GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
nekem semmi szopás nem volt vele...és nekem se tetszett elöszõr.. de most nagyon.. fõleg neten a cool
Randal
Próbáltam azzal is, nem találtam egyet se, nem mennek.

Sound
Látom az elõzõ oldalakon tombolt az Eleanor örület. Hát teszek én is egy kis adalékot a témához.

persze saját😊

egy kérdés: van itt valakinek Ati kártyája? Mûködik nektek hiba nélkül 1.1-es nocd-crackel a játék? Mert nekem nem...

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

hogy lehet kocsikerekeket berakni vice citybe???????
segítene nekem valaki???????
Herold
Szándékosan nem rak ilyenkor golfautót a játék sehova. Máskor meg hemzsegnek a pálya környékén. Próbáld helikopterrel keresni, úgy könnyebben megtalálni.

Randal
ok, thx😊

Tuvok
hát éppen tudnék, de ha nem bánod, most nincs kedvem utazgatni azért, hogy megnyomjam a capsot a bill.-eden.

Randal: tudtommal csak ott van, próbálgasd, elvileg napközben lehet ott találni, én is sokáig vártam, aztán Hidden Package keresés közben véletlen jött 1 golfkocsi, és ha már kéznél volt...

Randal
Sziasztok!

golfautót hol lehet találni a golfklubbon kívül, mert már cska azt kellene leszállítanom. hiába próbálom meg elsõnek, már akkor sincs ott és sehol máshol nem találok.

tudsz segíteni????????
Tuvok
caps lock plz

HOGYAN LEHET AUTÓKEREKEKET BERAKNI A VICE CITYBE????????
Adi
Sztem... kurva jó

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
CSOCSO
CSOCSO
ugyan ezt mondtam ugyan igy az elején én is.. nézd csak meg a pc-s játékoknak leáldozott.. de miota 40% ra kész agamez azt kel mondanom kurvajo.. az irányítás alapbol jobb mint a gtaban!!!!a grafika nem szar..csak állandoan sõtét van...autok gusztustalanok?? ember bazd+.. ki se probáltad még.. van 1-2 autod.. nekem már vagy a 20adik van és nagyon zoral autok vannak!!! full rá lehet ismerni az autokra.. supra, golf,viper,subaru stb!...
Sound
látom elõzõ oldalaok megy Eleanor mánia, teszek hozzá én is

Van itt valaki, akinek Ati kártyája van és 1.1-es nocd-crackel nem hibázik a játék neki?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Tuvok
nekem shift-tel (gyalog sprint) is eldobja

Randal
nna, az szép. látom egér+bill irányításos itt is😞 kicsit gázos lesz

KG21
jobbra vagy balrenéz gombbal plusz a tûz.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Amiga
Na ez jó kérdés, én se tudom...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Randal
Sziasztok!

Láma kérdés:

hogyan kell a pizzát eldobni?
nyomtam már szinte minden gombot, de baszta odaadni a vásárlónak.

nekem sem írta meg neróval (5.5.9.0),a cab fileok hibásak voltak.namármost ha vki wincommanderben rákattint és kiírja hogy rossz, az nem jelenti azt hogy valóban hibás is a fájl!!!! nehogy ezért egy jól megírt cd-t kidobjon vki. mindig ki kell próbálni hogy felinstallálható e. ha igen akkor ok. helyette ajánlom az alcohol 120%-ot.nagyon fasza magyar nyelvû.

misi9
Egyébként én is Nero-val írtam ki.

misi9
Az 1-es CD-t úgy írtam ki, hogy felmásoltam a gépre, és onnan, azért mert én még írtam hozzá más VC fájlt(magyarosítás). Ennek ellenére nem tudom, hogyhogy nem írta ki neked a readme-ket.

CSOCSO
tiszta fast abd furious....
csak száguldás semmi mászkálás.. hatalmas város rohadt sok auto és mind sport járgány.. nitro meg minden ami kell..van motor is bár nagyon az nagyon nem tetszik..akinek a vcben tetszik az esztelen örjöngõ szágldás annak ktelezõ...hatalmas versenyeket lehet csapatni és a multi része is nagyon király..van CTF is.. legalább is én csak azt nyomtam de nagyon cool...aki száguldozni akar az mc2...az irányítás azért jobb mint a vc ben.. de vannak benne szarságok..pl.. 150kph nál az auto kormányzása egy kicsit fosadék de ezt a részt hamar tul lehet képni...szal mindenki szedje aki szeret száguldozni a vc ben..és rohadt nagyokat lehet ugratni😊))
misi9
Mi a Midnight Club 2 lényege? Ugyanolyan típusú, mint a VC?

CSOCSO
VC rulez de a midnight club 2-t lessétek meg...ez is rockstar gamez és igaz az elején lehúztam hogy szar de igy a közepe felé azt kell mondanom nagyon jol el lehet vele baromkodni!!mondjuk ugy hogy vc-t azota nem nyomom miota mc2 vel nyomom...
misi9
Winrarral tömörítettem, hogy egy fájlban el tudjam küldeni. Remélem ez a segítség megoldja a problémát, és tovább tudsz játszani ezzek a király játékkal

misi9
Bocs a hülye kérdést. Elõször nem értettem. Már mennek a fájlok.

misi9
Nem tudod pontosan mi a fájlok neve?

GTA: Vice City 10918 db ma 23:22 pokember

ez a forum fõmenübe volt!! ez meg hogy lehet??? LOL

football without ultras is nothing

Hogyan lehet autókerekeket berakni a vice citybe és mivel?????????
11000!! sry muszály!

huuu.... baaz.... ez a driver küldetés ultrabrutális..... undoríto... még az uninstalll is megfordult a fejembe, de aztán a yoo utra tértem.... ehh, szo szerint, a yo ÚTRA tértem, mert csak sikerült megcsináléni csalás nélkül!!! najo, volt egy kocsi, ami megmaradt, a törlaszbol, annak neki is ment a barát, de tök simán behozta a lemaradást... hát igen, mondjuk Sabre Turbo vs. Sentinel elég szenya.... mind1, megvan.... nektek mennyi lett az idõtök? nekem asszem 2:17, de ebbbe nem vok biztos...
viszont a bankrablás az nagyon ász... szvsz az egyik legjobb küldi!!
de az a hülye filmgyáras szorolaposztás, az megint felidegelt... baaz, azt ti hogy csináltátok meg???

Tuvok
Ott van, láti? A villa már rég az enyém.

Joke
Megvan. Cask éjszaka mentem érte, aztán akkor nem volt ott. Lehet a fiúk elmentek vele csajokat felszedni.

Joke
OK. De az a baj, hogy az már az én villám, és most már nincs ott a limó. Máshol hol lehet találni?

Tuvok
kihagytad a 't'-t.

Joke
Kössz. Pedig rákerestem a sretch-re az oldalon, de nem talált semmit.

Tuvok
kb 50 hozzászólást kellett volna visszaolvasni...

Joke
Tudjátok hol találok strech-et (limót) Kéne az autószalonba, de sehol nem találom!

Tuvok
2002 õsz, Rockstar: "Vice City csak PS2-re lesz..."

[HUN]FaTaL
PS SUXX! PC RULEZ Amúgy de nem itt kéne flamelni.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
GTA4 csak PS3-ra lesz!

http://goo.gl/gd6Zi5

Tuvok
semmiség

Tuvok
szvasztok szkacok😊
Figyuzzatok lenne egy kérdésem: Hogy lehet megváltoztatni a kocsikhoz tartozó hangot???Merthát szal van a jó kis BMW M3-as modell amit az Oceanic helyére raktam be és szal a hang az kész mer a BMW-ben mégse egy 2 hengeres TRABI motor csirippel 😊) Elöre is kösz srácok/thnx!!!
Tuvok

Amiga
Ha az élsimítás be van kapcsolva, akkor tedd "Alkalmazásvezéreltre". 4x-es semmiképp se legyen, de 2x-es se...

Nálam is ez volt, a fák lombkoronája sárga rácsot kapott, stb.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.