GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
nálam jó a Garage editor. Azt használod ami a Lithjoe féle trainerhez van?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

12346
mind1, lényegtelen. akármit teszek be garage editorral, szar

12346
ja és ez a real car modos cucc után történik

12346
sajna ez az nvc2004 is olyan, hogy jobb nélküle😞
az fbirancherrel vagy mivel mizu? mer beraktam egyet a garázsba garage editorral és garázs nyitás helyett fagyi volt

hen-tes
ráfogod a stukkert a csákóra és vársz a pénzre.. többször is ad ! de aaztán uccu 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Gfreiter
Bocsi, elírtam: a csóka kocsijában, amivel átment a piros lámpán, abban ültek még ketten, akik meghaltak, és után a faszi otthagyta a kocsiját, azt elmenekült. Szóval az õ ismerõsei haltak meg, de ez nem változtat a helyzeten.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Hello! Hogy lehet uj autokat betenni??

M@TriX
én is azt fogom. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
De az benne lesz a mOdern MOD updatjeben az 1.1-ben is. 😉
Most alakul, még néhol elõjön a textúra bug, de már csak alig. Ha én nem taopasztalok majd (amúgy nem hardware függõ, hanem a játék engine akad ki), akkor felteszem.
Mert most is feltehetném,d e még nem tökéletes, így meg majd el tudjuk rakni egy CDre az alap MOdern MODdal és ezzel az 1.1 update-el.
A modern MOD-ot innen szedheted le addig is:Amúgy nem került sok olvasgatásba. Az ilyen lusta emberek meg sem érdemlik már bocs. 😉
http://jatekok.hu/news.php?newsid=69&table_set=news_200401

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
inkább csak a New Vice City MOD 2004 értékelhetõ...

KG21
máshol ugyanazok a "szar" modok lesznek, mert az egy elég jó oldal, ha nem a legjobb.

Gfreiter
Na azt én sem mondom, hogy menjen mindenki 50-nel, csak azt, hogy ne húzzon 100-al a városban. Senki le nem szarja, hogy milyen gyors a kocsija...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
LOL, ez nem amerikai stílusú tanács. Csak mélyedj el kicsit jobban a gondolataidban, hogy mért halt meg tök éretelmetlenül két ember. Ha fölösleges, ha nem, ennyit megérdemel két ember élete. Ha már egy ember is elgondolkozik ezen, akkor megérte. És tudod mit mondok? Én régen úgy vezettem mint az állat, csak amikor elgondolkoztam a dolgon egy hasonló eset alkalmával, akkor rájöttem, hogy egy kurva nagy fasz vagyok (voltam) emiatt. Azóta tök nyugisan vezetek.

I.C.ram
NFS undergroundban pofázott egy zseléshajú gyerek, hogy ne vezess gyorsan mert megjárod 😊

Kicsit unom ezeket az amerikai stílusú "tanácsokat", mert tök feleslegesek, aki gyorsan vezet az ezután sem fog lassabban... Tök fölösleges ilyeneket irogatni.
Gfreiter
???

I.C.ram
Ehhhh... Mintha az NFSU-ból a szép fiút hallanám az ntróban.
I.C.ram
Elég szar modok vannak itt 😞
Gfreiter
Hali srácok! Ma két ember meghalt itt a Kosztolányin, csak azért, mert egy hülye fasz nyomta neki ezerrel, és lusta volt megállni lámpára, gondolta még áthúz a piroson. Aztán bele is rohant egy másik kocsiba, aki keresztbe ment, aminek az utasai meghaltak, ez a geci meg túlélte, és semmi baja nem lett, még el is menekült! Szóval lécci ne nyomjátok neki, mert nincs értelme, és figyeljetek másokra! Köszi!

KG21
www.gta-action.com

I.C.ram
Nem mennek a helyi letöltések! Tudsz egy külföldi oldalt mondani, ahol van sok mod képekkel?
KG21
jatekok.hu-n van keress rá

I.C.ram
Honnan lehet leszedni ezt a modern modot? Más modokat hol lehet találni?
12346
thx matrix az infot. bocs, de nem sûrûn vagyok és mit tom én merre nézzek infokat errõl. most meglestem ezt a nvc2004-et is. zsír, csak már megint az a duda...:/ ez a múvi kamera a dudáda hát pff... ennél lényegtelenebb és zavaróbb dolgot még nem láttam ebben. jee most 2 gombbal is nyomhataom azt a nézetet, amit sztem nem sokan használnak egyébként se😞

KG21
bazzeg ha télleg megcsináltad rohadtul hálás leszek
akkor végignyomnám mégegyszer a játékot!

M@TriX
MEGVAN!!! SIkerült megcsinálnom!!
Végre rájöttem , hogy mi volt az akadások, villogó textúrák okozója.
Egy kis Update-et készítek amit leszedve remélem mindenkinél megoldódik majd...

Az a baj, hogy most el kell mennem, de estére felteszem a cuccot. Marhára örülük. Még majd tökéletesítek majd egy kicsit ha hazajöttem, de így már az autószalonnál sem fog akadni!

ricsi1
egyik haveromnál is ez van.azt mondta ,hogyha ESC-t nyom jó lesz!

KÖSSSSZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

KG21
nem segített😞

KG21
jajj a hummert elfelejtettem, pedig a fejemben volt, direkt mondtad is az jobb lenne.... na mindegy1.
Kipróbálom ezt a virtuális memória dolgot hátha segít...

KG21
Lincoln van már a modban, bár nem a limo verzió csak egy kisebb fajta, de az is cool sztem😊

zaki
hmmm, nagyon faszán néz ki 😊

cSuwwi
A babelfish-el emberi nyelvre is le lehet fordítani...

shit happens

lokista12
hát én nem tudok eligazodni rajta de köszi,valami más (angol)

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

M@TriX
iTT van, de én sem szedm le, ugyanis orosz oldal és passwordos a letöltés. 😉 A pass valahol az oldalon van. 😉

M@TriX
mielõtt felrobban, mert ha a közelben vagy = mission faild

lokista12
ha megkérdezhetem honnan tudnám én is ezt megszerezni?

Johnyy
And... kocsival utána mész fojton neki mész és ha elfogy az élete akor kigyullad és felrobban te meg angolosan távozol a tett színhelyérõl

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

M@TriX
Na úgy látom a merci limuzin is ugrott. 😉

M@TriX
telefonos küldetés?
Akor az alényeg hogy intézd el , de úgy, hogy autóbalesetnek legyen "álcázva"

lokista12
adjatok már létszi egy olyan oldalt ahol Volkswagen-nek vannak

zaki
sehogyan, ott mi még nem tartunk

LÉTSZI VÁLASZOLJATOK A KÉRDÉSEMRE!!!!!!!!!
TI HOGAN MENTETEK ÁT AZON A KÜLDETÉSEN MIKOR EGY CSAJSZIT KEL ÜLDÖZÕBE VENNI!!!!!!!!!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

lokista12
király a gép egy cimet ha lehet

M@TriX
Modern MOD tapasztalataim:
1. Virtuális memória 1600MB:
Min és max távon is minden ok, de kb. 5 perc után 10 percig villog az összes textúra, de aztán abbahagyja, de hozzú idõ után. Így élvezhetetlen.
2. Virtuális memória kikapcs. 😉:
Max látotávolságon minden OK!!!!! 😉
Kivéve az autószalonnél van a textúravillódzás, de mielõtt odaérek, avagy elhagyom utána minden ok. És akkor belassulás sincs, csak textúravill.
Úgy tûnik az az 5-6 max kocsi kikészíti.
De amúgy az egész nagyon király, Mustang, Skyline, F-40-es és a Contach is szép így élõben.
A Harrier-t egybõl visszacseréltem Apache-ra, mert az alapban is elég ütõs. 😉
A rendõrkocsit én lecseréltem. Az Autószalon emeletén lévõ terepjárót meg kicserélem a Haumann BMW-re. 😉
Azt sajnáltam, hogy a Hummer-t egy olyan béna terepjáróra kicserélted, amikor van fullos Hummer is leszedhetõ, azt majd magamnak orvosolom, de a mocik, meg a kocsik is királyak. Amit még majd lecserélek majd az sötétített BMW a 2. szigeten. Mert abból sok van, de a való életben azért nem mászkál annyi sötétített BMW. 😉

M@TriX
jaja. 😉

KG21
modern mod alfa? Sztem inkább az enyém szedd le, az jobb

hi! régen láttam egy olyan modot ami tele volt kocsikkal, mint például selby cobra.nem tudja valaki melyik ez a mod?
KG21
a mod, amit összeraktam rengeteg 10-12 ezer polygonból álló autót tartalmaz, és ha egyszerre 5-6 ilyen egy képbe kerül, az engine megzavarodik, és szétesnek a textúrák. Errõl nem tehetek, nem a mod bugos, hanem a játék engineje szar!

Ron Ragm
Van arra valami megoldás hogy ne lépkedjen ki az MTA folyton hogy "hibát észlelt és leáll"?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?