22366
  • M@TriX
    köszi, ha adsz a véleményemre, na akkor mondom is. ;)
    A "Freightliner" az mennyire kidolgozott modell, mert ez a Scania szerintem nagyon ütős, kissé túl modern, de eddig ezt láttam a leg ütősebbnek. ;)

• M@TriX
    erről beszéltem. ;)
    A motor modellje állat, de a színek hozzá nekem túl "babásak"... ;)
  • KG21
    A Moszkvics vs Lada roncsderbi milyen ötlet?:)
  • zaki
  • KG21
    pont nem lesz benne:)
  • zaki
    ez a moci is szupi :)

• KG21
    1-2 verda még nem végleges pl 2 nagyon hasonló BMW modell helyett még keresek vmi mást
  • KG21
    persze én is figyeltem, akkor azt még átcserélem. Nyugodtan ajánlj még változtatásokat
  • KG21
    Azért azt el kell mondanom, hogy ez a több mint 60 sok poligonos modell rendesen belassítja a játékot gyengébb gépeken. Nekem xp 2200+ on GF4 ti 4200 512 ddr-el néha szétesnek a textúrák:(
  • M@TriX
    egyébként a lsitát olvasgatva, szerintem e Ducati-nál jobb a Szuzuki nem? Szerintem ez állat lett és a festrések is királyak hozzá, a Ducatti festései kicsit egysíkúak és élénk színűek nekem. Persze ez csak ajánlat, mert én is ki tudom majad magamnak cserélni, de szerintem a Szuzuki jobb nem?
  • M@TriX
    szuper, akkor ha megoldható akkor az FTP, ha nem akkor DC, mondjuk az is hozzátartozik, hogy én csak 24 órától reggel 7-ig tudok tölteni.
    Nemsokára ADSL-em lesz, de az még nem mostanában lesz. KB. még 1 hónap.
    Szóval nekem kb. 2 nap, azaz 2 este kellene, hogy leszedjem (ha tudom szedni persze 7-8KB-val)
  • zaki
    sztem belemennek majd a dologba.
  • KG21
    megkérdem
  • KG21
    aha jónak tűnik az ötlet, a DC megoldható
  • zaki
    nem baj, 1-2 kép legalább 1 kicsit feldobja a topicot, úgyis már alig írunk ide be egy páran :(
  • M@TriX
    ez sem elvetendő 5let, csak majd férjünk hozzá. ;)
  • M@TriX
    Nekem a galériából a 98%-a tetszik, azt az egy-kettőt legfeljebb lecserélem, de nagyon állat lenne ha elérhető lenne...
    Beszélek egy haverreal, hogy megoldható lenne-e, de ha nem akkor lehetne, hogy
    DC-n lebonyolítsuk?
    KG21?
    Beugrunk egy eldugott HUB-ra ahol csak 3-an vannak. ;)
    Aztán átcsurgatod...
    Persze nekem mind1. csak nem szeretnék szórakozni olyan sokat az IMG Tool-lal...
  • zaki
    a loungest journey topicban van 1 ftp, ahová kalandjátékokat pakol fel néhány ember. szóval itt a topicjuk, és tedd fel itt a kéréssed, sztem megoldható lenne a dolog. Lezlee-vel beszéld meg, ő ott az "agy".
  • M@TriX
    ezért ne szúrogasd be az egész galériát. ;)
  • M@TriX
    jaja, de nekem pont ez nem tetszik. ;)
    Vagy legalábbis a textúra nem annyira profi, mint a többi autó, de ez legyen a legkevesebb. ;)
  • zaki
    ez meg szép nagyon!

• M@TriX
    Itt egy példa:
    Úgy működik kb, mint az IMG tool...
    "Installing the Sounds
    1) Right click on the SFX.SDT & SFX.RAW files and click properties then De-select read only or you will not be able to change the sounds.
    2) Open Lithjoe's GTA3 audio editor, which is contained in this package.
    3) Find the SFX.SDT file and open it up.
    4) Scroll down the list until you reach sfx000443, Replace sfx000443 with Ducati443
    5) Let the editor rebuild the archive
    6) Do the same steps as above from number 2, but for sfx000444, and sfx000445.
    7) This is the only way, as it will give you errors otherwise"
  • zaki
    looooool, ez nagyon ott van

• KG21
    Na szóval: megnéztem a models könyvtáram 254 mega becsomagolva, tehát nem olyan szörnyen nagy, mint gondoltam. Ha valaki tudna mondani egy ftp címet felraknám oda és kész is lenne a modern mod A La KG21:) csinálok még majd pár képet a verdákról, de egy csomó már van itt (Ezek mind benne vannak a modban)
    Itt pedig meg lehet tekinteni milyen autók lennének a modban. Szóval ha van rá érdeklődés megoldható lenne a dolog.
  • KG21
    megkaptam, csak nem vettem észre bocsi
  • CS@
    Sziasztok !
    Mivel egy ideje én is csinálgatok egy autó modot ezzel kapcsolatban lenne kérdésem :
    Meg tudná mondani valaki ,hogy hol tárolja a játék az autók hangjait ?
    Mert tulképp már minden megy egész frankón ,de az autók hangját nem tudom ,hogy kéne megváltoztatni.
    Köszönöm.
  • M@TriX
    jaj de láma vagyok. ;)
    Bemásoltam az Audio alkönyvtárba a CD2-n lévő rádiókat és kész. ;)
    Tadamm...
  • M@TriX
    hali, megkaptad a privi üzenetem?
    Ha nem akkor írj már egy mailt az [email protected], mert nem találom a mailedet. ;)
  • KG21
    Elanor megunhatatlan mi? :)
  • KG21
    mekkora!
  • barret
  • HooDoo
    Radiorol meg Michael Jackson-rol jut eszembe:

"I got a new car stereo the other day in my car as the other
    one broke, and it has voice activation software installed into it! If you
    yell out Rock, it switches the settings to "ROCK MUSIC"!
    If you yell out Classic, it switches the settings to "CLASSICAL MUSIC"!
    On my way home last night some kids ran out in front of my car, hitting
    the skids I yelled "F*cking Kids"
    and the radio started playing Michael Jackson."

• zaki
    emléxem mekkora volt, amikor kipróbáltam a gamet. amikor rögtön az elejénél beszállsz a kocsiba, egyből megszólal Michael Jackson-tól a Billy Jean... ááááá, úristen, mekkora volt :) rip-ben te ezt az élményt nem élhetted át :)
  • M@TriX
    ajjaj, én CD-n kaptam...
    na mind1, majd szétnézek, nem sürgős, működik a RiP...
  • zaki
    én már sajna nem emléxem mi ilyenkor a teendő. de azt tudom, hogy az 1 telepítésemkor nekem is ez volt a gáz. de én újra leszedtem a 2. cd-t, és akkó má jó volt
  • M@TriX
    tudom-tudom, hamut a fejemre... de király lenne hallani a fránya rádiót, csak azért szereztem be, amúgy királyul elvoltam a RiP-el. ;)
  • M@TriX
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! ;)
    Emléxem, de ez már nagyon régen volt. ;)
  • zaki
    olvass vissza
  • M@TriX
    tudod ez a Lineruner, ahhoz nincs, de itt láthatod a Bkinget, itt az pótkocsis...
  • M@TriX
    Nyami: