22366
  • TothLaci
    Hamarosan elkészülök a Toto mod 3-al! :)
    Nagyon sokat melóztam vele, és még nincs vége. De legalább a Toto Mod 2 gyerekbetegségei ki lettek javítva :D
    Kb. szerdára lesz elérhető, persze ha minden jól megy.
  • ldavid
    hivatalos nincs
  • ktomi22
    am. valaki nem tud HIVATALOS DOM-rók /kiegről a VC hez?
  • 1488
    mta megoldódott, tudok vele játszani de... hogy is mondjam elég fos, megütök egyetlenegyszer egy srácot és rámszáll nem enged játszani, spawnolásnál kinyír stb és nem egyszer tapasztaltam ilyesmit. és tényleg laggos xD
    nem, tiszta a vc-m nincs semmi rajta, most telepítettem frissen, a trainert is kötöröltem a mappájából, tiszta szűz. holnap próbálkozom még, remélem menni fog.
    köszi
  • ktomi22
    MTA val ne is törődj sztem.. mert szar..lagos/bugos..de főleg laggos.. VC-mp .. probalj más szerverre menni..
    de egy kérdés: nics semmi mod fent a game-n? (magyarítás vagy bármi), mert akko nem megy..csak tiszta VC-n.
  • hunbasser
    én ezt h nem találtam meg? :OO :D köszi!

akkor ráhajtok a hidden packagekre :)
  • 1488
    hali

szeretnék vice cityvel multizni de nem enged.
    próbáltam multi theft auto-val --> nem engedi kitallózni a gta-vc.exe fájlt, amikor rákattintanék lefagy és nem csinál semmit. néha a sajátgépe se jutok el mielőtt lefagyna (mert ugye a tallózás a dokumentumokból indul.).
    próbáltam vc-mp 0.3-mail is --> amikor elindul a töltést jelző kis rózsaszín csík, hallok egy hibaüzenet-hangot, a csík megáll, nem enged kilépni (ctrl+alt+del, ctrl+esc, alt+f4, windows billentyű, semmit nem reagál rá.) így azt sem tudom mit ír ki ilyenkor :(
    Tud nekem valaki segtíeni?
    Azt hozzá kell tennem hogy tört verzióm van. (Bár megjegyzem ez szerintem nem függ össze vele, a multi theft auto hibájával biztos nem.)
  • ldavid
    van GTA3 topic is de elfér szerintem
    de a 30-as években azért csak nem szaladgálsz Viper-el meg nincsenek helikopterek stb.. :D (amúgy 2001-ben játszódik)
    ha meg sötét húzd fel a fényerőt xD

a fegyverek nem tűnnek el mert a küldetés elemei, és amit a radaron/térképen látsz az megmarad, számszerint 4 kocsin van 1-1 szóval igen össz. 4

fegyveres helikoptert leghamarabb a Sea Sparrow-t érheted el, ha összeszedsz 80 rejtett csomagot, a Diaz/Vercetti villa mögött fog állni

a katonai Hunter ugyan jobb, de csak a fő küldetések után érhető el, 100 csomag után már az egyik Ocean Beach-i ház mellet is
  • trogerzsiger
    Szerintem nem tünnek el. a katonaságon van egy heli amivel leeht lövöldözni.
  • hunbasser
    leszedtem a gta 3-mat és első ránézésre nem rossz,csak az egész annyira sötét,mintha a 30'-as éveket idézné :D

bocs,h itt offolok a gta 3-mal,de nincs gta 3 topik(csak konzolos,de az meg nem ugyanaz,főleg,h később is jött ki),nyitni meg nem akarok,mert úgysem írna senki sem oda,meg kicsit cinkes is lenne,meg ez a topik sem nagyon pörög,remélem nem lesz majd baj,h onnan is intézek pár kérdést -.-'

persze a vice cityt is tolom tovább.ya,és ha már vice city:van az a küldetés,amikor az autókról a fegyvert kell megszerezni.ugye ha meglököm őket,leesnek.ha azt csinálnám,h lelökném a fegyvert,majd utána elcsalnám az autókat illetve a motorokat minden felé a városban,akkor a fegyverek nem tűnnek el egy idő után?mert lennének ötleteim,csak az időigényes.utána meg persze kíséret nélkül felszedném a fegyvereket -.-

csak 4 fegyvert kell összeszedni?

még egy kérdés:a vice cityben van olyan helikopter,amivel tudok lőni?
  • trogerzsiger
    köszi
  • ldavid
    Vice City Multiplayer
  • trogerzsiger
    az újabbikat hogy hívják?
  • ldavid
    persze, az MTA szerintem már kihalt, de az újabbik VC multiplayer-ben úgytudom vannak páran
  • trogerzsiger
    Hali!

Ehhez is van multiplayer mód? ha van akkor lehet benne lövöldözni, nemcsak autókázni?
  • hunbasser
    köszi,akkor leszedem,és megnézem :)
  • ldavid
    csak az egyik "fő" :)

A 3 nagyjából ugyanaz mint a VC, az irányítás kicsit rosszabb (szokás kérdése), csak kocsik és hajók vannak, és értelem szerűen a VC újításai is hiányoznak belőle. A történek nagyjából a szicíliai maffia és a yakuzák körül mozog.
    Szerintem nagyon jó játék az is, csak ajánlani tudom. Itt a trailer-je és egy TV reklám.
  • hunbasser
    amúgy én a játékkal 2004-ben kezdtem komolyabban játszani,a játék nagyon megérintett,mert nekem bejön ez a 80'-as évekbeli Miami stílus.tengerpart,pálmafák,napsütés,funky (H)

szóval tényleg,a játék nagyon feelinges,a szívemhez nőtt a játék.jó lenne,ha kidobnának pc-re egy vice city 2-t is :)

egyébként a gta3 mennyivel rosszabb?(vagy jobb?)
    discovery láttam nem olyan rég egy műsort,pc és konzoljátékokkal foglalkozott,de nem igazán 1-1 játékra volt kiélezve,hanem játéktípusokra és hozott belőlük 1-1 példát.a gta is benne volt,a vice city,és a képek alapján a gta 3 is(és nem tűnt első blikkre rossz játéknak)

sajnos nem az egészet láttam,csak a végét,de most komolyan elkezdett foglalkoztatni a gta 3.amikor kijött,haveromnál láttam a game-et pár másodperc erejéig,már abban is vérszökőkútták vált az emberek nyaka,ha lelőtted a fejüket -.-

bocs az offért,de kiváncsi vagyok ldavid véleményére,elvégre ő itt a fő gta-s :)
  • Stefibaba
    És ez a mod működik ha fennvan a Real 80's Mod? Mer ha nem akkor reinstallálom a játékot
  • preti96
    köszz
  • Indigo
    Köszi, megnézzük :)
  • TothLaci
    Toto Mod 2 - Letöltés

Kép: [NÉPSZERŰ KÉPFELTÖLTŐ].hu/view/070627/TotoMod2jpg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Történet:
    "Mikor már minden küldetést végig vittél már, akkor egy ismeretlen
    személy érkezik a városba. Neve: Totesz, a Toto legnagyobb testvére.
    Egy bankrablást közepette sajnos a rendőrök elkapták, de nem sokára
    sikerült elszöknie a városból. Az FBI átvizsgálta az egész repülőteret,
    de semmit sem találtak, ezért még úgy gondolják, hogy a városban
    tartózkodik. Szórólapokkal hírdetik a körözöttet. Miközben
    megy a nyomozás, addig kezdődik egy szépségverseny a városban,
    az összes plakát csak szép lányokkal van tele, kivétel a repülőtéri.
    Tommy Vercetti megúnta a piros Villáját, ezért megcsináltatta zöldre.

Telepítés: Ajánlott progi az imgtool 1.3
    Nyisd meg az imgtool-al a gta3.img-et, és keresd ki azokat a fáljokat, ami
    a replace_to_imgtool mappájában van. Ha megtaláltad,
    PL: ap_billboard.txd-t akkor Commands / REPLACE... és így kell mindegyiknél
    Megéri :)"

2004-ben készítettem el. Ma már jót röhögök magamom, és jó pár dolgot máshogy csináltam volna. De azért még megéri letölteni :D
  • Indigo
    Kérhetünk egy linket az előző Toto modokhoz? Thx!
  • TothLaci
    Jaja. :D
  • hunbasser
    te is Vice Citys vagy? :D
  • TothLaci
    Remélem a feltöltéssel nem leszek gondba :D
  • bertino
    meg linkek is
    ugye ? oO
  • TothLaci
    Kedves Vice City rajongók! Bár nem tudom, mennyire ismeritek azt a szót, hogy Toto Mod, de ha nem is, remélem hamarosan fordítva lesz. Készül a Toto Mod 3, melyben az első két részhez hasonló környezetben "mászkálhatunk" majd. A módosításkor próbálok arra törekedni, hogy minél igényesebb legyen, nagy valószinűséggel a legutolsó módosításom Vice Cityhez. Több infót egyenlőre nem akarok mondani, főleg azért, mert még nincs teljesen kész, és nem szeretnék mindent ellőni. Természetesen a módosítás befejezésekor lesznek róla képek, esetleg videók is. :)
  • Nemcso
    Plusz biztonságképpen mentsd el a gta3.img -t mielőtt buherálod, hátha nem lesz jó, amit lecserélsz benne és ettől kifagy a játék betőltés közben.
  • ldavid
    tessék: 2.0, de elvileg akármelyik jó hozzá, csak arra figyelj hogy a gta3.img és .dir ne legyen írásvédett
  • preti96
    tudom elég láma kérés de a vice city-hez jó img toolt valaki belinkelné
  • hunbasser
    tényleg,majd direct x-szel meg új driverrel bepróbálkozok,köszi a tippet :)
  • ldavid
    pedig ezen elvileg normálisan kellene mennie, esetleg próbálj más (régebbi) video drivert vagy directX-et telepíteni
    ha ez sem segít marad a látótáv minimumra való csökkentése, de az meg nem sokat ér
  • hunbasser
    amúgy 800x600-on játszok,mert a kisgépen nyomom (1,7 ghz celeron,256 mb ddr,40+3 gb hdd,geforce mx4000-res 128 megás vga),és időnként beszaggat.megyek-megyek,majd megáll,meg beszaggat :S idegesítő tud lenni,főleg,ha menekülök,vagy csak pánikból próbálok védekezni,és ilyenkor fontos lenne a pontos célzás)

ez mitől lehet?régebben is ezzel a géppel toltam a vc-t,csak akkor még 1024x768-ban(itt már azért nem lehet,mert a másik gépnél szar a monitor,egy régi 14 collos monitorról van szó)

tipp?

én erősen a ramra gyanakszom,azt most cseréltem el a régiek fejében,mert nem támogatja az alaplap a 266 mhz-es ramokat,ezért elcseréltem egy használt 256 megás 400 mhz-es ramra.vagy esetleg az új alaplap? :O nem hiszem
  • hunbasser
    nem tudom,h a frame limiter be van-e kapcsolva,majd megnézem,kösz a tippet :)

egyébként a legelső próbálkozásnál még azt csináltam,h bevágtam a kocsi elé,megpróbáltam beszállni az autóba -.- utána láttam csak,h aki rohan,az a célszemély(csak közben már lelőtt a társa :\)
  • ldavid
    végül is lehet bug is, de azt én nem hinném hogy kiszállt, ált. még lángoló kocsiból sem szoktak
    de ha az úton esett át a vízbe akkor ott a gond, a frame limiter be van kapcsolva?
  • hunbasser
    helyszínen elég nehéz,körbeáll a sok feka,egyből kilőnek vagy elütnek,ezért inkább annyit csináltam,h áthajtottam egy cross motorral,és jobbra kanyarodtam,és amerre ment,mentem én is,a motorról meg lőttem a kocsit,de nem sokra mentem vele,mert vhogy utól értek a kocsival a többiek,és elütöttek,a motorról leestem és elütöttek,de elloptam a kocsijukat és azzal folytattam a hajszát.mindig belé mentem,egyszer csak azt veszem észre,h mission passed,de a halottas kocsinak semmi baja nem volt,szóval nem értem,lehet,h megint egy bug?az is lehet,h közben kiszált,és ezzel egyidőben el is ütöttem(azt csináltam,h bevágtam elé,kiszálltam a kocsiból annak reményében,h nem tudnak elmenni a kocsitól,és majd szétlövöm a kocsit)
  • ldavid
    a sziget neve Starfish, bár egyáltalán nem hasonlít rá :D

az üldözést elkerülhetted volna ha a helyszínen kilövöd a haitit, egyébként egyedül ebből a küldetésből lehet legálisan meglovasítani a halottas kocsit, én ki is használtam :)
  • hunbasser
    yahh,amúgy megcsináltam a demolision mant,hát így utólag már nem volt nehéz,de amúgy meg az volt -.- több órát töltöttem el ezzel a feladattal(ha hozzászámoljuk még a 2005-ös menetelésemet is,mert ugye másfél évig nem vice cityztem)

utána jött a two bit hit(ha jól emlékszem ez a neve),no ez a feladat már jobban tetszet,bár először azt sem tudtam,h hol van a célszemély,én azt hittem,h a meki mellett áll vhol,DE NEM!bent ül a kocsiban a rohadt,és robban koporsókat dobál ki a kocsiból :\

az sem jött össze elsőre,mert rá kellett jönni a technikára -.- mindig hibáztam vmit,aztán jött egy hatalmas bug:üldöztem a kocsit,és ahogy a szigetre beértem(de ciki,nem tudom a sziget nevét,ahol a vercetti estate is van -.- sokat felejtettem,régen még tudtam mindent) ott hirtelen eltűnt a semmibe(belezuhant a vízbe úgy,h az úton ment rendesen,sztem teleportált!),és egyszer csak: mission passed.hát azért nem mentettem el,mégis csak h nézne már ki az,h így csinálok meg egy feladatot.
    úgyhogy utána megcsináltam,de nem tudom h(lehet,h kigyulladt a kocsi,amiatt,mert sokat lökdöstem?pedig nem füstölt)

ya,meg először a "take out"-ra azt hittem,h ki kell hozni onnan -.-

ennek a motorcsónakos küldetésnek nem nagyon örülök :\ de majd csak megcsinálom,egyszer próbáltam,az idő lejárta előtt már csak 5 sárga hülyeségen kellett volna átmenni,az elejét elbasztam :\
  • ldavid
    a mentést nem kaptad meg? mert én elküldtem