22366
  • KG21
    igen láttam valahol, hogy neked nagyon bika masinád van, ezért benned bízok:) Ha nálad is beszaródik, akkor nagy kár érte:(
  • M@TriX
    a mailekre nem reagálsz. ;)
    Megkaptad a 700K levelet is, minden ok?
  • M@TriX
    nekem anyi van, majd mondom a tapasztalatot...
  • CS@
    Még annyit lefirkantok a textúra buggal kapcsolatban ,hogy nálam akkor jön nagyon sűrűn elő amikor 7Mb körüli és feletti TXD vel rendelkező modellek jelenek meg a képen. Ez elég ördögi kör mert a szép járgányok közül néhány ezen méret körül van. Arról fogalmam sincs ,hogy ezt befolyásolja e a gépemben és a videókártyán található RAM mennyisége.
  • Gfreiter
    Köszi mindenkinek! Nekem mindegy, hogy puritán a belseje, csak legyen. Legyen mihez viszonyítanom a dolgokat. A sajátomat sem tudnám úgy vezetni, ha a lökhárítóra lenne rögzítve egy kamera... Ha esetleg valaki összefut egy ilyen moddal, linkkel, patch-csel, stb, akkor plíz szóljatok! Köszönöm előre is! :)
  • KG21
    Most fogom nemsokára megkezdeni a feltöltést, tehát reggelre valszeg elérhető lesz.
    Teszteltem a cuccot és nagy bánatomra egy idő után mindig elkezdenek villogva elmosódni a textúrák, és nem is javulnak meg, csak ha visszatöltök egy mentett állást. Úgyhogy ez van, nem lehet mit kezdeni vele, az engine hibája okozza akármilyenre rakom a látótávolságot előjön.
    Talán 1 giga rammal esetleg műxik, de nem biztos.
  • zaki
    ok... még ma elérhető lesz? mert nemsokára megyek aludni, és jó lenne még az éjjel lehúzni...
  • M@TriX
    már dolgozunk rajta...
  • M@TriX
    :)
  • hen-tes
    marha !
  • zaki
    KG21: mikortól lesz letölthető a cucc?
  • zaki
    bazzeg, miért ide írod? lusta vagy használni azt a qrva keresőt, vagy mi a pina?
  • akoska
    VAn a vWolfenstein - Enemy Territory-hoz botok?
  • hen-tes
    UP!
    majdnem lecsússzott az első oldalról
  • hen-tes
    kel hozzá vmi progi
  • LtVitez
    sziasztok srácok! lenne egy fogós ravasz kérdésem bvár valaki előttem már tuti megkérdezte :))
    azt hogyan lehet megoldani hogy a játékba levő rádióadót mp3-ba vagy wav-ba hallgathassam?
    előre is köszi :)
  • Ron Ragm
    ezután sem megy, a hiba ugyanaz
  • M@TriX
    rakd újra a VC-t majd install a legújabb MTA, mert lehet valami benne maradt egy régebbi MTAból vagy egy egyéb MOD-ból...
  • M@TriX
    669KB
  • M@TriX
    megkaptam, remail...
  • Ron Ragm
    pedig ott van
  • hen-tes
    talán mert ne mtalálja :))
  • Ron Ragm
    Nem tudnátok segíteni hogy az MTA miért dob ki folyton hogy nem találja az mta_dll.dll file-t?
  • M@TriX
    hova is? ;)

[email protected]
  • M@TriX
    jaja, van egy ilyen MOD, de csak akkor érdemes használni, ha jó autómodelljeid vannak, ugyanis a belső rész a kocsikban elég puritán
    Meg a MOD nem mindegyik autóval kompatiblis,de amelyikkel igen azzal el lehet szórakozni. ;)
  • M@TriX
    . ;)
  • KG21
    ment mail!
  • KG21
    van, de sajnos elég instabil módon van rögzítve a kamera, ugyhogy szinte használhatatlan.
  • hen-tes
    sztem van..
    én láttam hozzá vhol
    :)
  • Gfreiter
    Skacok! A Vice Cityben van olyan cockpit-view, ahol látszik a kormány, illetve a műszerfal? Mer nekem nagyon kéne olyan...! Vagy nincs valami olyan patch féleség, ami ezt megadja nekem? Anélkül nem nagyon tudtam élvezni a vezetést... Külső nézetesen meg abszolút nem tok vezetni.
  • KG21
    jah privát message
  • KG21
    ???
  • M@TriX
    PM!!!!!!
  • KG21
    hát úgy, hogy ha látod, hogy lemarad melletted a textura update, akkor kicsit le kell lassítani, mert rondán bugos lesz úgy a game. Sajnos ez nagyon zavaró tud lenni:/
  • hen-tes
    khmm...
    lassan ??
  • KG21
    ja egyébként a textúra-eltünős bugra visszatérve.
    Másik tapasztalatom az, hogy ha a suzki gsxr-el száguldozol max sebességgel, akkor a gyors textúrabetöltések miatt elő fog jönni a bug, ezért nem ajánlatos, csak lassan száguldozni.
  • hen-tes
    köszönöm szépen !
    [köszöni szépen]
  • KG21
    megkapodhatod
  • hen-tes
    nekem ?
  • zaki