22366
-
#13541 szép, ez nem az a verzió, amit messziről nézve csak 4 kerék látszódik?
Mert nekem egy olyan volt, de ha ez nem az akkor OK, mertt nagyon állat, amúgy nekem is van egy képem. ;)
Csak lenne már elérhető a cucc, nagyon nyomnám már. ;)
Ja nálatok is fagyogat a New Vice City MOD?
Pedsig király lenne, hogy minden küldetés elérhető... -
#13540 na még ezt muszály megmutatnom, Elanor nem maradhat ki! Deluxo helyett lesz a szalonban.
-
#13539 aham, kár. ;) -
#13538 jaja, és a festések is jók szinte az összes tetszik, piros/fekete, kék/fehér...stb... -
#13537 betettem a Suzukit a Ducati helyére, tényleg sokkal jobb
-
#13536 Garage editort az egyik trainerhez adják, és olyan, hogy a játékban odaállsz mondjuk a Hyman condo egyik garázsa elé, alt+tabolsz és az editorral kiválasztod melyik tipus legyen a garázsba, és a színét is megadhatod. Aztán vissza a gamebe és már ott is van a kicsike! -
#13535 Sziasztok! Valahonnan le tudom szedni ezt a gamet? Ez patch, vagy full? Nekem a full kéne. Visszanéztem úgy 250 hszt, de nem láttam letöltés címszó alatt semmit. Előre is köszi! -
#13534 a garage editorról még nem hallottam az valami olyasmi amiben a járművek festéseit adhatod meg?
Olyat lehet, hogy csak egy-két, azaz adott festéssel forduljon elő egy modell? -
#13533 Na mlátom lenyugodtak a kedélyek, így rendben is van. ;)
Mostmár csak várom a cuccot. ;) -
#13532 igen garage editorból hoztam elő, mert nem akartam keresgélni, hogy lefényképezhessem, és fehér pirosnak adtam meg a színeit... hát ilyen lett:( De a játékban asszem normális színei vannak. -
#13531 Okés azért köszi mindenkinek.
A wizardal kapcsban szerintem ott csak a képen néz ki ilyen bénán a teló a játékban gondolom normális mivel én is ezt használom és nálam nem ilyen. -
#13530 fingom nincs -
#13529 én sem -
#13528 én nem :S -
#13527 #13486 al kapcsolatban nem tudtok segíteni ? -
#13526 írtam: "majd mindenki lecseréli egy jobbra ha lesz, jelen pillantban chopperből csak egy király van..." Az meg benne van már... -
#13525 ja ha fel tudod tenni, akkor légyszi privbe vagy ha lehet akkor ide írd már ki az FTP elérhetőségét, hogy le is tudjuk majd szedni, mert ismerős az FTP, de nemtom megvan -e a bookmarkba, utána járni meg most nincs nagy lelkierőm. ;)
Na majd jövök! ;) -
#13524 na nekem mennem kell, de majd benézek este felé, addig remélem kiderül az FTP, ha nem akkor legkésőbb holnap estétől legyen már elérhető DC-n. Van sok kicsi HUB, aztán a filet elnevezued: sgnektek.zip-nek aztán rácuppanunk. ;) -
#13523 igen már csak a Lezlee srác válaszára várok és nyomom is fel -
#13522 áááá..
hülyék :D :))
ez gáz ! -
#13521 ok, szuper. ;)
Akkor meg is vagyunk nem? Végülis minden helyre király modell került fel, na akkor Zip, aztán Upload!!!! -
#13520 királyak -
#13519 szódával elmegy, majd mindenki lecseréli egy jobbra ha lesz, jelen pillantban chopperből csak egy király van... -
#13518 nem nem... mind benne vannak! Packer, Yankee, Linerunner, és a kukásautó helyett -
#13517 ki a faszt érdekel már nem azért mondom?! majd biztos azt fogom figyelni, amikor kiló hússzal száguldozom vele az országutakon, hogy milyen teleszkóp van rajta, meg mittudomén -
#13516 nagyon jól kitaláltad, gratula. ;) -
#13515 hahó óó
nem tünik fel ?? -
#13514 Na végignéztem a galéria új részét is, sztem jöhet!!!! )
Hogy tudtál ennyi kamion belerakni (min4-et) vagy csak a képek miatt lecserélted a modellt, mert ha szavazni kell, akkor én a Scania-ra és a Peterbill-re szavazok. ;) -
#13513 azokkal a roncsderbin lehet majd találkozni a stadionban. Arra még jók a ruszki csodák:D -
#13512 Na látom benne lesz pár fincs dolog. ;)
-
#13511 gecc !
ez gáz !!!
néd már meg az első telókat !!!
naon elvan csúszva :((((((((((((8 -
#13510 persze meg toronyóra lánccal is kéne mi? :) -
#13509 akkor tökéletes lesz... -
#13508 wháá
anyit kibirsz !! -
#13507 jó ez nagyon, csak kicsit kötözködök -
#13506 ne kötekedj, azt nézd ami fehér. ;)
Most nem motor anatómia órán vagyunk. ;)
Szóval a kormány és a kipuf fehér. ;) -
#13505 loál :)
elöl hátul dupla tárcsafék, de lánckerék nincs :(( -
#13504 váza? miféle váza? :) -
#13503 garage editorból hoztam ki ezt a színkombinációt, lehet hogy amúgy normálisabb festése van;) -
#13502 de a rózsaszín motor sem valm iszép. ;Ö Ez sztem nem gáz mondjuk a fehér váz tényleg kisssé gáz..