22366
  • zaki
    looool, de komoly :)
  • M@TriX
    azaz ;)
    Érdems szétnézni
    Mostanában úgy megyek, hogy felfogadok egy Swat-os ürgét és azzal gizdázok. ;)
  • zaki
    na, én most töltöttem le, majd holnap ki is próbálom, biztos cool :)
  • cSuwwi
    nincs mit ;)
  • Gfreiter
    Köszi szépen :)
  • zaki
    Vice City: a kubaiak is bekeményítenek
    Játékipar - 2004-01-23 13:24:00
    A haiti közösség (sikeres) tiltakozása után most az Államokban élõ kubaiak estek neki a Grand Theft Auto: Vice Citynek. A Cuban American Bar Association (CABA) elnöke dörgedelmes levelet írt a játékot kiadó/forgalmazó Take-Two vezetõségének (ennek másolatát Florida fõügyészének és kormányzójának - azaz prezident Bush öccsének - is elküldte), melyben a Vice City az üzletek polcairól való eltávolítását követeli. A CABA a kubai ás haiti közösség viszonyának hamis ábrázolását sérelmezi, szerintük "a játék rasszista, pszihológilag veszélyes, és fajirtásra bátorít". A Take-Two még nem nyilatkozott az ügyben: a korábbi (haiti) tiltakozás eredménye ugyebár az lett, hogy a Vice Citybõl eltávolították a sérelmezett (a haiti banda kiírtását célul tûzõ) missziót.

576 Online

na mi van, savanyú a szőlő?
  • cSuwwi
    Nemegészen, mivel ezeknél a gta modoknál az exe-t nem piszkálják meg. Szóval ezeket nyugodtan felrakhatod (de nem árt a biztonsági másolat)
    A New Vice City modoknál csak a data/main.scm-et cseréli le. Erről csinálsz ez biztonsági másolatot, és ennyi. ;)
  • Gfreiter
    És ez az add-onoknál, modoknál is így van?
  • cSuwwi
    Igen, a patcheléshez mindig az eredeti exe-nek kell maradnia (a gta-kra ez fokozottan igaz). Majd peccselés után jöhet az aktuális verzióhoz a crack...
  • Gfreiter
    Megvan pl a Black Hawk Down, és nem ment fel az újabb patch. Hallottam olyat, hogy az indítófájl crack cserélye előtt kell felpeccselni.
  • cSuwwi
    miért ne mennének rá?
  • Gfreiter
    Hahó! Az írott verziókra is rámennek a MOD-ok?
  • cSuwwi
    Jól hangzik. Begyűjtjük. ;) Kössz az infót. :)
  • cSuwwi
    KATO? :)
  • M@TriX
    KG21!
    Ez a két moci van benne a MODban igaz?

• M@TriX
    Mmmmmm, ezt láttátok már? Ez is finom....

• M@TriX
    Hmm, a modern modunkban inkább lecserélem majd a rendőrjárgányt inkább a New Yorki fekete fehér szerintem az állat rendőr autó de persze ízlések és pofonok, de T.J. Hooker óta ez a kedvencem. ;)

• M@TriX
    ÁÁÁLLLATTTTT!!!!
    Azonnal szedjétek lefele!!!!
    A Highlight-ot fejlesztették tovább, semmi fagyás, 1 órát nyomtam kb, és semmi fagyás, missziók végén sem. A pakk tartalmaz egy full mission mentést is.
    A játék végén a Szigetes Ürge háza melleti épületnél van egy rózsaszín kör, arra rámenve mobilon felcsörgetjük a hadsereget és leszállítanak egy törhetetlen Apache-ot. ;)
    Mondjuk én teszteltem és nem törhetetlen. nekimentem egy tanknak és felrobbantam. ;)
    Meg amúgy a benzin is fogy. Mostmár a benzinkutak is új logót kaptak így nem keverjük össze őket. Az új kocsiMOD nekem még mindig csak csurog lefele még nem láttam sajna, de ezzel a mODdal végigviszem a jobb missziókat, ugyanis ahogy a highlightba láttuk lehet mzsolázni... Indító mentő helynek az 1.-es sziget Luigi vagy ki (L) épületével szemben lévő Washington Street-et ajánlom. 3000 dolcsi, de kapunk egy rendőr helit is... ;) Viszont garázs az nincs ha jól látom,. de szemben velünk mindig termelődik egy Szuzuki... ;)
  • M@TriX
    ok, holnap írom is...
  • cSuwwi
    ha megnézted, véleményt várunk, hogy érdemes-e leszedni
  • M@TriX
    Itt az update 4-re gondoltam. ;)
    A többi oldalon csak az update 3 van fennt, ami ugyebár fagyogat...
  • M@TriX
    És megtaláltam igaz kicsit arrébb, de megvan, Szóval az Update 3 nem a legrisebb, van belőle 4. verzió, most töltöm, sőt!!!
    Egy új hírrel is szolgálhatok. Ma, igen, 22-én jelent meg a New Vice City 2004 Ezt még nem néztem, de a nevéből ítélve egy továbbfejlesztett MODot kapunk, szóval letöltésre fel! ;)A 2004-es file iTT található
  • M@TriX
    Én nem találom a lenti linken, de még keresem...
  • M@TriX
    Van update 3?
    A béna többi oldal akkor miértnem rakta ki???? ;)
    Na megnézem ha ez nem fog fagyogatni, akkor irgum burgum lesz, de amúgy meg királyság lenne....
  • M@TriX
    valahogy így:
  • M@TriX
    A New Vice Ctí amit lentebb belinkeltem, annak a highlightját már 50x-er leírtam mire jó. A highlight-ot onnan ismered meg, hogy a repülőtéren kezdesz.
    Amúgy ami még nagyon jó benne, hogy a megvásárolható házak tetején lévő leszálló, mostmár mentési hely is. ;)
    Szóval odaszállsz egy Apache-val és elmenti, mint egy garázs. ;)
  • cSuwwi
    Egyre több lesz az up, lassan... (Mondjuk várható volt)
  • zaki
    UP
  • 12346
    mit csinál ez a vc new town akármi meg high light?? mer lekaptam egyet, semmivel se lett jobb, sőt.. annyi változott, hogy a partról indultam, állt ott pár szekér + stukker, utcái autók, arcok sokkal kevesebb, az állandó parkoló autók mind eltüntek (pl hummer, villától a merci meg a lambi stb). kivi lennék mit kéne tapasztalnom:)
  • M@TriX
    nem hiszem, ez egy elég új MOD
  • barret
  • hen-tes
    UP
  • Redfox
    A tankolás probléma már megoldódott, buszozás nem lényeges. Van valakinek ezzel kompatibilis 100%-os mentése?
  • M@TriX
    no problémó
  • Redfox
    Sorry, nem vettem észre.:)
  • M@TriX
    esetleg ha magad alá néznél. ;)
    Ott van belinkelve az amelyiket én használom, ami működik. ;)
  • Redfox
    A nem highlight az működik, ahogy kell, de a highlighttal valami balhé van. Nem lehet máshonnan leszedni, mint a Vc hq?
  • M@TriX
    Szóval valahol Erre van a file. ;)
  • M@TriX
    Na nekem az a vaerzió van meg, a highlight könyvtárból rakd be a main.scm-et és a gxt-ket...

[ur=http://www.vicecitymods.de/cgi-bin/topdl3/download.pl?file=NEW_VICE_CITY_V3_FINAL_HIGHLIGHT3]NewViceCityMOD

Néha nekem lefagyogat, viszont cserébe minden elérhető az egész város, új épületek megvásárolhatóak, pl rendőrség és egyéb fonomságok...
    Remélem jön majd egy frissítés hozzá...
  • M@TriX
    akkor nemtudom mit szettél le...