22366
-
Redfox #13822 Ezeket mind tudom, de ha a buszmegállóhoz megyek, nincs piros kör, és ha odaállok a benzinkutashoz, nem csinál semmit. Most azt csináltam, hogy visszatettem a VC_RealCars.rar-ban levő main.scm-et, most minden működik, de nem tudok szabadon mozogni a városban.:( -
#13821 vannak piros kis körök a buszmegállóbvan oda állasz és jön a busz...
A missziókra taxival visznek meg ilysemi. ;)
A tankolás meg olyan, hogy a bezinkútnál ráálsz a pris körre... -
#13820 buszozás az van csak rá kel jönni
sok benne a bug..
sajna -
Redfox #13819 Bocsi: main.scm. -
Redfox #13818 Ez tök gáz.:(
Bemásoltam a main.cfg-t, és a texteket, majd új játék, nem tudok buszozni, sehol sincs helikopter, tankolás sem jó, és még sorolhatnám.:(
Úgy csináltam, hogy gém install, rá a VC_realcars.rar tartalma, most meg rá ezek. Ilyenkor mi van? Mi a megoldás?
Előre is thx! -
#13817 nm. :) -
Redfox #13816 Köszi, már jön.
Ezer thx! -
Redfox #13815 Bocs később írtam.:) -
Redfox #13814 Nem találja. Jól linkeltél? -
#13813 offline ír , de azt szard le :) -
#13812 itt
nekem jön.. -
#13811 ja nem :)
-
#13810 itten van
nevezd át zipre! -
#13809 én onan szettem..
de várj egy picit!
.. -
Redfox #13808 Viszont ott offline van a szerver, mármint a hq-n.:( -
#13807 assezm az :FF -
Redfox #13806 Ez a "Vice City V.3 végső frissítés 3" nevű cucc? -
#13805 ok! -
neménvoltam #13804 megkaptam, thx, válaszlevelet most nem tudok írni, iszonyúan lassú a freemail, de kipróbálom, és leírom milyen! -
#13803 neménvoltam: elküldtem -
#13802 vice hq-n fennvan
egybe van a sima meg a hl. -
#13801 :D
jópofa.. -
#13800 egyszer láttam ilye(smi)t a tvben, valami nagy motoros csinálta amerikában (hol máshol). éppen egy ovál pályán tesztelték. mondjuk az kisebb volt, éppen belefért a tag, és az ülés sem küzépen, hanem közvetlen a felnin volt. -
Redfox #13799 Van külön highlight?:o
Akkor nekem a sima lenne, mert abban én nem tudok átmenni másik részbe?:(
Azt honnan tudom megszerezni? -
#13798 GTA Online
Vice City HQ
többi meghalt -
neménvoltam #13797 háj! tudtok még magyar oldalt ami működik? :D -
#13796 az :DD -
#13795 lool, ez meg mi a franc? :)))) -
#13794 UP
-
#13793 hallod én képben se vagyok.. csak pont belelestem, hogy kg21 féle mod és, hogy le lehet kapni. első linket megnyomkodtam és húztam le. ennyit tok eemondani. kérem kapcsojja ki -
#13792 camerahacket lehet hogy mellékelni kelett volna hozzá, mert annyira király:) -
#13791 Mátrix te próbáltad már? Ha igen milyen? -
#13790 na látom meggyőztelek a finomságokkal. ;)
Amúgy most te melyiket használod? a highlightot?
Mertha nem akkor ezt ajánlom, mert ebben úgy kezdesz, hogy az egész városban lehet mászkálni és az jó dolog... -
#13789 thx inkább visszamékelem. max nem dudálok. úgyse ért semmit:) -
#13788 amit a newVC modban olvashatsz.
Buszjárat, tankolás, speed o meter, damage o meter, emebereket fogadhattál volna fel, nehezítettek a küldetések... stb...
Szóval jó lenne a cucc, ha nem fagyogatna... -
#13787 ha visszacserélem az eredetire a main cuccot, akkor eltünt ez az ugrálósdi. egyebek mik tünhettek még el, amiket esetleg nem vettem észre? -
#13786 végülis szét nézhetsz a külfö9ldi oldalakon és lecserélheted valami más MODra, de sajna ez a legjobb MOD, és azt sajnálom, hogy nem cisnálnak hozzá javítást, mert nem hiszem hogy csak nálunk fagyna. Mert amúgy sztem király ez a New VC MOD, minden jó dolog benne van... -
#13785 szal jó lett tényleg. granulátum hozzá és csak így tovább:) csak ez böki a szemem:( -
#13784 "nem szar" - akkor ezt lehet dícséretnek is venni igaz? ;) -
#13783 a main scm-et akkor deupgradeld.
;) Az mondjuk nekem sem tetszik. azaz inkább az nem, hogy a taxinál meg aktivizálva van az ugratás. Így amikor megnyomod a dudát, akkor dudál, ugrik és turbo boost. ;)