GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lot of crashes end in a unhandled exception error. The most common cause is language related.

>>>

Follows these steps exactly
- Navigate Windows Explorer to the VC root directory and change into the TEXT directory. You should see a bunch of files, mainly with the .gxt extension.
- Copy all of the files in this directory EXCEPT for american.gxt into the MTA directory (a sub-directory off of the VC root directory).

Try again ...

If this helps and you get in game, but then instantly seem to crash at the Player Selection Screen, try the following.

- Navigate to the MTA directory of the VC root directory and delete the existing language.gxt file (such as spanish.gxt).
- Make a copy of american.gxt.
- Once copied, rename the copied american.gxt (which was bundled with the MTA:VC 0.2 program) to whatever your GTA:VC game is set to. So, if you have the game set to spanish, rename the copied american.gxt to spanish.gxt.

Try again ...

This seems to be helping quite a bit of people, so hope for the best

If you are still crashing, please make sure that you have selected the correct game version within the Client. So, if you have GTA:VC 1.0 installed, make sure you select 1.0 in the Client. If you have GTA:VC 1.1, make sure you select 1.1 in the Client.

Honnan tudnék valami müködö Patchet letölteni??THX

Most ujitottam gépet Athlon 2500xp 512ddram 400mhz.Rékattintok az exere és nem is reagál rá.Már uninstallaltam is és akkor is semmi.A régi géppel nem volt ilyen gond.Mi lehet a hiba?PLS HELP THX

Lazarus
193.6.55.18:2003 - állandó überfasza linuxserver 0.2
KG21
Az jó lenne. Most voltam a GTA of hell nevû magyar szerveren és az a baj, hogy 20 feletti létszámnál már nagyon belassul a dolog😞

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

M@TriX
ja amcsi szerveren játszottam és nem volt annyira laggos. Talán magyarszerveren még királyabb lenne. Nem csinálunk egy WARt ma este? 😉))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

KG21
Az MTA readme-je írja, hogy a játék csak az alap fájlokkal megy, tehát semmi modifikációt nem tûr meg, valszeg egyrészt a cheatet így küszöböli ki, másrészt így tökéletes a szinkron. Szal magyarítással egyéb modokkal nem indul.

KG21
csak connect, aztán start game. Majd bent new game és start multi theft auto

KG21
Ase-n két magyar szerver is van, de mivel nincs jelszó rengeteg rajtuk a külföldi

B@l@ge: Azt hiszem nekem is ez volt a probléma, mármint a magyarosítás. Nekem a spanyol nyelven volt a magyar, visszaállítottam angolra, aztán jó lett. Nyomtuk is itt, de mi csak LAN-on.

Te is fiam, Bluetooth?

M@TriX
bocsi, az már régen volt. 😉

Szóval mondjatok már egy jó szerver címet. KÖsz!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
hopp, hogy is kell elindítani. Elõbb az MTA, aztán belépni a GTAVC-be a fõmenüig, aztán kilép connect és vissza, new game?

M@TriX
akkor lehet a magyaritas a baj...

M@TriX
nem röffentünk be egy magyar szervert, hogy magyar pingekkel milyet lehet szórakozni? Vagy van magyar szerver?

KG21
csak bohóckodás, de annak jóóóóó😊
Elõbb egy Hunterral lövöldöztem összevissza😊))

CSOCSO
arghh én is szivesen nyomnám a multit.. mennyien vagyunk rá? van küldetés vagy valami? vagy csak bohockodni lehet?
M@TriX
akkor ez inkább valamely Win-es hiba nem? Nagyon ismerõs ez a hibaüzi...

KG21
tûzfal ki van kapcsolva?

KG21
Direkt írja az MTA readme, hogy ne legyen semmilyen mod a játékban

KG21
Igen EZ!!!!

KG21
akkor nemtom
"Some or all of your Game File have Been modified"
ebbõl következtettem

KG21
ez azért lehet, mert nem az alap autók vannak a játékodban.
Modern mod nincs fennt? Vagy buherált autók?

Sziasztok!Az eggyik barátom multkor hallott valami horgászatról de nem tudjuk hogy kell horgászni. Légyszi segítsetek.
Tuvok
Jónak tûnik és a Mindent Látó Szem is tudja. Mostmár valahonnan ha beledöglök is kerítek egy #1 CD-t, 1 hónapja nem láttam Vercetti-t

KG21
kipróbáltam egy magyar szerveren, elég jó kis vérengzést lehet rendezni😛 Bár mikor már 15 felett volt a létszám, elkezdett szaggatni, késve betölteni a textúrát, kifagyogatni😞

M@TriX
Már tegnap megjelent! Elég használhatónak tûnik. 😉
LETÖLTÉS: http://www.mtavc.com/downloads.php

Megjelent a Multi Theft Auto: Vice City v0.2. Check out!

\"don\'t worry, be happy\"

IMYke2.0.0.0
Van egy alfa változat belõle!
Innen próbáljátok meg lecibálni a 353 MB-ot!

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

M@TriX
nem jelent meg még a modern mod. sõt, az oldala is mexünt. Remélem nem hagyták félbe a munkát...
www.modern-mod.net

Tarhonya
Kijött már a modern mod?
Mondjatok már légyszíves pár magyar Vice citys honlapot
SecMan
Hát ez nagyon lol! Bocs, de csak azt tudom javasolni amit Matrix...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

M@TriX
😉)) király. 😉 amúgy ha még1szer bírod akkor nem kapcsolja ki?

KG21
a 0.1 is egész jó, mióta xp-m van gond nélkül megy, az igaz hogy eddig egyszer sem sikerült vmi értelmes partyban részt vennem (akárhány szerveren jelentem meg, az ott lévõ hiénák egybõl rámvetették magukat)

M@TriX
😉

SecMan
Meg is van! THX ezerrel!

SecMan
LOL!Ezt már látom, de nem ilyen képre számítottam! NA, de most megyek keresni 😊

M@TriX
SecMan
Kösz, csak nem jön be a kép 😊

M@TriX
A MultiMODnak lassan jön a 0.2-es verziója. Reméljük ez már használható lesz. 😉

Botond
nem egykerekeztél motorral,ha jól látom+még vmi 0,az lesz a gond imho :-)
KG21
A modern modnak kijött már vmi újabb verziója?

M@TriX
Nem.

Na jó, valahogy így:

SecMan
Megtudja valaki mondani hogy honnan szerezhetek Sabre nevû kocsit, vagy hogy hogy néz ki? Esetleg képet tudna berakni valaki ha szépen megkérem? 😉

NF
Nem.

One bike rule them all-Aprilia RS125

SecMan
Meg lehet oldani valahogy hogy ha új kocsiba szállok akkor ne kelljen mindig az mp3-ra váltani hanem automatik az jöjjön be?

Köszi, de már közben megszereztem.

Live your life like it\'s your last day...

Tuvok
fuck, namégegyszer, INNEN szedd le

Tuvok
<A HREF="http://vnet.hu/tuvok/main.zip">Innen</A> leszedheted.
Zipben van, így kisebb. Még jó hogy volt fenn neten VC-s ismerõs...

Tuvok
Köszi.

Na mindjárt megszerzem neked azt a fájlt valahonnan.

Nembaj, azért köszi és jobbulást.

Live your life like it\'s your last day...