22366
-
#12861 koszike. Kar hogy gyenge netem van. A legfrisebb nvidia driverhez tudnal linket adni letszi? -
#12860 sajna az a gond, hogy az 1.1-es patch csak ati kártyás gondokat orvosolja, szal azt udom mondani, hogy töltsd le a legújabb driver-t a videókaridhoz, hátha az segít -
#12859 Hellosztok. Szert tettem egy uj gepre gf fx 5600-al. A gta:vc alatt osszevissza poligonok, meg krikszkrakszok vannak. plz segitsetek, visszaolvastam vagy 5 oldalt, de nem talaltam semmit. Ha valami fixet, vagy patchet kell letolteni, akkor plz linket is dobjatok. elore is koszi. -
Redfox #12858 Köszi, még mindig jobb, mint ha isteníteném magam, nem?:D -
#12857 mibajod ezzel...ez tök jó lett -
Redfox #12856 Itt van, én megcsináltam, nem lett tökéletes.:)
A kép. -
#12855 1ébként hi -
#12854 Diaz búráját a banner-ből -
#12853 Ha mond valaki egy szervercímet, ahol lehet multizni. -
#12852 Mit kell kioperálni és honnan? Talán meg tudom csinálni. -
#12851 HI
nem tudja vki hogy mi a jelszó a magyar serverhez ???
pls !!
nagyon megköszönném -
#12850 arányosan kellett, különben romlik a minősége -
#12849 hi
probáltátok már a mta-t
(multy mod)
nagyon kemény a kezdetleges változathoz képes.
nincs magyar server ? -
#12848 hát ki lehet onnan operálni, csak tudni kéne pontosan, hogy mi legyen a helyén. talán ezt egy grafikusra bízom, odaadom neki, kezdjen vele vmit. -
#12847 csináltam újat, csak túlléptem a mérethatárt, és még nem raktam vissza az előzőt -
#12846 Ja, most látom, hogy össze is lett nyomva. Az ügyvéd megvállasodott, és Diaz is átesett egy kis agyzsugorításon.
de minek kellett a szélességét is csökkenteni? -
#12845 kogód=logód -
#12844 Amúgy hol a kogód? -
#12843 Ez nem összenyomás, ez kicsinyítés. -
skristof #12842 broáf
de undorito
most mi bajuk van ezeknek???
egyenjoguság, mi?!?!? sose lessz, bakker!
amugy meg, ez csak egy game....
és legalább a sztoriban fontos volt? (nem emléxem) -
#12841 na, ez így kúúúl. csak Diaz búrája nem kellene oda :) -
#12840 Így?
-
#12839 Össze lehetne nyomni, de akkor nyomik lenének a figurák.
Csak szöveg esetén nem lenne zavaró. -
#12837 lemaradt, mint a borravaló :) -
#12835 Hát kicsit összébb lehetne nyomni psp-vel, photoshoppal, vagy vmi ilyenel, nem? Megcsinálnám, csak pont fenn psp :(
Amúgy nagyon király kép! -
#12834 Nincs konkrét lelőhelyem. Keresgélek, ha nem találok méretre megfelelőt, akkor keresek olyan képet, amiből ki lehetne vágni, vagy össze lehetne állítani. -
#12833 honnan szerzed őket? mert én a google-n nézegettem pket, de nem nagyon találtam semmi ilyesmit :( -
#12832 jaja, de nem baj, átmenetileg jó lesz ez is :) -
#12831 Sajnos nem találtam jobbat. Pedig biztos van. -
#12830 de ha esetleg valaki talál szebet és jobbat (de nem nagyobbat), az nyomja be ide a képet, aztán majd feltöltjük -
#12829 szvsz kicsit magas -
#12828 -
#12827 de szép új fejlécünk van :) -
#12825 pfffffffffffffffff -
#12824 ja, az info az 576 Online-ról van :) -
#12823 lol, ezt olvassátok:
Cenzúrázzák a Vice City-t
Az sorozatos és egyre erõsõdõ külsõ nyomás hatására végül a Take-Two Interactive népszerû produktumának cenzúrázására kényszerült. Ezúttal az amerikai haiti közösség adott hangot felháborodásának, amiért a játék egyik missziójának fõ célja a haiti népességhez tartozó (drogdílerek és bandatagok) személyek eliminálása. A helyzet egészen odáig fajult, hogy a haitiak New York polgármesteri hivatala elõtt fejezték ki elégedetlenségüket, így Michael Bloomberg fõpolgármester kénytelen volt legális ellenlépésekkel megfenyegetni a Take-Two-t a játék cenzúrázása érdekében. A kiadó végül engedett, a Vice City pedig ezentúl a “Kill all the Haitians” missziót hátrahagyva érkezik a boltokba. -
kispalika #12822 Már nem tudom honnan szedtem le. Nekem is a csöcsös nő került a menü háttérbe, de nekem kiír minden szöveget magyarul. Ha elküldöd az e-mail címed, elküldöm a magyarítást. -
#12821 ööö a mentős küldi, asszem és 3 unique jump asszem, de így is csak 99 % lett volna, szal vmit elhagytam... -
#12820 Hi!
Nem tudnátok megmondani honnan lehet leszedni rendes magyarítást? Mert leszedtem 1et, de most nem írja ki a szövegeket semmilyen nyelven...de viszont 1 csöcsös kép bekerült a menü hátterébe...:) -
kispalika #12819 Mi hiányzott a 100 %-hoz??