22366
  • hykao #13121
    Az 1900-as évek elejétől a '70-es évekig játszódik a film, Robert DeNiro-ék gyerekbandaként kezdik pályafutásukat, és egészen öregkorukig követjük nyomon az eseményeket, a szesztilalom idején válnak igazi nehézfiúkká, majd a brigád fokozatosan széthullik. Elég régen láttam már, mostanában készülök újra megnézni.
    Szerintem nagyon komoly film, és egyben egyfajta korrajz is az előző évszázad amerikai alvilágáról, de csak akkor szabad nekiülni, ha az ember kipihent, különben vontatottnak tűnhet...
  • zaki
    ja, vmi 200 perces, de maga a film milyen röviden?
  • hykao #13119
    még DVD-n is megvettem, jó hosszú film az is...
  • hykao #13118
    de többször is
  • zaki
    köszi az info-t... Al Pacino az 1ik kedvencem, láttam tőle jópár filmet, meg érdekel ez a mafia-gengszter film stílus... majd megnézem valamelyik nap... Volt egyszer egy Amerikát nem láttad véletlenül? (bocs az offért)
  • hykao #13116
    Elég jó!
    Hosszú: kb. 2 és fél órás, Al Pacino, Michelle Pfeifer és még pár ismerős arc...
    Nem egy vidám történet.
    Az egyetlen bajom az volt vele, hogy néha már túl meseszerű volt, azért ennyi mindent nem lehet olyan vadállat módon csinálni, és megúszni sokáig, ahogy ábrázolva volt.
    De mindenképp érdemes megnézni!!!
  • zaki
    jaja, ezt olvastam a gamestar újságban, hogy a zigeten a villában a szoba, az teljesen úgy néz ki, minz aSebhelyíesírcú c. filmben... 1ébként milyen a film? mert régóta letöltöttem, és itt van a vincin, de még nem néztem meg :)
  • hykao #13114
    Nem tudom, volt-e már róla szó, ha igen, akkor sry.
    Most láttam a Sebhelyesarcú c. filmet, ez jó régi darab a '80-as évek derekáról.
    Szóval a lényeg: a film nagyban inspirálhatta a játék készítőit: pl: ruhák, helyszínek (főleg a főhős villája, kamerákkal, ill. a szórakozóhely kialakítása tisztára olyan mint a játékban), zene a szórakozóhelyen, és mintha egyes jelenetek is visszaköszönnének (láncfűrész, m16-os stb.)
  • zaki
    nem baj :)
  • rezsofiz
    bocs,bocs,azt nem olvastam el.
  • zaki
    hogyne védette volna már le a San Andreas nevet, ott van a #13101-es üzenetben a hír.
  • rezsofiz
    ahogy a gamestar is mondta,azt nem védette le a rockstar.
    szerinted mitől lenne sa?
  • Marcus_
    Sziasztok!

Teljes magyarosítást hol találok a játékhoz??
  • cSuwwi
    San Andreas lett a 4. rész címe, szvsz.
  • rezsofiz
    Nem a név a lényeg. ha azt mondom neked vc megjelenése előtt, hogy gta:vice city-és te még nem tudod, hogy ez lesz a címe-akkor se tudsz meg róla többet. :)
  • zaki
    Lassan már igazi káosz uralkodik a következő GTA neve körül. Erre rátesz még egy lapáttal, hogy a RockStar levédette a Grand Theft Auto: Tokyo, Grand Theft Auto: Bogota és a Grand Theft Auto: Sin City nevet is. Most már tényleg jó lenne hivatalosan is megmondani, mi lesz a játék valódi címe.

Info: Gamestar
  • Johnyy
    Ja, halgasd meg tudom hogy nem az de ugy lehet érteni :)))
  • zaki
    na szóval, lehet, hogy tényleg san andreas lesz, és nem csak egy hatalmas kacsa volt az egész :)
  • zaki
    GTA 4 = GTA: San Andreas ?
    Játékipar - 2004-01-08 14:36:00
    A Take-Two tegnap az amerikai Szabadalmi Hivatalnál levédetette magának a GTA: San Andreas, a GTA 5 és a GTA 6 márkaneveket. Az utóbbi napok sûrûn fortyogó pletykáinak fényében ("Vajon mi lesz a következõ Grand Theft Auto címe?") ez akár azt is jelentheti, hogy megérkezett a válasz a fenti kérdésre: nem Sin City, nem Liberty City, hanem San Andreas (errõl a címrõl is volt már szó, jó egy éve) lesz a sorozat neygedik (a Vice Cityt is beleszámolva az ötödik) epizódjának (al)címe.

Info: 576 Online
  • hen-tes
    ????
  • Johnyy
    A System A vice cityről dönget a toxiban
  • ricsi1
    akkor már vagy egy hónapja
  • hen-tes
    loál ! :DDDDDD
    kkor már meg is lenne :DDDD
  • zaki
    :PPPPPPPPPP
  • hen-tes
    deő !
  • zaki
    nem baj :)
  • hen-tes
    GTA: Liberty City?
    Dixie Flatline, 16:51 - Játék: Érdekesség - (1 komment)

(BluesNews) A távolba révedő HW bölcsek tegnap már megjósolták, hogy az Amazon által felkapott Sin City alcím és a november 5-ei dátum nem felel meg a valóságnak, olvasható a Multi Theft Auto oldalán közzétett Rockstar válaszában. A HW bölcsek továbbra is tartják magukat a Liberty City elnevezéshez, amit ugyan már elsütöttek az első résznél a készítők, de valami mégis azt súgja, hogy efelé tendálnak. Természetesen ennek is épp annyi alapja van, mint az év végi HL2 megjelenésnek.
    A beharangozott novemberi dátum viszont közel van a Rockstar által tervezetthez. Kérem, tegyék meg tétjeiket
  • hen-tes
    kb ez van a hardwireden is mint már mondottam 4!
  • zaki
    Nem lesz Sin City a GTA 4
    Játékipar - 2004-01-06 18:33:00
    Ahogyan azt eddig is sejtettük: erõteljes kacsának bizonyult az Amazon GTA negyedik részével kapcsolatos értesülése, azaz az új epizód alcíme biztosan nem Sin City lesz, hiába is szeretne azt annyira az internetes áruház. Az információt személyesen a Rockstar cáfolta a mai napon, hozzátéve, hogy a november 5-re datált megjelenési dátum sem stimmel, habár e tekintetben közel jártak az igazsághoz Amazonék. A pontos cím kilétét továbbra is sûrû homály fedi, habár sejtéseink azok nekünk is vannak... :) [Amit kapásból meg is osztunk a nagyérdemûvel: egyre valószínûbb a Liberty City - a szerk.]
    lovas (18:33)

Info: 576 Online
  • M@TriX
    nem mind1, hogy előtt egy nappal szólnak, hogy holnap a boltokban? Így legalább nem halunk bele a várakozásba annyira, pl. HL2.
    Amúgy meg szerintem ha úgy megy mint a többi GTA, akkor előbb jönnek majd képek, meg minden sztem nem kell aggódni, messze van még a megjelenés. min fél év.
  • zaki
    hát ja... :(
  • cSuwwi
    soká'
  • zaki
    kíváncsi vagyok mikor lesz a hivatalos bejelentés
  • M@TriX
    a hírek szerint a megjelenés sem, azaz nem novemberben jön a cucc. Csak valahol ott körül, talán október vagy december...
  • zaki
    megvan: legyen GTA: Kocsord City
  • cSuwwi
    De a 3-ban is liberty city volt. Kicsit hülyén jönne ki két liberty city...
  • zaki
    Liberty City-t is hallottam...
  • cSuwwi
    Volt eddig San Andreas és Sin City. Most mi jöhet még?

Amúgy szerintem San Andreas lesz, ha követik a gta vonalát. A gta1-ben is volt san andreas, és a sorból már csak az hiányzik...
  • hen-tes
    ezt má olvastam
    a hardwired váltig állítja hogy Liberty city ? lesz az új
    dehát nem tom..
  • zaki
    ha igazak a hírek, akkor nov. jön a játék (sztem ez nem igaz) és mondjuk rá fél év, mire jön pc-re is(a 3-nál, és a Vice City-nél ez volt a helyzet)