22366
-
#14031 ott van az -
#14030 ja, ok.
De fennthagyjuk az update1-et is, ha valakinek az 1.0 lenne meg.
Naszóval akkor úgy csináld, hogy csináld már meg a colját a KATO-nak, meg meg tudod csinálni akkor ne érjen le a kispolák alja. Aztán ugyanúgy tömörítsd le, mint az 1.0-t, persze az újabbik readme-kkel. Ha megvan szólj a mailemre, meg ide is. ;)
Amúgy még a MOD gyenge pontja pont a szép Zsuzuki, de azt mégsem szedhetjük ki. ;) De ennyit már visítva elbír a játék úgy tűnik. ;) -
#14029 linket, szívesen megnézném azt az oldalt! -
#14028 Nem jó a link :(( Illetve magához a fájlhoz nem jó a link :( -
#14027 csak azért, mert lehet sokaknak bonyolult img tool-al baszkurálni -
#14026 de nagyon szépen kidolgozták.
Na mit goindolsz honnan szedtem? Lengyel honlapról. ;) -
#14025 Mi lenne ha összeraknám az updatet az eredetivel és újra felnyomnám a szerverre. Ezt mindenkinek le kéne szednie annyira jó! -
#14024 leér? Nem csak 1-esben?
Ugyanis full leér, új col-t kellett neki csinálni.
Nálam most csak egyesbe gyorsításnál ér le egy kcisit aztán kész...
Na király mi? ;) A kis Polák. Van egy tuning is belőle de az megint túl nagy lett volna. ;) -
#14023 13939 -
#14022 Na látom mindneki rákapott az updatre. ;)
Full a szerver. ;) -
#14021 poláknak leér az alja, kicsit keményebbre kéne venni a felfüggesztést. Viszont ahogy az kinéz... istenkirály:) -
#14020 Honnan lehet leszedni a modern modot? -
#14019 ja semmi, én vok hülye, az benne sem volt az updateben:) -
#14018 bazzeeeg kispolák hááháá:)))) Hol találtad, naggyon naaaagy! -
#14017 ja, nagy 5let. ;) -
#14016 Komolyan? ;)
mi baj a default.adt-al? Ahhoz nem nyúltam... -
#14015 Isten vagy M@trix, ez így most fullosan hibátlan!!!! Überfasza az egész sehol egy textúrabug:))))) -
#14014 megvan a hiba! M@trix megváltoztattad a default.dat-ot, nincs beleírva a nowheel.dff sor! enélkül nem indul a játék... -
#14013 csodás:( fagy ez a mocsok a betöltésnél -
#14012 nekem lesz szivem, ha elbasszák a játékot;) -
#14011 misem egyszerűbb... busz coljával helyettesítjük és kész:) -
#14010 ja mondjad mondjad!!!
Amúgy van pár necces járány, de azokat nem volt szívem kiszedni... (Mustang, Skyline. ;)) -
#14009 A "Trash"-er colját meg tudod növelni hosszában és széltében?
Mert azt nem tudtam, ugyanis a KATO van ahelyén nagyon brutál, de a colja kisebb így belóg a kaszni ide-oda... -
#14008 cserélgetéssel ráment sok időm, de megérte egyre jobb lett, még lehetne fokozni, de majd meglátjuk... -
#14007 Na fennt vana file ha valakinek kell. ;)
Aztán a atapsztalatokat is mondjátok ezerrel. ;) -
#14006 én úgy ahogy konyítok hozzá valamelyest -
#14005 leszedtem és elolvastam az infó-t közben... hát logikus hogy az autók mérete okozza, gondolhattam volna erre én is. Na most kipróbálom hogy müxik a javítással. -
#14004 Gondoölom én, hogy az ember belejön, de nekem saknos vannak korlátaim. Sajnos havi 15 gigát tölthetek csak le, és DVD firkálóm sincs. De ha lejár a hátralévő másfél év, húzok az ADSL-hez, meg veszek egy DVD írót is :) -
#14003 ez zsír. ezzel ellennék, ha tényleg game lenne:) -
#14002 Online GTA utánzat (flash) ;))
link -
#14001 azok az autók okozták a hibát amik ki lesznek cseréve? Erre hogy jöttél rá? -
#14000 freiter te csak azt hiszed, hogy nem lógsz majd ott mindig..:) én is így képzeltem, de már nincs olyan nap szinte, hogy ne jönne vmi. most, hogy meglett a dvd firkáló, bátrabban firkálok és több data jön. pl ilyet, hogy nfsu, 18wosaa stb ki nem írtam volna cd-re soha.. így meg meg lett oldva. rádobtam dvd-re pár gaméval meg a hozzá való peccsekkel miegymással, aztán annyi -
#13999 érdeklődéssel várom! mekkora a mérete? pontosan hogy javítottad a hibát? -
#13998 Van aki itt nagyon vágja a COL editort? -
#13997 fennt van, hamarosan átpakolják oda, ahol a nagy file van. Aki nem tud várni az nézheti a könyvtárat mert már akármikor kikerülhet. ;)
Persze ez sem teszi tökéletessé, de sokat javít rakta.
Ha valaki még tud majd rajta finomítani, akkor majd ide persze beírhat.
Részlet az nfo-ból:
"º MOD 1.1 Install: º º
~~~~~~~~~~~ º º
- Érdemes újrainstallálni a játékot és úgy rátenni ezt a MODot.
- Fel kell tenni a MOD 1.0-ás verzióját 'DL: http://'
- Installd fel az IMGTool 1.3-as verzióját 'imgtool_1.3.zip'
- az "update1.zip"-ben van egy "mod_data.zip", ennek a tartalmát másoljátok be a játék
főkönyvtárába (Pl.: c:\Vice City\)
- az "update1.zip"-ben van egy "img_replace.zip", ennek a tartlmát rakjátok oda, ahonnan
eléritek majd az IMGTool programmal.
- indítsátok el az IMGTool-t ('Start menü/Programok/GTA3Mods/IMG Tool')
- File/Open parancsal nyissátok meg a "játék főkönyvtára/models/gta3.img"-t
- Keressétek ki (F2) és töröljétek (DEL) a következő fileokat: (az img_replace tartalma)
admiral.dff/txd, banshee.dff/txd, boxville.dff/txd, comet.dff/txd, flatbed.dff/txd,
freeway.dff/txd, hotring.dff/txd, manana.dff/txd, moonbeam.dff/txd, patriot.dff/txd,
peren.dff/txd, regina.dff/txd, stallion.dff/txd, trash.dff/txd;
- Commands/Rebuild Archive parancsal keverjétek újra a játék img fájlját.
Ha nem ír ki semmi errort, akkor minden rendben. ;)
- Az "allsave.zip"-ben találhattok egy fullmission mentést
- Új játokot kell indítani, a MOD nem működik régi mentésekkel.
(hacsak nem másoljátok be az eredeti main.scm-et a data könyvtárba)"
Csakhogy rákészüljetek. ;) -
davos80 #13996 Amúgy gondolkodtam (ilyen is van néha), nálam amíg fennt volt az élsimítás vilogott a textúra meg eltűnt, és ha leszedtem akkor kevésbé, vagy egyáltalán nem csinálta.Szóval ez is közrejátszhatott. -
davos80 #13995 Kb. Mikor lesz fennt? -
#13994 A bizniszmen :))) -
#13993 na mi lett itt a téma. ;)
Amúgy csorog fel az Update a szerverre. ;) -
#13992 ez hosszú, hogy miért nem... régebben filmgyűjtő voltam (most is az, de csak minőségi, legjobb filmeket tartom meg), volt 6-800 cd-m teli filmekkel, de elpasszoltam őket, vettem a zsetonból ps2-t, amit azóta eladtam a régi gépemmel 1ütt, és ezt a gépet vettem a pénzből, ami most van. szóval én már csak játékokat írok ki cd-re