22366
  • Valen
    Na feltettem a Vice City-t, minden rendben megy.
    Grafika szép, nem bugzik, textúra éles.

Feltettem ezt a modernMod-ot 1.2-est (rátömörítettem)
    és

az autók szépek, de a házak textúrái elmosódottak, kb. mint a doom 1-ben :((

aztán meg kifagy valami (korábbanmár valaki említette) hibaüzenettel :((

HHHHHHHHHEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLPPPPPPPPPPP PPPPPPPLLLLLLLLEEEEEEEAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSEEEEEEEEE!!!!!!!!
  • KG21
    naná:)
  • Gfreiter
    Oké, szóval akkor ezt is át fogja változtatni :) Szupi!
  • Gfreiter
    Ezekre gondoltam például. Egész jók...

• KG21
    A modern modban ilyen a kocsik belseje
  • Gfreiter
    Hm, köszi, ez már megvan. Most a belső kinézete a kérdéses...
  • Gfreiter
    Pedig láttam itt olyan screenshotokat, ahol egész jól nézett ki a műszerfal, és a kormámy is kerek volt, és design-os.
    Köszi Ricsi!
  • ricsi1
    http://www.codenamegta.hu/gtavice/modok.php?id=32
    itt van egy olyan (vagyis ez)egy olyan mo damivel tudsz belülnézetesen vezetni_(hú de magyar voltam)
  • zaki
    nem, ez ilyen sajnos :(
  • Gfreiter
    Azt a modernmöd tartamazza, hogy a kormány, meg az egész műszerfal valamelyest élethű legyen? Mert nekem most ilyen ötszög a kormánykerék...
  • zaki
    :DDD
  • Gfreiter
    a numpadon keresgélj. Egyébként nem tom pontosan, mer mindig nálam mindig más a gombok fukciója. Nyomkodd összevissza :)
  • KG21
    mondtam hogy nem válaszolok neked többet
  • zaki
    leírtam a 15176-ba
  • ricsi1
    és ha az megvan ,mivel lehet zoomolni?
  • Gfreiter
    Most kifagyott valami hibaüzenettel....
  • Gfreiter
    Igen, most megvan :) Viszont a múszerfalra sehogy sem tok rámenni. Vagyis bejön a belső nézet, de sehogy sem tom úgy beállítani, hogy jó legyen. Vagy látom a csóka fejét, vagy ha közel megyek az ablakhoz, hogy csak a kormánykerék látszódjon, akkor meg csak az én térfelemet látom. Aztán visszafele meg nem tom csinálni... Láttam olyan műszerfalat, ahol ilyen műszerek, kijelzők voltak. Ez most csak szürke, és nincs rajta semmi. Ahhoz is le kell tölteni valamit külön?
  • KG21
    nyomd meg a *-ot, akkor kapcsolod be
  • zaki
    hmm. én egyszerűen bemásoltam a játék gyökér könyvtárába, elindítottam a progit. nem nyúltm semmit hozzá, csak elindítottam. majd a játékot is elindítottam, és a * megnyomásával lehet aktiválni a camhack-ot. majd a kameraváltó gombbal kell megkeresni a műszerfalas nézetet, és a kurzornyilakkal tudod a kocsi belső nézetét mozgatni. így csináltad?
  • Gfreiter
    Ja, és nem műxik. Mit qrhattam el?
  • Gfreiter
    Láttam jó ss-okat. CSak sajna nem megy. Figyi, úgy csináltam, hogy a GTA-n belül csináltam egy mappát, oda betette, kibontottam, és a camhackra ráklikkelte, elindult valami progi, de a progi ablakában jobb felső hatodban az van, hogy Status off. Na azt sehol sem tom beállítani, hogy on legyen. Meg egy csomó beállytási lehetőség van, de én azokhoz nem nyúltam.
  • zaki
    ok, az még nem árt senkinek. 1ébként vmelyik verdához egészen jó, de vmelyikhez nagyon . de a motoros belsőnézet a csúcs
  • Gfreiter
    elindítottam
  • Gfreiter
    Csak a műszerfalas nézetet szerettem volna felrakni.
  • ricsi1
    na végre vmiben egyet értünk!
  • ricsi1
    na megint felraktam
  • zaki
    hi Gfreiter

akkor most mégis felteszed a modern mod-ot? nem akarok beleszólni, de így semmi értelme, hogy rögtön az elején felpakolod. mindenképp játsz végig az alapjátékot, és csak utána nyomd fel. legalább akkora élmény a natúr játék, mint maga a "modern mod"
  • ricsi1
    a camhacket elkell indítani...
  • Gfreiter
    Kibontottam a modernmod1.2-t, a GTA-n belül egy új mappába. Elindítottam a piros "foltot", ami a camhack, aztán a játékot (a camhack ablakát nem zártam be), de nem történt semmi, vagyis nyomogatom a v-t, de nincs belső nézet. Biztos én csinálok valamit szarul...
  • Gfreiter
    KG21, hova kéne bemásolni a camhacket?
  • Gfreiter
    Köfi :)
  • ricsi1
    én nemtom,szentem,ha máshová kicsomagolod,és a camhacet bemásolod az is elég ,de inkább kérdezd KG21 palytásunkat
  • Gfreiter
    Akkor szerinted ne töltsem föl most rögtön? Jó lenne belső nézetből vezetni :) Úgy tudok igazán :D
  • ricsi1
    ki nem vesz semmit,csak hozzárak
  • Gfreiter
    Ja, amúgy jó reggelt
  • Gfreiter
    LOL :D Köszönöm szépen, hogy ilyen türelmesen segítettetek :))) Leszedtem a modern mod 1.2-őt, olyan 200 mega körül volt kb, de előbb akkor végignyomom alapban. Egyébként ha felrakom a modot, akkor lesz olyan misszió, ami nem lesz benne, illetve bármi egyéb ki van véve belőleL? Vagy abszolút csak hozzá van adva?
  • ricsi1
    amúgy kösz a segítségeket
  • ricsi1
    figyu
    ennek köze nincs a modern modhoz,azt nyugodtan leszedheted(SŐT!)
    ami nekem elcseszte az egy "új pálya"
  • KG21
    ne is törődj vele hülyeségeket mond mint mindig... szedd le a modern modot, lesz benne Lada, Moszkvics és Kispolák is, bár nem az utakon, hanem speciális helyeken
  • Gfreiter
    Akkor mér válaszoltad a #15142-re a #15145-öst...?