22366
  • zaki
    fúúú elküldeném, de sajnos nincs 1általán semmilyen elmentésem a játékhoz... nekem is csak 97%-ig sikerült eljutnom, sorry.... stívesen elküldeném... de biztos, hogy le elhet tölteni a 100 %-os savegame-t bármelyik magyar oldalról...
  • zaki
    bazz, most nézem, hogy amikor megjelent a game, az nforce-on 9.8 pontot kapott a szavazáson... azé az nem semmi
  • PLaci #12815
    Én anno a "hivatalos" magyar GTA-VC fansite download rovatából szedtem pár hónapja, és azt írta, hogy: "Csak 1.1-el műxöm..."
  • zaki
    jaja, ez is igaz
  • 12346
    ezeket a zenéket kiadták cd-n is, kommenttel, mindennel. dc-ről le lehet kapni az albumokat
  • zaki
    ezzel a progival, de nekem sajnos nem tölti le, de azért ott a link, hátha...
  • Action
    Hi!
    Nem tudja valaki hogy lehet kiszedni a zenéket a játékból?
    Mert meg is lehet rendelni de nincs kedvem kifizetni 50 dolcsit. :)
    Kösz elöre is
  • KekeVara
    Hello!

Megvan valakinek a GTA London1969?
  • PLaci #12809
    Fordítva, csak 1.1-essel műxik...
  • zaki
    mit nem értesz ebben? amit belinkeltem az az 1.1-es no cd patch. szal nem kell hogy a cd a meghajtóban legyen, hogyha azzal indítod el a játékot. multiplayer meg úgy tom, hogy csak sima patch nélküli játékkal megym, szal ha neten akarsz játszani vele, akkor a patchelést felejtsd el
  • PLaci #12807
    ??.lédsmlksnakbdfkekas??????

Na! szóval....

ÁÁÁÁ
    Korán van....
    Szal szóval olyan kell nekem, ami 1.1-es, nem kér cd-t és műxik avval a nemhivatalos multiplayer-el....
  • zaki
    nem, mivel az az 1.1-es no cd patch
  • PLaci #12805
    Zaki!

A belinkelt 1.1-es Crack kér CD-t?
  • PLaci #12804
    Nem talál italian.txt-t:

1.) Windows reinstall
    vagy
    2.) Mindkét CD tartalmának egy könyvtárba való másolása (vinyóra), majd onnan indítani a setup-ot...
  • zaki
    crackeld az exe-t :)
  • prédikátor
    na, az elözö problémám megoldodott, most viszont kéri a cd-t miközben bent van DAEMON-TOOLS-ban
    help!!
  • Tuvok #12801
    Hali Prédi!

Na én pont emiatt vágtam ki 1 VC CD-met, mint utólag kiderült, kár volt. Van rá megoldás, csak nemtom már, hogy mi az.
    Majd leírja vmelyik okostojás
  • prédikátor
    hi!
    egy barátom kiirta cd-re nekem a játékot, viszont amikor elkezdem feltelepiteni akkor az installálás 5.mp-ében kiirja hogy hibás az italian.txt a readme file-ban, a paraméter nem megfelelö hibaüzenettel, ez irási hiba, és irjam ki ujbol, vagy tud valaki rá help-et

elöre is köszi
  • PAYNE
    én esetleg tok neked küldeni egyet csak mond meg a címed!
  • zaki
    nincs mit
  • PLaci #12793
    Thanks!
  • zaki
    tessék
  • PLaci #12791
    Tudtok v1.1-es GTA-VC crack-et?
  • Tuvok #12790
    GTA 3 topik
  • Herold
    Hohó! Ezt hol találtad?
  • zaki
    komoly :)
  • KG21
    Én azért még figyelem milyen új modellek jönnek ki
    Itt van például a légdeszka:)
  • KG21
  • zaki
    TOPIC UP!!!! mi az, hogy már 1 hete senki sem kommentel be?! szégyelljétek magatokat!!!
  • KG21
    gondolom az intro lejátszásával lehet gond. Esetleg bezavarhat valami Codec pack.
  • Tuvok #12779
    Nekem nem ment, de akkor írtam is, hogy lama vagyok...
  • zaki
    mondom :) jó, az hogy nem egy nagy durranás, lehet hogy túlzás volt, de sztem nem olyan vészes
  • kispalika
    Halleluja! Sikerült megcsinálnom a The drivert. Lehet, hogy neked nem nagy durranás, de nekem nehéz volt. Főleg amíg nem tudtam megcsinálni. Így utólag akár azt is mondhatnám, hogy nem is volt olyan nehéz
  • zaki
    minek oda fegyver? csak le kell győzni a csávót, nem egy nagy durranás
  • kispalika
    Köszi minden segítséget.
    Bocs, de nő létemre nem tudom, hogy melyik az M4. Távcsöves vagy sima fegyver? Próbáltam már mindkettővel a The driverben, de nagyon gyorsan eltűnik a bukkanó mögött az ellenfél.
  • Tuvok #12773
    -A The driverben amint a verseny elkezdődik, ugorj ki a kocsiból, M4-gyel lődd ki a kerekét, ülj vissza és furikázz végig az útvonalon...
    -A Dodo-t konfigold be numerikusra, aztán gyakorold be. Szépen el lehet vele lavírozgatni, nekem elsőre ment, ráadásul a Dodo-t már nevetségesen könnyű vezetni... (Ha Dodo-ztál GTA3-ban, akkor érted miért mondom.)
    -Nemtom
    -Nemtom
  • zaki
    sorry, de erre need kell rájönnöd, nem tudom azt mondani, hogy így, meg úgy irányítsd a verdát...
  • kispalika
    Úgy látszik nekem mindig a járműves feladatokkal vannak gondjaim.
    Nem megy a Malibutól induló városi autóverseny (The driver), és a Filmstúdiós Dodo repülős sem, valamint a Kikötős ellenőrzőpontos se.
    A nyomdás 3. feladatot mikor adja? Az első kettő megvan, de nem adja.
    A Cone Crazy feladatban (Rafael bolt melletti parkolóban) hogy lehet a bólyákat kikerülni?
  • zaki
    jaja, az is lehet
  • Tuvok #12769
    egyik végigjátszásban se találtam rá, itt a listában járműves küldinek írja...talán a stadionos crossmotoros küldetésre tippelnék...