22366
  • Gfreiter
    Hm. Akárhogy szugeráltam a kosárpályát, csak nem lett ott az a chopper... Arra a narancssárgára gondolsz a stúdióval szemben levő kertben, ugye?
  • Gfreiter
    Akkor lehet, hogy ahhoz. Na ha van még belőle, akkor nem szóltam. Akkor az az a Sparrow, amit emlegettek, nem tudtam, hogy miről van szó, azt mentem a Hummerrel Köszike! :)
  • M@TriX
    azt úgy tudom a csajos fényképezős bulihoz volt "mellékelve" De van ott nem messze a kosárpályán is egy...
  • Gfreiter
    LLLOOOLLL :DDD
  • Gfreiter
    Oké, megvan. Aszittem közben fog történni valami, de 11 perc után kiléptem, és akkor láttam, hogy ezentúl az is tejelni fog. Mondjuk nem történt semmi különös, de én a lóvénak is örülök :D A másik amin megin felhúztam magam, hogy a filmstúdióban az egyik akció előtt (asszem a reflektoros-motoros-tetőnugrálós előtt volt a stúdió udvarán egy ilyen kisebb típusú helikopter (chopper?), amit gondoltam ha visszajövök majd jól kipróbálom. Visszajöttem, és azóta sehol sem találom :(((
  • zaki
    nézegessed, akkor 10 percig. ne csinálj semmit, addig szívj el egy spanglit, vagy menj szarni, de jó lesz az, így kell csinálni
  • Gfreiter
    Már több, mint perce nézem a tyúkot ahogy táncol, de nem történik semmi...
  • KG21
    New Vice City mod tartalmazza.
  • Valen
    ott van a film gyár, csak be kell menni a kapun :))
  • Darkboy
    ezt a kilóméterórát hogy kell bellítani?
  • Darkboy
    csá
  • Gfreiter
    Pedig nincsenek ott, ahol kéne... :(
  • zaki
    pedig sok helyen van...
  • Gfreiter
    Igen, csak elfelejtettem... Bázz, aszittem már mindenhol jártam, azt még a háromnegyedét se jártam be :)
  • zaki
    ezek a megvásárolható épületek
  • Gfreiter
    Dánkesőn :)))
  • Gfreiter
    Most meg helikoptert nem találok sehol. Se a Diaz villa tetején, se a reptéren nincsen... :(
  • zaki
  • zaki
    már írtam mi a teendő a pole position club-ba: bemész az 1ik szobába, és pár percig nézned kell a gádzsit, aki táncol, ennyi :) nem tudom meddig, 5-6 percig kell bámulni asszem, de max 10 :)
  • Valen
    legészakibb sziget az két nagy sziget között van Downtown és a Vice Point között
  • zaki
    nem tudom, majd megnézem
  • Gfreiter
    Bevallom a legészakibb szigeten csak a stadiont találtam... Jó helyen keresgélek?
  • 12346
    IMGtool használata
  • KG21
    nem te voltál, aki ugyanezt megkérdezte nemrég, én mondtam GTA-actiont, neked meg az nem volt elég jó? Csak mert nincs kedvem ezt a kört mégegyszer lefutni
  • lokista12
    tudtok valami jó külföldi honlapot ahonnan autókat lehet letölteni

• KG21
    a legészakibb szigeten van
  • KG21
    az alap játékban nem is fontos a frame limiter, csak a modern modba elengedhetetlen.
  • Gfreiter
    Ja, és a Stúdiót hol találom? Mert még nem volt hozzá szerencsém...
  • KG21
    nos akkor röviden az Ultimate VC-eől: Az alkotók úgy érzem mintha nem tudnák hogyan kell a custom felnit rátenni az autókra. A legtöbb kocsin keveredve látszik az eredeti felni és az új azért, mert nem írták át azt a bizonyos számot amit kellett volna. Néhány autón ezenkívül hatalmas gumik vannak, ezt sem tudják úgylátszik beállítani. Azt meg nemtom direkt van-e, hogy a közutakon GT bajniokságok versenygépei járkálnak halomra, de ez nekem már sok volt... Egyébként van még benne World Trade Center de csak amiatt kár leszedni. Egyébként az a mod megtalálható gamigon is.
  • Gfreiter
    Köszi :) A rendőrség nem ad missziót, csak mentést? Ja, és hol vannak rejtett missziók? Egyet találtam csak a garázs tetején ilyen kis játékrepülő-versenyt.
  • lokista12
    gta-action-on kivül
  • lokista12
    és tudtok valami jó külföldi honlapot ahonnan autókat lehet letölteni
  • sannyi
    film stúdió
    fagyis
    autós bolt
    dokk
  • sannyi
    diaz háza :D
  • Valen
    nemtök mind1 hogy melyiket veszed meg, némelyik save lehetőséget ad, némelyik pénzt :))
  • sannyi
    jaja :)
    felvettem két embert magam mellé amivel csak annyir értem el hogy kétszer lassabban tok haladni :DDD
    de meg vettem a rendőrséget :D
  • Gfreiter
    Sziasztok! Melyik megvásárolható épületek adnak újabb missziókat? Eddig amit megvettem a Malibu bár, a Taxiállomás, Pole Position Bár (de azzal nem tom mit kell csinálni, se lóvé, se meló), Vice City Point, de az asszem csak mentésre van. Azért kérdezem mi van, ami melót ad, mert nem akarok feleslegesen több olyat megvenni, ami csak mentésre szolgál...
  • KG21
    hát igen, nemtok mit csinálni sajnos fagyos lett a mod... de furikázásra állatkodásra kiváló nem?
  • M@TriX
    hát nem találtam, de egy szóban írd le, vagy egy mondatban... ;) Kösz.
  • sannyi
    nincs mit
    nevem sanyi :)