22366
-
#13662 csak semmi elégedtelnkedés. ;)
Legfeljebb majd kijön egy v2. ;) -
#13661 Az a szép mustang ott figyel a modban:) A 911 carrera jól néz ki, azt kellett volna beletennem! -
#13660 Váu, a Porsche 911 az kell!
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#13659 Na hogy kicsit dobjam ahangulatot. ;)
Meg kijött egy új busz is, igaz nem jobb, mint ami benne vanank a MOdunkban. ;)
Lassan annyi régebbi kocsi lesz, hogy kiadhatjuk az Old-School MOD-ot. ;) -
#13658 na nincs szomorkodás. ;) -
#13657 persze, jól tetted, én írtam, hogy érdems újrainstallni a játékot...
jah, annyit, hogy a New Vice City MOD HIGHLIGHT verziójában az egész város elérhető. Szedd le és tedd fel.
Minden misszió is választható lesz meg minden extra. ;) -
#13656 sztem akármit rax be ezt nemtod elkerülni:( -
#13655 ezaz, nincs megoldás rá ez aggaszt. -
#13654 Közben szórakáztam még én is ezzel az autó pakolgatással ,de olyan nagyon jó tapasztalataim nekem sincsenek ezzel a gta enginével most már azt is sikerült elérnem ,hogy nem csak összemosódnak a dolgok hanem időnként még teljesen el is tűnnek . Sajna megoldást még nem igazán találtam azon kívül ,hogy kidobom azokat az autókat amiknél ez sűrűn előfordul ,de emiatt még nem találtam egy olyan speed motort sem amivel jól működne. Úgyhogy ha netán találtok erre valami jó megoldást azt légyszí firkantsátok már le.
Köszi. -
#13653 Van még egy gond, bele is írtam a readme-be. Szal a mentett állásokat nem tölti be, mert megváltozott ugyebár a main.scm, ezért muszály új játékot kezdeni. Ezért eleinte le van zárva a város fele sajnos:( -
#13652 ham. ;)
Nem baj, majd ha kijön egy jó verzió azt minden éppeszű ember ki tudja majd magának cserélni ha akrja. ;) -
#13651 viszont a spand csak egyetlenegy küldetésben fordul csak elő uhogy nem zavaró -
#13650 Nem találtam egy jó mentőautó-modellet sem sajnos. Ezenkívül a spand express nevű kisfurgon nincs még kicserélve, azt véletlen elfelejtettem:( -
#13649 Jah, most jut eszembe, a mentőkocsit is kicserélted? -
#13648 szóval ezt mondom én is, valószínű elértük az engine határát... Legfeljebb majd lehet szórakozni, hogy mondjuk alegméretesebb autókat kivenni és kisebbet a helyére vagy ilysemi majd lehet szórakozni.
De alapnak midnenképpen jó lesz ez a csomag. -
#13647 Ezt írtam. ;) "A kocsik persze, hogy követelik majd az izmot, mert ott már kemény poligonszámokat és textúrákat kell renderelni. Akkorákat amikekhez nem írták a játékot. De mivel az alap GTA3 már egy 300-as procin is mennt, így az engine eléggé jól lett megírva de lehet már erre nem gondoltak, hogy ilyen high kocsikat belepakolnak egyesek. ;)" -
#13646 azért nekem sincs egy rossz konfigom és mégis szarkodik rendesen. Erősen gyanítom itt a játék enginejében van a hiba... de meglátjuk. -
#13645 De mindennek ára van, nem mehet minden már egy régi hardware-en sajna. Akinek megy az nyer vele, akinek nem megy annak más szórakozást kell keresnie. Sajnos... -
#13644 majd megnézem, villogást én még nem tapasztaltam... -
#13643 egyáltalán nem az a gond, hogy belasulna a játék, az nem érdekelne... viszont ez a textúra villogás-elmosódás nagyon aggasztó nekem. És már volt itt más is aki tapasztalta sajnos. Megoldást meg nem tudok rá.
Egyébként van egy olyan gyanum, hogy a modern modot ezért nem fejezték be. De majd kiderül, másnál is előjön e a hiba. -
#13642 csakhogy nehogy azt hidd, hogy valami "kemény" gyerek vagyok... -
#13641 amúgy 512-nek indult és ajándékba kaptam +512-t mert vittem a boltnak Sulinetes kuncsaftokat. ;))) -
#13640 elsősorban a highlight verziónak van nagy igénye, ugyanis abban a verzióban az össze küldetés és főnök egyszerre aktív, annak azért akkora a gépigénye. Azért is tettem bele ezt a verziót, mert ez "csak" felturbózza a küldiket. A küldikhez taxival lehet mennei, buszjárat tankolás... stb...
Szerintem ez a verzió nem számottevően lassítja a játékot. De gondolom tapasztalod te is, hogy nem lassult tőle e gém.
A kocsik persze, hogy követelik majd az izmot, mert ott már kemény poligonszámokat és textúrákat kell renderelni. Akkorákat amikekhez nem írták a játékot. De mivel az alap GTA3 már egy 300-as procin is mennt, így az engine eléggé jól lett megírva de lehet már erre nem gondoltak, hogy ilyen high kocsikat belepakolnak egyesek. ;)
-
#13639 nade azt írja, "a modnak nagy a memóriaigénye, ezért nem ajánlott új autókat beleinstalálni", ...mert gondolom így mégnagyobb memóriát igényel majd. Persze akinek 1 gigája van az megteheti -
#13638 én most nyomtam vele, átalakították rendesen a küldiket. pl amikor csak annyi lenne a feladat, hogy a bírók kocsijait kell szétverni, ott egy csomóan lőnek ránk, uhogy nehezítettek a dolgon rendesen! -
#13637 ugyanis ha átgondolod, a két dolognak nincs is kapcsolatban... -
#13636 ja olvastam a leveled, akkor nemszóltam -
#13635 na de mailben írtam.
Elsősorban azért ellenezte, mert így az autós küldetések nehezen megoldhatóak szerintük ami igaz is, de mivel már 3x végigvittem a játékot én már csak szórakozni akarok.
Habár annyi újítást beleraktak, hogy lehet végignyomom újra az új gépekkel. ;)
Amúgy meg a readme-nkben benne van az autók cserélése így ki tudja nézni majd a júzer ha arra van szüksége. ;) -
#13634 beleraktam, csak hát a readmeje erősen ellenezte a lecserélt autók alkalmazását benne -
#13633 na azért, látom megy fel, jó lesz. ;)
Akkor most belerakta d a MOD-ot? Remélem...
-
davos80 #13632 Na mindegy, kép most nem lesz... -
davos80 #13631 -
davos80 #13630 Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a Modern mod-ot a vice city-hez?Nekem valami 360 megás alpha verzió van, de néhány kocsi hiányos.Amúgy fasza, van benne BMW,merci,dodge,yamaha,ducati...stb
Most ilyen nálam : -
#13629 jajj de hülye vagyok, csak 270 na:) -
#13628 de ha felnyomtad dobj egy mailt és még ne publikáld a címet, akkor megváltoztatják a jogokat, hogy ne lehessen törölni, aztán mehet a download... ;) -
#13627 nem szar a méret. ;)
Király, akkor ok, aztán átfutoptt az agyamon hogy azért nem írsz mert minden ok.
Szóval akkor minden ok. ,) -
#13626 na,most csináltam meg a bombázást (rc repcsivel)nekifutottam vagy 6-szor mire sikerült!...de megvan,életerőm meg 125%lett. -
#13625 elindítottam a feltöltést, 370 mega, holnap reggel már elérhető lesz az anyag. -
#13624 Amúgy minden ok, még most csomagolom be a dolgot, aztán nekiállok feltölteni. -
#13623 ja bocs megkaptam:)