türelmes ?? Mert egyszer elindult az egész és kerestem mint állat,de sehol nem találtam és úgy gondoltam nem sikerült. 😞 Neked elsõre meg is jelent ?? Vagy csak megpróbáltad és hagytad a fenébe és egyszer csak ott volt.
Sajnos ,de a képek alapján Bika lesz nagyon,legalább is azok a kocsik nagyon tutik voltak. 😊) Mondjuk csekély 400 Mb kell felülírni ami gondolom egy teljesen új gta3.img lesz.
zaki
modern mod 2-3 hónap múlva lesz kb

Ruffi
HI beraktam hodoo-rol eszedett porsche-t ugyhogy cometre cseréltem és nem találom a bmw-t sem találtam aztán az valahoyg elökerült mit csináljak?

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Akkor hagyam a fenébe az új kocsikat ??? Hát akkor majd felrakom a modern modot remélem készen lesz hamarossan.
zaki
majdnem úgy, mint a helikoptereket

zaki
végülis win re-install lett a vége

zaki
gta3-nál nekem is ez volt, vmit úgy elb*sztam, hogy még újrainstallálásnál sem akart indulni a game

Adi
Kösz nem is gondoltam volna!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Megcsinálom rendesen az IMG TOOL-l amit kell. Berakom az új txd és dff-t és utána a kocsi úgy eltünik a játékból mintha ott se lett volna!
Most installálom 4-re fe la játékot! Annyira elcseszi,hogy utána else indul a játék azaz kifagy.
Kocsit nemtok berakni a gameba !! 😞(
Hi ,srácok valaki tudna nekem segíteni ??
Tuvok
hehe, most kaptam válaszmailt feroCT5-tõl, a gta texter készítõjétõl, hogy köszöni az észrevételt a zebra taxival kapcsolatban, többen jelezték neki, így javítva lett.Ql.

zaki
az lesz

Tuvok
ott van, próbálgasd

zaki
ok, mindenesetre nekem tetszett a fordításod, bár sokat nem nagyon láttam belõle

Tuvok
nemtudom, csinálom, ahogy idõm engedi.

zaki
fordítás különben mikkora lesz teljes?

Ron Ragm
golyófogónak

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Tuvok
igen, a texter hibájából ezexerint javítva

Mike
jaja, nem szoktam velük cicózni, csak életben nem gondoltam volna arra, hogy a saját autóimba sem szállhatok be

ami még nem tetszik, hogy az embereim nem nyirják ki a rendõröket, meg meg sem védenek, pedig akkor mire van az a sok idióta?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

zaki
miért, nálad hogy fagyott, beszálltál, és meghalt a gép?

zaki
nyomultam vele 1-2 percet, de nem fagyott

Tuvok
Ennél jobb hírt nem is hallhattam volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem kell újrakezdeni!!!!!!!!!!!
Azért menj még pár kört a zebrával, biztos ami biztos

zaki
hát nem tudom, hogy ez jó hír-e, de én most kipróbáltam a magyarosításodat, és nem fagyott le a zebra taxinál

zaki
megjött, ki is próbálom gyorsan

zaki
ok, mindjárt +nézem

Tuvok
köszi, asszem elment

zaki
nekem 8, küldd el

Tuvok
Te meg féleszû vagy

DarkHorSe
tudatlan tuvok

Swedish people are albino monkeys

Tuvok
Zaki, megtennél nekem valamit?Elküldöm a magyarítást, letesztelnéd, hogy a Zebra taxi fagy-e?Most átírtam az új editorral, kíváncsi vagyok tényleg újta kell-e kezdeni.

Tuvok
DZSINGIO: pontosan miért is kell újrakezdeni, mert azt nem írtad?Nekem eddig csak a zebra fagyott, semmi más, ha az meg elvileg már jó, minek kezdjem újra?

Tuvok
bazzeg amikor épp a végéhez értem volna kezdjem újra...

Tuvok
fogja a lófasz újrakezdeni, épp elég dolgom van néllküle is