GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamit el kell végezni, hogy ott legyen? Mert én még nem akadtam rá eddig. A tengerben vagy, vagy a kertben?
Jó, hogy itt vagy! Hol lehet megtalálni a Sea Sparrow-t? A honlapodon láttam, hogy ilyen is van.
Ja a mod-ra válaszoltál, most jövök rá. Te akkor a modern mod-ot várod, vagy lesz realmod VC-re is?
olvasd el HooDoo honlapján
offtopic: most próbáltam ki a GTA3-hoz a realgtamod-ot, iszonyatosan jó szerintem, már alig várom a vice cityhez is a modot, csak ne kellene rá várni 2-3 hónapot...
Hoodoo&Acee Istenek vagytok 

Megmondaná nekem valaki ,hogy hogyan lehet repülni a Dodóval mert én nyomom a fel gombot mint az állat ,de csak megy elõre.hogyan lehet fel emelkedni?????
Ha nem megy a "The Driver" küldi egyszerûen írd át a handling.cfg -ben a Turbo Sabre (ott: sabretur) végsebességét 5.0-ra.
Autocide a neve a küldinek.
A második tag egy Securicarban van, mikor odaérsz, akkor hajt ki. Próbáld akkor kilõni a kerekét, mert késõbb már nem sok esélyed lesz kinyírni. A harmadik Vice Pointban van, itt vigyázz, mert a társa automata fegyverrel fog rád lõni. A negyedik egy hajón lesz, az ötödik egy motoron közlekedik.
A második tag egy Securicarban van, mikor odaérsz, akkor hajt ki. Próbáld akkor kilõni a kerekét, mert késõbb már nem sok esélyed lesz kinyírni. A harmadik Vice Pointban van, itt vigyázz, mert a társa automata fegyverrel fog rád lõni. A negyedik egy hajón lesz, az ötödik egy motoron közlekedik.