GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek a fájlok kellenének: american.gxt, main.scm, info.zom
felraktam azt az új módot, csak elfelejtettem a fájlokról biztonsági másolatot csinálni...
ha valaki elküldené õket e-mailban, azt megköszönném!
miért nem lehet egy közöset találni?
pl egyik helyen korrektül megvannak az autók képei, viszont a másik helyen meg a beszerzési helyük van leírva...
Live your life like it\'s your last day...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hogy ennyi érzéke nincs egy halandónak. Ha már egyszer híreket ír, akkor hogy nem lehet annyi szókincse, hogy egy ici-picit átírja azt a kib szöveget.

Pedig GTA oldal révén csak GTAs híreket ír illene....
Ezen csak sírni tudok. 😉 Azaz sajnálom...
De igaz, hogy nem minden kocsiban néz ki jól és van jó helyen, de hátha lesz jobb is...
itt az is levan irva hogy kell berakni õket...
mérete sem nagy, remélem télleg yoo lessz...
thx matrix
football without ultras is nothing
a fulladás az má' benne van....
azé kösz...
amugy asszem mostani pc*u*uban volt, h a mentõövbe írta a szerkesztõ, h aki toodja, irja meg, h kell hoorgászni...
csak aszittem mégis.. 😊)
mind1 😛

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Nekem nagyon teccik a game, de most azé jöttem mert kéne nekem egy olyan oldal ahol
<--ilyen szmájlikat lehet találni/letölteni.
Tudom-tudom itt is van 1-2 de láttam már olyanokat is amik itt nem szerepelnek.
Ha szerkeszteni kell õket akkor nem szóltam.
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Láttok, hogy kijött egy csöpnyi, de annál figyelemre méltóbb MOD. Többek között 3 helipad ahol menteni lehet, speedometer, damagemeter, motorháztetõ nézet (ezt én nagyon hiányoltam. 😊 stb. stb.
Infó@letöltés_klikk
egy érdekes dolog a gamer magazin sms-faláról:
"Kedves vicecityvegigjaccasatmegiro személy!A stats-nal van egy "fisz(fishes)kecsd(cached)"vagy ilyesmi felirat.Ez mit takar?Udv:F.Tomi(Viper4)"
ez akkor mégis azt jelenti, h lehet hooorgászni?!?
én ezt nem láttam a honosított verzióba, de majd +nézem...
amugy egy uj MOD is van: itt
kristof
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.