22366
  • M@TriX
    már sok helyen fennt van a cucc. ;)
    http://www.gta3mods.de/ -n is.
  • M@TriX
    pontosan, amúgy én ritkán de találkozok ilyen hasonló autós tumultosokkal.

Mit szólsz a csapatomhoz KG21? ;)
  • KG21
    Ugyanígy előfordult, csak nem volt ilyen feltűnő, mert az összes autó kocka volt, és nem vetted észre ha épp 5 ugyanolyan típusú kockát láttál
  • I.C.ram
    Igen, de az eredeti GTA-ban ez nem fordult elő. Most nem bántásként mondom, hanem inkább javítandó dologként. Én próbálok segíteni, és elmondani a bugokat.
  • ricsi1
    na ,találtam.1352...ez jó?
  • ricsi1
    na,én azt raktam fel és egy sikeresnek mondható rablás után,bejött az a zene, ami akkor szkott ,ha jól megcsinálsz 1 küldetést,és belassúlt az egész game!!

a modern mod 1.1 58%-nál megállt...vmi más cím nincs?
  • KG21
    a modern mod 1.1 tartalmazza a New Vice City 2004 modot, ami annak a végső frissítés izének a továbbfejlesztett, bugtalanított változata.
  • ricsi1
    modern mod 1.1 ez jó ha leszedem nem??
    meg azt a végső frissítést szedem!
  • ricsi1
    ohh THX erre az oldarra gondoltam,régebben én is innen töltögéttem!
    a multi amúúgy hogy néz ki eme jétákcsodában?

köszi!
  • M@TriX
    Amúgy itt egy magyar oldal:
    http://hoodoo.isten.hu/vc/
  • M@TriX
    ahhoz nem kell, mert ez nem nyúl az IMG filehoz.
    De ha gondolod leszedheted a Modern MOD 1.1-et, amit KG21 és én hoztam össze.
    Ez lecseréli az össze autót, az össze misszió is elérhető lesz + tartalmaz egy full végijátszás mentést is...

http://gta-action.com/dlm/download.php?id=1352

ftp://ftp.planet-multiplayer.de/sites/gta-action/vc_mods/1352_Modern_Mod_1.1.rar
  • ricsi1
    fúúú ez nem angol oldal,nemtudnál adni egy angolt vagy magyart?
  • ricsi1
    hogy berakjam kell img tool?
  • ricsi1
    és az mit tartalmaz?
  • M@TriX
    ez a New Vice City MOD
    www.gta3.net
  • M@TriX
    felbéreltem őket. ;)
  • ricsi1
    hell!
    nyáron már egyszer végigvittem,most megint felraktam,akkor televoltam nyomva mindnféle más autókkal,modokkal stb...
    nemtudna mondani nekem vki egy olyan pachet modot,ami olyanná teszi a játékot ,mintha végiglenne vive
    (megvan minden ház,bolt stb)aztán kéne még egyoldal ahol vannak jó cuccok(modok ,ruhák...)

előre is köszi!
  • ricsi1
    ezek mér követnek?
  • M@TriX
    Mostanában busszal járok. ;)
    Még egy apró problémám van: A játék leveszi 60HZ re a monitor frissítését, noha az alap a 100Hz. Soha egyik játék, vagy program nem csinálta még ezt, minden jól be van állítva.
    Hasonló tapasztalat valakinek?
  • M@TriX
    Textúra bugról a readme-ben is van szó. És KG21 pár sorral lentebb nyilatkozott róla, úgyhogy olvass vissza...
  • M@TriX
    ez nem a MODal kapcsolatos BUG. Nem értem miért olyan nehéz végiggondolni.
    Mi csak autókat cseréltünk le. Az autók model és textúra filejait. Nincsen hozzányúlva a város felépítéséhez szükséges fileokhoz.
    Néha nekem is többször jön elő 1-2 autó, de amúgy sztem nincs gáz...
    Ez a játék motorja...
    Írjatok a Rockstar-nak
  • M@TriX
    csak nyugi. ;)
  • KG21
    ehh csináljatok jobbat...
  • I.C.ram
    Jaja! Valamiért gyakrabban ismétlődik az az autó, amiben ülsz, de nme tudom miért, ez is valami moddal kapcsolatos bug.
    A textúrákkal nálam is gond van a moddal, mintha írtatok volna valami megoldást. Az van, hogy eltűnik pár másodpercre a fél város, stb.
    Az meg kicsit poén, hogy csak F50es ferrarikkal és CL600as Mercikkel futok össze az úton:)
  • M@TriX
    Amúgy én sem voltam spíler, kb. egy nap alatt rázódtam bele. Nem olyan vészes, de előtte készíts biztonsági másolatot a gta3.img-dről és a dir fileről. Hogy ne kelljen újratenni a játékot, ha valamit elrontasz. ;)
  • ent
    Örök hála!
    De ha nem megy, még írok!!!!!
  • KG21
    Javaslom töltsd le a mod installer nevű progit, az nagyon lelegyszerűsíti a kocsi berakását. Kiválasztod vele a betenni kívánt autó csomagolt fájlját, aztán megadod neki hogy mire cserélje (itt válaszd a sabre turbo-t mondjuk) és berakja neked. Még a kerékméretet, színeket és menettulajdonságokat is belövi automatikusan, ha ezek benne vannak a letöltött autó readme-jében. mod installer 4.1
  • grebber
    A az új gta hivatalos oldala?
  • ent
    Kösz minden fáradtságot nektek (KG21, M@trix)!
    Egy utolsó!
    Nagyon rendik vagytok, hogy azt sejtitek menő vagyok az IToolsban, de nem annyira. Szóval, ha megtennétek a lépéseket lekarcolni ide (mármint az autó cserét..:)Odáig ok: elindítom, betöltöm az img fájlt, de innen ??
    Kösz előre is!
    Ui.: Szerintem nemcsak én vagyok így!
  • KG21
    azért majd nézd meg azzal az moddolt scm fájllal is. Nagyon poén pl amikor a taxi elvisz ahová kell:)
    Nekem nem is kell a tankolás, csak nehezítene egyenlőre, de akkor ezek szerint ez mind abban az scm fileban van benne. Nekem most csak a kocsik kellenek! Kösszi!
  • KG21
    sajnos nem... dehát valamit valamiért
    Semmi probléma, csak, szeretek magyar oldalrol tölteni egy magyar alkotást.
    Az előzőre kösz a választ! Kiszedem a 2 filet. Ha ezek kint vannak akkor nem lesz tankolás meg ilyenek ugye?
  • KG21
    Nem értem mi a problémád... a modern mod 1.1 egy magyar mod, jómagam eszkábáltam M@TriX segítségével.
    Eredetileg a jatekok.hura tettük fel, onnan terjedt szét a fritzhonba:)
  • KG21
    A szabványos játékmenetet nagyban befolyásolja, ugyanis bele lett integrálva a New Vice City 2004 mod, ami többek között aktívvá teszi az összes maffiafőnököt, így nincs meg a játéknak az a hagyományos linearitása.
    Ha először játszol vele, javaslom szedd le a kis modern modunkat, de ne másold be a text alkönyvtárat és a data könyvtárból a main.scm nevű fájlt, és így az eredeti játékmenetet kapod majd, de a fasza új autókkal.
    modern mod 1.1 megvan már (német oldalról, ahova egy magyar oldal linkelt. nincs origi magyar forrása egy magyar mod nak?) már csak a kérdésemre várok választ.
    Még egy dolog jól jönne: egy magyar fellelhetősége a modern mod1.1 nek, illetve a modoknak úgy általában! Köszönöm!
    Most fogok belemélyedni a Vice City be, a kérdésem az, hogy ha felteszem a modern mod 1.1 et, akkor az mennyiben befolyásolja a szabványos játékmenetet? Szeretném az új autókkal, de a készítők által kitalált nehézséggel és küldetésekkel elejétő a végéig játszani. Játsszak az alappal? Mit javasoltok? Köszi!