22366
-
#21722 LOL sikerült xD. Persze csíttel, de nem érdekel. Beírtam a Wery Heawy Car csítet és elöpítettem a sz*rba a kocsiát De legalább mehetek tovább. -
#21721 nekem régebben ez sosem sikerült,most meg másodszorra simán megcsináltam :DDD nem is értem,h miért nem sikerült régebben... -
ldavid #21720 küldd el nekem és lealázom a dagadékot xD -
#21719 Valaki küldje már el a Hilary-s verseny utáni mentést, mer már rohadtul elegem van hogy mindig én halok meg de az ő kocsiának semmi baja. :@ -
ldavid #21718 amit felveszel azt is használhatod, az a lényeg hogy felvedd, de szerintem a legegyszerűbb ha menet közben a kocsiból kilövöd mindet (vagy ha van minigun-od megálsz előttük 3 mp alatt végük), a zsaruk ellen meg csak fesd át a kocsit -
#21717 mégsem :\ akkor még csak kézigránát van. akkor marad a lépcsős.előtte jól bevásárolok,elmegyek,beelőzöm őket,felmegyek a lépcsőre,és addig lövöm őket,míg fel nem robbannak.utána meg megyek a másikhoz.csak addigra engem ott már swatosok vártak -.- az a baj,h kiszállni ott lehetetlen,mert nem kis támogatásuk van.nekem miért nincs? :((( annyi dolgot birtoklok már,annyi emberem van,akkora úr vagyok már,erre egyedül kell az ilyeneket megcsinálni :D ez nagyon nem reális a játékban -
#21716 hihetetlen,de ezt a Gun Runnerst nem tudom megcsinálni -.- az a baj,h közel vannak a jardok.még a lépcsőnél csak-csak tudok mit csinálni(felmegyek a lépcsőre,azt kiszedem őket távcsövessel,vagy vmi sorozatlövővel szarrálövöm a kocsikat)
amit fel kell venni,ezt meg h használjam?értitek...vagy azt kéne csinálni,h megelőzöm őket,leteszem a földre,azt mikor jönnek,robbantok?csak ennyi lenne? -
#21715 sztem azt fogom csinálni,h szerzek vmi jó kocsit,meg veszek a fegyverboltban egy snipert azt szépen kilövöm őket,fegyvereket felszedem,aztán nyomás a másik kettő után.bár jönnek azok maguktól is.
a rendőrök viszont nagyon idegesítőek,már 4 csillagom volt,jött a helikopter is,és a 8-as életemmel még beszaladtam gyorsan az Ammu-nationbe és vettem egy armort vagy mi az istent.amúgy élvezem a játékot,cheat nélkül sokkal jobb -.- -
ldavid #21714 hogy hány %? nézd meg a statisztikában
a fegyver lopás nem olyan nehéz csak egy jó fegyver kell hozzá, akár kocsiból is kilőheted őket, vagy az is megoldás hogy először elintézed őket aztán összeszeded a fegyvereket
a robogósok viszont marha idegesítőek, hiába irtod őket mindig jön egy újabb csapat... -
#21713 közben a briefsben már visszaolvastam,szal megoldottam :)
de az utánakövetkező Philes sztem nagyon nehéz.vagy csak még nem tapasztaltam ki.arra gondolok,ahol a fegyvereket kell összegyűjteni -
#21712 segítségre lenne szükségem :)
nem figyeltem,h mit mondanak,és most nem tudom hová kell menni -.-
a bankigazgatót odavittem a széfhez,de csak annyit láttam,h "I gonna back"
és h miért és hová azt már nem tudom.amúgy közben már 3 csillag van -
#21711 ja az a rc feladat marha nehéz még ha jól beállitod ahoz nincs idegzetem -
#21710 köszi az infokat :)
kb hány %-nál tarthatok?jó,az RC helikopteres már régi,mert azt sosem tudtam megcsinálni,viszont már a The job is jön.azt sem tudom,még hol vannak küldetések :D
majd az ilyen versenyzőseket meg majd akkor csinálom meg,ha unatkozok -.- -
ldavid #21709 akkor szeva drusza :D
Fentről semmiképp se kezd mert az a leghosszabb út és ezért az tart a legtovább. Ha onnan kezded még vissza is kell menni, ezzel szemben ha felfelé haladsz az utolsó bomba után már robban az épület és nem kell lejönnöd.
Az is egy megoldás hogy először megtisztítod a terepet, viszont akkor már vihetsz magaddal egy bombát is, de szerintem nem fontos kiiktatni a munkásokat, max. a biztonsági őröket ha menetközben neked esnének.
Lance-et az utolsó küldetésben kell elintézni, de előtte még ezt is meg kell csinálnod.
-
#21708 azt én is tom, mert jelenleg azzal tolom:) de azért köszi! -
#21707 én csak clasic módot tudom hogy hol lehet letölteni -
#21706 ahh,ezt az RC helikopteres küldetést még mindig nem sikerült megcsinálnom -.- utsó bombát sosem sikerül felvenni,mert lejár az idő.úgy csinálom,h a helikopterrel először bemegyek az épületbe,megölök mindenkit,majd elmegyek a bombákért.én hallottam egy olyan tippet,h fentről kezdjem mert a végén már könnyű lesz a földszinten lévő hordóba beledobni.
sztetek honnan kezdjem? :D
bocs,h ennyire béna vagyok -.- ma este meg megcsinálom a The Jobot.múltkor elkezdtem,de rájöttem,h csak egy kis szar fegyverem van :DDDDDD
úgyhogy mostmár be is vásárlok jócskán.egyébként lancet már megöltem én? :D nem emlékszem rá -.-
Dávid,te biztos tudod.egyébként engem is Dávidnak hívnak :) -
#21705 Lécci vki segítsen már!!
Modern mod v1.2 kellene nekem de nem tom leszedni sehonnan!!
Előre is köszönöm!
-
#21704 pontosan van 4 hónapon -
#21703 hát van sok -
argo001 #21702 Én meg strandra járok csajozni. Maradok a régi szokásoknál. :) -
#21701 de sok szabadidőd van vahzeg... -
#21700 Én is elkezdtem csak én az elejétől vagyis a gta 3-tó utána ha befejeztem jön a vc és utána pedig a sa nyáron úgyis lesz idő vagyis sorba újra végigjátszom.A gta 3 már el is kezdtem -
#21699 megint elkezdtem VC-zni,tök jó érzés "nosztalgiázni".:)
persze a régebbi mentésemet folytatom,és mostmár nincs cheat(régebben nagyban nyomtam a leavemealone-t,meg 3. fegyverkódot,amire már nem is emlékszem) -
#21698 én csak a clasic módot ismerem ehez a játékhoz -
#21697 Sziasztok
Örülnék ha vki feltöltené nekem a modern mod v1.2 -őt vhova, vagy működö linknek is örülnék:(
előre is köszönöm!!! -
#21696 közben már megoldottam :)
sikerült vhogy egy olyan felbontásra hoznom,h lássak belőle vmit,és onnantól már könnyű dolgom volt.
most egyelőre megint csak ismerkedtem a várossal,vissza kell szokni,rc helikopteres feladatot most sem tudtam megcsinálni :DDDDDDDdddddddd
pedig most először embereket mentem gyilkolászni,persze megöltem az utsó embert,és a helikopter ki is gyulladt :\ na,majd holnap megcsinálom.
ezeket a "challengeket" meg úgy nem bírom :\ még a The Driver jó is,de a többi...a checkpointosokra gondolok,pl ahol rc repcsivel kell menni meg motorcsónakkal...
vissza kell szokni :P
-
ldavid #21695 egyszerű, törlöd a gta_vc.set fájl, amit leírtam a #21688-as hsz.-ben -
#21694 sziasztok!
újra feltettem a vc-t,és hát benyomtam a régi mentésemet,erre a felbontás megváltozott :S
és az a ciki,h a gyengébbik gépnél vagyok,és hát itt szar monitor van.nem tudom visszaállítani 800x600-ra.a displayig már eljutottam,de nem tudom átváltoztatni 800x600-ra a felbontást,mert alig látok vmit :S
h tudnám máshogyan visszacsinálni?már a default gombot is nyomogattam,de semmi -
preti96 #21693 kösz már nem kell továb jutottam
-
ldavid #21692 Tessék, de ha csak nem tudod megcsinálni, jobban jársz ha elküldöd nekem, és én megcsinálom. Így megmarad mindened. -
preti96 #21691
tudna nekem valaki kuldeni egy mentést a rabmentés utáni pályáról. -
#21690 XD Jó megnézem köszi -
ldavid #21689 természetesen néted=nézted, méfógsem=mégsem -
ldavid #21688 a beállításoknál az audio hardware-t néted? szerintem az megoldja, vagy ha méfógsem akkor reinstall, esetleg töröld a beállításokat tartalmazó fájlt (GTA Vice City User Files/gta_vc.set) -
#21687 Ja meg a rádió se megy. -
#21686 Beszart az SA CDm és úgy döntöttem h Vice City-zek egy kicsit. De az a fura h amikor vannak a missiók intrói akkor nincsen hang. De minden máshol van. Ha valaki tud nagyon kérem segítsen. -
#21685 jéé ezt nem ilyennek terveztem -
#21684 j o l v a n ! a m i a k o d o z a s t i l l e t i n e m t u d t a m h o g y n e m s z a b a d! ! ! -
#21683 de legalább magyarul tanulj meg forumozni
neugyhogymindentegybeirogatszmertakutyanemfogjakivennibelőlemitakarsz
érted...