GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
remélem suprát tesznek bele
CSOCSO
há 2-3 honapot nem várok..azt hittem 1-2 hét
zaki
nincs mit

PAYNE
Köszi már töltöm is le...

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

zaki
hát, sokat nem érnénk vele...

M@TriX
most olvasom az oldalukon, hogy tényleg 2-3 hónap (Modern Mod wird in 2 ~ 3 monate fertig) 😞

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
gamecopyworld-on keresd

M@TriX
neee, tényleg még 2-3 hónap mire elkészül .. áááá. 😊 Hol van az még, addigra a suli is elkezdõdik. 😊 Nekem most kell! Megszavazzuk? 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

PAYNE
Tudom hogy nem ide tartozik de a gta3 Xp patchet tudjátok hogy ne legyen csíkos a menü honnan tom letöleni?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

M@TriX
ja én is most hallottam róla, da nagyon ígéretesen néz ki, csinálok is róla egy kis ismertetõt...

zaki
nem felejtettem el, nemsokára lecserél(tet)em

zaki
2-3 hónap

PAYNE
Eszt tudtam én is...

M@TriX
zaki, még mindig ez a kötözött sonka a avatarod, ezért dolgoztam annyit? 😊

CSOCSO
modern mod miko gyünki mert akkor addg nem csapatom mig ki nem jön..
CSOCSO
hjaj a dicatik😊) bár inkább honda cbr 900 rr kéne😊
CSOCSO
hjaaaaaaaaaaaaj😊))))))))))
zaki
ki kell õket rabolni, anélkül nem lehet 100%-ra végigjátszani

zaki
ja

PAYNE
Na császtok itt vagyok ujra és most jövök rá hogy ki lehet rabolni az üzleteket!Tudtátok?

KG21
A carcols.dat-ot kell átírni ilyesmihez, biztos benne van a readmeben amit hozzá adtak. Egyébként úgy nézem a felnit sem sikerült rendesen megoldanod.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
gondoltam, hogy nem alapbeállítással nyomattad 😊

Ruffi
HI kézzeljétek végre át tudtam ugratni a repülötérröl a vercetti estate-ig söt volt olyan hogy a mögötte lévö tengerbe estem
Mondjuk ez tuningolt Supra-val volt

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

zaki
mi nem tetszik ezen? szerintem állat

zaki
1értelmû, hogy kell

Herold
Nem lehet átfesteni a pay'n'spray-ben?

Herold
A Malibu is kell szerintem!

Herold
Miket vettél meg idáig?

A Vercetti házban az utolsó elõtti a Copland volt (üzlet robbantás rendõrruhában).

De amúgy frankón megy meg minden. 😊
ilyen lett a kocsi !! 😊))

Addig is valaki valamilyen megoldást ??
HELP ME!!!!

Srácok végre sikerült betennem az elsõ kocsit a játékba! 😊 Kb.5-10 kellett újra installálnom mire sikerült egyet betennem.Most már csak egyetlen próbléma van az autóval. 😞Az hogy total szürke!Nincs színe! Pl. rakok mindjárt fel képet !! 😊
zaki
a képek alapján megéri rá várni

zaki
persze, hogy meg kell azokat is csinálni

[HUN]FaTaL
Huh, de várom már a Modern modot. Remélem minõségi darab lesz és megéri várni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tarhonya
Mikor jelenik meg a bégsõ küldetés a vercwtti mansionben? A printworks már az enyém, a missziói is készek. A MAlibu clubbos missziók is kellenek a befejezéshez?
Hát igen,dehát ha megéri akkor szívesen vár az ember, nem ??
zaki
ja, csak ne kellene rá hónapokat várni...

KG21
jó lesz ez a modern mod! látom már króm is van az autókon.

zaki

a képek a Vice City HQ-ról származnak

zaki

zaki
1-2 új kép a Modern modról:

Tarhonya
ja akkor kész van. De a vercetti mansionban nem jelent meg küldetés.
M@TriX
na ez egy jó 5let!. Az a játék szar, de mégis a GTA-ban ezzel a kocsiba meg lesz a feeling. Zsaruk vannak, ugratók vannak, mi kell még?!!! 😊

KG21
feldobom egy kicsit a topicot egy képpel😊
akinek nem tetszik a Starsky&Hutch játék, de az autó bejön:

Herold
A Hit the Courier az utolsó, elvileg be kell jönnie. (2 van összesen)

Tarhonya
A printworks utolsó küldetése nem jelenik meg. Mit kell elõbb teljesíteni hogy megcsinálhassam?
KG21
Ha nem találjátok a lecserélt autókat, egyszerûbb garázs editort használni, ami a litech féle trénerhez van.

Köszi az ötletet meg fogom próbálni !!!
zaki
a játék vége felé már nincs semmi értelme a pénznek, ellenben az elején