22366
-
#13216 zsír! pótkocsi nincs? -
#13215 Juj ez kell!!
-
#13214 Emléxem, hogy volt téma, de most kaptam meg a VC-t 2CDs-en. INstallnál kiírta, hogy error a "Readme_ITALIAN.txt"-vel kapcoslatban. Megnézném a fórumkeresővel, de sajna mostmár csak címekre lehet keresni...
-
#13210 Köszönöm steweeenek és barretnek a segítséget -
#13209 Na, ha jól tapasztaltam akkor fagy le az a NEw Vice City MOD amikor teljesítesz egy küldetést. Ugyanis akármelyik küldetést próbáltam, állandóan lefagyott... -
kispalika #13208 És a csalókódok beírása nem okoz semmi gondot? A kisfiam látta, hogy lehet beírni pl. olyat, hogy leesik az ember mögött egy tank és ez nagyon tetszik neki. De én eddig nem engedtem meg, hogy beleírkáljon kódokat. -
kispalika #13207 Az előbb olvastam hen-tes hozzászólását a berúgásról. Odamentem az oceán hotel mellé, de semmiféle kört nem találtam a szomszéd kávézó teraszán. A motoros banda küldetés már készen van, de a kocsmájukba nem lehet bemenni. ??? -
#13205 jatekok.hu-ról gondolom -
#13203 az 1.3-as img tools-sal márállítólag nincsenek fagyások a játékban, mivel nem engedi beletenni azokat a sverdákat, amik fagyást okoznának. legalábbis itt ezt mondták egy páran. 100%-ra meg attól még végigtolhatod, csak ha pl a garázsnál azon küldetésen vagy amikor össze kell gyűjteni a listáról a verdákat, na ott bajban lehetsz, ha nem vágom mit mire cseréltél le -
kispalika #13202 Egyszer már végigolvastam a fórumot és akkor olvastam, hogy vagy a csalókódok vagy a berakott új autók nem tesznek jót a játéknak, mert vagy lefagy, vagy nem lehet megcsinálni a 100 %-ot. Már nem emlékszem pontosan a részletekre. Nem akarom újra átolvasni a 13 ezer hozzászólást. Tudtok valamit ezekről mondani? Előre is köszi. -
steweee #13201 ja, mielőtt elfelejteném, kijött már hozzá vmi értelmes, egyszeri installálással feltelepíthető mod?vagy kieglemez?mert én egy darab kocsit sem tudtam manuálisan betenni a játékba soha.pedig mindent az előírtak szerint csináltam, aztán az lett a vége hogy az autók kerekei fehérek lettek, meg elbaszódott az egész -
steweee #13200 walkthrough -
#13199 nekem most 1.3-van és szépen enged túrkálni... -
#13198 vmelyik nap újra elkezdek játszani a játékkal (csak most CM-ezem, és nem bírok leszakadni róla ), szeretném csutkára 100%-ra végigtolni, és ha végzek vele, erőt gyűjtök, és lecserélem az összes szekeret, mint ahogy KG21 tette, csak hát én már próbálkoztam ezzel, csak nem indult el a game, mert mindig lefagyott valamiért... de mondta itt valaki, hogy az új imgtool-lal nem fordulhat elő ilyen, mert nem engedi berakni azokat a verdákat, ami fagyást okozna -
#13197 király! -
#13196 Nyami, amúgy megismertem az IMGtool-lal, úgyhogy erre villámgyorsan le is cserélem azt a csúnya PJC-t. ;)
Ezt meg csak úgy. ;)
-
#13195 adtak egy helit és egy motort és egy pisztolyt meg egy lángszórót, amúgy király lesz ha nem hadják félbe mint a modern MOD-ot egyesek... -
#13194 köszi :) -
#13193 nem is tudom mivel át van portolva a map, így a textúrák maradtak persze, de a motor a VC. Amúgy még nem érdemes letölteni ezt a 0.1-es verziót, mert nem sokmindent lehet akciózni még. ;) -
#13192 és milyen a grafika? gondolom nem ugyanolyan, mintha a 3-mal játszanánk, vagy tévedek? -
#13191 walkthrough:végigjátszás. -
#13190 Hi kicsit OFF leszek, remélem nem baj:
Azt szeretném mekkérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy angolul hogy van a "végigjátszás"?
És tudja már valaki, hogy a GTA VC New Mod-ban hogy lehet, vagy hol lehet filmet nézni?
THX -
#13189 Én leszedtem a beta 0.1-et és király! A GTA3- a GTAVC-vel keverve, azaz motorok és helikopterek vannak, erre vágytam! ;) -
#13188 inkább a textúra elmosódásos bugra adnának ki egy peccset, mert az rohadtul tud idegesíteni -
#13187 az ötelet jó
de mikor lesz ebből vmi ? -
#13186 nekem amúgy a tankolás tetszik a legjobban. ;) -
#13185 Hééé erről én miért nem hallottam?????
"A GTA World Online egy nagyon dícsérendő dolgot művelt. A Grand Theft Auto 3 Liberty City-ét átexportálta a Vice City-be. Igen-igen, lehet motorozni, helikopterezni és kerekeket kilőni. ;) A jelen verzió beta 0.01, szóval úgy tűnik sokmindent akarnak még csinálni a fiúk. Pontosabban a végső célok ezek:
- Vice City és Liberty City összekötve egy autópályával
- Multiplayer a GTATournament segítségével
- Új missziók
- Karakter választék
- Új hangok
- Vice City autókkal Vice City-ben, GTA 3 autókkal Liberty City-ben találkozhatunk majd"
Játékok.hu
-
#13184 nekem is fagy...
sajna
pedig naon bejön :)
elvileg börtön is van.. na azt még nem láttam.. -
#13183 ja ez már régebbi MOD....
nem rossz, de nekem elszáll néha, amúgy jó 5let... -
#13182 khmm
u.e. mondtam én is :))) -
#13181 hmmm, elég jól hangzik :) -
#13179 :) -
#13178 jó lesz ez a multy, csak mire befejezik kijön az új gta :) -
#13177 nincs mit -
#13176 Kösz szépen a felvilágosítást. -
#13175 a régebbi verzió amivel nyomtam az bugos volt. a mostanit még nem próbáltam, azt mondják, hogy ez már eléggé játszható. a kocsi az kevés, de ez nem bug. másolt játék naná, hogy megy, szinte mindenki azzal nyomja -
#13174 Na azért mert nekem ezeket mondták:-hogy nem megy csak az eredeti gammel,- bugos mint az állat kevés kocsi.Igaz a 2.része hogy bugos? -
#13173 Nem írásvédett, de hát akkor megpróbálom újrarakni..
Azért KÖSZI mindenkinek -
#13172 ez hülyeség -
#13171 AZ KOMOLY hogy csak az EREDETI (bolti)játékhoz jó a multiplayer???