GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzébõl. Konfigom csak menõzés céljából van kiírva :)
dixitque deus fiat lux
Nemrégiben letöltöttem a vice cityhez egy ultimate vice city nevû patchet, ami kicseréli a régi autókat újakra....és az a helyzet h az új autóknak elég "fura" lett a textúrájuk...ha nem értitek benyomok egy képet....
Nem tudjátok mi a baj?
XP alat fut, a videokari minden drivere a legfrissebb, DX9.0c telepítve...
dixitque deus fiat lux
DFTBA ಠ_ಠ
Üdv !
A Copland küldetést elvégezve,ugye a fõszereplõ besétál a lila körbe és jön az animáció. Na eközben szépen kivág az asztalra.
Felmerült már egy elözõ küdetésben hasonló probléma, ott egyszerûen tovább pörgettem a videót egy gombnyomással. Itt azonban ez nem mûködik.
Segítséget szeretnék kérni a probléma orvoslására.
Elöre is köszönöm.
PSN ID: Lord_Mortanius
hitch: küld el nekem a mentésed és megcsinálom,
ReaL MaDRid x siempre
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
a gyakorlós módszert már hallottam,próbálgattam is,de h az embereket megölném...ez jó ötlet<#eljen>#eljen>
ReaL MaDRid x siempre
Az a lényeg, hogy az egészre csak pár perced van (5-6 ha jól emlékszem), de addig nem indul el a számláló, amíg fel nem veszed az elsõ bombát. Namost, jóval könnyebb dolgod lesz, ha nem veszed fel rögtön a bombát, hanem elõtte gyakorolgatsz, hogy kell irányítani, majd ha már jobban megy, átmégy az építkezésre (bomba nélkül), és a propellerrel ledarálod a munkásokat és az õröket, mindegyik szinten. Ezután visszamehetsz a bombákért, a munkások már nem fognak zavarni, így jóval nyugisabban el tudod helyezni a bombákat. Így már nem lesz olyan nehéz :)
jó játék,remekül visszaadja a 80-as évek hangulatát,tetszenek benne a zenék,tavaly még játszottam vele,de elakadtam,nem tudtam megcsinálni a 3-4 feladat közül egyiket sem.az egyik az rc helikopteres volt,a többinél jóval tovább jutottam.
lehet,h megint fel fogom telepíteni a játékot,a mentés megvan még ;)
ReaL MaDRid x siempre
miért nem telepíted újra?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzébõl. Konfigom csak menõzés céljából van kiírva :)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ez mitõl van?????
KG21: majd 1-jén letöltöm mert már nagyon lassú a net
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Some instalation files are corrupt.
please download a fresh copy and retry the instalation
most mit csináljak?????????????????
<#falbav>#falbav>
itt egy térkép az ingatlanokról
meg egy jó végigjátszás