GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
az fbirancherrel vagy mivel mizu? mer beraktam egyet a garázsba garage editorral és garázs nyitás helyett fagyi volt
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Most alakul, még néhol elõjön a textúra bug, de már csak alig. Ha én nem taopasztalok majd (amúgy nem hardware függõ, hanem a játék engine akad ki), akkor felteszem.
Mert most is feltehetném,d e még nem tökéletes, így meg majd el tudjuk rakni egy CDre az alap MOdern MODdal és ezzel az 1.1 update-el.
A modern MOD-ot innen szedheted le addig is:Amúgy nem került sok olvasgatásba. Az ilyen lusta emberek meg sem érdemlik már bocs. 😉
http://jatekok.hu/news.php?newsid=69&table_set=news_200401
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Kicsit unom ezeket az amerikai stílusú "tanácsokat", mert tök feleslegesek, aki gyorsan vezet az ezután sem fog lassabban... Tök fölösleges ilyeneket irogatni.

akkor végignyomnám mégegyszer a játékot!
Végre rájöttem , hogy mi volt az akadások, villogó textúrák okozója.
Egy kis Update-et készítek amit leszedve remélem mindenkinél megoldódik majd...
Az a baj, hogy most el kell mennem, de estére felteszem a cuccot. Marhára örülük. Még majd tökéletesítek majd egy kicsit ha hazajöttem, de így már az autószalonnál sem fog akadni!
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
Kipróbálom ezt a virtuális memória dolgot hátha segít...
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Akor az alényeg hogy intézd el , de úgy, hogy autóbalesetnek legyen "álcázva"

TI HOGAN MENTETEK ÁT AZON A KÜLDETÉSEN MIKOR EGY CSAJSZIT KEL ÜLDÖZÕBE VENNI!!!!!!!!!!!
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

1. Virtuális memória 1600MB:
Min és max távon is minden ok, de kb. 5 perc után 10 percig villog az összes textúra, de aztán abbahagyja, de hozzú idõ után. Így élvezhetetlen.
2. Virtuális memória kikapcs. 😉:
Max látotávolságon minden OK!!!!! 😉
Kivéve az autószalonnél van a textúravillódzás, de mielõtt odaérek, avagy elhagyom utána minden ok. És akkor belassulás sincs, csak textúravill.
Úgy tûnik az az 5-6 max kocsi kikészíti.
De amúgy az egész nagyon király, Mustang, Skyline, F-40-es és a Contach is szép így élõben.
A Harrier-t egybõl visszacseréltem Apache-ra, mert az alapban is elég ütõs. 😉
A rendõrkocsit én lecseréltem. Az Autószalon emeletén lévõ terepjárót meg kicserélem a Haumann BMW-re. 😉
Azt sajnáltam, hogy a Hummer-t egy olyan béna terepjáróra kicserélted, amikor van fullos Hummer is leszedhetõ, azt majd magamnak orvosolom, de a mocik, meg a kocsik is királyak. Amit még majd lecserélek majd az sötétített BMW a 2. szigeten. Mert abból sok van, de a való életben azért nem mászkál annyi sötétített BMW. 😉