22366
  • KG21
    nálam jó a Garage editor. Azt használod ami a Lithjoe féle trainerhez van?
  • 12346
    mind1, lényegtelen. akármit teszek be garage editorral, szar
  • 12346
    ja és ez a real car modos cucc után történik
  • 12346
    sajna ez az nvc2004 is olyan, hogy jobb nélküle:(
    az fbirancherrel vagy mivel mizu? mer beraktam egyet a garázsba garage editorral és garázs nyitás helyett fagyi volt
  • hen-tes
    ráfogod a stukkert a csákóra és vársz a pénzre.. többször is ad ! de aaztán uccu :D
  • hen-tes
  • Gfreiter
    Bocsi, elírtam: a csóka kocsijában, amivel átment a piros lámpán, abban ültek még ketten, akik meghaltak, és után a faszi otthagyta a kocsiját, azt elmenekült. Szóval az ő ismerősei haltak meg, de ez nem változtat a helyzeten.
  • Adika
    Hello! Hogy lehet uj autokat betenni??
  • M@TriX
    én is azt fogom. ;)
  • M@TriX
    De az benne lesz a mOdern MOD updatjeben az 1.1-ben is. ;)
    Most alakul, még néhol előjön a textúra bug, de már csak alig. Ha én nem taopasztalok majd (amúgy nem hardware függő, hanem a játék engine akad ki), akkor felteszem.
    Mert most is feltehetném,d e még nem tökéletes, így meg majd el tudjuk rakni egy CDre az alap MOdern MODdal és ezzel az 1.1 update-el.
    A modern MOD-ot innen szedheted le addig is:Amúgy nem került sok olvasgatásba. Az ilyen lusta emberek meg sem érdemlik már bocs. ;)
    http://jatekok.hu/news.php?newsid=69&table_set=news_200401
  • M@TriX
    inkább csak a New Vice City MOD 2004 értékelhető...
  • KG21
    máshol ugyanazok a "szar" modok lesznek, mert az egy elég jó oldal, ha nem a legjobb.
  • Gfreiter
    Na azt én sem mondom, hogy menjen mindenki 50-nel, csak azt, hogy ne húzzon 100-al a városban. Senki le nem szarja, hogy milyen gyors a kocsija...
  • Gfreiter
    LOL, ez nem amerikai stílusú tanács. Csak mélyedj el kicsit jobban a gondolataidban, hogy mért halt meg tök éretelmetlenül két ember. Ha fölösleges, ha nem, ennyit megérdemel két ember élete. Ha már egy ember is elgondolkozik ezen, akkor megérte. És tudod mit mondok? Én régen úgy vezettem mint az állat, csak amikor elgondolkoztam a dolgon egy hasonló eset alkalmával, akkor rájöttem, hogy egy kurva nagy fasz vagyok (voltam) emiatt. Azóta tök nyugisan vezetek.
  • I.C.ram
    NFS undergroundban pofázott egy zseléshajú gyerek, hogy ne vezess gyorsan mert megjárod :)

Kicsit unom ezeket az amerikai stílusú "tanácsokat", mert tök feleslegesek, aki gyorsan vezet az ezután sem fog lassabban... Tök fölösleges ilyeneket irogatni.
  • Gfreiter
    ???
  • I.C.ram
    Ehhhh... Mintha az NFSU-ból a szép fiút hallanám az ntróban.
  • I.C.ram
    Elég szar modok vannak itt :(
  • Gfreiter
    Hali srácok! Ma két ember meghalt itt a Kosztolányin, csak azért, mert egy hülye fasz nyomta neki ezerrel, és lusta volt megállni lámpára, gondolta még áthúz a piroson. Aztán bele is rohant egy másik kocsiba, aki keresztbe ment, aminek az utasai meghaltak, ez a geci meg túlélte, és semmi baja nem lett, még el is menekült! Szóval lécci ne nyomjátok neki, mert nincs értelme, és figyeljetek másokra! Köszi!
  • KG21
    www.gta-action.com
  • I.C.ram
    Nem mennek a helyi letöltések! Tudsz egy külföldi oldalt mondani, ahol van sok mod képekkel?
  • KG21
    jatekok.hu-n van keress rá
  • I.C.ram
    Honnan lehet leszedni ezt a modern modot? Más modokat hol lehet találni?
  • 12346
    thx matrix az infot. bocs, de nem sűrűn vagyok és mit tom én merre nézzek infokat erről. most meglestem ezt a nvc2004-et is. zsír, csak már megint az a duda...:/ ez a múvi kamera a dudáda hát pff... ennél lényegtelenebb és zavaróbb dolgot még nem láttam ebben. jee most 2 gombbal is nyomhataom azt a nézetet, amit sztem nem sokan használnak egyébként se:(
  • KG21
    bazzeg ha télleg megcsináltad rohadtul hálás leszek
    akkor végignyomnám mégegyszer a játékot!
  • M@TriX
    MEGVAN!!! SIkerült megcsinálnom!!
    Végre rájöttem , hogy mi volt az akadások, villogó textúrák okozója.
    Egy kis Update-et készítek amit leszedve remélem mindenkinél megoldódik majd...

Az a baj, hogy most el kell mennem, de estére felteszem a cuccot. Marhára örülük. Még majd tökéletesítek majd egy kicsit ha hazajöttem, de így már az autószalonnál sem fog akadni!
  • ricsi1
    egyik haveromnál is ez van.azt mondta ,hogyha ESC-t nyom jó lesz!
  • RYAN MCKEAN
    KÖSSSSZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • KG21
    nem segített:(
  • KG21
    jajj a hummert elfelejtettem, pedig a fejemben volt, direkt mondtad is az jobb lenne.... na mindegy1.
    Kipróbálom ezt a virtuális memória dolgot hátha segít...
  • KG21
    Lincoln van már a modban, bár nem a limo verzió csak egy kisebb fajta, de az is cool sztem:)
  • zaki
    hmmm, nagyon faszán néz ki :)
  • cSuwwi
    A babelfish-el emberi nyelvre is le lehet fordítani...
  • lokista12
    hát én nem tudok eligazodni rajta de köszi,valami más (angol)
  • M@TriX
    iTT van, de én sem szedm le, ugyanis orosz oldal és passwordos a letöltés. ;) A pass valahol az oldalon van. ;)
  • M@TriX
    mielőtt felrobban, mert ha a közelben vagy = mission faild
  • lokista12
    ha megkérdezhetem honnan tudnám én is ezt megszerezni?
  • Johnyy
    And... kocsival utána mész fojton neki mész és ha elfogy az élete akor kigyullad és felrobban te meg angolosan távozol a tett színhelyéről
  • M@TriX
    Na úgy látom a merci limuzin is ugrott. ;)

• M@TriX
    telefonos küldetés?
    Akor az alényeg hogy intézd el , de úgy, hogy autóbalesetnek legyen "álcázva"