22366
  • Fefe
    Vedd le az írásvédettséget
  • zaki
    telepítsd újra a gamet
  • PLackó
    Please help!!
  • PLackó
    Hi.Nekem eddig jó volt az IMG Tool de most szarakodik. gta3.img fájlt megnyitom (File/open) utána ugyebár beraknám a letöltött .txt vagy .dff fájlt (Commands/Add) és nem rakja hanem ezt írja ki:
    FILE ACCESS DENIED
    Please HELP!!!!
  • zaki
    ja, hallottam róla
  • hen-tes
    Készül a Miami Vice játék!
    Ezt a hírt azért írom ki, mivel mindannyian tudjuk, hogy a GTA: Vice City a Miami Vice című filmsorozat alapján készült.

Nos, a GTA Gaming-en közöltek egy hírt, miszerint készül a Miami Vice című opusz PS2-re, XBOX-ra, és PC-re is. Természetesen a sorozatból ismerős Crockett-tet és Tubbs-ot fogjuk irányítani. A játék a 80-as években fog játszódni, és különböző bűntényeket kell megoldanunk, természetesen a tömény akció és autósüldözés sem fog hiányozni.
    A játékot a holland Davilex Games nevű (számomra ismeretlen) cég fogja készíteni, és az Atomic Planet Entertainment fogja kiadni. A játék 2004 telén fog várhatóan megjelenni.

(Forrás: GTA Gaming)

• hen-tes
    egyébként a readmét érdemes elolvasni :)
  • hen-tes
    az ósün hotel mellett, szal ha kilépsz az ajtón akkor balra az első ház teraszán van egy kör, arra állj rá, vagy csináld meg a motoros banda küldetését, majd azoknak a kocsmájába, de az 500 pénz :)
  • hen-tes
    jah :)
    ilyennel repeszteni az uccán :)
    és lenyomni a nagy mersziket :))
  • M@TriX
    dögös. ;)

Élöben is király lenne ;)
  • hen-tes
    utye utye :)))
  • zaki
    LOL
  • hen-tes
    egykis kedv csinájó :
  • hen-tes
    nazóta próbáta vki ?
  • hen-tes
    ezeket nem tom :))
    de nekem is bugzik
    de bebaszás az nagyon teccik :))
  • M@TriX
    waooo, ez királyul hangzik, bele is pillantok...
    A tankolás jó 5let!
  • hen-tes
    innen lehet tőteni ha kel vkinek :)
  • hen-tes
    és egy akkora város mint 10 vice city
  • hen-tes
    filet nem láttam
    hát ja , ha már jövő akkor legyen 3000:)
    5. elem stílus qrva jó lenne :))))
  • zaki
    lol, hát én remélem, hogy ez kamu, mert nekem biztos nem jönne be az a világ... a film meg sztem qrva unalmas, nekem nagyon nem jött be. viszont az kúl lenne, ha olyan lenne a játék, mint mondjuk az 5. elem :)
  • hen-tes
    kipróbáltam...
    háááát...
    nekem bejön :) csak sokat fagy :(((
  • hen-tes
    egy jó kis mod :))nekem teccik, csak ki kéne próbálni :)

- taxik, limuzinok, helikopterek stb. viszik Tommy-t a célhoz (taxi 20$) - megváltoztatott (új) missziók (új ellenfelek, új területek, új cselekmények) - a haverok elviszik Tommy-t egy lövöldözéshez, ahol neki csak annyi a dolga, hogy irtsa a jónépet - ha rendőrruhában vagy, nincs körözés; bérelhetsz 2 kommandóst, s úgy érezheted magad, mint egy igazi zsaru - fegyverparadicsom a katonaságnál; ám az FBI őrzi - az eredetihez lelassított óra - 500 $-ért Tommy úgy be tud rúgni, mint "a állat" a motoros bárban és az Ocean Hotelben - sebesség és sérülésmérő a kocsikhoz - a motorosbárban van egy motoros, megbízhatsz rendezőnek - új kis munkák a városban, amik egy kis pénzt hoznak a konyhára - Love Fist konvertterem tetején egy Hunter áll, amit a katonaság emberei védenek, ide egy lifttel jutsz fel - mentő garázs a MAlibu Club mögötti poarkolóban (ide 3 kocsit tudsz elmenteni, és egy helikopter leszállót találsz Mercedes házánál) - a villánál rendelkezésedre áll egy tank és egy hajó - egyes főszereplők bizonyos küldetések után összeszedik magukat, és lövöldözőtársként felhasználhatod őket - a villát egy motoros őrzi - Mr. Shrub a medencéjében punnyad, ám 2 FBI ügynök védi, akik rögtön tüzet nyitnak rád, ha a közelébe érsz - az autók parkolási helye megváltozott - a fősdzereplők is sétálgatnak a városban, mint az átlagpolgárok - ebben a módban van olyan misszió, amihez megsemmisíthetetlen járművet kapsz - a fizetések reálisabbak - új nehézfegyverek a rejtekhelyre leszállítva - a nyomdába és a Love Fist koncertekre is be lehet menni - mindig szép idő - buszozás: a misszión kívül is célhoz szállítják a buszok Tommy-t; 3 buszmegállóból indulnak a járatok; be kell álnod a piros jelbe, s ha jön a busz, csak be kell szállnod; ne nyomjunk meg feleslegesen semmilyen gombot sem; a buszok menetrendjét a képernyő alján láthatjátok; egyszerűen kiszállhastz, ott, ahol csak akarsz - turbo boost: a misszióvállalás gomb megnyomásakor a kocsi sebessége hirtelen megnő, de csak egy kis ideig (olyan, mintha nitróznál) - lassított lejátszás egy gombnyomásra: az egér jobbját és a "v"-t nyomd le (egyszerre), az első alkalommal egy számláló 0-ig visszaszámol, de csak az első alkalommal - tankolás: a már megismert tankolás módot integrálták ebbe a módba - minden (missziók és a város) árvizsgálva és feljavítva Az utolsó verzió modernizálása: - Tommy mindenhol le tud ülni a "v"(kamera) gombbal, és ugyanígy áll fel - ennek a módnak a segítségével már akár egy moziba is beülhetsz megnézni egy filmet, ehhez a guggolás gombot kell megnyomnod (lehet, hogy többször is), s így nagyképernyőn nézheted a filmet - a letartóztatás után a börtönben találjuk magunkat, ahonnan szökéssel kell kijutnunk - meg lehet venni a rendőrséget (2millió $); a vásárlás után Tommy lesz a rendőrfőnök; ezek után nem köröznek semmiért sem, a rendpőrségből egy banda lesz; s itt új fegyvereket is találsz - ha Tommy beszáll a kocsiba, minden ajtó bezáródik (központi zár), ennek nyitásához be kell húznod a kéziféket - kezdettől fogva be lehet lépni a bankba :) - új villa vásárolható, aztán egy hajó és a S.W.A.T is a rendelkezésedre áll - minden vásárlás aktiválva - nincsenek blokkok - az angol nyelvű játékban már nincsenek XYZ koordináták - új buszmegállók - helikoptergarázs Hymondban, hogy a megsemmisíthetetlen Hunteredet el tudd menteni :)
  • hen-tes
    gta online
  • hen-tes
    GTA: Tokyo 2010
    Na ez már kezd nagyon vicces lenni...de eddig ez a verzió az eddigi leghihetőbb, és valószínű, hogy biztos lesz ez a név, hiszen a GTA: Tokyo 2010 címet a Rockstar North is megerősítette!

Azt nyilatkozták, hogy a játék a Szárnyas Fejvadász (Blade Runner) című filmre fog erősen hajazni. (Aki nem ismerné ezt a remekművet, akkor az azonnal kattintson IDE!)

A Rockstar ugyanis a eredetiségnél akar maradni, hiszen a Vice City köztudottan a Miami Vice című filmsorozat alapján készült, és a játék ugye elég nagy sikert aratott, ezért döntöttek úgy, hogy a következő részt is valamilyen film alapján készítik.
    Bár még a Rockstar csak nagyon kevés információt szivárogtatott ki, elmondták, hogy nagy újdonság lesz a REPÜLŐ KOCSIK bevezetése (Mert ugye a Szárnyas Fejvadászban ilyen kocsik is voltak.).

Mellesleg itt egy érdekesség:
    A Szárnyas Fejvadászban a repülő kocsiknak ilyen nevük volt: Chitty Chitty Bang Bang. Most már dereng nektek? Így igaz, a GTA3-ban is volt utalás a Szárnyas Fejvadászra, hiszen mikor beírtátok a "chittychittybb" nevű kódot, akkor a kocsi egy idő után a LEVEGŐBE emelkedett!!!

Tehát ezt a címet és ez(eke)t az újításokat most már 80% fölé vehetitek, mert énszerintem már biztos, hogy így lesz. Legalábbis örülnék neki, hiszen nagyon szeretem a Szárnyas Fejvadász című filmet, és hogyha a Rockstar-nak sikerülne olyan hitelessé tennie a játékváltozatot, akkor nagyon brutál "GTA 4"-re számíthatunk...

• hen-tes
    Új teória?
    Kezd már ez a GTA 4 alnévelnevezés nagyon eldurvulni. Először úgy tűnt, hogy San Andreas lesz, aztán pedig feltűnt Bogota és Tokió, most pedig már talán még a Rockstar-osok se tudják, hogy mi lesz. :)
    Eddig ezekben a városokban lehetett kalandozni a GTA részek során (legalábbis Liberty Citynek egyes részei is kisértetiesen hasonlítanak valódi városok részleteire):

London

San Andreas

Vice City

Miami

Bogota

Amsterdam

Bangkok

Toronto

Leith

Tokyo

Az új feltételezések szerint a következő GTA rész nem egy városban fog játszódni, hanem több városban fogunk kalandozni. (Bár ezt a hírt a Rockstar még nem erősítette meg, de nem is cáfolta meg -talán azért, mert ez a hír még nagyon friss. :D)

• Redfox
    Van magyar szerver?
    Hogyan lehet csinálni egy szervert?
    Egyébként jóccakát!
  • Redfox
    Ti melyik szerveren szoktatok játszani?
  • Freeeee
    Az mtavc.com-on van egy tanacsado lista,ahol popntokba szedve leirjak mt,hogyan kell csinalni.Nekem nincs eredeti gamem azert nem megy,de latom a jatekosokat a szervereken,All seing eye-al.
  • grebber
    Valaki elmondaná mit kell csinálni hogy legyen multiplayer?
    Ezeket a fájlokat töltöttem le:
    MTAServerAdmin-Win32-0.3.zip
    MTAInstall-0.3r2.exe
    MTAServerConfig-Win32-0.3.zip
    Mit kell ezekkel csinálni?
  • hen-tes
    topic up 4 :D
  • zaki
    valószínűleg azért, mert nem az eredeti exe-t patchelted. tedd vissza az redeti exe-t, rajta van a cd-n, és úgy patchelj
  • rezsofiz
    az 1-es ?-re tudom a választ. a patch segítene.keresd meg a neten,erre a problémára külön készült egy javítás.
    szerintem azé nem megy fel neked,mert crackelt.
  • Nemcso
    A Keresztapa mellett (vagy előtte ?) a legjobb "gengszter film". Nagyon részletgazdag a történet, nem csak gyilkolászásból áll, alapmű !
  • hen-tes
    nono
    no off :D
  • zaki
    valamelyik film jobb szinkronosba, de sztem eredeti nyelven az igazi persze vannak kivételek, pl az olyan filmek, amiket már ezerszer láttál szinkronosba (Bud Spencer & Terece Hill filmek, Dumb & Dumber, Rendőrakadémia sorozat, Halálos fegyver sorozat, stb...)
  • hykao #13126
    oké, mondjuk én jobban szeretem, ha szinkronos.
  • zaki
    köszi, de nekem megvan pc-n is, 3 cd-s, és kíváló minőségben, teljeskéoernyős és feliratos
  • hykao #13124
    nincs mit
  • hykao #13123
    Szombat-Vasárnap este adja le a Viasat3, két részben.
  • zaki
    köszi az info-t, ezt a movie-t is igyekszem minnél hamarabb meglesni