GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
emberek!

ezek a fájlok kellenének: american.gxt, main.scm, info.zom

felraktam azt az új módot, csak elfelejtettem a fájlokról biztonsági másolatot csinálni...
ha valaki elküldené õket e-mailban, azt megköszönném!

Tuvok
költõi kérdés, a sunshine autos kell, a boatyard nem.

Tuvok
arra a küldire van 1 hihetetlen egyszerû megoldás: egyszerûen az úton végiggurulsz a repcsivel egészen a célig és ott pukk!

Randal
Egyébként mi a facé van ennyi magyar GTA vice city oldal???
miért nem lehet egy közöset találni?
pl egyik helyen korrektül megvannak az autók képei, viszont a másik helyen meg a beszerzési helyük van leírva...

Manta
még egy cigány...
Bocs: az elõbb nem kérdetnék, hanem kérdezhetnék
Kérdetnék valamit: a haiti küldetésben amikor kisrepülõgéppel kell kinyÍrni a kubaiakat, akkor mi a francot csináljak? Ha ledobom a bombát az nem robban fel, hanem rögtön mehetek másik repcsiért.
Neked nincs meg az install Cd-n a mûködõ Italian.txt? Mert nekem ez kéne az installációhoz, mert az enyém másolt és rossz.

Live your life like it\'s your last day...

Nekem is ez volt, tedd félre a mentésed, és rakd újra a gamét. Sajnos most én is ezt csinálom, ehhez kell az Italian.txt.:-(

Ha valki lenne olyan kedves és elküldené a mûködõ Italian.txt-t, nagyon megköszönném. Elõre is köszi. [email protected]

M@TriX
Ámen, ezzel le is zárhatjuk, amúgy a másik 3at még nem láttam, csak ezt mutatta lamase. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
ez itt a reklám helye: ez a legjobb magyar Vice City-s oldal: http://hoodoo.isten.hu/vc/

HooDoo
a 3. képhez meg annyit hogy az egy direkt fake hír 😄DD
HooDoo
Szal ha valakit érdekel:

no comment...
zaki
no comment, nem is olvasom a honlapjukat

HooDoo
huhh de gyorsan terjednek a hirek, pedig alig szóltam 30perce lamaSE-nek róla 😊 látom teszik MaTriX 😄 az eh 1,2,3 .jpg sem rossz
M@TriX
basszus berítam a méretezést, szorry, majd egy admin kivágja innen, úgysme akarom bentartani, csak egy csöpnyit dûhített a dolog...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Bassssszus!
Hogy ennyi érzéke nincs egy halandónak. Ha már egyszer híreket ír, akkor hogy nem lehet annyi szókincse, hogy egy ici-picit átírja azt a kib szöveget.

Pedig GTA oldal révén csak GTAs híreket ír illene....
Ezen csak sírni tudok. 😉 Azaz sajnálom...

M@TriX
persze. Én meg egy sima motorházetõsnézetnek jobban örültem volna, de jobb mint a semmi..
De igaz, hogy nem minden kocsiban néz ki jól és van jó helyen, de hátha lesz jobb is...

zaki
😄DD

pl ez 😊

http://www.gyik.com/index.php?option=displaypage&Itemid=53&op=page&SubMenu=

itt az is levan irva hogy kell berakni õket...

M@TriX
hát minden kocsinál nekem sem jön be, de így kormánnyal nekem sokkal hangulatosabb, mondjuk ez mûszerfal nézet akar lenni. De a betehetõ autók között azért van pár ahol a belsõre is nagy gondot fordítottak azzal biztos jobb lehet, de nekem így is sokkal jobb érzés volt a kormányt tekergetni. 😊

hmm... jonak túnik... má huzom is le 😊)
mérete sem nagy, remélem télleg yoo lessz...
thx matrix

football without ultras is nothing

akkor ezért nem találtam a magyarba 😊))
a fulladás az má' benne van....
azé kösz...
amugy asszem mostani pc*u*uban volt, h a mentõövbe írta a szerkesztõ, h aki toodja, irja meg, h kell hoorgászni...
csak aszittem mégis.. 😊)
mind1 😛

zaki

N.E.O.!!!
azé kössz

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

N.E.O.!!!
na ez nem jött össze

N.E.O.!!!
Dikkmá Pokémon

tomsolo
www.mysmilies.com

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

zaki
2 CD
1,5 GB

N.E.O.!!!
Hello

Nekem nagyon teccik a game, de most azé jöttem mert kéne nekem egy olyan oldal ahol <--ilyen szmájlikat lehet találni/letölteni.

Tudom-tudom itt is van 1-2 de láttam már olyanokat is amik itt nem szerepelnek.

Ha szerkeszteni kell õket akkor nem szóltam.

HooDoo
a rendszámot sztem a Zmodelerrel tudod megváltoztatni.
M@TriX
imgtool, de lentebb már beszélgettek róla...

misi9
És azt melyik progival lehet?

M@TriX
sztem nem, csak az autó textúrájában lehet buherálgatni...

misi9
Hoyan lehet a játékba autórendszámokat berakni? Van erre külön progi? Ha igen, mi a neve?

zaki
csáó

zaki
komoly lehet, mindjárt ki is próbálom

Tuvok
a többieknek pedig jónapot!

Tuvok
akkor már ketten vagyunk

M@TriX
ÁLLat!
Láttok, hogy kijött egy csöpnyi, de annál figyelemre méltóbb MOD. Többek között 3 helipad ahol menteni lehet, speedometer, damagemeter, motorháztetõ nézet (ezt én nagyon hiányoltam. 😊 stb. stb.
Infó@letöltés_klikk

zaki
#11150...

zaki
ez azt jelenti, hogy a játék során, hányszor fulladtál bele a vízbe...

zaki
hogy-hogy?

hali emberZ!
egy érdekes dolog a gamer magazin sms-faláról:
"Kedves vicecityvegigjaccasatmegiro személy!A stats-nal van egy "fisz(fishes)kecsd(cached)"vagy ilyesmi felirat.Ez mit takar?Udv:F.Tomi(Viper4)"
ez akkor mégis azt jelenti, h lehet hooorgászni?!?
én ezt nem láttam a honosított verzióba, de majd +nézem...
amugy egy uj MOD is van: itt
kristof

lamase
Ami hoodoo oldalán lévõ összes letöltés elveszett...

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
Aki akarna egy jót online játszani a VC-vel, az jöjjön IRCNetre a #gtavice.hu csatira.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
http://gtavice.try.hu/patchek

Tudom, köszi.