22366
-
#13906 adjatok már létszi egy olyan oldalt ahol Volkswagen-nek vannak -
#13905 sehogyan, ott mi még nem tartunk -
RYAN MCKEAN #13904 LÉTSZI VÁLASZOLJATOK A KÉRDÉSEMRE!!!!!!!!!
TI HOGAN MENTETEK ÁT AZON A KÜLDETÉSEN MIKOR EGY CSAJSZIT KEL ÜLDÖZŐBE VENNI!!!!!!!!!!! -
#13903 király a gép egy cimet ha lehet -
#13902 Modern MOD tapasztalataim:
1. Virtuális memória 1600MB:
Min és max távon is minden ok, de kb. 5 perc után 10 percig villog az összes textúra, de aztán abbahagyja, de hozzú idő után. Így élvezhetetlen.
2. Virtuális memória kikapcs. ;):
Max látotávolságon minden OK!!!!! ;)
Kivéve az autószalonnél van a textúravillódzás, de mielőtt odaérek, avagy elhagyom utána minden ok. És akkor belassulás sincs, csak textúravill.
Úgy tűnik az az 5-6 max kocsi kikészíti.
De amúgy az egész nagyon király, Mustang, Skyline, F-40-es és a Contach is szép így élőben.
A Harrier-t egyből visszacseréltem Apache-ra, mert az alapban is elég ütős. ;)
A rendőrkocsit én lecseréltem. Az Autószalon emeletén lévő terepjárót meg kicserélem a Haumann BMW-re. ;)
Azt sajnáltam, hogy a Hummer-t egy olyan béna terepjáróra kicserélted, amikor van fullos Hummer is leszedhető, azt majd magamnak orvosolom, de a mocik, meg a kocsik is királyak. Amit még majd lecserélek majd az sötétített BMW a 2. szigeten. Mert abból sok van, de a való életben azért nem mászkál annyi sötétített BMW. ;) -
#13901 jaja. ;) -
#13900 modern mod alfa? Sztem inkább az enyém szedd le, az jobb -
adamadam #13899 hi! régen láttam egy olyan modot ami tele volt kocsikkal, mint például selby cobra.nem tudja valaki melyik ez a mod? -
#13898 a mod, amit összeraktam rengeteg 10-12 ezer polygonból álló autót tartalmaz, és ha egyszerre 5-6 ilyen egy képbe kerül, az engine megzavarodik, és szétesnek a textúrák. Erről nem tehetek, nem a mod bugos, hanem a játék engineje szar! -
#13897 Van arra valami megoldás hogy ne lépkedjen ki az MTA folyton hogy "hibát észlelt és leáll"? -
#13896 most jott le nekem a cucc, majd most megnézem, ha a gépemen is lesz bug, akkor nem hardware függő, hanem a játék engine a hibás ;)
Habár KG21-nek is van cucca és neki csak nlha van textúra eltűnés, szóval lehet már nem bírja a gépetek a túl sok "minőségi" autót...(Mivel ezek sokkal nagyobb méretűek és több poiligonból épülnek fel)
-
#13895 az oldal design-ján van még javítani. ;)
De végre egy magyar oldal VC oldal, amelyik kirakta végre a 2004-es verzió.
A hodoo féle 20-a körül rakta ki az update 3-at, amikor már update 4 volt és nem sokkal utána jött ki a 2004... -
#13893 egy darab "d" lemaradt, sorry -
#13892 minden hub "tele van" vc-val. tutkó, hogy mindenhol megtalálni
ezt lesd meg és kb tudni fogo, mizó. hubok is vannak itt. kezdetnek sztem jó -
#13891 Jó, nem kell feltétlenül 20Gb-ot megosztani. Én a koli hubot mondtam neked, ez a legnagyobb magyar hub (itt a legnagyobb a valószínűsége, hogy gyors kapcsolattal is megtalálod). A legtöbb hubra elég 5-10GB megosztás. Mondta valaki hogy a nasan is megvan, oda nem kell 20Gb, ha jól emléxem. Utána kell nézni, és beleélheted magad nyugodtan... ;) -
#13890 Hát ez a másik gond, hogy egy 30 gigás vinyó van, amin aztán nincs olyasmi, ami érdekelne bárkit is. Pláne nem 20 gigányi. Mindegy, majd valahogy megoldom :) Csak már úgy beleéltem magam... Köszi mindenkinek a helpet! -
#13889 Ez van nálam is, mx440-el. Ezek a modok nem a hibátlanságukról híresek... -
#13888 Anno amikor a VC megjelent én akkor játszottamm vele, de most látva ezt a rengeteg MODot gondoltam újra nekiesek. Felraktam az 1.1 patch+crack párosítást, majd KG21 modját, azt megspékeltem ezzel a 4-es moddal és láss csodát, bugzik, de nagyon Ugrálnak a textúrák, van úgy hogy semmi fát, bokrot, tereptárgyat, stb eltüntet, majd néhány mp múlva újra megjeleníti. Találkozott valaki ilyesmivel? Valamit elszúrhattam a telepítésnél? MX440-em van, lehet az a gond forrása? Segítsetek PLZ! -
#13887 most néztem dc-n,nasa tele van vice city-vel! -
#13886 A dc az elsősorban nem csetcsatorna. Én sem ismertem ott senkit (most meg engem nem ismernek, mert mindig más névvel vagyok). Szedsz egy klienst, megosztasz legalább 20GB anyagot, felmész a koli hubra, beírod a keresőbe a vice city-t, és ha szerencséd van, egy T1-esről vagy T3-asról lekapod pár óra alatt a 2cd-t. És örülsz! ;) -
#13885 Oké :) Csak sajna a dc-t nem tom még kezelni, de hát ez az én hülyeségem :( Nem ismerek senkit onnan. Na mindegy, majd megpróbálom valahonnan megszerezni! Köszi a sok segítséget :) -
#13884 Remélem nem engem értettél félre. A moddolást én a vice city-re értettem, mint minden mást ebben a topicban.
Mielőtt a VC megjelent volna, volt a gta3-hoz egy vice city mod. Elég gyenge, de hasonlított. Voltak pálmafák, stb. Meg kezdetleges motorok.
Amúgy szerintem is szedd le a vice city-t valahonnan (ajánlom a dc-t, 2cd). Sok az újítás, szebb lett, kisebb a gépigénye, mint a gta3-nak. Egyszóval jobb! ;) -
#13883 Basszus. Pedig az elején valami ilyesmit olvastam, hogy a GTA3-ból egy moddal lehet csinálni a Vice Cityt... :(((((((( Bizti, hogy nincs semmi olyan mod, vagy valami? Hol lehet megszerezni a Vice Cityt? Sehol nem láttam (warez oldalakon sem). -
#13882 ;)
Hát nem.
Tudtommal nincs olyan MOD ami a GTA3-ból VC-t csinál, max WC-t. ;)
Érdemes beszerezned a GTAVC-t mer sok újítást raktak bele (motor/heli... stb..) -
#13881 Na megszereztem a sima GTA3-at, felraktam rá ezt a New Vice City final highlight V3-at vagy mit, és nem indul el. Vagy ne mezt kell felrakni, hogy a GTA3-ból Vice City legyen? -
#13880 ja új cucc, 20-i dátum...
Én a szemetes kocsi helyére gondoltam berakni, majd megnézem hogy viselkedik... -
#13879 én is alul, a status sorba néztem, hogy mi a html oldal neve, annak szerncsére angol nevet adtak. ;)
"Файловый архив"="files.phtml" ;)
-
#13878 A daruskocsi? Nem láttam még, biztos friss lehet. Amúgy brutál:) -
#13877 ruszki oldal a legnagyobb:) Ott találni a legjobb cuccokat, kár hogy alig tudok navigálni rajta:P -
#13876 sztem nem fog, mert a grafikai motor nem bírja, de majd holnap kommentelem a látványt. ;)
A KATO-hoz mit szólsz? -
#13875 gyakorlatias megoldás -
#13874 ha megnézted írj, hogy tapasztalod-e a textúraeltűnést. Nagyon kíváncsi vagyok a ram segít-e rajta. -
#13873 ;)
Majd összehozunk egy MODot a GTA5-be is. ;)
Amúgy rájöttem, hogy belső nézetben hogy lehet megoldani a sötétített üveges autókat.
Mielőtt beszállok, kettőt belelövök a szélvédőbe. ;) -
#13872 hmmm a Hamann féle 3-as bömös... rejtély miért nem raktam a modba.) -
#13871 jaja, persze jó is lesz, reggelre ér nekem le így ISDN-el a cuccunk. ;)
Amúgy végre, hogy bekukkantasz. ;) -
#13870 igen, pont ezek. Bár a wizardnak kissé furák a színei néha:/ -
#13869 a zöld verzió illett inkább a vice city hangulatához, azért választottam azt, de ez is király -
#13868 MM. ez a BMW tényleg fincs lehet. ;)
-
#13867 Találtam pár jó kis autót:
-
#13866 de a helikopteres mentőhelyek is dícséretesek, meg a sok apróság ami feldobja a hangulatot...
Így a "kis" magyar modernMODunkkal és ezzel a NVC-vel érdemes végignyomni a játékot újra, de mivel lehet vállogatni a missziók között, így nem kötelező, lehet mazsolázgatni is...