22366
-
#14231 hát ha ismered az img toolt akkor a sabre turbot cseréld egy szimplább, úgy 2 megás modellre és nem lesz több gubanc a szalonnál sem. A suzuki moci okozza még a textura bugot néha, azt is lehet kisebbre cserélni. -
ent #14230 Egy kis nosztalgia:
Nem tud vki, olyan honlapokat, ahonnét a GTA3-hoz magyarul mindenféle dolgok lennének?
(küldik, autónevek, extra küldik stb.) -
ent #14229 És szerinted mit csináljak?
Vegyem le a távolságot kisebbre? -
#14228 akkor nem kell, amúgy meg nem mindenkinél van az Autószalon gubanc, elsősorban a max látótávolság beállításakor jön elő. ;) -
ent #14227 Egyébként nincs fent a no CD crack!
Semmi más mod vagy plusz dolog! -
ent #14226 Bocsi,
ha az 1.1 van fent, akkor is rakjam utána az update fájlt? -
ent #14225 Ja, és az 1.1 van fenn! Egyébként ha nem megyek a szalon felé: semmi gubanc! -
ent #14224 Az update mod-ot szintúgy csak be kell másolni a könyvtárba? Vagy a Itool-lal kell néhány kocsit kicserélni?
-
#14223 ;) -
#14222 GTA4: A dátum
Dixie Flatline, 17:50 - Játék: Biznisz - (9 komment)
(Yahoo) A Take Two küzd a GTA ellen tüntetőkkel, újra kellett áraznia az elmúlt évek árbevételeit a részvényfelügyelet által kiszúrt turpisságok miatt, sőt az előrevetített 2005-ös pénzügyi évre vonatkozó eredményeket is mérsékelnie kellett a Mafia XBOX-os portjának késedelme és az elszomorítóan alacson Max Payne 2 eladások miatt. Azonban van remény, hiszen az október 31-ével végződő, utolsó pénzügyi negyedben már előttünk lesz a Grand Theft Auto 4. Tehát legkorábban augusztusban, legkésőbb október elején várható Tommy Vercetti utódjának felbukkanása. -
#14221 átirkáltak németre egy csomó autót a readmeben, de a Citroen kacsával nem tudtak mit kezdeni:DD -
#14220 Ja, jó a neved a németeknél: Maitrix ;) -
#14219 Addig én és a barátom teszünk egy-két kört. ;)
Azért vannak a jóbarátok...
-
#14218 Ámen! -
#14217 tetszik a cucc a fritzeknek úgy veszem ki, bár elég hiányos a német tudásom:) -
#14216 nem kell hozzá semmi, az úgy jó lesz;) -
steweee #14215 letöltöttem a modern_mod1.1 rar-t a linkelt német oldalról. mérete 193805kb.elég ezt telepítenem vagy kell még hozzá más is? -
#14214 A Take Two küzd a GTA ellen tüntetőkkel, újra kellett áraznia az elmúlt évek árbevételeit a részvényfelügyelet által kiszúrt turpisságok miatt, sőt az előrevetített 2005-ös pénzügyi évre vonatkozó eredményeket is mérsékelnie kellett a Mafia XBOX-os portjának késedelme és az elszomorítóan alacson Max Payne 2 eladások miatt. Azonban van remény, hiszen az október 31-ével végződő, utolsó pénzügyi negyedben már előttünk lesz a Grand Theft Auto 4. Tehát legkorábban augusztusban, legkésőbb október elején várható Tommy Vercetti utódjának felbukkanása.
Info: hardwired -
#14213 Na megint jelentettek rólunk, ;)
GTA-Action -
davos80 #14212 Le, persze.Amúgy most nem csinálja éppen, de néha újra előjön, aztán megint jó. -
#14211 Davos80 !
Biztos, hogy levetted az írásvédettséget a teljes VC -ről ? -
davos80 #14210 Nekem is meg van!Én is csak azt az egyet használom!Jó még mindenrem, nem kell ilyen szir-szar 1CD-s antivírus. -
#14209 imgtool nekem is ezt csinálta. nem vágom miért. 3-nál jó volt. (szar..:) )
imgEd viszont megy. kisebb is, installálni se kell stb -
#14208 nem hiszem, amúgy sztem jobb aregturkálás helyett ha egy virusirtót futtanál le. ;)
Én az MS-DOS-os F-Prot-tra esküszöm, ingyenss és napra kész és még kicsi is. ;) -
davos80 #14207 Ugye nem vmi vírus?Csak azért mert ezt egyik napról a másikra csinálta...Az a mydoom ilyet nem csinál ugyi?Már 4* volt re-install, registry trükk is ki lett már próbálva, IMG-tool is re-install... -
#14206 hát ilyen hibát még én sem lkáttam, de ugye azt írja, hogy a gta3.dir használatban van, szóval a hiba az ön készülékében van. ;) -
#14205 nemtom mi lehet:/ irtsd ki a registryből a gta-s kulcsokat és installáld újra. Hátha az segít. -
davos80 #14204 és a játék sem fut (ezt írja ez a szar) -
davos80 #14203 ja -
#14202 írásvédettséget levetted? -
davos80 #14201 Már újrainstalláltam és még mindig csinálja.Ez eddig nem volt. -
davos80 #14200 Tudja valaki, hogy ezt miért csinálja az IMG Tool? :
-
#14199 áhh most látom, hogy a link egy fritz oldalról származik:DDD -
#14198 Hoodoo oldalára is ki van linkelve a kis modern modunk:) A hír feltöltő elég vicces módon az angol readme-t rakta ki és még sajnálkozik is, hogy nem tudta lefordítani -
#14197 koszi szépen a gyors segitséget! -
#14196 Ezért adtuk ki az 1.1-es verziót. Mit jelent az hogy "beletömörítetted"?
Ha img toollal szépen egyesével kitörölted a rossz autókat, és hozzáadogattad a jókat (amik így nem okoznak textúravillogást) akkor mennie kéne. De ha ezt nem tudod hogy kell megcsinálni, akkor szedd le a 198 megás verziót, ami tartalmazza az 1.1-es javítást -
#14195 ja bocs ha esetleg megbeszéltétek volna,ritkán olvasok és időm sincs.
-
#14194 sziasztok!felraktam a magyarok által készitett modot és nagyon otvarul fut,texturák villognak,eltunnek,csunyak stb.az 1.1es peccst beletomoritettem de semmi:(
amugy nagyon tetszene de igy kaki.pl. amikor a mercedes nevu csajt kell elvinnem vhova nem tud beszálni az autóba mert nem nyilik az ajtó,láthatatlan akadályokba utkozom,stb.. va erre valami megoldás? -
#14193 ehhez már csak egy jó colfile kéne és brutál lenne:) -
#14192 ja, de csak akkor, ha nem zavar, hogy külön-külön kell azokat az autókat be img tooloznod amik az update-ben vannak. Ha ehhez lusta vagy szedd le a 198 megás verziót ami ezt magábanfoglalja.