GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
most jott le nekem a cucc, majd most megnézem, ha a gépemen is lesz bug, akkor nem hardware függõ, hanem a játék engine a hibás 😉
Habár KG21-nek is van cucca és neki csak nlha van textúra eltûnés, szóval lehet már nem bírja a gépetek a túl sok "minõségi" autót...(Mivel ezek sokkal nagyobb méretûek és több poiligonból épülnek fel)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
az oldal design-ján van még javítani. 😉
De végre egy magyar oldal VC oldal, amelyik kirakta végre a 2004-es verzió.
A hodoo féle 20-a körül rakta ki az update 3-at, amikor már update 4 volt és nem sokkal utána jött ki a 2004...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

12346
egy darab "d" lemaradt, sorry

12346
minden hub "tele van" vc-val. tutkó, hogy mindenhol megtalálni

ezt lesd meg és kb tudni fogo, mizó. hubok is vannak itt. kezdetnek sztem jó

cSuwwi
Jó, nem kell feltétlenül 20Gb-ot megosztani. Én a koli hubot mondtam neked, ez a legnagyobb magyar hub (itt a legnagyobb a valószínûsége, hogy gyors kapcsolattal is megtalálod). A legtöbb hubra elég 5-10GB megosztás. Mondta valaki hogy a nasan is megvan, oda nem kell 20Gb, ha jól emléxem. Utána kell nézni, és beleélheted magad nyugodtan... 😉

shit happens

Gfreiter
Hát ez a másik gond, hogy egy 30 gigás vinyó van, amin aztán nincs olyasmi, ami érdekelne bárkit is. Pláne nem 20 gigányi. Mindegy, majd valahogy megoldom 😊 Csak már úgy beleéltem magam... Köszi mindenkinek a helpet!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

cSuwwi
Ez van nálam is, mx440-el. Ezek a modok nem a hibátlanságukról híresek...

shit happens

Stranger
Anno amikor a VC megjelent én akkor játszottamm vele, de most látva ezt a rengeteg MODot gondoltam újra nekiesek. Felraktam az 1.1 patch+crack párosítást, majd KG21 modját, azt megspékeltem ezzel a 4-es moddal és láss csodát, bugzik, de nagyon Ugrálnak a textúrák, van úgy hogy semmi fát, bokrot, tereptárgyat, stb eltüntet, majd néhány mp múlva újra megjeleníti. Találkozott valaki ilyesmivel? Valamit elszúrhattam a telepítésnél? MX440-em van, lehet az a gond forrása? Segítsetek PLZ!

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

barret
most néztem dc-n,nasa tele van vice city-vel!

Bérbe vehet? reklámfelület...

cSuwwi
A dc az elsõsorban nem csetcsatorna. Én sem ismertem ott senkit (most meg engem nem ismernek, mert mindig más névvel vagyok). Szedsz egy klienst, megosztasz legalább 20GB anyagot, felmész a koli hubra, beírod a keresõbe a vice city-t, és ha szerencséd van, egy T1-esrõl vagy T3-asról lekapod pár óra alatt a 2cd-t. És örülsz! 😉

shit happens

Gfreiter
Oké 😊 Csak sajna a dc-t nem tom még kezelni, de hát ez az én hülyeségem 😞 Nem ismerek senkit onnan. Na mindegy, majd megpróbálom valahonnan megszerezni! Köszi a sok segítséget 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

cSuwwi
Remélem nem engem értettél félre. A moddolást én a vice city-re értettem, mint minden mást ebben a topicban.

Mielõtt a VC megjelent volna, volt a gta3-hoz egy vice city mod. Elég gyenge, de hasonlított. Voltak pálmafák, stb. Meg kezdetleges motorok.

Amúgy szerintem is szedd le a vice city-t valahonnan (ajánlom a dc-t, 2cd). Sok az újítás, szebb lett, kisebb a gépigénye, mint a gta3-nak. Egyszóval jobb! 😉

shit happens

Gfreiter
Basszus. Pedig az elején valami ilyesmit olvastam, hogy a GTA3-ból egy moddal lehet csinálni a Vice Cityt... 😞((((((( Bizti, hogy nincs semmi olyan mod, vagy valami? Hol lehet megszerezni a Vice Cityt? Sehol nem láttam (warez oldalakon sem).

M@TriX
😉
Hát nem.
Tudtommal nincs olyan MOD ami a GTA3-ból VC-t csinál, max WC-t. 😉
Érdemes beszerezned a GTAVC-t mer sok újítást raktak bele (motor/heli... stb..)

Gfreiter
Na megszereztem a sima GTA3-at, felraktam rá ezt a New Vice City final highlight V3-at vagy mit, és nem indul el. Vagy ne mezt kell felrakni, hogy a GTA3-ból Vice City legyen?

M@TriX
ja új cucc, 20-i dátum...
Én a szemetes kocsi helyére gondoltam berakni, majd megnézem hogy viselkedik...

M@TriX
én is alul, a status sorba néztem, hogy mi a html oldal neve, annak szerncsére angol nevet adtak. 😉

"Файловый архив"="files.phtml" 😉

KG21
A daruskocsi? Nem láttam még, biztos friss lehet. Amúgy brutál😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
ruszki oldal a legnagyobb😊 Ott találni a legjobb cuccokat, kár hogy alig tudok navigálni rajta😛

M@TriX
sztem nem fog, mert a grafikai motor nem bírja, de majd holnap kommentelem a látványt. 😉
A KATO-hoz mit szólsz?

KG21
gyakorlatias megoldás

KG21
ha megnézted írj, hogy tapasztalod-e a textúraeltûnést. Nagyon kíváncsi vagyok a ram segít-e rajta.

M@TriX
😉
Majd összehozunk egy MODot a GTA5-be is. 😉
Amúgy rájöttem, hogy belsõ nézetben hogy lehet megoldani a sötétített üveges autókat.
Mielõtt beszállok, kettõt belelövök a szélvédõbe. 😉

KG21
hmmm a Hamann féle 3-as bömös... rejtély miért nem raktam a modba.)

M@TriX
jaja, persze jó is lesz, reggelre ér nekem le így ISDN-el a cuccunk. 😉
Amúgy végre, hogy bekukkantasz. 😉

KG21
igen, pont ezek. Bár a wizardnak kissé furák a színei néha:/

KG21
a zöld verzió illett inkább a vice city hangulatához, azért választottam azt, de ez is király

M@TriX
MM. ez a BMW tényleg fincs lehet. 😉

M@TriX
Találtam pár jó kis autót:

M@TriX
de a helikopteres mentõhelyek is dícséretesek, meg a sok apróság ami feldobja a hangulatot...
Így a "kis" magyar modernMODunkkal és ezzel a NVC-vel érdemes végignyomni a játékot újra, de mivel lehet vállogatni a missziók között, így nem kötelezõ, lehet mazsolázgatni is...

zaki
looool, de komoly 😊

M@TriX
azaz 😉
Érdems szétnézni
Mostanában úgy megyek, hogy felfogadok egy Swat-os ürgét és azzal gizdázok. 😉

zaki
na, én most töltöttem le, majd holnap ki is próbálom, biztos cool 😊

cSuwwi
nincs mit 😉

shit happens

Gfreiter
Köszi szépen 😊

zaki
Vice City: a kubaiak is bekeményítenek
Játékipar - 2004-01-23 13:24:00
A haiti közösség (sikeres) tiltakozása után most az Államokban élõ kubaiak estek neki a Grand Theft Auto: Vice Citynek. A Cuban American Bar Association (CABA) elnöke dörgedelmes levelet írt a játékot kiadó/forgalmazó Take-Two vezetõségének (ennek másolatát Florida fõügyészének és kormányzójának - azaz prezident Bush öccsének - is elküldte), melyben a Vice City az üzletek polcairól való eltávolítását követeli. A CABA a kubai ás haiti közösség viszonyának hamis ábrázolását sérelmezi, szerintük "a játék rasszista, pszihológilag veszélyes, és fajirtásra bátorít". A Take-Two még nem nyilatkozott az ügyben: a korábbi (haiti) tiltakozás eredménye ugyebár az lett, hogy a Vice Citybõl eltávolították a sérelmezett (a haiti banda kiírtását célul tûzõ😉 missziót.

576 Online

na mi van, savanyú a szõlõ?

cSuwwi
Nemegészen, mivel ezeknél a gta modoknál az exe-t nem piszkálják meg. Szóval ezeket nyugodtan felrakhatod (de nem árt a biztonsági másolat)
A New Vice City modoknál csak a data/main.scm-et cseréli le. Errõl csinálsz ez biztonsági másolatot, és ennyi. 😉

shit happens

Gfreiter
És ez az add-onoknál, modoknál is így van?

cSuwwi
Igen, a patcheléshez mindig az eredeti exe-nek kell maradnia (a gta-kra ez fokozottan igaz). Majd peccselés után jöhet az aktuális verzióhoz a crack...

shit happens

Gfreiter
Megvan pl a Black Hawk Down, és nem ment fel az újabb patch. Hallottam olyat, hogy az indítófájl crack cserélye elõtt kell felpeccselni.

cSuwwi
miért ne mennének rá?

shit happens

Gfreiter
Hahó! Az írott verziókra is rámennek a MOD-ok?

cSuwwi
Jól hangzik. Begyûjtjük. 😉 Kössz az infót. 😊

shit happens

cSuwwi
KATO? 😊

shit happens

M@TriX
KG21!
Ez a két moci van benne a MODban igaz?

M@TriX
Mmmmmm, ezt láttátok már? Ez is finom....

M@TriX
Hmm, a modern modunkban inkább lecserélem majd a rendõrjárgányt inkább a New Yorki fekete fehér szerintem az állat rendõr autó de persze ízlések és pofonok, de T.J. Hooker óta ez a kedvencem. 😉

M@TriX
ÁÁÁLLLATTTTT!!!!
Azonnal szedjétek lefele!!!!
A Highlight-ot fejlesztették tovább, semmi fagyás, 1 órát nyomtam kb, és semmi fagyás, missziók végén sem. A pakk tartalmaz egy full mission mentést is.
A játék végén a Szigetes Ürge háza melleti épületnél van egy rózsaszín kör, arra rámenve mobilon felcsörgetjük a hadsereget és leszállítanak egy törhetetlen Apache-ot. 😉
Mondjuk én teszteltem és nem törhetetlen. nekimentem egy tanknak és felrobbantam. 😉
Meg amúgy a benzin is fogy. Mostmár a benzinkutak is új logót kaptak így nem keverjük össze õket. Az új kocsiMOD nekem még mindig csak csurog lefele még nem láttam sajna, de ezzel a mODdal végigviszem a jobb missziókat, ugyanis ahogy a highlightba láttuk lehet mzsolázni... Indító mentõ helynek az 1.-es sziget Luigi vagy ki (L) épületével szemben lévõ Washington Street-et ajánlom. 3000 dolcsi, de kapunk egy rendõr helit is... 😉 Viszont garázs az nincs ha jól látom,. de szemben velünk mindig termelõdik egy Szuzuki... 😉

M@TriX
ok, holnap írom is...

cSuwwi
ha megnézted, véleményt várunk, hogy érdemes-e leszedni

shit happens