22366
-
#13296 Ezt az egy említsére való modellt találtam eddig:
de lehet inkább hadjuk az alapot... -
#13295 na azt még megvárom, de lssan szunya lesz, mert 7kor be kell mennem... Addig meg aludni is kell valamit, mert sajna máris hétfő lesz. ;) -
#13294 de a másik harley az nagyon jó! -
#13293 na megyek töltök még fel egykét shotot -
#13292 :D -
#13291 keresek e helyett egy másik Freeway helyettesítőt, mert ez tényleg izlésficamos:) -
#13290 igaz, sajna Lambo-t nagyon profit én sem láttam még sajna, szóval inkább ez legyen... -
#13289 monsjuk ez sem rossz, de inkább ne: ;)
-
#13288 nekem az összes Lamborghini modell közül ez jön be leginkább. -
#13287 habár semmi értelmes player skint nem láttam, csak egy katonait meg egy halom női modellt, de arra inkább ne cseréljük le sztem.. -
#13286 azzal nem foglalkoztam még. Meg a főmenü képernyőt is le kéne -
#13285 kissé nekem rajzoltnak tűnik a többi állat kocsi mellett, a textúra nem a legjobb, de a felni az nagyon el van találva...
A player skint lecseréled?
-
#13284 Infernus helyett
-
#13283 ok szuper, mert nagyon sok a Gagyi autó a VC-hez éppen ezért nem akartam ennyit görcsölni vele, mert nehéz ennyi jó autót találni, de most csak itt, csak nekünk össze lesz rakva!!! ) -
#13282 Ezt láttátok már?
Ezt nem kell belerakni!
Csak most Just for FUN:
-
#13281 vackot én nem tettem bele, mindenből a legjobbat;) -
#13280 látom nyomjátok ezerrel... -
#13279 király. ;)
Akkor minőségi lesz ez a pakk úgy látom. ;) -
#13278 OK szuper lesz, ez is minőségi cucc! -
#13277 ez is benne van:) nagyon egyezik az izlésünk -
#13276 ok lesz benne Hummer is -
#13275 Még egy BMW, ennek nagyon állat a felnie:
http://www.codenamevice.co.uk/show_file.asp?ID=795 -
#13274 ez is:) -
#13273 ez benne van -
#13272 asszem én lépek aludni. de még erre pls válaszoljatok: tudom, hogy már párszor feltettem ezt a kérdést, de a holnapi nap már szték én is minnél több verdát belecsempészni a játékba. szóval. az a kis progi, 3dwheels, vagy mi a neve... na az kellene (1 linket pls, thx :)), és akkor jöhetne pár link, ahol jobbnál jobb verdák vannak fent. és ha még vmi kell, hogy tökéletesen menjen a játék, akkor mondjátok, hogy mi kell hozzá... mod installer nem kell, mert meg van az új. thx előre is, és jó 8. ja, és ne felejtsd el azt az ftp-s dolgot megkérdezni majd KG21, mert sztem belemennek majd a dologba -
#13271 Na ez a Freightliner
-
#13270 A Hummereket is le lehetne cserélni:
hadi:
http://www.codenamevice.co.uk/show_file.asp?ID=854
Otthoni:
http://www.codenamevice.co.uk/show_file.asp?ID=855 -
#13269 szerbusz :)
ide irok mer nem megy valamér a privi :
szal
én a vc hq-róltötöttem le
ott egy zippet kaptam és abba 2 verzió volt, én a simát raktam fel, a máásik a highlight
nem tom mind a kettőbe megye...
szal a simába megcsinátam az első pár küldit azt oda mentem arra a teraszra és a lépcsőmellett volt
(lépcső és az egyik aztal közt) -
#13268 még ez egy jó BMW:
-
#13267 Amúgy nekem még ez szúrja a szemem a pakkordban:
De láttam egy mésik Harleyt ami viszont állatul néz ki, ennek a rikító festései zöld meg rózsaszín kissé bizar. ;) -
#13266 Ez szerintem ütős BMW:
-
#13265 BMW?
A fehér az állat, azt láttam beraktad ahelyett keresel másikat? -
#13264 bocsi, nem úgy értettem, hogy láma lennél, csak gondoltam jó lefixálni. ;)
Mert úgy akarom elpakolni ezt a pakkot, hogy akármikor hipp-hopp fel lehsen dobni a játékra és haveroknak is el lehessen vinni hagy ámuljanak. ;) -
#13263 ez Ural... -
#13262 persze persze nem vagyok láma, data könyvtár is mellékelve lesz -
#13261 -okok, azt még nem láttam, azért mondtam ezt a Scaniát..
Várom a shotot.. -
#13260 ez az a KAMAZ sztem -
#13259 ja még az, hogy úgy tedd már elérhetővé a cuccot, hogy legyen benne minden ami kell, handling.cfg, meg minden amit módosítanod kellett a modellekhez (kereke, stb...) -
#13258 Packer helyett Scania is benne van de a Frightliner sokkal durvább! Mindjárt készítek róla shotot -
#13257 A katonai Kamaz helyére meg ajánlam ezt a babyt. ;)
Persze ezek csak ajánlások, nekem így is megfelel majd ha elérhető lesz a cucc...