22366
  • Firerock
    vki tugyga honnan lehet letölteni a gta Vice City Modern modot?
  • ericsson ga628
    hibát észlelt ezért leált...
    ez mitől van?????
  • ericsson ga628
    nem jó
  • ericsson ga628
    és magyarositást???
  • ldavid
    pl. tőlem is
  • ericsson ga628
    nem tudjátok honnan lehet letölteni a végigjátszást?

KG21: majd 1-jén letöltöm mert már nagyon lassú a net
  • KG21
    töltsd le mégegyszer, ha megint rossz, akkor letöltöm énis, mert az már gyanus volna
  • ericsson ga628
    az irja a classic '80 telepitője hogy:
    Some instalation files are corrupt.
    please download a fresh copy and retry the instalation

most mit csináljak?????????????????
  • ldavid
    igen, az és ott a kocsival kell "fagyit" árulni.
    itt egy térkép az ingatlanokról
    meg egy jó végigjátszás
  • laci1993
    ja és a fagyigyárnak egy cseresznye a térképen a jele?
  • laci1993
    ok és nincs a neten valahol olyan térkép amin ezek láccanak mert megvettem a taxist azt megcsináltam megvettem egy raktárt azt is megcsináltam és jön onnan a pénz meg a fagyigyárat is csak annak hol van a küldetése ja meg az autószalont de csak versenyezni lehet.
    és hol van a többiamit meg kell venni?
  • ldavid
    vegyél meg ingatlanokat, (pl. filmgyár, fagyigyár, taxi társaság, Malibu klub stb.) és ha azoknak megcsináltad a küldetéseit akkor majd jönnek Forelliék
  • laci1993
    hali nem rég kezdtem el jáccani és ott járok hogy már az enyém az a D betűs ház ahonnan a küldetéseket kaptam és a bejárat előtt van egy $ amibe pénz szokott gyülni.Na de már ott nincs küldetés már csak ilyen boltok vannak meg minden ahol va 3-3 küldetés na és itt most mit tegyek mert a neten azt írták hogy még van egy csomó küldetés a végigjáccásba néztem. Kérlek segítsetek.

• Rick213
    Köszi segítséget!
  • Kit--Kat
    Hmm én asszem most leszedem és újrafelrakom
    Amúgy szvsz elfogulatlanul a legértelemsebb MOD lett a Vice Cityhez.
  • laci1993
    ok jó.......
  • Szabi1991
  • laci1993
    ok majd úgy teszek.ja és ne vedd sértésnek de az anyád a LÁMA nem én jó és kössz.Ja és honnan lehet jó modokat leszedni?????????????????????????????????????????????????????????????????
    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • ldavid
    frissíts driectX-et vagy video drivert, esetleg cseréld régebbire
  • Rick213
    Sziasztok!
    Az lenne a problámmá,h amíg a 98 volt fent a gépen tökéletesen ment a Vice City ,de mióta feltettem az Xp-t,azóta ha a játékba esik az eső vagy ha belemegyek a vízbe szétesik a kép! :-S Vki esetleg tudja ,h ezt hogyan lehet orvosolni???Előre is köszi!
  • KG21
    vki betehetné a bannerba linknek a classic mod lapját, most töltöttem fel újra, hátha kell még vkinek.
    real '80-s classic mod
  • GamerAdams007
    Nem ő a hülye, hanem te vagy egy láma! Próbáld már meg valahogy elválasztani a mondataidat légyszives!! A kérdés végére rakj már egy kérdőjelet mert így annyira egybefolyik az egész szöveg, hogy teljesen érthetetlen... Egyébként meg van valami program (nemtom pontosan mi a neve), amivel megadod a letöltött autó/térkép/fegyver fájlt, és az berakja.
  • zetró
    10 éves vok nem nagyon értem::(
  • zetró
    na mindegy
  • ldavid
    a read me-t? elvileg minden cucc mellé berakják a rar/zip fájlba
  • zetró
    okés de azt hol találom?
  • ldavid
    elvileg minden mod-hoz van egy 'read me' txt fájl amiben le van írva hogy az adott modot hogyan kell telepíteni, ha ez hiányzik lehet megkeresni a készítőket, vagy olyat aki már használta stuffot.

zetró, neked sem tudok többet mondani, mivel én nem élek modokkal így nem nagyon vagyok otthon a témában..
  • bgabor
    Talán azért nem érti a beszéded, mert teljesen összefüggéstelenül beszélsz.
    Javaslom, olvass néha könyveket, abból megtanulhatod, hogyan fogalmazzák a normális emberek a mondataikat.
  • zetró
    kőszike
  • zetró
    sziasztok egy kis segicségre van szűkségem a vice city hez van modkezelőm és be raktam cd és az e re rá mentem és be másoltam de nem rakta be:(
  • laci1993
    #21491 es kérdésem érted ha igen elmondanád te vagy valaki rá a választ hogy kell berakni egy modot na ezt ha nem érted akkor (HÜLYE) vagy de csak a kérdést ha nem érted na segítsetek előre is kössz
  • ldavid
    azért ha értelmesebben fogalmaznád meg a kérdést talán kapnál még választ is..
  • laci1993
    már nem kell de kössz azt a sok segítséget kaptam hányat is ja 0000 ja és ha ezzel kapcsolatba segítene a modot hogy kell majd berakni a játékba

• laci1993
    hali ezt ma olvastam http://www.tar.hu/huntuti GTA Vice City - 2. verzió na belépek ebbe az oldalba és elmondaná valaki hogy hova lépjek és mit töltsek le vagy ha van ilyen map csak jobb de ezek közül minden megvan benne ez a #13180 ja mert ha minden igaz regelre letölti a vice city teljes játékot kérlek segítsetek????????????????????????????????????? ÉS HA VAN ILYEN MAP CSAK JOBB AZT HONNAN LEHET LESZEDNI ÉS HOGY ÉS HOGY KELL BERAKNI A JÁTÉKBA
  • ldavid
    SA-hoz van tuti, én már láttam, de VC-hez szerintem nincs
  • Light
    Hello újra!

Hmm, ez mondjuk fura.., lehet, h a San Andreas-hoz van ez a program?
    Igazság szerint nem tudtam ezt a módszert, de ez túlképp sokat nem segítene nekem; már 2x végigtoltam a game-et 100%ra. Most nosztalgiázni volt kedvem, a programmal meg meg szerettem volna könnyíteni a helyzetemet.
    Állítólag a program a save alapján számolja, h mit csináltál meg és mit nem. Ezt játék alatt kell indítani, ahol kis térképen be van jelölve minden, ami fontos, és ha vmit megszerzel, akkor azt a progi magától áthúzza, stb.., szval az adminisztrációt átvállalja:)..
    De lehet, h SA-hoz van, és VC-hez nincs..?!

Azért köszi!
    Üdv
  • ldavid
    én ilyenről nem tudok, de ha a statisztika menüben megnyomod az S gombot akkor kapsz egy részletes statisztikát txt/html formátumban a mentések mellé, amiben megnézheted mi van kész eddig, itt pedig megtalálod hogy mi kell a 100%-hoz
  • Light
    Hello!

Tudnátok adni egy letöltési helyet, ahol azt a progit találom meg, amit, ha elindítok, mutatja a save-em alapján, h mit nem csináltam még meg..? Tudtommal, van ilyen..

Köszi
  • Kit--Kat
    :)
  • Narancs
    thx, ez megoldotta! Amúgy kurvajól megírt kis játék, 32 megás vga-val is hasít 800*600ban, faint