22366
  • ricsi1
    ha ez van csatlakozz le a netről(hogy magyarosan fejezzem ki magam),nálam csak akkor fordul elő...(de akkor már belépéskor)
  • zoli80
    amugy grat a modhoz,marhára várom már hogy mukodjon normálisan.hogy áltok?mondjuk a polákon jót röhögtem,kicsit tul gyors,az integrale meg kicsit polski szint de sebaj:)
  • M@TriX
    ritkán nálam is előfordul, lentebb elmagyaráztam, hogy miért is van. Ha nem akartok fagyást, akkor main.scm eredeti vissza.
  • zoli80
    ez amugy nálam is mindennapos sajna:(
  • M@TriX
    pontosan

KG21, mail mennt a handlinggel, többi a mailben.
  • gumikacsa
    A vice city mappa írásvédetségét meg kell szüntetni, alkalmazva ezt az almappákra és az összes fájlra. Asszem.
  • DePreSsZYo
    hi all!
    Felraktam ma VC-t poénból.
    És elég jó kis kocsik vannak hozzá.
    Felraktam az IMG Tool-t és kerestem hozzá magyar leirást.
    Azt irjam nevezem át a kocsikat pl cheetah.dff-t cheetah-regi.dff-re át akarom nevezni mondom ok és erre :
    Error: File Access Denied
    Most ilyenkor mivan?
    Előre is thx
  • KG21
    Nyugi épp most készülünk kidobni a végső változatot:
    -javított handlinggel,
    -magyarítással,
    -textúrabug okozó megmaradt autók kiszedésével.
  • zoli80
    sziasztok!1.1van fent és mégis eltunnek a texturák 1-2 perc mulva.miért lehet?drivert cseréltem párszor.
  • KG21
    milyen mentést
  • ricsi1
    na nem küldöd a mentést?
  • ricsi1
    köszi
  • KG21
    ember olvass már kicsit vissz, csak néhány hozzászólást, hogy mizu ebben a topicban, mielőtt osztod az észt, meg tanácsokkal látsz el. Kiadtunk egy modern modot fullosan kidolgozott autókkal, és hozzáraktuk a New Vice City modot, amiben egy csomó újdonság van... többek közt meg lehet venni a rendőrséget és akkor nem piszkálnak többet. Na ezt fordítom most éppen. Még csiszolunk rajta, és talán holnap már kint is lesz a végső verzió.
  • gerger
    Azajó, h lemegy a nap meg ilyenek de néha idegesít ha már pl. átmegyek a köv szigetre az első szigeten már mindenki az ellenségem:DD

Szó szerint. És ez elkerülhetetlen, mert ha nem kóddal mész át pl. chittychittybbvel akkor már a küldikbe eleve már benne van, hogy őpl. kikell nyírni a maffiózókból 2 perc alatt 25öt. Na egy ilyen küldi után már nem nagyon szeretnek.

De a rendőrség a legidegesítőbb a jatekba.

Mér nincs olyan kód, h egyáltalán ne jöjjenek rád rendőrök akármit is csinálsz? Kár, h nincs ilyen
  • gerger
    akkor lol! lol.

Amúgy milyen new vice ctiy?

És nem lesz majd gta4? MErt most ezek a lüke városnevek a gta név után habár értem mérnem gta4.

Mert nem sok ujdonság van benne tehát tök olyan a vice city mint a 3om de viszont a kettőhöz szinte semmi köze.

Most van benne egy-két újkocsi meg fegyver de lényegében ugyanaz.

De szntem lesz 4is de az még nem most 5 év minimum
  • KG21
    Acee magyarosítását egészítem ki, így a pontos.
  • KG21
    kösz a fáradozást, de félreértesz valami:) A New Vice City 2004 modot magyarítom a modern modomhoz, és kétlem, hogy már lefordították volna
  • gerger
    nah ezmár jó:DDDDd
  • gerger
    bazz inkább leírom: magyaritasok.jatekok.hu ez a jó
  • gerger
    nah akkor ide menj
    lol
  • gerger
    bazz ez se jó:D
  • gerger
    nem rossz címet adtam meg íme: ide menj

na tehát ne az elöbb leírt helyre
  • gerger
    ahm tölts le magyarosítást és akkor nem kell:D

www.magyaritasok.hu itt letöltesek és beírod, hogy gta és az 1hez 2höz 3hoz és ehez fog kijeleníteni magyarosítást.
  • KG21
    én még szenvedek a fordítással kicsit, több szöveg van mint gondoltam az elején...
  • KG21
    elég ha úgy küldöd, hogy a változtatott autó neve és utána a handlingsor, hogy áttekinthető legyen
  • KG21
    A Lancia deltát kivettem mert majd 6 mega.. nem baj? ha kész vagy küldd el mailben azokat a handlingeket, hozzáigazítanám a kisebb változtatásokhoz.
  • M@TriX
    neki kell menni az embrnek és amikor lepörög pár ezres, akkor felfogadtad őket. a vcmod.txt-ben vannak hogy hol milyen embrek vannk.

KG21: jól, nem gondoltam ilyen könnyen fog menni, mostmár egyik autónak sem ér le az alja. Most még belövök pár végsebességet (Pl Lancia Delta, kispolák...)
  • ricsi1
    és hogy/hol?
  • KG21
    Átültettem a New vice city 2004 szövegeit az Acee féle magyarításba és le is fordítottam őket. A kocsinevek is passzolnak, már csak néhány carcolst nézek meg, és még keresek néhány újabb járgányt amit azóta adtak ki. M@TRiX hogy állsz a handlingekkel?
  • M@TriX
    a main.scm az egy nagyon összetett fájl, nagyon sokmindenért felel.
    A New Vice City MOD ebbe mászott bele nagyon (buszjáratok, missziók, stb.) Ezért mélyen nyúltak ebbe bele, amibe így pár hibás dolog is került. Az előző verziók sűrűn fagytak, de sokat javítottak rajta. Most is össze lehet futni elszállásokkal, de már nagyon ritkán. Ha 0 fagyást akarsz, akkor meg kell válnod a MODtól (a a kocsiktól nem).
    De szerintem missziók utáni mentéssel nem vészes a dolog, csak gyorsan visszalépsz a játékba és már mehetsz is...
  • M@TriX
    mindek, ha tudod mi mit jelent, akkor az ilyen progik csak bekavarnak, persze kellett sokat kísérletezgetni...
  • M@TriX
    ok, akkor nekiállok javítani a kocsikon. Holnap jelzem, hogy meg tudom-e oldani...
  • M@TriX
    fel lehet fogadni embereket, SWAT-osokat meg ezt a nagy melákot is, meg ha megcsinálod az össze Villa-küldetést akkor még vagy 3-4 embert, akit a lennti képen is láthattál.
  • KG21
    nemtom mi okozza ezt a hibaüzenetet, remélem csak keveseknél jön elő:/
  • ricsi1
    ezthoyg csinálod,hogy övet vki?
  • ricsi1
    Unhandled exception:c000000005
    At adress :0182stb

ezzel az üzivel lép ki!ez miért van?
  • KG21
    persze azért itt-ott muszály lesz fordítani:)
  • KG21
    a magyarítás átdolgozásán természetesen csak a kocsineveket értem.
  • KG21
    igen én ezt használtam, de egyszer csúnyán belekúrt a játékba és leszedte a motorokról a kereket... alig tudtam visszacsinálni, azóta inkább nem használtam.
  • KG21
    meglesz, a magyarítást átdolgoztam kicsit és kivettem már a bugot okozó járgányokat is... nálam már egyszer sem volt textúra bug hetek óta:) Szóval akkor mostmár minden fasza lesz:P