22366
  • hen-tes
    nesze
  • KG21
    ha több batmobil lenne a városban 1-nél kicsit hülyén nézne ki nem?
  • ricsi1
    ponto scímet tudnál adni?
  • ricsi1
    iulyen lehetne több is
  • KG21
    az hogy kisebb a mérete valszeg azt jelenti hogy kisebb méretű autók vannak benne és ez azért nem túl biztató. Meg a fényképen is ilyen régebbi béna lamborghinit láttam:/
  • KG21
    remek lássuk mit alkotott a konkurencia:)
  • hen-tes
    20%
  • hen-tes
    én töltöm,,
  • Alien
    Na megnéztem az oldalát, ez kb olyan mint a modern mod.
  • cSuwwi
    167MB? Az nem is sok. A modern mod nagyobb volt... MAx 1 óra alatt lent van ADSL-el is...
  • Alien
    Hmm akkor elvileg ez olyasmi mint a modern mod nem?
  • hen-tes
    gta online
  • hen-tes
    Ultimate Vice City
    A minap gondoltam ránézek egyik kedvenc oldalamra, a GTA Gaming-re, és nem fogjátok elhinni, hogy mit találtam! Nem mást, mint egy bizonyos kiegészítést a Vice City-hez, ami az Ultimate Vice City nevet viseli. "Na és ugyan mit csinál ez a kiegészítés?" -kérdezhetnétek.

Új térképeket mellékel Vice City-be

Új skineket ad a játékhoz

Az ÖSSZES autót, motort, helikoptert lecseréli modern és dögös járművekre

Hát igen, ha ezt letöltjük, akkor máris Kánaánban érezhetjük magunkat. De sajnos ott van az a "ha", és ennek oka az, hogy a cuccos 167 MB-ot nyom!!!
    Tehát a legbátrabb olvasók azonnal kezdhetik tölteni INNEN, legalább a töltés ideje alatt is megnézhetnek egy-két kedvenc filmet a videón. :))

• KG21
    van ezen kívül is sok oldal, de ugyanazokat az autókat fogod megtalálni azokon is.
  • lokista12
    hello mentem
  • ricsi1
    -meg lehet azt csinálni,hogy egyszerre több"plussz"hídam is legyen?
    -többféle neon legyen a kocsik alatt?
    -tudnátok segíteni multiplayer ügyben(honnan,mit kell leszedni)

előre is kösz
  • lokista12
    kösz ezt tudtam és ezenkivül tudsz még
  • KG21
    ez elég jó
  • lokista12
    hello! tudtok valami olyan oldalt ahonnan kurva jo autokat lehet letolteni
  • cSuwwi
    Mondok rá ellenpéldát. Nekem nem fagyott ki a séfes résznél még 1x sem, pedig az acee féle magyarosítást használom. A tesóm gépén ugyanott mindig kifagy... :|
  • ricsi1
    hogyha felrakom az eredeti main.scm-et akkor elvesznek a Modern mod tulajdonságai nem?
  • ricsi1
    én alapból angolúl nyomtm,de úgy is kifagyot..
  • KG21
    jaja, meg még a batmobilnál kell vigyázni, Cortez ad majd egy olyan küldetést, hogy el kell lopni aegy tankot és ehhez ott parkol majd a hajója előtt a Batmobil. Mielőtt beleülnél válts át angol nyelvre és nem fagy csontra. Ez a megoldás jó a Chefesnél is. Több ilyen fagyásról nem tudok.
  • zaki
    ez a magyarítás miatt van. olvass vissza pár oldalt, ki is van emelve asszem, be van linkelve a fagyásmentes magyarítás
  • Valen
    Még 1 kérdés:

mit kell csinálni ahoz, hogy csak az autók és (ha másképp nem megy) a fegyverek legyenek csak lecserélve ???
  • Valen
    Na egy idegesítő hiba:

annál a küldetésnél, amit Rosenbergtől kapsz (L), mikor elmész a Mailbu bárba beszélni az Angol csókával és az mondja hogy a sikátorban a séf tud vmit:

A séfet kinyírom, elveszem a telcsijét, megjelenik a selyemfiu, s megtámadnak. ezeket legyakom és beülök a Countach-ba és elindulok az Ammonition Shop-ba, megyek 50m-t és a játék csontra fagy (az auto damage mutatója rendesen kilóg a képből !!! :(( ) nem lehet ez a gond ott (4x probáltam ki és mindig ugyanott, ugyanannyi idő után fagy ki :((
  • Darkboy
    figy, a műszerfalas nézetet honnan lehet letölteni?
  • Valen
    hát a különbözet 2500 HUF, az azért sok pénz :))
  • KG21
    csak vigyázz nehogy rámenjen a gatyád is:)
  • Valen
    KG21:

ezen a konfigon még az X2 is folyamatosan fut 1280x1024-ben 4xFSAA :))

bár lehet hogy a 5,25" floppyt lecserélem egy 720-as 3,5" kisfloppyra :))
  • Valen
    nem, az ......
  • Valen
    nem 1.1-es Vice City-re tettem fel az 1.2-es Modern Mod-t.

Annyira azért nem vagyok sötét :))

Remélem :))

a handlfix-et is feltettem :))
  • KG21
    amúgy a hibaüzenetet valszeg a moddolt main.scm okozza, bár én még nem találkoztam vele szerencsére. Ki lehet próbálni eredeti main.scm-el.
  • KG21
    milyen 1.1-es patch? a handlingfix?
  • KG21
    hát ha olyan géppel tolod, mint ami az aláírásodban van ne csodálkozz hogy szar
    Amúgy a Mercedes limoba direkt száll be hátul, az autó alkotója állította így be.
  • Gfreiter
    Az 1.1-es modern modot tetted fel az 1.2-es javítására?
  • Valen
    na megoldottam a problémát :))

1.1-es patch sokat javított, de az alábbi bugokra lettem figyelmes (kizárólag építő szándékkal írom le!!!):

- Mercedes Maybach (Limuzin):a vezető hátul szál be a volánhoz, az utas meg vezető helyén

- Lamborghini 5000-nél mikor beültem a gém csontra fagyott (lehet videókártya driver, de azért leírtam)
  • ricsi1
    nincs mit
  • ricsi1
    hameg visszarakom az eredeti MAIN.SCM-et akkor az egész elveszti a moder modos hatást!
  • ricsi1
    valakiK!
    én is feltettem megint ,modot is,és lám-lám:kifagy!