22366
-
#12768 valami triálos dolog szóval, gondolom az 1ik lejtős versenypálya lesz a tengerparton, de ez csak tipp -
#12767 Én... -
#12766 Nn se tom, sztem a motorosbanda háza melletti lehet az...vagy nemtudooom... -
#12765 már nem nagyon vágom melyik lehet ez a Trial By Dirt, de lehet a Trial-ból kifolyólag, hogy az 1ik tengerparton lévő versenypálya lesz az -
#12764 nem tudom, én ezt a végigjátszást HooDoo oldaláról másoltam be -
kispalika #12763 Erről a listáról beszéltem. Több száz hozzászólással ezelőtt már beírtad, ott láttam én is. Ezen a Trial By Dirt feladat nem a stadionos 3 feladat között szerepel.
Más megjegyzés a listával kapcsolatban: szerintem Colonel Cortez és Ricardo Diaz nem 4-4 misszióból áll, hanem mindegyik 5-ből. A Vercetti házban nekem eddig csak 3 misszióm volt, igaz még csak 77 %-nál vagyok, úgyhogy még jöhet. -
#12762 Megcsináltad az összes sztori missziót
- Ken Rosenberg = 4/4 misszió
- Colonel Cortez = 4/4 misszió
- Ricardo Diaz = 4/4 misszió
- Tommy Vercettu = 5/5 misszió
- Avery Carrington = 3/3 misszió
- Kent Paul = 1/1 misszió
Megcsináltad mind a 20 extra missziót
- Auntie Paulet = 3/3 misszió
- Umberto Robina = 4/4 misszió
- Big Mitch Baker = 3/3 misszió
- Love Fist = 3/3 misszió
- Phil Cassidy = 2/2 misszió
- Phone/Assassination = 5/5 misszió
Megvásároltad mind a 7 épületet, ahol lehet menteni
- 3312 Vice Point
- 1102 Washington Street
- Links View
- Ocean Hights
- El Swanko Casa
- Hyman Condo
- Skumhole Shack
Megvásároltad mind a 8 üzletet, a missziókkal együtt
- Sunshine Autos
- The Malibu
- Boatyard
- Cherry Poppers
- Printworks
- Film Studio
- Pole Position
- Kaufman Cabs
Megcsináltad mind a 3 RC missziót
- RC Bandit
- RC Raider
- RC Baron
Megcsináltad mind a 4 jármûves missziót
- Cone Crazy
- PCJ Playground
- Trial By Dirt
- Test Track
Megcsináltad mind a 3 stadium missziót
- Dirt Ring
- Hot Ring
- Blood Ring
Megcsináltad mind a 4 helikopteres missziót
- Ocean Beach
- Vice Point
- Downtown
- Little Haiti
Összeszedted a 100 rejtett csomagot.
Megcsináltad mind a 35 rampage-t.
Megcsináltad mind a 36 unique jump-ot.
Kifoszottál 15 üzletet.
Megcsináltad a tûzoltós missziókat a 12-es szintig.
Megcsináltad a mentõs missziókat a 12-es szintig.
Megcsináltad a rendõr missziókat a 12-es szintig.
Megcsináltad a Pizza Boy missziókat a 10-es szintig.
Megcsináltad a 100 taxis fuvarozást.
És jutalomként a következőket kapod:
- max 200 élet
- max 200 pajzs
- végtelen lőszer
- duplázott autó strapabírás
- 3 testőrt a Vercetti's mansionba
- egy új öltözéket -
#12761 asszem a stadionba, de nem biztos -
kispalika #12760 A "Mi kell a 100 %-os végigjátszáshoz?!" felsorolásban a 4 járműves misszió között szerepel a "Trial By Dirt" nevezetű. Ezt hol találom? -
#12759 :PPP -
#12758 Össze kellett gyűjteni 100 aranyérmét, majd a pálya végén legyőzni a takony szörnyet, és utána tudtál csak a 2. pályára menni. :D -
kispalika #12757 Mi is volt az első pálya? -
#12756 bisztosss csak vitszes akart lenni, pedig inkább csak szánalmas volt -
#12755 nehogy már hogy komyol ez #12746, mikor mindent a szádba rágnak a gémben -
#12754 mondjuk tényleg igaz, csak útvonalat kéne jegyezni. mér fordítanának rá nagyobb figyelmet, ha így is siker lesz:/ -
#12753 na mi van már... laikusok is kapnak ide logint? -
#12752 jaja -
#12751 egyre jobb, mi? -
#12750 akkor ne is játssz vele többet. viszlát -
#12749 LOL -
#12747 gyorsanfrissen (amúgy lol..) -
#12745 Pontosan. Egy kis odafigyeléssel megoldható lenne, de nem fordítottak rá nagyobb figyelmet, és ennyi.
Nem kötözködő szándékkal mondom, de pl. a Mafia-ban (a köveket kéretik nem rám dobálni) ha a kocsi eltünt a sarkon túl, és te utána futottál, a kocsi ott ment tovább, nem tünt el a semmiben.
Más felfogás, más programozás, és kész !
De ettől függetlenül szvsz egy jó is gáma ez ! -
#12744 Dehogy kéne reaktor! Nem a 3D modellt kell a memóriában tartani, hanem a kocsi megfelelő adatait az újrarajzoláshoz... (x,y,z koordináták, mozgás iránya, sebessége, alap helyzettől való elfordulása, stb...) -
#12743 joh hát akkor ők nagyon le vannak vhol ragadva:))) azé nem minden bige monitorfüggő. lehet, hogy nekik még csoda. a traffic eltünés meg szar dolog, de egyébként lehet, hogy reaktor kéne a game alá. -
steweee #12742 úristen, mi ezen a ronda.tök állat a grafikája!!!!egyetlen nagy hibája a játéknak,hogy "elfelejti az autókat", hirtelen másfelé nézel, majd vissza ugyanoda, és nincsenek ott.meg a rendőrség kiérkezése időbe telhetne meg lehetnének okosabbak is, meg esetleg civil ruhás rendőrök.de hogy rossz a graf?mikor felviszek magamhoz egy csajszit, és mondjuk ***előtt vagy után játszottam ezzel, teljesen meg voltak döbbenve hogy már micsoda játékprogramok vannak -
#12741 Igen, kellenek a nyilak a mozgatáshoz, és kell a (ha a "gyári" beállítást hagytad) W és S bill. is.
Ha jól emlékszem az S-sel emelkedsz, a W-vel süllyedsz. -
#12740 ha ue az engine marad meg mit tom én, nem is baj, hogy nem lesz új gta. harmadszorra már nem kéne ilyen. így is már nagyon rondának hat ez a vc:) asszonyja nyomja még, de már szabályosan undorodom tőle:( pedig az elején én is nyomtam ezerrel. -
kispalika #12739 Sziasztok!
Maradva a Vice Citynél. A Filmstúdiós feladatban a Dodó repcsivel hogyan kell felszállni? A másik helikopterek irányításánál használatos gombok itt nem működnek. Csak előre, hátra, jobbra, balra megy, de nem száll föl a vízről.
-
#12738 jah, kb... -
#12737 ne is csodálkozz ezen, még az sem biztos, hogy lesz-e egyáltalán San Andreas -
#12736 ez van -
#12734 hu, vagy gyűjts össze a 100 rejtett cuccot, vagy vidd végig a történetet, asszem ezek közül kell vmelyik -
Bandita #12733 Mikor jon elo a vadaszheli a katonasagon?mert nem latom a H betunel.kell meg vm kuldetest csinalni erte v mi? -
#12731 Csak tájékoztatásul:
San Andreas Topik
-
#12730 Majd rákattanunk! -
#12727 és az nem holnap lesz, hanem sztem legalább még 1 évet kell várni rá... -
#12726 -
#12725 Csak az megint másik topikban lesz... -
#12723 vagy másik videjókártyát -
#12722 rakd fel 1.1 patchet, esetleg nézz másik vidkártya drivert.