22366
  • Aquli
    koszike. Kar hogy gyenge netem van. A legfrisebb nvidia driverhez tudnal linket adni letszi?
  • zaki
    sajna az a gond, hogy az 1.1-es patch csak ati kártyás gondokat orvosolja, szal azt udom mondani, hogy töltsd le a legújabb driver-t a videókaridhoz, hátha az segít
  • Aquli
    Hellosztok. Szert tettem egy uj gepre gf fx 5600-al. A gta:vc alatt osszevissza poligonok, meg krikszkrakszok vannak. plz segitsetek, visszaolvastam vagy 5 oldalt, de nem talaltam semmit. Ha valami fixet, vagy patchet kell letolteni, akkor plz linket is dobjatok. elore is koszi.
  • Redfox
    Köszi, még mindig jobb, mint ha isteníteném magam, nem?:D
  • DJ Skyline
    mibajod ezzel...ez tök jó lett
  • Redfox
    Itt van, én megcsináltam, nem lett tökéletes.:)
    A kép.
  • zaki
    1ébként hi
  • zaki
    Diaz búráját a banner-ből
  • Herold
    Ha mond valaki egy szervercímet, ahol lehet multizni.
  • Herold
    Mit kell kioperálni és honnan? Talán meg tudom csinálni.
  • hen-tes
    HI
    nem tudja vki hogy mi a jelszó a magyar serverhez ???
    pls !!
    nagyon megköszönném
  • Tuvok #12850
    arányosan kellett, különben romlik a minősége
  • hen-tes
    hi
    probáltátok már a mta-t
    (multy mod)
    nagyon kemény a kezdetleges változathoz képes.
    nincs magyar server ?
  • Tuvok #12848
    hát ki lehet onnan operálni, csak tudni kéne pontosan, hogy mi legyen a helyén. talán ezt egy grafikusra bízom, odaadom neki, kezdjen vele vmit.
  • Tuvok #12847
    csináltam újat, csak túlléptem a mérethatárt, és még nem raktam vissza az előzőt
  • hykao #12846
    Ja, most látom, hogy össze is lett nyomva. Az ügyvéd megvállasodott, és Diaz is átesett egy kis agyzsugorításon.
    de minek kellett a szélességét is csökkenteni?
  • hykao #12845
    kogód=logód
  • hykao #12844
    Amúgy hol a kogód?
  • hykao #12843
    Ez nem összenyomás, ez kicsinyítés.
  • skristof
    broáf
    de undorito
    most mi bajuk van ezeknek???
    egyenjoguság, mi?!?!? sose lessz, bakker!
    amugy meg, ez csak egy game....
    és legalább a sztoriban fontos volt? (nem emléxem)
  • zaki
    na, ez így kúúúl. csak Diaz búrája nem kellene oda :)
  • Tuvok #12840
    Így?

• hykao #12839
    Össze lehetne nyomni, de akkor nyomik lenének a figurák.
    Csak szöveg esetén nem lenne zavaró.
  • zaki
    lemaradt, mint a borravaló :)
  • Tuvok #12835
    Hát kicsit összébb lehetne nyomni psp-vel, photoshoppal, vagy vmi ilyenel, nem? Megcsinálnám, csak pont fenn psp :(
    Amúgy nagyon király kép!
  • hykao #12834
    Nincs konkrét lelőhelyem. Keresgélek, ha nem találok méretre megfelelőt, akkor keresek olyan képet, amiből ki lehetne vágni, vagy össze lehetne állítani.
  • zaki
    honnan szerzed őket? mert én a google-n nézegettem pket, de nem nagyon találtam semmi ilyesmit :(
  • zaki
    jaja, de nem baj, átmenetileg jó lesz ez is :)
  • hykao #12831
    Sajnos nem találtam jobbat. Pedig biztos van.
  • zaki
    de ha esetleg valaki talál szebet és jobbat (de nem nagyobbat), az nyomja be ide a képet, aztán majd feltöltjük
  • Tuvok #12829
    szvsz kicsit magas
  • Tuvok #12828
  • zaki
    de szép új fejlécünk van :)
  • Tuvok #12825
    pfffffffffffffffff
  • zaki
    ja, az info az 576 Online-ról van :)
  • zaki
    lol, ezt olvassátok:

Cenzúrázzák a Vice City-t

Az sorozatos és egyre erõsõdõ külsõ nyomás hatására végül a Take-Two Interactive népszerû produktumának cenzúrázására kényszerült. Ezúttal az amerikai haiti közösség adott hangot felháborodásának, amiért a játék egyik missziójának fõ célja a haiti népességhez tartozó (drogdílerek és bandatagok) személyek eliminálása. A helyzet egészen odáig fajult, hogy a haitiak New York polgármesteri hivatala elõtt fejezték ki elégedetlenségüket, így Michael Bloomberg fõpolgármester kénytelen volt legális ellenlépésekkel megfenyegetni a Take-Two-t a játék cenzúrázása érdekében. A kiadó végül engedett, a Vice City pedig ezentúl a “Kill all the Haitians” missziót hátrahagyva érkezik a boltokba.
  • kispalika
    Már nem tudom honnan szedtem le. Nekem is a csöcsös nő került a menü háttérbe, de nekem kiír minden szöveget magyarul. Ha elküldöd az e-mail címed, elküldöm a magyarítást.
  • zaki
    ööö a mentős küldi, asszem és 3 unique jump asszem, de így is csak 99 % lett volna, szal vmit elhagytam...
  • csaptelep
    Hi!
    Nem tudnátok megmondani honnan lehet leszedni rendes magyarítást? Mert leszedtem 1et, de most nem írja ki a szövegeket semmilyen nyelven...de viszont 1 csöcsös kép bekerült a menü hátterébe...:)
  • kispalika
    Mi hiányzott a 100 %-hoz??