22366
  • KG21
    nekem még nem nincs, áruld már el hova kell majd töltenem
  • zaki
    halkan megsúgom, hogy nekem már megvan a cím :)
  • KG21
    ha minden jól kb holnap reggeltől. De megígértem a tulajnak, hogy csak néhány embernek adom ki a linket.
  • hen-tes
    mikortól lehet húzni ??
  • KG21
    Na megengedte a szervertulaj a feltöltést úgyhogy holnap meg is nézhetitek a modot. Egyébként még tettem bele különböző épületek textúracseréjét is, úgymint plakátok új üzletek stb. Bár ezek annyira nem feltünőek.
  • zaki
    ok. csak gondoltam benyomom. 1ébként játékban sokkal jobban fest mint ezen a képen, na mind1 :(
  • KG21
    ennél sokkal jobban kidolgozott viper modellek is vannak, de én nem raktam egyet sem a választékba.
  • KG21
    Hát ezaz, hogy sajnos nálam is ez van. Sajnos ez a legnagyobb hátulütője az autók lecserélésének:(
    Az sokat segít, ha a viewing distancet minimumra veszem és bekapcsolom a frame limitert. De még így is sokszor előjön sajnos a bug. Sztem ez a játék engine-jének a hibája, de azért remélem bikább gépen nincs ez a probléma.
  • zaki
    ezt a verdát ismeritek? nagyon állat :)

• zaki
    looooooool :D
  • hen-tes
    meg ez is :)
  • hen-tes
    loál :))))))))
  • hen-tes
    sztem gg21 tesztelte őket. szal..
    de nem biztos :)
  • CS@
    KG21 és a többi autó/motor varázsmestertől szeretném kérdezni ,hogy teszteltétek már ezt #13537ben szereplő GSXR 1000et ?
    Ha esetleg még nem akkor leírom a tapasztalataimat vele kapcsolatban :
    Próbáltam a GSXR1000et és a Katana -t(sztem ez is szép modell) is berakni ,de mindkettőnél nagyon problémássá váltak a textúrák.
    Ezek nélkül eltűnik/elmosódik a textúra általában az autó szalonnál(gondolom a sok autó miatt) és pár méter megtétele után rendbe jön ez itt nem mondható el.
    Eltűnik/elmosódik szinte mindenhol a textúra és rendbe sem jön többet. Ha ez nálatok nem ilyen akkor tárgytalan.
  • Gfreiter
    Halott linkek a letöltésnél. Nyem műxik...
  • zaki
  • zaki
    nem patch, mod :) sztem nem muszály az eredeti exe-re installálni, gondolom megy a crackelt exe-re is
  • Gfreiter
    Műxik, csak a hsz-ből copypasteztam be, és a hsz-ben ékezettel íródott... :D
  • Gfreiter
    THX!! Ezek szerint patch :) Csak sajnos a jatekok.hu nem műxik... Nem baj, majd leszedem valahonnan. Írott CD-t úgy kell patchelni, hogy még nem másoltam át a crack-kelt exe-t, ugye?
  • zaki
    #13185...
  • 12346
    erre én is kivi lennék:) remélem elterjed vagy földobódik vmi stabilan gyors helyre.
    gfreiter gta3-hoz gta3 patch van, vc-hez meg vc patch. kivi lennék, ki érti mit szeretnél:)
  • barret
    már csak 3 perc,100 dollár...
  • barret
    nekem...
  • barret
    dc-hub nem rossz,nasa-ról szokott 15k-val is jönni a cucc!
  • barret
    a vice point-i helikopterversenyt mennyi idő alatt kell megcsinálni a sparrow-val? én 5,és 3,20 alatt csináltam meg.mindkétszer csak 100dollárt kaptam...
  • Gfreiter
    Ja, vili, oké, akkor télleg félreértettem. Akkor is ügyi vagy, hogy bevarázsoltad őket oda. Szal sima GTA3-hoz van Vice City patch?
  • M@TriX
    köszi, úgy lenne ha nem gond, hogy én vagy 18 óra körül benézek akkor meglátjuk, ha nincs FTP, akkor megbeszéljük a HUB-ot, aztán éjfélkor felmegyek oda és remélem ott leszel. ;)
  • KG21
    ok akkor várjunk holnap estig, és ha nem akad egy ftp sem, akkor marad a dc.
  • M@TriX
    sztem legyen a B verzió, azaz DC. ;)
    Ha nem gond és legalább 7-8KB az uploadod. ;)
    De holnap még megkérdezem a Játékok.hu-t, hogy nem-e lehetne feltenni hozzájuk.
    Ha nem akkor arról lehetne szó, hogy holnap éjféltől megosztanád nekünk Dc-n, ugyis csak pár embernek kellene...
    Kinézünk egy kis HUBot...
  • KG21
    félreérted:) Nem én csináltam az autókat, csak levadásztam őket innen-onnan, a készítőké az igazi érdem.
  • Gfreiter
    Ja, azt hittem ez a Vice City "tartozéka". Te csináltad mind? Ügyes vagy. Én nem a Vice Cityt, hanem a sima GTA III-at tudnám megszerezni. Azt hittem, hogy ahhoz van egy patch, ami felnyomja GTA Vice Cityre, és benne lesznek ezek a kocsik.
  • maxius
    Jézusom! Még vannak akik ezzel jáccanak! Jó volt de 1x elég!
  • KG21
    na mentem egy roncsderbit a stadionban. Óriási hangulat Ladákat meg Moszkvicsokat amortizálni:)
  • KG21
    mármint hogy ilyen kocsik legyenek benne? Ez még nem szerezhető be, mert még nem kaptam ftp-t ahová feltölthetném:( Ugyanis ezeket a járgányokat én pakolgattam bele a game-ba külön-külön és egy 254 megás tömörítéssel megosztanám az ittlévőkkel.
  • Gfreiter
    Az alapjátékot meg tudnám havertól szerezni. Van vmi patch, amivel fel lehet patchelni? Vagy ez csak full szerezhető meg?
  • KG21
    sztem már csak DC-ről tudod lehúzni. Elég régi már ugyanis
  • KG21
    amúgy ez a legjobb GT500 verzió, faszán csillog, festései jók, meg a törése is kifogástalan. Nem láttam messziről még, de nem hiszem hogy rossz lenne.
  • Gfreiter
    Sziasztok! Valahonnan le tudom szedni ezt a gamet? Ez patch, vagy full? Nekem a full kéne. Visszanéztem úgy 250 hszt, de nem láttam letöltés címszó alatt semmit. Előre is köszi!
  • KG21
    Nem tudsz keríteni egy FTP-t? Mert a longest journey topicban már rákérdeztem, de nem nagyon akarják megosztani azt az ftp-t sajnos:(
  • KG21
    még nem láttam azt a new modot, még ma kipróbálom
    Azzal a roncsautószállítóval csak az a gond hogy nagyon nem passzolna a modba, de azért király.