22366
-
#12818 fúúú elküldeném, de sajnos nincs 1általán semmilyen elmentésem a játékhoz... nekem is csak 97%-ig sikerült eljutnom, sorry.... stívesen elküldeném... de biztos, hogy le elhet tölteni a 100 %-os savegame-t bármelyik magyar oldalról... -
#12816 bazz, most nézem, hogy amikor megjelent a game, az nforce-on 9.8 pontot kapott a szavazáson... azé az nem semmi -
#12815 Én anno a "hivatalos" magyar GTA-VC fansite download rovatából szedtem pár hónapja, és azt írta, hogy: "Csak 1.1-el műxöm..." -
#12814 jaja, ez is igaz -
#12813 ezeket a zenéket kiadták cd-n is, kommenttel, mindennel. dc-ről le lehet kapni az albumokat -
#12812 ezzel a progival, de nekem sajnos nem tölti le, de azért ott a link, hátha... -
Action #12811 Hi!
Nem tudja valaki hogy lehet kiszedni a zenéket a játékból?
Mert meg is lehet rendelni de nincs kedvem kifizetni 50 dolcsit. :)
Kösz elöre is -
KekeVara #12810 Hello!
Megvan valakinek a GTA London1969?
-
#12809 Fordítva, csak 1.1-essel műxik... -
#12808 mit nem értesz ebben? amit belinkeltem az az 1.1-es no cd patch. szal nem kell hogy a cd a meghajtóban legyen, hogyha azzal indítod el a játékot. multiplayer meg úgy tom, hogy csak sima patch nélküli játékkal megym, szal ha neten akarsz játszani vele, akkor a patchelést felejtsd el -
#12807 ??.lédsmlksnakbdfkekas??????
Na! szóval....
ÁÁÁÁ
Korán van....
Szal szóval olyan kell nekem, ami 1.1-es, nem kér cd-t és műxik avval a nemhivatalos multiplayer-el.... -
#12806 nem, mivel az az 1.1-es no cd patch -
#12805 Zaki!
A belinkelt 1.1-es Crack kér CD-t? -
#12804 Nem talál italian.txt-t:
1.) Windows reinstall
vagy
2.) Mindkét CD tartalmának egy könyvtárba való másolása (vinyóra), majd onnan indítani a setup-ot... -
#12803 crackeld az exe-t :) -
#12802 na, az elözö problémám megoldodott, most viszont kéri a cd-t miközben bent van DAEMON-TOOLS-ban
help!! -
#12801 Hali Prédi!
Na én pont emiatt vágtam ki 1 VC CD-met, mint utólag kiderült, kár volt. Van rá megoldás, csak nemtom már, hogy mi az.
Majd leírja vmelyik okostojás -
#12799 hi!
egy barátom kiirta cd-re nekem a játékot, viszont amikor elkezdem feltelepiteni akkor az installálás 5.mp-ében kiirja hogy hibás az italian.txt a readme file-ban, a paraméter nem megfelelö hibaüzenettel, ez irási hiba, és irjam ki ujbol, vagy tud valaki rá help-et
elöre is köszi -
#12795 én esetleg tok neked küldeni egyet csak mond meg a címed! -
#12794 nincs mit -
#12793 Thanks! -
#12792 tessék -
#12791 Tudtok v1.1-es GTA-VC crack-et? -
#12790 GTA 3 topik -
#12787 Hohó! Ezt hol találtad? -
#12786 komoly :) -
#12785 Én azért még figyelem milyen új modellek jönnek ki
Itt van például a légdeszka:)
-
#12784 -
#12783 TOPIC UP!!!! mi az, hogy már 1 hete senki sem kommentel be?! szégyelljétek magatokat!!! -
#12781 gondolom az intro lejátszásával lehet gond. Esetleg bezavarhat valami Codec pack. -
#12779 Nekem nem ment, de akkor írtam is, hogy lama vagyok... -
#12777 mondom :) jó, az hogy nem egy nagy durranás, lehet hogy túlzás volt, de sztem nem olyan vészes -
kispalika #12776 Halleluja! Sikerült megcsinálnom a The drivert. Lehet, hogy neked nem nagy durranás, de nekem nehéz volt. Főleg amíg nem tudtam megcsinálni. Így utólag akár azt is mondhatnám, hogy nem is volt olyan nehéz -
#12775 minek oda fegyver? csak le kell győzni a csávót, nem egy nagy durranás -
kispalika #12774 Köszi minden segítséget.
Bocs, de nő létemre nem tudom, hogy melyik az M4. Távcsöves vagy sima fegyver? Próbáltam már mindkettővel a The driverben, de nagyon gyorsan eltűnik a bukkanó mögött az ellenfél. -
#12773 -A The driverben amint a verseny elkezdődik, ugorj ki a kocsiból, M4-gyel lődd ki a kerekét, ülj vissza és furikázz végig az útvonalon...
-A Dodo-t konfigold be numerikusra, aztán gyakorold be. Szépen el lehet vele lavírozgatni, nekem elsőre ment, ráadásul a Dodo-t már nevetségesen könnyű vezetni... (Ha Dodo-ztál GTA3-ban, akkor érted miért mondom.)
-Nemtom
-Nemtom -
#12772 sorry, de erre need kell rájönnöd, nem tudom azt mondani, hogy így, meg úgy irányítsd a verdát... -
kispalika #12771 Úgy látszik nekem mindig a járműves feladatokkal vannak gondjaim.
Nem megy a Malibutól induló városi autóverseny (The driver), és a Filmstúdiós Dodo repülős sem, valamint a Kikötős ellenőrzőpontos se.
A nyomdás 3. feladatot mikor adja? Az első kettő megvan, de nem adja.
A Cone Crazy feladatban (Rafael bolt melletti parkolóban) hogy lehet a bólyákat kikerülni? -
#12770 jaja, az is lehet -
#12769 egyik végigjátszásban se találtam rá, itt a listában járműves küldinek írja...talán a stadionos crossmotoros küldetésre tippelnék...