GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
énis 😛 de én a buszozást is toodtam 😛
football without ultras is nothing
ja, és még egy kérdés: melyik funkcio bill (F1, F2, etc.) mire jo? mivel lehet visszajáccani/felvenni??
még vmi: az toodtátok, h a villába van egy hely, ahol alapbol(0 hidden) van sziv, páncél, meg 2féle fegyver??? ott van lent a "pincébe"!
mondom, nekem reptéi kifutopályára nem ir rekordot! pedig végigmegyek egykeréken....
mmi a hiba? vmi más tipp???
mmi a hiba? vmi más tipp???
Észrevettétek, hogy a Vice City-ben a melee fegyveek ugyanazok, mint amiket a Ponyvaregényben Bruce Willis a hangszerboltban felvesz. Kalapács, baseball ütõ, láncfûrész, ninja kard...fura 😊
fx-ek tenyleg nem remekelnek, bugzanak, fagynak csomo jatekban.
mit kukacoskodsz bazze, nem nyelvtan doga! Lemaradt egy vesszõ naés?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
egy ember bónuszt is kaptam érte😛
???
az mi? nem pénz kaptál, utasonként 5 dolcsi?
???
az mi? nem pénz kaptál, utasonként 5 dolcsi?
én csak azért nem feküdtem le még aludni ,mert kissé forog velem a világ (a sörön kívül volt egyéb pia is)

lehet, hogy én is benevezek erre a versenyre, még nem tudom, bár már kész vagyok, mint a házi feladat

nem igaz hogy nem láttál még egyet sem. ha elloptad, figyeld a megállóra hasonlító táblákat.
Azt tudtátok hogy lehet buszozni is? Meglepõdtem kissé mikor loptam egy buszt, és az magátol lelassított egy megállóban, majd mikor leszált egy ember bónuszt is kaptam érte😛
hi!
elkezdetm csinálni az unique stunt jump-okat... motorral csinálom, ki is írja, meg is kapom a lóvét, de az adatoknál azt írja (magyarosítva van), h autós ugrások: 0, lehet 35 => pedig elvileg ez az, nem???
másik kérés: mondjatok már lécci vmi yoo helyet, ahol lehet hosszan egykerekezni... arra már rájöttem, h erre a sanchez a legjobb moci, de hol csináljam sokáig??? mert a kifutopályán probáltam, de nem irja, h rekord! 😞( fordulni meg eléz nehéz vele! (illetve én nem took!)
elkezdetm csinálni az unique stunt jump-okat... motorral csinálom, ki is írja, meg is kapom a lóvét, de az adatoknál azt írja (magyarosítva van), h autós ugrások: 0, lehet 35 => pedig elvileg ez az, nem???
másik kérés: mondjatok már lécci vmi yoo helyet, ahol lehet hosszan egykerekezni... arra már rájöttem, h erre a sanchez a legjobb moci, de hol csináljam sokáig??? mert a kifutopályán probáltam, de nem irja, h rekord! 😞( fordulni meg eléz nehéz vele! (illetve én nem took!)
Gangsta: Újratettem, és mûködik!
Live your life like it\'s your last day...
ménem vetti ATi Radeon 9800Pro-t?? 😛
amugy nem toom mi lehet a problem, bár egyik havernak GF5200-assal is vmi hasonlo volt...
xar volt a grafika, le is törölte... 😊
probáltad már ujrarakni? driver-frissítés?
amugy nem toom mi lehet a problem, bár egyik havernak GF5200-assal is vmi hasonlo volt...
xar volt a grafika, le is törölte... 😊
probáltad már ujrarakni? driver-frissítés?
a küldit a csonakba beszálva kapod (asszem)...
én még nem csináltam meg, de elvileg kell lennie 2k-nak vhol...
én még nem csináltam meg, de elvileg kell lennie 2k-nak vhol...
Az a helyzet, hogy nincs ott a pánz. Az épületet megvettem, a küldetést megcsináltam, azt gondolom nem fogja többször beadni. Gondolom a pénzt ugyanúgy lehetne felvenni, mint mondjuk a filmgyárnál vagy bárhol máshol. Nem is azért a 2k$-ért, de mit csináljak vele?
hello emberek, nem tudom ki, de valakee elküldte a fájlkokat amiket kértem, csak meg szeretném köszönni neki, sokat segített...
nekem tuti kellett, az elsõ listát meg kellett csinálnom, és akkor adta be a Keep your friends-et, viszont a boatyardot azóta se csináltam meg.
Sziasztok!
Egy rövid kérdés: azt olvastam valahol, hogy a Boatyard megvásárlása és az 1 db ottani küldetés után szintén lesz felvehetõ napi összeg az épületnél. Én viszont nem találom.
Kellene lennie, vagy ne keressem?
Elõre is köszi.
Egy rövid kérdés: azt olvastam valahol, hogy a Boatyard megvásárlása és az 1 db ottani küldetés után szintén lesz felvehetõ napi összeg az épületnél. Én viszont nem találom.
Kellene lennie, vagy ne keressem?
Elõre is köszi.
a boatyardot meg kell csinálni. a verseny tetszés szerint, az nem a fõküldi része