22366
  • 12346
    handling.cfg csak úgy naturban buheráljátok vagy használtok is legalább vmit hozzá?
    pl ez egész jó. nem csak német:)
  • PAYNE
    ja bocs félre kúrtam bocsi :)
  • zaki
    1ébként tudsz 1 linket mondani az 1.1-es "patch"-hez?
  • zaki
    loool, kicsit ferdén áll a verda :PPP
  • zaki
    aha csak az 1esbe van ilyen, de amikor már gyorsulsz ok, csak hát egy kicsit zavaró, na mind1
  • M@TriX
    Inkább azt ígérem, hogy megpróbálom. ;)
    Ugyanis némelyik autónak elég nehéz belőni, pl. KisPOlák, de azt vétek lenne kiszeni. ;)
    Állat amikor egy 2ajtós szekrény száll ki belőle pl:

;)
  • M@TriX
    nekem is volt olyan, komolyan. Mondom mi a franc van ezekkel szikra nmeg minden, de aztán amikor feljebb kapcsol, akkor már nem ér le...
    Csak sajnos annyit kellett buherálgatni a handling.cfg-t is, hogy így alakult,
    Ez csak amolyan hobby MODnak indult. ;)
    De ha KG megcsinálja a magyarítást rendes autónevekkel, akkor én is összedobok ergy normális handling.cfg-t.
  • zaki
    ok, köszi. nem kötözködésképpen mondom, de eddig amelyik kocsiba beszálltam, mind1iknél előfordult ez a probléma. de lehet, hogy pont csak azokba a verdákba ültem bele :P
  • M@TriX
    némelyiknél előfordul.
    Ha KG21 a magyarítást átalakítja MODbelivé és átírja a kocsik neveit, akkor kiadunk egy update 1.2-t.
    Abba én megcsinálom, hogy jobban hasonlítsanak a kocsik a valósághoz.
    KG21?
  • zaki
    az normális, hogyha beszállok 1 kocsiba és elindulok, akkor olyan mintha a hátulja vagy 1 tonna lenne, mert a lökhárító súrolja az utat... ezt javítja az 1.1-es verzió?
  • ricsi1
    mér nem rakja be?
  • ricsi1
    bocs a kettőzésért...
  • ricsi1
    köszi,de itt sincs!!!
  • ricsi1
    kösz,de itt sincs!
  • ricsi1
    1.1 !!!!!!
  • PAYNE
    Ha adsz szélessávú netet leszedem!!
  • PAYNE
    faxa!!
  • KG21
    kijött, szedd le:) Amúgy csak megemlítem, hogy acee fordítása tökéletesen működik a moddal, most néztem meg. Kedvet kaptam, hogy beirkáljam a valós autóneveket a modhoz
  • PAYNE
    ja bocsi én nem
  • PAYNE
    ki próbálta már???
  • Serpa

a "Back to the Future" modot probálta vki ?
  • PAYNE
    Ja igen és a modern mod kijött már?
  • PAYNE
    Na öcsi vagy bátyus!!! :) Én speckó tok küldeni egy elmentést ami fullra végig van verve. Jó oldal:gta
  • KG21
    ez egy ilyen fullextrás busz
  • lokista12
    És a buszon króm felnik vannak!
  • M@TriX
    a látótávolságot levettétek? Mert akkor nem értem, nem kellene, gyenge gépen is néztem már.
    Próbáljátok megnövelni kikapcsolni a Virtuális Memóriát, mert köze van ennek a memóriához.
    Amúgy meg ha még mindig gáz akkor vegyétek elő az IMGTool-t és cseréljétek le a 2MB-nál nagyobb kocsikat és a Szuzuki motort, az extra large, csak nem akartuk kihagyni mert nagyon ász. ;)
  • M@TriX
    ahamm, ettől féltem. Akkor be kellene rakni valam ibazi nagy reflektorokat. ;)
  • KG21
    nem fekete a festésük, ott sajnos olyan sötét van... ha megnézed a carcolst, láthatod hogy narancs meg piros meg ilyen festései vannak, csakhát sötét van ott...
  • KG21
    melyik verziót raktad fel? az 1.1-ben ez már csak ritkán fordul elő, mert a bugot okozó legtöbb jármű ki lett cserélve.
  • FiReBoY
    Vazz mekem is ez van!!!
  • ricsi1
    Unhandled exception:c000000005
    At adress :0182stb

ezzel az üizvek lep ki!ez miért van?
  • ricsi1
    mi az oka annak,hogy (felraktam a modern mod-ot)és a texturák osszefolynak,vagy eltűnnek???
  • spatz
    Azt hiszem a http://gta.destgames.hu fennt van...
  • ricsi1
    ok,köszi,már felraktam!
    azt a modot nem tudja valaki honnét lehet leszedni,amikor minden fegyverrel tudok futva is lőni?
  • M@TriX
    A Jet-ski-t még tényleg nem, de aamikor motorcsónak verseny volt, akkor egy elhúzott mellettem, amúgy meg sajna amikor kerestem nem láttam kikötőbbe, menet közben meg nem volt merszem átugrani egyre. ;)

A roncsderi megvolt. ;)
    Igaz pár napomba beletelt és várakozásba, hogy pont az legyen, de így a HOT ringet is kipróbáltam. ;)
    Még sztem a roncsderbin annyit lehtene javítani, hogy ne fekete festéssel legyenek mert így elég darkos... majd megnézem mit lehe cisnálni...
  • M@TriX
    én is csak a végigvitel után fogadtam fel ekkora bagázst, mert amúgy azért akadályozzák az embert, de jól néznek ki. ;)
  • KG21
    viszont ha már dorgálunk... fogadjunk hogy még mindig nem próbáltad ki a jetskit:) Meg a roncsderbi a ladákkal és moszkvicsokkal is kihagyhatatlan!
  • KG21
    de végigvittem, csak nem fogadtam fel senkit soha... legalábbis ennyitt egyszerre biztos nem:)
  • M@TriX
    csak nem nem vitted végig? Ejnye-bejnye. Én most akasztottam ki a NewVice City MODdal.
    Amúgy még vagy 2 embert még biztos lehet felfogadni csak odáig már nem akartam elbuszozni most. ;)
    Sajna nincs más jármű amibe beférne ennyi ember. ;)
    De nincs az a misszió amit ne lehetne végigvinni velük. ;)
    Habár néha zendülés van és egymást lövik. ;)
  • KG21
    honnan szedted ezt a hadsereget:D