GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello! A Gta Vice C. elsõ cdjét elvesztettem nem ehet valahogy átküldeni esetleg MSN-be. Halottam, hogy van olyan email rendszer ahol 1Gb a táhely. Oda esetleg lehetne?

Heló! Nem tud valaki egy jó MOD-ot a játékhoz?
Nohab
Nagyon szépen köszönöm ! :)
hunbasser
itt egy másik,de lehet,h ez ugyanaz,bár itt nem írják,h near complete,tehát gondolom ez teljes,viszont a mérete kisebb,tehát vagy mégis kevesebb van benne,vagy pedig rosszabb a minõsége

http://torrents.to/search/225/gta+vice+city+soundtrack.html

szerk:most nézem,h ide már teljes van írva

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
egy majdnem teljes sountrack http://torrents.to/search/247/gta+vice+city+soundtrack.html

ReaL MaDRid x siempre

az OST nálunk nem kapható, de van helyette egy konvertáló progi (mp3)
- Letöltés -
Nohab
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet még megszerezni a Soundtracket, vagy egy programot ami fel tudja törni a kódot a rádiókon?
DJ RUSH99
Sziasztok!

Egy furi kérdés,de remélem tudtok segíteni:P

Nem tud valaki véletlenül jó kidolgozású Bmw E30-ast vice city-be? Kislámpás,nagylámpás,tökmind1 csak E30 legyen és normális kidolgozással!

Elõre is köszi!

E30 4ever

Dawe13
oké megvan!! köcce!

a game fõkönyvtárába, ahol a gta-vc.exe is van, megnyitod az info gomb kiírja miket lehet és mivel, és utána indítod a játékot
Dawe13
Ok megvan!! köszi!
Hova kell kitömöríteni a trainert???

pedig ott van az
Dawe13
Az üzid megtaláltam, köcce!!!
De nem akarja megnyitni!!! begépelem....aztán azt írja hogy a keresett dokumentum nem található...belinkelnéd??:D

Dawe13
Még 1 kérdés!:P
Hová küldted???:D

Dawe13
oké köcce!!!

küldtem üzit
Dawe13
TRAINERT!!!! Már vagy 6-szor póbáltam,de 1-szer sem ment!!! az írányítást nem lehetne átállítani???

Dawe13
Oké,de ha nemmegy akkor adjál már!!:P

Ha lentrõl haladsz felfelé elég lesz az idõ, nekem ált. megmarad majdnem a fele.
Most mondhatám hogy adok trainer-t, de inkább gyakorold, jobb úgy <#vigyor3>
Dawe13
oké köcce!!! Most megpróbáltam,és 3 bomba már elvolt helyezve...mentem a negyedikért,de addigra már lejárt az idõ.....:(
Már a Tommy Vercetty-set megcsináltam (az utolsó küldetés az volt,amikor rendõrruhában fel kellett robantani az üzletet)
Meg a szerelem lé-set is,meg a motoros bandásat is,csak ezt elhalasztottam,mert ez nehéz:D:D:D:D

Amíg nem veszed fel az elsõ bombát, addig nem indul el a számláló. Vesd be azt a trükköt, hogy elõbb átmégy az építkezésre, a rotorral ledarálsz minden õrt és munkást, és csak azután veszed fel az elsõ bombát, és szép lazán átviszegeted õket, nincs aki zavarjon. Én így feleannyi idõ alatt megcsináltam ;)

Dawe13
Sziasztok!!! Nem tudja valaki hogy hol lehetne letölteni a vice city-hez azt a trainert,ahol meg lehet csinálni hogy ne menjen idõre a küldetés(a játékhelikopteres küldetéshez kéne,mert az istenért se tom végigvinni):D

nem baj

Gunner
<#zavart2><#merges2>

Ez egy közösségi fórum amit soksok ember olvas, veszélyes ilyeneket kérdezned :)

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

szasztok
honér lehetne letölteni a játékot?
<#help>

hunbasser
a papírtokos-térképes kiadás? :)

ReaL MaDRid x siempre

lamase
ebayen 2000ft postaköltséggel együtt :D

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

pedig nyugodt lehetsz mert, biztos hogy lehet. /én is így csináltam/
Nemcso
Valószínüleg egy "utánnyomott", mûanyag tokos változatot láthatott.
A kiadók nem szokták évekkel késõbb ismételten piacra dobni az "eredeti", drágább kiszereléssel.
Nekem is a papírdobozos van meg, amiben sokkal több minden van, mint pl. a SA papírdobozában.
Úgyhogy az ár tényleg baráti.

ez bizti? már kezdtem megijedni, mert a rendõröst meg a mentõst meg a tûzoltóst egyben kell, és eddig senki nem írta hogy több részletben is lehet taxizni. a legtöbb eddig 20 volt, akkor elszakadt a cérnám

DanielT
Tökéletesen tisztában vagyok az egyes kiadások értékével(és ez egy nagyon jó ár érte), szal nem azt láttad elhiheted :)
Hát nincs. Nekem is az új kiadás van meg, de csak a 2 lemez van benne, térkép az nuku.

Ja és normál mûanyag tokja van (amit azonnal lecseréltem egy normálisra mert csupa mocskos és gyûrött volt :S)

hunbasser
abban nincs térkép? O_o

mert akkor sry DanielT

ReaL MaDRid x siempre

A papírtokos-térképes kiadást? Gyanítom hogy nem.

hunbasser
a múltkor 2900-ért láttam ÚJONNAN,szal ezt buktad :PP

ReaL MaDRid x siempre

DanielT
Ha valakinek kell egy eredeti elsõ kiadású papírtokos térképes füzetes jófajta eredeti Vice City az ne habozzon szólni, 3000 Ft-ért vihetõ.

Kerüljön méltó helyére a polcra ha sokat játszottál vele annak idején!
Dawe13
Oké csak még vacakol a grafika és nem látam a rózsaszín kört :S
Amúgy mostmár nem vibrál a kép,de ha sokáig jáccok vele akkor még mindig.:(:(:(

Ja és köcce a magyarítást sikerált!!!

100 fuvar után kapod, és ezeket tetszõleges mennyiségben csinálhatod meg

Dawe13: Az elsõ küldetésben nem kell megvenni semmit, a Malibu club csak késõbb lesz megvehetõ és addigra lesz léd is bõven.
(egyébként igen, csak ki kell tömöríteni a Text mappába, de gondolom már sikerült)
hány kört kell taxizni az ugratós cucc megszerzéséhez? 50-et sorban? vagy 100at?

hunbasser
akkor szerezz pénzt :)

ReaL MaDRid x siempre

Dawe13
Még 1 gondom lenne! az elsõ küldetésen meg kell vennem a klubot!!!
de nincs 1 fityingem se!!!!!!!!

Dawe13
csak kitömörítem a TEXT mappába és kész?

Dawe13
KÖCCE!!!!

pl. tõlem is <#smile>
Dawe13
Kössz! a grafikával mostmár nincs különösebb problémám!!! csak azt nem tudom h. honnan lehetne letölteni a vice city magyarítását.nemtudja valaki?????

Dawe13
OK! nagyon köcce!

Próbáltad a frame limiter kikapcsolását? Ha az után is csinálja akkor szerintem frissítsd a video drivert és/vagy a dircetX-et.
Dawe13
Sziasztok! Azért írnék mert amikor jáccok a vice cityvel,akkor 5,10 percig semmi baja a grakikának,aztán meg ugrál+vibrál a kép. Ha valaki tudna segiccsen már!!!

KG21
elég szégyen hogy az a fércmunka kikerült külföldi oldalra. én inkább ezt javasolom: classic mod

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Viccelsz, azt a 657 megát e-mailbe?
ha eredeti, políroztasd fel valahol egy ezresért,
ha nem, szedd le a netrõl valahonnan