22366
-
#12614 téged is érdekel, mi? -
#12613 kivele! -
#12612 na, mondjad :) -
#12610 taxiba túszejtés? -
#12608 -
#12607 főleg a chaos meteres küldinél -
#12606 Pontosan. -
#12605 Király! Én leszek a város ura! :P -
#12604 SP1 ahhoz kell, amikor a menüben nem látszanak a bötűk. Amúgy ja. -
#12603 pl az autószalon, a kikötő, a taxiállomás, a gyárat, stb -
#12602 Pl? -
#12601 van még egy csomó épület, amit meg kell venni -
#12600 Kéne egy tanács. Most tartok a játék 49%-nál, de most már nincs küldetés adó hely. Megvettem a Malibu clubbot, meg a filmstudiot, azokat végig is nyomtam. Mondjatok olyan megvásárolható helyeket, ami ad küldetést. Meg azt sem értem, hogy a fősztori mikor fog továbbhaladni. El kell érni egy bizonyos pénzmennyiséget? -
#12599 nekem nem kellett hozzá service pack1!! ha ilyen képbibik voltak (eltűnt az útburkolat stb.) akkor aki kellett akpcsolni a ...frame opciót a grafikai beállításoknál. sajna rég volt,már nem pontosan emlékszem a menüre,de service packom tuti nem volt,de azért hátha nálatok az a bbi. -
#12597 Service Pack 1-et töltsétek le XP-hez, az kell. -
steweee #12595 ez tényleg nem egy könnyű küldetés, de a távirányítós repcsis sokkal-sokkal nehezebb lesz.úgy tudod megcsinálni, hogy adsz egy jó konfigot a repüléshez.én a numerikus billentyűkkel előre-hátra, jobbra-balra dőlés, bal kézzel pedig két-két gomb a forgás jobbra-balra, emelkedés-süllyedés. ha jól emléxem, mert már elég régen játszottam vele.először csak próbálgasd hogy mi esik kézre, állítgasd a konfigot hogy jó legyen, aztán próbálkozz csak. elsőre nekem is teljesíthetetlennek tűnt, aztán meg könnyűnek, még időm is maradt, a kulcs a jó irányíthatóság. először valóban az embereket érdemes ledarálni, és a legfelső helyre lehelyezni a bombát egyúttal. itt már látod hogy marad e elég időd a többire. ha nem, akkor load.a repülős az nehezebb lesz, menekülő hajókra kell bombát dobni.itt is bele lehet jönni az irányításba, de bombázni kurva nehéz, ráadásul ezt is időre és több célpontot.többszöri próbálkozásra szerencsével sikerülhet -
kispalika #12594 Sziasztok!
Már napok óta a kis helikopteres épület felrobbantásos misszión kínlódok. Már visszaolvastam kb. 50 oldalt a fórumban, hátha találok valami jó ötletet. De sajnos ez nem jött be. Először kinyírom az embereket az épületben, aztán elkezdem jordani a dinamitokat. De jó esetben odáig jutok, hogy a negyedik még felveszem, de már be sem érek vele. Tiszta ideg vagyok már.Ha az épület nem is, én lehet hogy felrobbanok.
Van valakinek valami jó tippje ezzel kapcsolatban? Esetleg nincs valaki ügyeskezű, aki megcsinálná nekem?
Előre is köszi mindent. -
#12593 Andreas, van neki saját topikja asszem -
#12592 Nem tud valaki valamit a legújabb GTA-ról?
Azt hiszem hogy valami San antander vagy mi lessz!
-
#12591 50 cent a GTA-ban?
(Gamespot) A többszörös platinalemezes rapper, 50 cent, valamint mentorai, Eminem és Dr. Dre egy eddig ismeretlen játékon munkálkodnak.
A KMEL rádióállomásnak adott interjúban 50 cent véletlen elejtette, hogy egy hamarosan megjelenő videojátékon dolgozik. A kilenc alkalommal perforált jóember sajnos időben észbekapott és nem árult el további részleteket, csupán azt, hogy Eminem, Dr. Dre és saját bandája a G-Unit is részt vesz a munkálatokban.
Annyit azért tudni, hogy a "Grand Theft Auto"-hoz hasonló akciójátékról van szó. Ez csak olaj a tűzre, figyelembe véve Eminem korábbi kijelentését, miszerint tárgyalásokat folytat a Rockstar-ral. A helyzet azonban nem felhőtlen, mivel a Los Angeles-i Conspiracy Games elnöke, Keith Tanaka szerint a cégével kötött szerződést Eminem felrúgta, s az ötlettel a Rockstar-hoz fordult. Elképzelhető, hogy 50Cent projektje pont ez utóbbi játékkal kapcsolatos.
Egy valamit azonban bizton el tudnék képzelni: 50Cent zenéit a GTA4-ben! Egy igazi gengháborús betéthez kiváló lenne legújabb albumról a HEAT, a PATIENTLY WAITING vagy épp a DON'T PUSH ME. ÁÁÁÁ, isteni lenne 50Cent, Eminem és Dr. Dre-t viszontlátni a játékban!!!
Info: hardwired -
#12590 nekem régebben cerk 1,1-en 512 sd-vel gef2-vel meg se próbált akadni. Aztán vettem egy Athlon 2200+t 512ddr és a gef2-vel így szaggatott, meg is lepődtem. Aztán tettem bele egy mai viszonylat szerint leg alapabb videokártyát, egy radeon 9200-t és meg sem kísérel akadni. Sztem geforcot ne vegyél, a radeonok jobbak nála. -
#12587 pont ugyanilyen konfiggal nekem is akadt, de aztán tettem bele egy normális videokarit és azóta jó -
#12586 Gef2 azért már nem egy mai darab, mondjuk azért mennie kellene... -
#12584 TOPIC UUUP! -
#12583 az a limuzin, a Vercetti villánál találsz 1et -
Pista77 #12582 A szalonnal a masodik kocsilistabol 5 megvan,de nem talalok Stretch-t. Merre keressem? -
#12581 leálltnak is lehet nevezni, utolsó hír az volt hogy nem adnak ki többet stb. Szal az utolsót sztem lehet véglegesnek nevezni -
#12580 Radio Station Music Decoder 1.1 -
#12579 na, mindjárt keresek 1 linket :) -
#12578 van 1 progi, ami átkonvertálja mp3 fájlba a raw-ot, magyar honlapokon biztos fent van a progi -
#12577 Nem tudjátok hogyan lehetne az egyes rádió állomások zenéjét .mp3-ba (audio CD-re) írni.
Ha jól néztem .RAW állományokban vannak.
Engem spec a VROCK rádióállomás érdekelne. Azt szeretném v.hogy olyan formába hozni, hogy mp3-ként, vagy audio cd-ként is tudjam hallgatni. -
#12576 nem, de nem is fogjuk, legalábis én nem, nem jön be nálam a kép -
#12575 A Modern MOD-ból nem jelent meg végleges, csak egy alfa, tudtommal.... valamiért leállt a projekt, sajna. Pedig nagyon vártam.
Ja ezt láttátok már?
-
#12574 akor ne tedd. Lehet hogy csak nálam nem cseréli le az összes autót. -
#12573 ha nem haragszol nem fogok veled ezen vitazni -
#12572 ahogy gondolod -
#12568 hányadék az egész? akkor ne játssz vele -
#12567 de azért nem nevezném élvezhetetlenül szarnak. Csak néha fordul elő. 1,1-es pecs fenn van? Elvileg az javítja a Catalyst hibát. -
#12566 igazad van sajna azóta sajnos nekem is előjott:( -
#12564 Nem értek 1et veled.
Ha beülsz egy moziba megnézni pl. a "Terminator 3-at" az első 10 perc után felállsz és kijössz a moziból?
Én végignézem, de többet biztos nem fogom megnézni.
Mert nem tetszik (nekem).
Ha van egy kúrva jó game (GTA3) és megjelenik az újabb része, hát persze, hogy megszerzem és bele is nézek.
Az elején még tetszik is a game nagyon, aztán jönnek a számomra ökör küldik (heli, repülő) helyettük szerintem sokkal jobb küldiket is lehetett volna kreálni pl. a mellék küldik helyett.
De végignyomom a fő küldiket, mert szerintem ez a game forgatókönyve a többi 100%, hogy csak körítés, fejlesztés közben előállott 5letek 1éb törpénések miatt van a game-ben.
Majd a fő vezérfonal megszakad és vége.
Ez szerintem a GTA3-ban jobb volt, nem azt mondtam, hogy a VC kukába való. Szerintem a története laposabbra sikerült.
De ezek az én véleményeim a game-ről!!!
Mint írtam több mint v.színű, hogy neki fogok állni újra majd és akkor megnézem a mellék küldiket is.
(lesz rá idő télen asszem) Persze az is lehet, hogy fenthagyom a gépen és bele-belenézek a mellék küldikbe.