22366
-
#14271 már sok helyen fennt van a cucc. ;)
http://www.gta3mods.de/ -n is. -
#14270 pontosan, amúgy én ritkán de találkozok ilyen hasonló autós tumultosokkal.
Mit szólsz a csapatomhoz KG21? ;) -
#14269 Ugyanígy előfordult, csak nem volt ilyen feltűnő, mert az összes autó kocka volt, és nem vetted észre ha épp 5 ugyanolyan típusú kockát láttál -
#14268 Igen, de az eredeti GTA-ban ez nem fordult elő. Most nem bántásként mondom, hanem inkább javítandó dologként. Én próbálok segíteni, és elmondani a bugokat. -
#14267 na ,találtam.1352...ez jó? -
#14266 na,én azt raktam fel és egy sikeresnek mondható rablás után,bejött az a zene, ami akkor szkott ,ha jól megcsinálsz 1 küldetést,és belassúlt az egész game!!
a modern mod 1.1 58%-nál megállt...vmi más cím nincs? -
#14265 a modern mod 1.1 tartalmazza a New Vice City 2004 modot, ami annak a végső frissítés izének a továbbfejlesztett, bugtalanított változata. -
#14264 modern mod 1.1 ez jó ha leszedem nem??
meg azt a végső frissítést szedem! -
#14263 ohh THX erre az oldarra gondoltam,régebben én is innen töltögéttem!
a multi amúúgy hogy néz ki eme jétákcsodában?
köszi!
-
#14262 Amúgy itt egy magyar oldal:
http://hoodoo.isten.hu/vc/ -
#14261 ahhoz nem kell, mert ez nem nyúl az IMG filehoz.
De ha gondolod leszedheted a Modern MOD 1.1-et, amit KG21 és én hoztam össze.
Ez lecseréli az össze autót, az össze misszió is elérhető lesz + tartalmaz egy full végijátszás mentést is...
http://gta-action.com/dlm/download.php?id=1352
ftp://ftp.planet-multiplayer.de/sites/gta-action/vc_mods/1352_Modern_Mod_1.1.rar -
#14260 fúúú ez nem angol oldal,nemtudnál adni egy angolt vagy magyart? -
#14259 hogy berakjam kell img tool? -
#14258 és az mit tartalmaz? -
#14257 ez a New Vice City MOD
www.gta3.net -
#14256 felbéreltem őket. ;) -
#14255 hell!
nyáron már egyszer végigvittem,most megint felraktam,akkor televoltam nyomva mindnféle más autókkal,modokkal stb...
nemtudna mondani nekem vki egy olyan pachet modot,ami olyanná teszi a játékot ,mintha végiglenne vive
(megvan minden ház,bolt stb)aztán kéne még egyoldal ahol vannak jó cuccok(modok ,ruhák...)
előre is köszi! -
#14254 ezek mér követnek? -
#14253 Mostanában busszal járok. ;)
-
#14252 Még egy apró problémám van: A játék leveszi 60HZ re a monitor frissítését, noha az alap a 100Hz. Soha egyik játék, vagy program nem csinálta még ezt, minden jól be van állítva.
Hasonló tapasztalat valakinek?
-
#14251 Textúra bugról a readme-ben is van szó. És KG21 pár sorral lentebb nyilatkozott róla, úgyhogy olvass vissza... -
#14250 ez nem a MODal kapcsolatos BUG. Nem értem miért olyan nehéz végiggondolni.
Mi csak autókat cseréltünk le. Az autók model és textúra filejait. Nincsen hozzányúlva a város felépítéséhez szükséges fileokhoz.
Néha nekem is többször jön elő 1-2 autó, de amúgy sztem nincs gáz...
Ez a játék motorja...
Írjatok a Rockstar-nak -
#14249 csak nyugi. ;) -
#14248 ehh csináljatok jobbat... -
#14247 Jaja! Valamiért gyakrabban ismétlődik az az autó, amiben ülsz, de nme tudom miért, ez is valami moddal kapcsolatos bug. -
#14246 A textúrákkal nálam is gond van a moddal, mintha írtatok volna valami megoldást. Az van, hogy eltűnik pár másodpercre a fél város, stb.
Az meg kicsit poén, hogy csak F50es ferrarikkal és CL600as Mercikkel futok össze az úton:) -
#14245 Amúgy én sem voltam spíler, kb. egy nap alatt rázódtam bele. Nem olyan vészes, de előtte készíts biztonsági másolatot a gta3.img-dről és a dir fileről. Hogy ne kelljen újratenni a játékot, ha valamit elrontasz. ;) -
ent #14244 Örök hála!
De ha nem megy, még írok!!!!!
-
#14243 Javaslom töltsd le a mod installer nevű progit, az nagyon lelegyszerűsíti a kocsi berakását. Kiválasztod vele a betenni kívánt autó csomagolt fájlját, aztán megadod neki hogy mire cserélje (itt válaszd a sabre turbo-t mondjuk) és berakja neked. Még a kerékméretet, színeket és menettulajdonságokat is belövi automatikusan, ha ezek benne vannak a letöltött autó readme-jében. mod installer 4.1 -
#14242 A az új gta hivatalos oldala? -
ent #14241 Kösz minden fáradtságot nektek (KG21, M@trix)!
Egy utolsó!
Nagyon rendik vagytok, hogy azt sejtitek menő vagyok az IToolsban, de nem annyira. Szóval, ha megtennétek a lépéseket lekarcolni ide (mármint az autó cserét..:)Odáig ok: elindítom, betöltöm az img fájlt, de innen ??
Kösz előre is!
Ui.: Szerintem nemcsak én vagyok így! -
#14240 azért majd nézd meg azzal az moddolt scm fájllal is. Nagyon poén pl amikor a taxi elvisz ahová kell:) -
#14239 Nekem nem is kell a tankolás, csak nehezítene egyenlőre, de akkor ezek szerint ez mind abban az scm fileban van benne. Nekem most csak a kocsik kellenek! Kösszi! -
#14238 sajnos nem... dehát valamit valamiért -
#14237 Semmi probléma, csak, szeretek magyar oldalrol tölteni egy magyar alkotást.
Az előzőre kösz a választ! Kiszedem a 2 filet. Ha ezek kint vannak akkor nem lesz tankolás meg ilyenek ugye? -
#14236 Nem értem mi a problémád... a modern mod 1.1 egy magyar mod, jómagam eszkábáltam M@TriX segítségével.
Eredetileg a jatekok.hura tettük fel, onnan terjedt szét a fritzhonba:) -
#14235 A szabványos játékmenetet nagyban befolyásolja, ugyanis bele lett integrálva a New Vice City 2004 mod, ami többek között aktívvá teszi az összes maffiafőnököt, így nincs meg a játéknak az a hagyományos linearitása.
Ha először játszol vele, javaslom szedd le a kis modern modunkat, de ne másold be a text alkönyvtárat és a data könyvtárból a main.scm nevű fájlt, és így az eredeti játékmenetet kapod majd, de a fasza új autókkal. -
#14234 modern mod 1.1 megvan már (német oldalról, ahova egy magyar oldal linkelt. nincs origi magyar forrása egy magyar mod nak?) már csak a kérdésemre várok választ. -
#14233 Még egy dolog jól jönne: egy magyar fellelhetősége a modern mod1.1 nek, illetve a modoknak úgy általában! Köszönöm! -
#14232 Most fogok belemélyedni a Vice City be, a kérdésem az, hogy ha felteszem a modern mod 1.1 et, akkor az mennyiben befolyásolja a szabványos játékmenetet? Szeretném az új autókkal, de a készítők által kitalált nehézséggel és küldetésekkel elejétő a végéig játszani. Játsszak az alappal? Mit javasoltok? Köszi!