GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt próbáld ki egyszer, hogy egy olyan motorról, amin ketten ülnek, lelövöd a hátsó utast. A sofõr olyan eszeveszett száguldásba fog kezdeni, hogy öröm lesz üldözni.
1. én tudtam nagyon állat
2. 27 másodperc volt asszem a rekordom, a távra nem emléxem
3. na azt nem tudom
2. 27 másodperc volt asszem a rekordom, a távra nem emléxem
3. na azt nem tudom
Nem a helipadon van a katonaságon hanem a bejárattal szamben legátul.Ajánlom a helikopteres +közelítést.
más:
1.Nem tudom ti hogy vagytok vele de én most jöttem rá hogy ha szembõl nekifutsz a motornak(vagy gyalogolsz)és közben nyomtok egy Entert akkor felugrik rá:És ha vannak rajta akkor egy páros lábas rúgással löki le róla.
Cool
2.Kiváncsiságból.Ki meddig bírt egykerekezni motoron?
3.Hogy a faszba kell az autókkal kétkerekezni???Sikerült már valakinek?
amse
más:
1.Nem tudom ti hogy vagytok vele de én most jöttem rá hogy ha szembõl nekifutsz a motornak(vagy gyalogolsz)és közben nyomtok egy Entert akkor felugrik rá:És ha vannak rajta akkor egy páros lábas rúgással löki le róla.
Cool
2.Kiváncsiságból.Ki meddig bírt egykerekezni motoron?
3.Hogy a faszba kell az autókkal kétkerekezni???Sikerült már valakinek?
amse
Ocean Beachen egész délen egy ház mellett a helikopterleszállón
de csak akkor ha mind a 2 fajta módot megcsináltad
de csak akkor ha mind a 2 fajta módot megcsináltad
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Na HUNTERhez két fajta út vezet:
1. össze szeded azt a 100 db sz*rt.
2. Megcsinálod a Keep your friends missiot..
Hogy hol találod lenne a köv kérdés: 2 helyen található:
1. a repülõtér melletti katona bázison ott a helipadon( öltözbe rendõrnek úgy nem bántanak annyira és amint bemész a sorompon ott balra vezet egy lépcsõ. Elég egy értelmû az út de ezt is már kérdezték.
Végül van még egy hely a Hunternek amit én nem tudok 😊
1. össze szeded azt a 100 db sz*rt.
2. Megcsinálod a Keep your friends missiot..
Hogy hol találod lenne a köv kérdés: 2 helyen található:
1. a repülõtér melletti katona bázison ott a helipadon( öltözbe rendõrnek úgy nem bántanak annyira és amint bemész a sorompon ott balra vezet egy lépcsõ. Elég egy értelmû az út de ezt is már kérdezték.
Végül van még egy hely a Hunternek amit én nem tudok 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Tuvok, te hogy állsz a helyesírással? Nem kéne átnézni a magyarításodat? Szívesen leellenõrzöm.
irjátok meg acee-nak, aztán reméljük kijavítja:
[email protected]
[email protected]
Látom a Boomshine eme fordítónak se ment(Soha ne menj nyilt lángal túl közel Phil Cassidy Boomshinejához!).Én már tudom mi az a boomshine! 

Tedd fel a patchet..
Hoodoo oldalán rálelsz!!
Hoodoo oldalán rálelsz!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
na leszedtem hoodoo oldalárol az "100" -os magyarosítás .. és találtam benn egy csomo nem magyar szõveget :'(
Swedish people are albino monkeys
Pedig ezt akkor írja ki ha rajta van az írásvédettség. Txd editorral cseréltem le a kerekeket, a kocsit nem módosítottam
már van 100%-os fordítás, HooDoo honlapjáról le is lehet tülteni
légy alázkodó és olvass lejebb. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
már én is kérdeztem, dehát nyár van. 😊
aki esetleg minõségibb avatart akar ilyen témában, akkor elnézhet iDe, hátha valaki hasznát veszi. 😊
aki esetleg minõségibb avatart akar ilyen témában, akkor elnézhet iDe, hátha valaki hasznát veszi. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.