22366
  • KG21
    hát ha ismered az img toolt akkor a sabre turbot cseréld egy szimplább, úgy 2 megás modellre és nem lesz több gubanc a szalonnál sem. A suzuki moci okozza még a textura bugot néha, azt is lehet kisebbre cserélni.
  • ent
    Egy kis nosztalgia:

Nem tud vki, olyan honlapokat, ahonnét a GTA3-hoz magyarul mindenféle dolgok lennének?
    (küldik, autónevek, extra küldik stb.)
  • ent
    És szerinted mit csináljak?

Vegyem le a távolságot kisebbre?
  • M@TriX
    akkor nem kell, amúgy meg nem mindenkinél van az Autószalon gubanc, elsősorban a max látótávolság beállításakor jön elő. ;)
  • ent
    Egyébként nincs fent a no CD crack!
    Semmi más mod vagy plusz dolog!
  • ent
    Bocsi,

ha az 1.1 van fent, akkor is rakjam utána az update fájlt?
  • ent
    Ja, és az 1.1 van fenn! Egyébként ha nem megyek a szalon felé: semmi gubanc!
  • ent
    Az update mod-ot szintúgy csak be kell másolni a könyvtárba? Vagy a Itool-lal kell néhány kocsit kicserélni?
  • M@TriX
    ;)
  • hen-tes
    GTA4: A dátum
    Dixie Flatline, 17:50 - Játék: Biznisz - (9 komment)

(Yahoo) A Take Two küzd a GTA ellen tüntetőkkel, újra kellett áraznia az elmúlt évek árbevételeit a részvényfelügyelet által kiszúrt turpisságok miatt, sőt az előrevetített 2005-ös pénzügyi évre vonatkozó eredményeket is mérsékelnie kellett a Mafia XBOX-os portjának késedelme és az elszomorítóan alacson Max Payne 2 eladások miatt. Azonban van remény, hiszen az október 31-ével végződő, utolsó pénzügyi negyedben már előttünk lesz a Grand Theft Auto 4. Tehát legkorábban augusztusban, legkésőbb október elején várható Tommy Vercetti utódjának felbukkanása.
  • KG21
    átirkáltak németre egy csomó autót a readmeben, de a Citroen kacsával nem tudtak mit kezdeni:DD
  • cSuwwi
    Ja, jó a neved a németeknél: Maitrix ;)
  • M@TriX
    Addig én és a barátom teszünk egy-két kört. ;)

Azért vannak a jóbarátok...
  • M@TriX
    Ámen!
  • KG21
    tetszik a cucc a fritzeknek úgy veszem ki, bár elég hiányos a német tudásom:)
  • KG21
    nem kell hozzá semmi, az úgy jó lesz;)
  • steweee
    letöltöttem a modern_mod1.1 rar-t a linkelt német oldalról. mérete 193805kb.elég ezt telepítenem vagy kell még hozzá más is?
  • zaki
    A Take Two küzd a GTA ellen tüntetőkkel, újra kellett áraznia az elmúlt évek árbevételeit a részvényfelügyelet által kiszúrt turpisságok miatt, sőt az előrevetített 2005-ös pénzügyi évre vonatkozó eredményeket is mérsékelnie kellett a Mafia XBOX-os portjának késedelme és az elszomorítóan alacson Max Payne 2 eladások miatt. Azonban van remény, hiszen az október 31-ével végződő, utolsó pénzügyi negyedben már előttünk lesz a Grand Theft Auto 4. Tehát legkorábban augusztusban, legkésőbb október elején várható Tommy Vercetti utódjának felbukkanása.

Info: hardwired
  • M@TriX
    Na megint jelentettek rólunk, ;)
    GTA-Action
  • davos80
    Le, persze.Amúgy most nem csinálja éppen, de néha újra előjön, aztán megint jó.
  • Nemcso
    Davos80 !

Biztos, hogy levetted az írásvédettséget a teljes VC -ről ?
  • davos80
    Nekem is meg van!Én is csak azt az egyet használom!Jó még mindenrem, nem kell ilyen szir-szar 1CD-s antivírus.
  • 12346
    imgtool nekem is ezt csinálta. nem vágom miért. 3-nál jó volt. (szar..:) )
    imgEd viszont megy. kisebb is, installálni se kell stb
  • M@TriX
    nem hiszem, amúgy sztem jobb aregturkálás helyett ha egy virusirtót futtanál le. ;)
    Én az MS-DOS-os F-Prot-tra esküszöm, ingyenss és napra kész és még kicsi is. ;)
  • davos80
    Ugye nem vmi vírus?Csak azért mert ezt egyik napról a másikra csinálta...Az a mydoom ilyet nem csinál ugyi?Már 4* volt re-install, registry trükk is ki lett már próbálva, IMG-tool is re-install...
  • M@TriX
    hát ilyen hibát még én sem lkáttam, de ugye azt írja, hogy a gta3.dir használatban van, szóval a hiba az ön készülékében van. ;)
  • KG21
    nemtom mi lehet:/ irtsd ki a registryből a gta-s kulcsokat és installáld újra. Hátha az segít.
  • davos80
    és a játék sem fut (ezt írja ez a szar)
  • davos80
    ja
  • KG21
    írásvédettséget levetted?
  • davos80
    Már újrainstalláltam és még mindig csinálja.Ez eddig nem volt.
  • davos80
    Tudja valaki, hogy ezt miért csinálja az IMG Tool? :

• KG21
    áhh most látom, hogy a link egy fritz oldalról származik:DDD
  • KG21
    Hoodoo oldalára is ki van linkelve a kis modern modunk:) A hír feltöltő elég vicces módon az angol readme-t rakta ki és még sajnálkozik is, hogy nem tudta lefordítani
  • zoli80
    koszi szépen a gyors segitséget!
  • KG21
    Ezért adtuk ki az 1.1-es verziót. Mit jelent az hogy "beletömörítetted"?
    Ha img toollal szépen egyesével kitörölted a rossz autókat, és hozzáadogattad a jókat (amik így nem okoznak textúravillogást) akkor mennie kéne. De ha ezt nem tudod hogy kell megcsinálni, akkor szedd le a 198 megás verziót, ami tartalmazza az 1.1-es javítást
  • zoli80
    ja bocs ha esetleg megbeszéltétek volna,ritkán olvasok és időm sincs.

• zoli80
    sziasztok!felraktam a magyarok által készitett modot és nagyon otvarul fut,texturák villognak,eltunnek,csunyak stb.az 1.1es peccst beletomoritettem de semmi:(
    amugy nagyon tetszene de igy kaki.pl. amikor a mercedes nevu csajt kell elvinnem vhova nem tud beszálni az autóba mert nem nyilik az ajtó,láthatatlan akadályokba utkozom,stb.. va erre valami megoldás?
  • KG21
    ehhez már csak egy jó colfile kéne és brutál lenne:)
  • KG21
    ja, de csak akkor, ha nem zavar, hogy külön-külön kell azokat az autókat be img tooloznod amik az update-ben vannak. Ha ehhez lusta vagy szedd le a 198 megás verziót ami ezt magábanfoglalja.