22366
  • MeMs
    Csa olyan problémaá van vele hogy össze vissza vannak a texturák .eltelik egy perc és rossz .Geforce fx 5200 em van de igy is rosszz.please help
  • Tuvok #12720
    kutya se játszik má vele
  • zaki
  • steweee
    igen, akkor van vége amikor uninstallálod.egyébként eléggé fanatikusnak kell lenni ahhoz, hogy vki az összes hidden packaget és unique jumpot megcsinálja.meg még nem tudom mi kellene a 100%hoz, én megcsináltam az összes küldit, a rendőröst, mentőst, tűzoltót nem,rc versenyeket, aztán meg csak száguldoztam a városomban egyik háztól-gyártól a másikig, és gyűjtögettem a mélygarázsba az excluzívabb verdákat.tank, swat furgon, fbi dszip, fbi limo, buggy, wrangler, ritkább sportkocsik stb.
  • Botond #12716
    ls az kiderült már,hogy a gammának hol a vége? :-DD
  • zaki
    nincs sajnos
  • zaki
    bent van a katonai bázison a reptér mellett. felveszed a rendőrruhát a rendőrörsön, és úgy menj be, mert ha nincs rajtad a fakabát szerkó, akkor azonnal szétlőnek :)
  • Bandita
    a vadászgepet hogy lehet megszerezni?
  • zaki
    hehehe, ez jó volt :P
  • steweee
    akkor te most egy kigyúrt, hús-vér koxos-tökös belevaló gyerek vagy?gyá, topicon keresztül anyázni!kemény nagyon.véletlenül nem te vagy a 22 éves srác a 15 éves barátnővel?mondd csak, mit akarsz tőle?:)))
  • Bandew
    Persze ott a smiley a végén!!!
    EZT MENNYIRE UTÁLOM!!!
  • syluccy
    Kinyalhatjátok! Monitorfejű köcsögök! Azt hiszitek ez a való világ? Odakint húsvér emberek mászkálnak, és asszem nem tévedek, ha azt mondom, hogy 90 százalékotok odakint csak 1 befordúlt kis szarcsimbók, akinek csak a billentyű nyomogatásakor van nagy szája! Mindenkinek a kúrva anyját 1enként! :)
  • KG21
    elég sokat szoktam segíteni itt, de azt utálom, ha ugyanazt a faszságot kérdezik fél oldalanként. Kicsit felbosszantott ez a megkérdezem, de visszaolvasni lusta vagyok hozzáállás, pedig ott van kicsit lejjebb a válasz a kérdésedre.
  • zaki
    bírom az ilyeneket, vagy 10 hozzászólásuk, abból 3 anyázás, a többi meg láma kérdések, és még neked áll feljebb
  • steweee
    szép hozzászólás volt, köszönjük.
  • syluccy
    Mekkora 1 büdös paraszt vagy KG21!! Minek kell rögtön káromkodni, meg szidni a másikat...lehet, hogy nem volt időm, hogy végigolvassam az összes hozzászólást. Kérdem én. Köteleztelek arra, hogy segíts??? Ez 1 fórum, gyökér!!! Az segít a másiknak, aki akar! Ha feltünősségi viszketekséged van, akkor állj ki 1 térre, és ordibálj!! Vagy valami istennek érzed magad? Gondolod, hogy csak te tudsz segíteni? Seggarcú gyökér! Bújj bele a monitorodba, és ordibálj előtte!
  • zaki
    a szívemből beszélsz
  • KG21
    Kurva nehéz lenne egy oldalt visszaolvasni, mielőtt megkérdezed ezt a standard baromságot? Nem igaz hogy fél oldalanként ez a problémája minden lámának.
  • syluccy
    Hello mindenki, az lenne a problémám, hogy 1szerűen nem tudom mikor ér véget a Gta VC. Eljutottam 1 pontig, ahol már nem tudok új épületet venni, hogy küldetést kaphassak, de még mindig megy tovább a játék. Namost, két elképzelésem van. Vagy olyan ez a játék, hogy soha sem ér véget, vagy pedig elkúrtam valamit valahol. Ha valaki segítene, azt nagyon megköszönném :) Csősztök
  • hen-tes
    hát ja
    max fél év múlva lesz rajt egy két kép :)
  • Tuvok #12696
    úgytűnik
  • zaki
    ez most 1 vicc?
  • Tuvok #12693
  • zaki
    én is kábé annyi ideje nem játszottam a gameval
  • Tuvok #12691
    pedig én hagytam ki majd' 3 hónapot
  • zaki
    én + már nem emléxem
  • Tuvok #12689
    nekem 47%-nál fogytak el, aztán jöttek a #12687-esek.
  • zaki
    nemrég írta, hogy még csak 50% körül van, csak már nincs küldetés
  • Tuvok #12687
    Taxiztál 100-at? Unique (jól írtam? ) jumpok, Rampage-ek megvannak? Oltottál elég tüzet? Pizzát szállítottál?
  • Bandew
    Elvittem a rendőrős missziókat az 50-es szintig!
    Most már több mint 2 millióm van, de még így se tudok továbbhaladni a fősztoriban. Nem tom mi lehet.
  • KG21
    Én is olvastam erről vmelyik újságban... asszem gamestarban de nem biztos. Amúgy meg felesleges hülyeség ezzel bajlódni:)
  • zaki
    próbáltam... de most komolyan gondolj bele: beszállsz a taxiba. nyomsz egy caps lockot. felveszed az embert, kétszer megnyomom a caps lockot. az ember kiszáll, mert ha megnyomom a caps lovk gombot a küldetés alatt, azt azt jeleni, hogy vége van. az 1 mp alatt már ki is szállt a manus, és utána meg megint megnyomom a caps lockot, kezdődik az egész előlről. úgyhogy ez egy nagy kamu, nem tudom, hogy hol olvastad/hallottad, de ilyen nincs, mert ha volna, akkor tuti fent lenne akármelyik honlapon
  • Tuvok #12679
    volt, az 1-es CD szaródott el. Win reinstall után raktam volna föl újra VC-t és onnantól többet nem olvasta be a CD-t
  • Tuvok #12678
    CD van, mentés megvan, csak má kedvem nem sok van, de majd visszajön, csak kellett a hely a Simcity4-nek, így törölve is lett valameddig
  • zaki
    miért, nem nocdcrack-elted?
  • Tuvok #12676
    80 valamennyi % aztán tönkrement a CD ugye
  • zaki
    múltkor 97%-ig vittem el, neked Tuvok meddig sikerült megcsinálnod?
  • zaki
    viszont annyira megjött a kedvem a játékhoz megint, hogy holnap neki állok végigtolni megint, lehetőleg most 100%-ra.
  • zaki
    de ötletnek nem rossz a köv. GTA-ba
  • zaki
    nem rád, hanem blablára gondoltam :)