22366
-
#14311 handling.cfg csak úgy naturban buheráljátok vagy használtok is legalább vmit hozzá?
pl ez egész jó. nem csak német:)
-
#14310 ja bocs félre kúrtam bocsi :) -
#14309 1ébként tudsz 1 linket mondani az 1.1-es "patch"-hez? -
#14308 loool, kicsit ferdén áll a verda :PPP -
#14307 aha csak az 1esbe van ilyen, de amikor már gyorsulsz ok, csak hát egy kicsit zavaró, na mind1 -
#14306 Inkább azt ígérem, hogy megpróbálom. ;)
Ugyanis némelyik autónak elég nehéz belőni, pl. KisPOlák, de azt vétek lenne kiszeni. ;)
Állat amikor egy 2ajtós szekrény száll ki belőle pl:
;) -
#14305 nekem is volt olyan, komolyan. Mondom mi a franc van ezekkel szikra nmeg minden, de aztán amikor feljebb kapcsol, akkor már nem ér le...
Csak sajnos annyit kellett buherálgatni a handling.cfg-t is, hogy így alakult,
Ez csak amolyan hobby MODnak indult. ;)
De ha KG megcsinálja a magyarítást rendes autónevekkel, akkor én is összedobok ergy normális handling.cfg-t. -
#14304 ok, köszi. nem kötözködésképpen mondom, de eddig amelyik kocsiba beszálltam, mind1iknél előfordult ez a probléma. de lehet, hogy pont csak azokba a verdákba ültem bele :P -
#14303 némelyiknél előfordul.
Ha KG21 a magyarítást átalakítja MODbelivé és átírja a kocsik neveit, akkor kiadunk egy update 1.2-t.
Abba én megcsinálom, hogy jobban hasonlítsanak a kocsik a valósághoz.
KG21? -
#14302 az normális, hogyha beszállok 1 kocsiba és elindulok, akkor olyan mintha a hátulja vagy 1 tonna lenne, mert a lökhárító súrolja az utat... ezt javítja az 1.1-es verzió? -
#14301 mér nem rakja be? -
#14300 bocs a kettőzésért... -
#14299 köszi,de itt sincs!!! -
#14298 kösz,de itt sincs! -
#14297 1.1 !!!!!! -
#14296 Ha adsz szélessávú netet leszedem!! -
#14295 faxa!! -
#14294 kijött, szedd le:) Amúgy csak megemlítem, hogy acee fordítása tökéletesen működik a moddal, most néztem meg. Kedvet kaptam, hogy beirkáljam a valós autóneveket a modhoz -
#14293 ja bocsi én nem -
#14292 ki próbálta már??? -
a "Back to the Future" modot probálta vki ? -
#14290 Ja igen és a modern mod kijött már? -
#14289 Na öcsi vagy bátyus!!! :) Én speckó tok küldeni egy elmentést ami fullra végig van verve. Jó oldal:gta -
#14288 ez egy ilyen fullextrás busz -
#14287 És a buszon króm felnik vannak! -
#14286 a látótávolságot levettétek? Mert akkor nem értem, nem kellene, gyenge gépen is néztem már.
Próbáljátok megnövelni kikapcsolni a Virtuális Memóriát, mert köze van ennek a memóriához.
Amúgy meg ha még mindig gáz akkor vegyétek elő az IMGTool-t és cseréljétek le a 2MB-nál nagyobb kocsikat és a Szuzuki motort, az extra large, csak nem akartuk kihagyni mert nagyon ász. ;) -
#14285 ahamm, ettől féltem. Akkor be kellene rakni valam ibazi nagy reflektorokat. ;) -
#14284 nem fekete a festésük, ott sajnos olyan sötét van... ha megnézed a carcolst, láthatod hogy narancs meg piros meg ilyen festései vannak, csakhát sötét van ott... -
#14283 melyik verziót raktad fel? az 1.1-ben ez már csak ritkán fordul elő, mert a bugot okozó legtöbb jármű ki lett cserélve. -
FiReBoY #14282 Vazz mekem is ez van!!! -
#14281 Unhandled exception:c000000005
At adress :0182stb
ezzel az üizvek lep ki!ez miért van? -
#14280 mi az oka annak,hogy (felraktam a modern mod-ot)és a texturák osszefolynak,vagy eltűnnek??? -
#14279 Azt hiszem a http://gta.destgames.hu fennt van... -
#14278 ok,köszi,már felraktam!
azt a modot nem tudja valaki honnét lehet leszedni,amikor minden fegyverrel tudok futva is lőni? -
#14277 A Jet-ski-t még tényleg nem, de aamikor motorcsónak verseny volt, akkor egy elhúzott mellettem, amúgy meg sajna amikor kerestem nem láttam kikötőbbe, menet közben meg nem volt merszem átugrani egyre. ;)
A roncsderi megvolt. ;)
Igaz pár napomba beletelt és várakozásba, hogy pont az legyen, de így a HOT ringet is kipróbáltam. ;)
Még sztem a roncsderbin annyit lehtene javítani, hogy ne fekete festéssel legyenek mert így elég darkos... majd megnézem mit lehe cisnálni... -
#14276 én is csak a végigvitel után fogadtam fel ekkora bagázst, mert amúgy azért akadályozzák az embert, de jól néznek ki. ;) -
#14275 viszont ha már dorgálunk... fogadjunk hogy még mindig nem próbáltad ki a jetskit:) Meg a roncsderbi a ladákkal és moszkvicsokkal is kihagyhatatlan! -
#14274 de végigvittem, csak nem fogadtam fel senkit soha... legalábbis ennyitt egyszerre biztos nem:) -
#14273 csak nem nem vitted végig? Ejnye-bejnye. Én most akasztottam ki a NewVice City MODdal.
Amúgy még vagy 2 embert még biztos lehet felfogadni csak odáig már nem akartam elbuszozni most. ;)
Sajna nincs más jármű amibe beférne ennyi ember. ;)
De nincs az a misszió amit ne lehetne végigvinni velük. ;)
Habár néha zendülés van és egymást lövik. ;) -
#14272 honnan szedted ezt a hadsereget:D